Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Várós az elsõ rész is jó volt na de ez mindent visz ! 😄
Rapid81
WTF is this sh*t???

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Szerinted.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Kick Ass 2 trailer OMG nagyon jó lesz, már nagyon várom. Jim Carrey-t fel sem lehet ismerni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Eleve a kihívás meg a fusztrálás 2 külön téma...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
De van kellemes kihívás meg frusztráló, nem mindegy melyik fajtából jutott az adott játékba 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Az embereket ne téveszd össze Tinman-al, õ egy ufo, ez köztudott 😄

DarkSector
vannak kivételek, de egyetértek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Bírom az embereket, mikor sírnak, hogy nincs a játékban kihívás, aztán meg amikor van, akkor frusztráló...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Te lehet, hogy az vagy de egyébként ez olyan dolog, hogy ha egy játékban van egy frusztráló szar rész és ahhoz még hozzájön a totál érdektelen sztori meg az irányításbeli problémák akkor elgondolkozik az ember, hogy játszik-e vele tovább.
Nekem a Legend után mindenféleképp visszalépés volt az Anniversary.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Attól, hogy valamit nehéz megcsinálni, még nem azt jelenti, hogy szar a játék, hanem, hogy béna vagyok...

genndy
Imyvel semmi gond, csak most is épp Tombol.
Amíg nincs meg a 100%, nem fog leszakadni Laráról, az biztos 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Ezzel én is így voltam, a felújított rész nekem sem jött be, nem is értem a végére, pedig anno az 1 nagy kedvencem volt.

davidka003
Egyébként a 2000 elõtti részeket is szerettem csak azokban meg fos volt az irányítás. Mondjuk én olyan 2002 körül toltam le a Tomb Raider 1-2-t. Alapvetõen nem rosszak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Videó alatt komment:
"I have also been stuck here for a while and it's starting to ruin the game for me. Everytime I miss the pillar and have to redo everything I get more and more frusterated. Is there some trick to this?"

"Is there a trick to the camera angle for the wall run. You made it look so easy. I've been stuck on this level for the past 2 days, can't seem to get my camera angle right to make that backward jump off the wall run."

Nem szeretem a frusztráló dolgokat. Egyébként a Legend tetszett, Underworld nagyon tetszett, Anniversary-t tartom gyengébbnek.

Rapid81
Mennyé má'! Anniversary-ban egyetlen egyszer sem sikerült elakadnom... Az, hogy neked igen, az nem a játékot minõsíti...

Shep
Dehogy, lent kezdesz az árusnál és amíg nem mondja el a mondókáját nem nyílik ki az ajtó és hát ugye a türelmetlenek ezt nem bírták kivárni 😊

Shep
Hát nálunk szerintem nem sokan vásárolnak az alapján, hogy az otheresek mit mondanak tehát nem oszt-nem szoroz max 1-2 darabról lehet esetleg szó, valami régebbi játék esetében.

davidka003
Attól függ. Ha torrentre gondolsz akkor oly mindegy, mert ha letölti ha nem, a fejlesztõ nem lát belõle pénzt.
Ellenben ha a negatív videó miatt nem vesz meg valaki egy alapvetõen jó játékot az már kár a fejlesztõnek.

davidka003
Milyen ajtón? Nekem az rémlik, hogy az erdõben kezdünk.

Shep
200-al kevesebben töltik le az csak jó, nem? 😊

Fpocok
Ezt inkább nem mutogatnám.

davidka003
Mondjuk az tény, hogy én puffogok, hogy szar az nem befolyásol senkit.
Ellenben egy Otherworld teszt lehet elriaszt 200 embert a játéktól. Ez nagy felelõsség.
Igaz, hogy mindig hangsúlyozzák, hogy ez nem tesztmagazin hanem élménymagazin. Nem igazán tesztelik sose hanem csak pár óra után odahányják a véleményüket. Ami sokszor negatív. Vicces lenne tõlük egy Lost Odyssey teszt 1 óra játék után. 😄

Tinman
Nekem meg a "u don't have a fkn clue" netes szállóige.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jah... mind amikor tele voltak a fórumok azzal, hogy a Stalker SoC legelején, hogy kell kimenni az ajtón. Pff.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ilyenkor mindig a legyes példa jut az eszembe 😊

davidka003

Shep
Á voltak azért komoly elakadások pl a rádiótoronynál, hogy kell tekerni, meg hasonlók 😊

Tinman
Ha egy játék netszerte még a játékosoktól is 8/10 feletti értékeléseket kap, akkor az nem lehet fos. Ott a teszter fejében vannak komoly gondok.

