Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Imyt játszok: Lilithé / Mayáé a legjobb! <#nevetes1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Meg eddig ki voltak rakva a csöcsei, most meg nyakig be van öltöztetve...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nyomokban spoilert tartalmazhat!!!!!!!!!!!

Gameteve Bioshock Infinity elõzetes

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Dehogynem. Nováé. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Azon én is néztem, hogy ki az a szõke picsa a képeken, aki nincs is a játékban. 😊

Egyébként ez marhára nem olyan. Elizabeth egy fõszereplõ. Olyan, mintha Lara hirtelen egy szõke, kis mellû, vinnyogó picsa lett volna pár héttel a megjelenés elõtt. 😊

TBTPumpa
A Tomb Raider-bõl is az utolsó pillanatban távolítottak el egy mellékkaraktert illetve megváltoztattak egy jelenetet!

Koncepciós képeken rajta van és multiplayer karakterként is elérhetõ, viszont a sztoriban már teljesen kihagyták. Maybe DLC?
Pedig anno az E3-as videókban is "mutatták", a véglegesbõl mégis kivágták.
Ilyen ez a játékfejlesztés!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jarlaxxe
Bayonetta seggét senki se übereli...<#vigyor3>

Rapid81
De utolsó pillanatban? Ez milyen már? <#idiota>

Rapid81
Kerrigan nagyon jól meg van csinálva. Fõleg, mikor nem csápok állnak ki belõle, vagyis még az átalakulása elõtt. 😊

TBTPumpa
Larát nem ûbereli.
De Kerrigan sem szégyenkezhet, neki is jó segge van! <#idiota>

MerlinW
Átalakították, igen.

[merlinw.org]

Fpocok
Megváltoztatták. Elõnyére szerintem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Már megvan. Ennek az ürgének a hangja mocskosul bassza a fülem. 😊

Egyedül azt nem értem, hogy a fõszereplõ kiscsaj hogyhogy egyáltalán nem hasonlít az eddigi videókban megismertre... Elvitték plasztikára vagy miszösz?

MerlinW
Az zárkózzon be a négy fal közé és zárja ki a külvilágot😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
Google?

Rapid81
Linkeljétek be plíz, mert nem tudom mi az a gameteve. 😊

Fpocok
Ez a hatodik érzékes semmi.
Tegnap 3 szor is elspoilerezték a TR végét. El is ment a kedvem a további játéktól... persze mindhárom esetben figyelmeztetés nélkül. Na az a durva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Aha asszem itt lesz végre játék is, nem úgy, mint a TR-ben 😊 Ez alapján tényleg jónak tûnik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én írtam, hogy nekem ugyanígy spoilerezték le pár éve a Hatodik érzéket, amit amúgy csak tavaly láttam. Nem tehetek róla, hogy éppen ezért már megúsztam, én azt gondoltam, hogy lehet véleményt formálni mások érdekében és a spoilerezés ellen is, mert általánosságban létezõ dolog, és ha mindig elmenne az ember mellette, akkor végképp természetes lenne. Mellesleg szerintem az a kevésbé hiteles, ha valaki csak az õt ért sérelmen akad ki, mások vagy elvek mellett nem áll ki, ha nem érdeke.

Mellesleg rengeteg régi filmet és játékot fedezek fel manapság, és gyakran nehéz megvédenem magam a spoilerektõl.

A 2. pont pedig egy óriási nagy butaság, gyakran megesik, hogy valakinek egy-egy film csak késõbb kerül a látókörébe. Egy mai 18 éves például jó eséllyel lemaradhatott egy 15 éves film körüli hullámokról, akár mai napig, ha amúgy nem foglalkozik filmes témákkal. Megkockáztatom, ez a normális, nem az, hogy mindent lewarezol frissiben.

Nem a konkrét film kapcsán elkövetett spoiler a lényeg - legalábbis remélem, hogy tényleg nem szívott senki emiatt -, hanem az, hogy tkekintettel kéne lenni egymásra. De ez nyilvánvalóan nem az a topik.
Botond
Hát én meg nem láttam olyan BD collector editionos csókát, aki ott látta elõször a filmet, de biztos ilyen is van 3 a Földön. 😄 De azért 3/ 7 Mrd az elég kis eséllyel jelenti Ratgabot. 😄
genndy
De az ok akár ez is lehetne, csak egy példa volt. Ugyanúgy el van rontva a szórakozásod ha elspoilerezik.

