Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Halo 3-as szutykuk?
Castlevania lehúzásuk?

Kb. 5 videójukat láttam ebbõl 4 értékelhetetlen szeméthalom volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
"Franchise legjobb része"? Hagyjuk már. Köze nincs a névhez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Azért a Resident Evil 6 videó sem volt kutya tõlük!
1 kampányt nyomott végig a 4-bõl és az alapján "értékelte" a játékot - ugyanez a fazon! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
"Ennek kb annyi köze van az openworld-höz, mintha behajigálnám akkurátusan a lisztet, a tojást, a prézlit, a csirkehúst az olajba és azt mondanám, hogy rántott hús."

Itt hangosan felröhögtem. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Divat leszólni az othereseket a Ds-es videójuk óta, ennyi az egész. Pedig most is jól összefoglalta milyen is a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tudom de idõvel sikerül nekik, összetörés meg leesik a füle dolgokat már meg sem említek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
+1

HeadHunter86
Teljesen korrekt szerintem ez a kritika. Én egyetértek vele. Nem is értem miért szapuljátok? Neki is tetszett a játék.

Rapid81
A szitált cuccok elég nehezen kopnak le.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Aztán pár mosogatás után lekopik róla az izomember és lesz egy pár Ft-os bögréd 😊 A szobor legalább évek múltán is jól mutat a polcon.

Shep
Milyen hülyeségeket, tök igaza van.

Fpocok
Bögre. Végre valami hasznos is, nem egy béna szobor. Ha választanom kéne, akkor inkább egy ilyen szép bögre. Olcsóbb is lenne és hasznosabb is.

Tinman
Tinman_nyála_folyik_1.0_FULL_patched_precracked-Failed.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Aha csak te se nagyon ha nincs telód 😄

Tinman
Azt kívánom csak abból élj meg :-D

Hint: Olyan 30.000-es megtekintéssel 1.700 Ft körül kapNÁL, ha nem 20.000-ként küldenének pénzt.

Tehát érdemes olyan videót feltenni, ahol pl. felgyújtod magad, cápák közé ugrasz, vagy csak egyszerûen flame-et gerjesztesz OW módra, hülyeségeket beszélsz és egy életre leégeted magad Tirexi HD módra. Ekkor, ha szerencséd van fél év alatt kapsz a G-tõl egy 20.000 HUF-os átutalást. Amibõl javaslom adózz le, mert az APEH szeretni fogja, hogy van egy ilyen "jövedelmed", de csak úgy elteszed.

Hajrá! A benzines videót majd ide is linkeld :-D

Fpocok
Hülyégek, spoilerek... van itt minden.

The Protector
Ma megérkezett.Sajnos hatalmas FAIl a dolog mert nagy részben a Last of US demo miatt vettem meg de az meg csak majd május végén lesz elérhetõ.A játék a megszokott módon baromira jó.Kaptam hozzá 2 posztert.A GOW poszter hátoldalán is egy GOW van,az Infinite mögött TR van.A bögre meglepõen jó minõségû!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TBTPumpa
Jah, köll a nízettsíg! Kapok belõle részesedést! <#idiota>

grebber
Mert õ maga csinálja és reklámozza is<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
"hülyeségeket beszél a csávó"

Azé' belinkeled. <#idiota>

TBTPumpa
Tumb Réjdör bemutató az Ádörwörld jóvoltából! Szokás szerint megint csak hülyeségeket beszél a csávó. Be van ez v@szva vagy miafranc?

tutituti
Most olvastam hogy a Neverhood készítõje nekilátott az új játékának (click'n'play).
egyelõre ennyi infó van,fb neverhood oldalon tették közzé
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Through the years Neverhood fans have asked for another game, and I'm partnering with my EWJ and Neverhood buddies Mike Dietz and Ed Schofield to make a full sized, PC and Mac point and click adventure game in clay and puppet animation. New characters, but in my usual style. Terry Taylor is doing the music. Here's where you come in. What would you, the Neverhood fans, want to see in a new game? We'll read every suggestion and actually try to make all of the good ideas happen!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

davidka003
Kajak nálad még AjgorB25 is jobb. LINK
Legalább írnád meg elõre a szöveget és mondanád fel normálisan hiba nélkül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tikal
Nem így müködik. Tényleg érdemes elolvasni a blogjukat, sok érdekes dologról van szó...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!
Elnézést a múltkori spammelésért, de hát hogyan találnak rám, ha nem hirdetem magam?
De mindegy is, most egy új videóval jelentkezem. a Napokban indult gog.com vásárról mondok egy-két szót. Igen jó üzletet lehet kötni, ha csomagban vásároljátok a játékokat! A vásárban szereplõ kollekcióról itt a beszámolóm: http://www.youtube.com/watch?v=ZFPmoJJfUGo
Rapid81
Ezt akartam írni, hogy a Class E a mi otthoni PC-nk.