A középszar részedrõl talán inkább amiatt van, mert nem a te stílusod.

Fpocok
Hát ott max annyit találsz, hogy MELYIK GOMBOT KELL MEGNYOMNI, AMIKOR JÖN A FARKAS? Mint fc3ban amikor ráugrottak késsel. 😄

The Protector
Én is szeretem ha kapok valami hasznosat a játék mellé,többet jelent nekem mint egy dlc.Az AC3 nál kaptam karkötõt(elajándékoztam egy srácnak aki hajnali négykor 2km-ert gyalogolt érte és végigjött a cigánysoron is mikor kölcsön adtam,megérdemelte),de a pólót azt hordom mert nagyon tetszik.Ez a bögre meg nagyon jó minõségû és szép,a hátuljára meg rá van nyomva a konzolvilág felirat is,onnan rendeltem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
Nem csak a gondolkodás. Hanem az irányítás miatt is valahogy nem tudtam kivitelezni. Ráadásul bebugzott a mentés és rossz helyen mentette el.
Az a baj, hogy nem tudom megmondani melyik részre gondolok pontosan, mert nem rémlik melyik pálya volt.
Esetleg ha valakinek rémlik mutathatja videón, mert nem néztem anno utána hogy kéne megoldani.

Zomil
Jo...hát...azokra nem tudok mit mondani 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Nem vennék rá mérget, elég ha csak a topicját átfutjuk 😊

davidka003
Akkor mi a gond? 😄
Zoly szerint egy fos. Szerintem meg középszar.
Neked szíved joga szeretni.
Egyébként vállalható a játék de többet kilehetett volna belõle hozni.
Várom egyébként a 2. részt, mert bízom benne, hogy jobb lesz.

Egyébként meg az utolsó pályák milyen ratyik voltak már azokkal a dimenziókapukkal.

Zomil
" Jött valami puzzle szarakodás és töröltem."

Jah hogy gondolkodni kellett volna, ezért törlés...értem 😄DD

Hát akkor legalább az uj Tomb Raider biztos nem okozott csalodást 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
"Jött valami puzzle szarakodás és töröltem. Valami csempék rémlenek, hogy azokon kellett volna átsétálgatni de folyton meghaltam."

Baxe meg Fpocok errõl pofázik itt nektek hetek óta! Aztán tegnap csatlakoztam én is! Pontosan az a bajunk egyrészt, hogy elment a TR is casual irányba. 3 éves pelenkásoknak való puzzle-k vannak a késõbbi részekbe, míg a Core Design TR-ek felnõtt darabok voltak.

"Amúgy meg nevetségesen gyenge a mesterséges intelligencia,"

Melyik TR-be nem? Ez persze nem mentség, hanem áldatlan állapot :-(

"a falon futásból merõleges ugrás iszonyú nehéz"

Yes. It's a (real) Tomb Raider.

"kicsit magányos kaland a headset nélkül, akárcsak az õse."

Így van. Ennek ilyen a hangulata. Magányos. Sokkal túlélõsebb... egész más a hangulata, mintha folyamatosan ketten a füledbe dumálnának, meg elviccelnék az egészet.

Nem mondom, hogy nem rossz az, ha lazább hangulata van, de az olyan... az mindenkinek szól. A HC-bb részek, meg nem mindenkinek szólnak.

Tinman
"az szerintem is faszság, hogy ha meghalsz akkor nem töltõdik újra az életcsík. "

Baszki az a faszság, ha meghalsz annak nincs SEMMI következménye.

A Castlevania sosem volt casual baromság, tessék elkerülni azokat a játékokat, melyek egy nyilván más réteget céloznak meg. Olyan meg fõleg ne tesztelje ezeket, aki casual szagú.

"A pályák rohadtul szûkek, eléggé rövidek."

Rövidségre nekem nem volt panaszom. Közben túl is kell élni. Van számos kisebb helyszín, de cserébe a generáció egyik(!) legszebb játéka.

"A végére eléggé unalomba fullad."

Nálatok. Nálunk a vége is hozta a szintet, igaz a játék csúcspontja szerintem sem a végjátékban van.