Rapid81
Belinkelhetnéd, mert fogalmam sincs, hogy mirõl beszélsz: 😊

Shep
Na megnézem, hátha tényleg 😊 Bár spoileres, hajajaj, mi lesz mostan? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
Ja engem is tökre érdekel minden, csak van amire nem jut idõ. Na amúgy ezek azok amik tökre érdekelnek, de annyira mégse. 😄
Blu-ray az nekem egyelõre nem pálya... Se írom, se olvasom, se normális tv hozzá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tényleg nézd meg a Gameteve-s elõzetest. Én se voltam annyira bezsongva érte, de most így megnézve nagyon ígéretes. Lesz abban annyi stílus, mitn az elsõ részben.

genndy
És ha csak egyben szeretné megnézni, jó minõségben, eredeti játékként Blu-ray filmként?

Shep
Jó az pedig, utóbbi pát évben volt izgalom azért bõven.
Nem hoz annyira lázba a Bio, az is egy sima akció lesz attól tartok, nekem úgy tûnt, hogy minden ami jó volt az 1-ben vagy még a 2-ben is az itt nem lesz, persze hátha tévedek és újabb jó részt kapunk a szériába.

Azért nem szarom le, csak még nem néztem meg.

Genndy: Sima-t láttam Rizses-t nem...:-)

Én régen néztem, ma már unom. Mindigy csak mennek körbe, körbe...

Apropó Gameteve új Bioshock elõzetesét megnéztétek már?

Aki nem fél a spoilertõl azt tegye meg mert bitang hangulatos lesz az a játék.

genndy
Spoilermentesen miért ne lehetne? De inkább a filmes topikban.
Sima DK-t se láttad, vagy csak a DK:R-t nem?

Botond
Pont leszarod te is a DK-t, ha még nem láttad...
Shep
Ja egyébként de van ami zavar, ha hajnalban van az F1 és véletlenül a délutáni megtekintés elõtt megtudom ki nyert, bár ettõl még lazán megnézem, mert úgyis a futam a lényeg, nem a befutó 😊

Úgy látom itt puccs van kérem szépen spoiler fronton. Azt hiszem holnap egy jó 30-40 hsz-t töröl majd Imy, úgyhogy most élvezzük ki a pillanatnyi hatalmat....XD

TBTPumpa
Fákk, pedig a Szirmai gyerek már lelõtte az Inception spoilert a kritikájában! <#idiota>

Dark knightról ne is mert, azért meg én harapok!

Botond
Majd egy ötven év múlva, amikor a Kennedy gyilkosság lecsengett, akkor dumcsizunk róla. 😄
Shep
Meg lett mondva, hogy Elfújta a Szél, attól frissebb tabu 😊

Látod, látod ezt is megéltük...XD

Shep
Mit? Én nem tudok színészkedni 😄

TBTPumpa
Hmm akkor ezek szerint még korai lenne a Dark Knight Rises filmrõl beszélgetni vagy az Inception-rõl? <#ravasz1>

Más: StarCraft 2 Wings of Liberty automatikusan letöltötte az 5 GB-os "frissítést", ami a Heart of the Swarm. Már csak a CD kulcs kell és el is érhetõ az új kampány és az új egységek! FCK Yeah! <#idiota>

MerlinW
Valld be, direkt csinálod😊

[merlinw.org]

Shep
Én annak azért örülök, hogy nem én vagyok a napi fõbunkó 😄DDDDDDDDDDDDDD

Botond
1. Hitelesebb lenne ez a mûhõbörgés, ha legalább egy vki lenne a topikban, aki a lenti kommentbõl értesült B.W. filmbeli állapotáról. Mivel ilyen nincs, így sajnos kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy ez is pont akkora spoiler volt, mint hogy Vader Luke apja.
2. Mint említettem amire 15 év alatt nem kerít sort az ember az nem éppen életbevágóan fontos, szóval ha spoilerezik majd megnéz vmi a másik x szintén nem túl fontos filmbõl, ami kimaradt.
Shep
Hát momentán én azt hittem a gyerek a halott. 😊 Úgyhogy kösz te spoilerkirály 😄

MerlinW
Én is ezen pislogok egy órája😊

[merlinw.org]

Én még nem láttam a Hatodik érzék végét, de mondjuk engem meg nem izgat a spoiler....-)

w77d
túlreagáljátok és kész.. egy ilyen semmiségért ilyen hisztit levágni, ilyet még nem basztam...

Shep
Nem ez a gond, hogy engem mi zavar, ellõtt egy gyenge poént egy 15 éves filmet lelõve és egybõl épp csak a szívét nem téptétek ki miatta. FC3-ban meg 4 sziget van, ez megvan amúgy? HL2-ben meg Gordon megszólal, ja nem, nem is 😄

MerlinW
SPOILER!

HL2-ben nincsenek fordulatok😊

[merlinw.org]