Rapid81
A program egy ponton összehasonlítja az általad beírt és a kért jelszót a memóriában...

MerlinW
#102404 A linken a Class E oszlopot nézd.

[merlinw.org]

Tikal
SORRY A SOK OFF-ÉRT <#rolleyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Akkor jó, mert az enyém hosszabb mint 8 karakter 😊

A program-ot ha feltöröd még mindig nem tudod visszafejteni a jelszavakat a mesterkulcs nélkül.

Na mindegy, nekem megfelel 😊

zorrobomber

Rapid81
Ha ez alatt van és mondjuk nem tartalmaz számot, meg spec karaktert, akkor simán törhetõ.

Rapid81
"The issue with AES-256 isn't in brute forcing strong passwords. If you password is strong (not on any dictionary, longer than 8 char, mixed symbols, uses a large random salt) it can't be bruted forced at any reasonable cost. If it is 12+ char includes all 4 symbol classes or simply is a random string it can't be brute forced at any cost."

Egyébként meg sokkal egyszerûbb a programot feltörni, mint az adatbázist... Meg telefonra is van már mindenféle féreg és lopkodós program.

Tikal
Nem, olyan sokra nem, de bámilyen hihetetlen, vannak helyzetek amikor nem csak otthon van szüksége az embernek jelszóra vagy más infora amit a progiban tárol...

Tikal
Most a kódolásról beszélünk amit a 1password használ? Nem tudtam hogy már ilyen könnyen megy a törése a 256bit-es AES-nek. Azért remélem annyi idõm még lesz hogy haza szaladjak és megváltoztassam az sg jelszavam 😄

Rapid81
Igen, és utazás közben mind a 21465472153737687 regisztrált oldalra be akarsz lépni... Nem is max megnézed a leveleidet, fellépsz céges vpn-re, stb..

Rapid81
Mirõl beszélsz? Ugyanúgy törhetõ, mint bármilyen más kódolás. Szimplán a jelszó hosszától és a használt karakterektõl függ az idõ.

MerlinW
A mai világban a kutyát nem érdekli a pin kód. A kártyák hátulján fel van tüntetve a CVC, az emberek 99%-a pedig cseszik megváltoztatni a kártya utolsó 3 számjegyét. Ergo ha találok egy kártyát, csak átutalom a tartalmát a PP számlámra.

Aki programot szeretne használni, ezt használja a jelszavaihoz.

[merlinw.org]

Tikal
Mert én nem csak otthon ülök. Meg még vannak emberek rajtad kivül akik utaznak, tárgyalásokra járnak, dolgoznak, stb és nem csak otthonról lépnek be honlapokra stb... hanem pl telefonról 😊

Tehasut
Az én megoldásom: KeePassX progi a titkosított adatbázissal a külsõ vinyómon, amit hurcolok. A programba belépéshez szükséges kulcs file pedig az otthoni és a melóhelyi gépemen van rajta.
Tikal
Mondjuk van desktop verzio is.

Vagy kb leszarnám, hiszen az email-embe be tudok lépni, annak is külön jelszava van ugye, onnan meg már bármi visszaszerezhetõ.

Rapid81
Ismét megkérdezem: Miért lenne nálam a jelszavas papír/notesz???

MerlinW
Okos ember úgy írja fel a jelszavait - tök mindegy hová - hogy kihagy belõlük részeket. Probléma megoldva.

[merlinw.org]

Rapid81
Telefonokról beszélgettünk... Akinek meg rá van írva a bankkártyájára a pin kódja, akkor azt nem tudom sajnálni.

Tikal
Ha van pár ezer éved akkor valóban feltörhetõ 😊 A papír lapodra csak rá kell néznem miután kinyitottam az ellopott táskádat.

Fpocok
De ha elhagyod, akkor ugrottak a kódok is, nem? Hogy jutsz hozzá?

Tikal
Akkor táskákat, pénztárcákat már nem is lopnak Magyarországon? 😄

Rapid81
Minden feltörhetõ. ha viszont azt sem tudják, hogy mit keressenek/nem is keresik, akkor azt még kódolni sem kell...

Tikal
<#rolleyes>

Szóval elárulod mire mész az ellopott telefonommal? A papír lapodra csak rá kell néznem😊