"Nálam semmiféleképp nem ér 7 pontnál többet."

Szíved joga ennyire értékelni. Viszont sokan vagyunk, akik másképp látják.

Fpocok
" Például az szerintem is faszság, hogy ha meghalsz akkor nem töltõdik újra az életcsík. "

Régen volt egy olyan dolog, hogy a játékos bûntetést kapott, mert meghalt. Ha nem lenne semmi bünti, akkor semmi értelme az egésznek.

davidka003
Anniversary-t 2 vagy 3 órát bírtam. Jött valami puzzle szarakodás és töröltem. Valami csempék rémlenek, hogy azokon kellett volna átsétálgatni de folyton meghaltam.
Amúgy meg nevetségesen gyenge a mesterséges intelligencia, a falon futásból merõleges ugrás iszonyú nehéz, kicsit magányos kaland a headset nélkül, akárcsak az õse.

davidka003
Halo 3-ban engem is felbaszott az idegesítõ Flood. Zoly-val talán az a baj fõleg, hogy felcseszi magát egy játékon aztán elkezd értékelni és totál lehúzza. Szerintem teszt után hagyni kéne egy pár órát, hogy átgondolja az ember és csak utána kéne megcsinálni a videót.

Castlevania videója is lehúzásnak tûnik de amiket elmond azokban sok igazság van. Például az szerintem is faszság, hogy ha meghalsz akkor nem töltõdik újra az életcsík. Akkor sokszor tényleg fos a kamera és leesel.
A pályák rohadtul szûkek, eléggé rövidek. Sokszor nincs köztük semmi átvezetés hanem olyan érzése van az embernek mintha random generálták volna a pályákat. A végére eléggé unalomba fullad.
Viszont Robert Carlyle adja a fõhõs hangját ami miatt elég jó.
Grafika szép. Sokszor élvezhetõek a csaták. 2 titán boss elég jól meg lett csinálva (Shadow of the Colossus feeling)
A 3. titán ami repül az erõltetett volt és fárasztó.
Végsõ boss végülis nem annyira nehéz de ott is tudott szopni az ember.
Nálam semmiféleképp nem ér 7 pontnál többet.

Shep
Azért azt lássuk már be, hogy nem lesz olyan videojuk akire mindenki rábólintana elég ha csak msot visszaolvasunk pár hsz-t és látszik, hogy mennyire mást várna el mindenki. Mondjuk Pocoknak az ilyen full depressziós soha nem jó semmi, az egész világ összeesküdött ellenem felfogásának nem tudom ki tudna eleget tenni 😄

tutituti
dettó.
elviekben gyurmáznak itt is úgyhogy a hangulat meglesz

csak legyen hosszú és itt is röhögjem magam halálra mit az elõzõben

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

zorrobomber
Aha, helytálló, csak épp lófütty mondanivalója sincs. Mintha Mario-ról azt mondanám hogy menni kell, meg ugrani - jó játék! Fogalmuk sincs mi az igazi fikázás 😉

Zomil
Nah, igen Anniversary nagyon jol sikerült, minden tekintetben hozzátett az elsö részhez, nem csak egy sima hd remake szebb texturákkal, kb. ujracsinálták az egészet 😊

Shep
Attól még ez lehet helytálló, nem?

TBTPumpa
Túl véres? Az nem baj... És különben is ott van a dobozon a 18-as besorolás. Talán viccbõl van az ott? <#hehe>

Amúgy hova tûnt Imy? <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zomil
OMG!
Ha megjelenik instantbuy 😊
Huhh nagyon várom már remélem hamarosan kapunk több infot is.

Rapid81
Ezzel egyedül te vagy így. 😊 Mindenki másnak kifejezetten vagy nem kifejezetten, de tetszik. Nagyon jó kritikákat is kapott. Fórumon sír még pár hozzád hasonló egyén, de ennyi. 😊 Meg azért sírnak még, hogy túl véres lett. Ebben viszont igazat kell adjak nekik.

Tinman
+1

Errõl írtam korábban, hogy van a 2006 elõtti Tomb Raider, meg van az utáni Uncharted vonal. Jó mind a kettõ, csak kínos õket egy név alatt szerepeltetni.

Az Anniversary 1. pályáján több kihívás volt, mint a Legend-be összesen.

(Ali várom hazaérjek és tolhassam Anni-t :-)