Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
"elhagyhatok vagy ellophatnak"

Ja, a jelszavas noteszt mindenhová magammal viszem. Továbbá a betörõk is noteszekre vannak specializálódva, nem is telefonokra. Soha nem loptak még el egyetlen telefont sem ebben az országban.<#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
hopp, hát ez tényleg fail

Tikal
Akkor sok sikert a feltöréséhez, ugyanis semmire nem mész a jelszavam nélkül 😊

De gondolom még olyanról nem hallottál hogy valakinek ellopják a táskáját benne egy A4-es lappal amint véletlenül a jelszavai vannak, plain text.

Ja ilyet tényleg nem hallasz, mert hülye lenne bárki is bevallani 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Olyanról még csak hírbõl sem hallott senki ,hogy valaki elhagyta/ellopták a telefonját. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
" A telefonomon egy APP"

vs

"nem egy papírlapon vannak amit esetleg elhagyhatok vagy ellophatnak"

nc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tikal
Mint mondtam, a 1password nem ONLINE progi. A telefonomon egy APP. A jelszavaim kódolva vannak, bárhol tudom õket használni, és nem egy papírlapon vannak amit esetleg elhagyhatok vagy ellophatnak és még csak a kódolással sem kell foglalkoznia a tolvajnak.

Szóval ezt én is kérdezhetném: nem látod a különbéget egy papír lap között és egy kódolt fájl között?? Persze ha csak otthon van szükséged a jelszavaidra akkor talán megoldás lehet a párna alá rejteni....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Nincs valakinek elfekvõben egy steam-es Two Worlds Epic edition?

Next PC upgrade: 2022

Maak
<#levele>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Hát ha nem látod a különbséget(nálad lehet a gond)... akkor nem is értem, mit vitázol?

Tikal
Egyébként sem a cégben kell megbíznod, hanem a 256bit-es AES kódolásban meg a mesterjelszavad-ban, amit egy cetlire írtál 😉

Tikal
Fel tudok írni 500-at. De ne magyarázd már el nekem hogy ez jobb mint a Sony plain text 😄DD

Tikal
Szerintem nézz utána a cégnek 😊

Fpocok
Hmm... 38gb a BF3 mappám 😄

Rapid81
Hamarabb megbízom egy multinacionális, több milliárd dolláros cégben, mint egy noname, világvégi, egyprogramos cégecskében...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ne magyarázd már el nekem, hogy egy darab A4-es lapra nem tudsz felírni 30 jelszót... 500+ elfér rajta...

Tikal
hát az hogy több tucat jelszavad van a lakásban papíron és ha éppen szükséged van az egyikre akkor mehetsz keresgélni, persze ha egy helyen van mind szépen egy kockás füzetben az a legjobb!!

Tikal
hát az email címed az egyik legfontosabb pont ahhoz hogy bukj minden mást is. de a Google-ben megbízhatunk, mint kiderült.

Zomil
Amugyis 1-2 jelszot használni csak hülyeség, föleg, ha az ember ugyanazt a jelszot használja minden kis gyökér oldalon ahova beregel, mert elég csak az egyik oldalt feltörni és bumm, nem kell ide semmi képre betörés vagy valami már buktad is a jelszavad, a legbiztonságosabb az, ha a random oldalakra valami külön jelszot használsz, és a fontos oldalakra meg megint mást.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Náluk nem tárolom más dolgokhoz a hozzáférési adataimat...

Fpocok
És ebben mi a hihetetlen?

Tikal
Lehet te meg tudod jegyezni a pi értékét is 10000 tizedesjegyig de én nem, 10-20db 15-20 karakteres jelszót hogyan tartasz észben? ettõl még a papír ceruza is jobb 😊

zorrobomber
Nekem már sikerült elhagyni autentikátoros telefont. Hatósági igazolvány másolat kell hogy levegyék az accról.

Tikal
meg a PIN kód a pénztárcádban.

De most komolyan, neked tényleg több tucat jelszavad van papíron valahol a lakásban? Én mindenhol más jelszót használok, és több tucat oldalon vagyok regisztrálva, te ezt hogyan oldod meg?

Fpocok
A másik, amitõl falnak futok az a mobil autentikátor... az ember magával viszi a telefonját, könnyen el lehet hagyni, szeretik ellopni az emberek stb...

zorrobomber
meg az agy

Fpocok
blabla... papír cerka a nyerõ! <#vigyor2>

Tikal
Bazz, nézd már meg mi az a 1password!!! OFFLINE program vagy app telefonra, nem kell hozzá NET KAPCSOLAT.

Tikal
Tehát a Steam-ben, a Google-ben meg a többiekben mind megbízol? <#rolleyes>

Fpocok
Bazz, ne magyarázzátok már el, hogy biztonságosabb online tartani egy third partynál, mint otthon a lakásodban leírva...

Tikal
<#nevetes1>

Tikal
Oldalra, lapra füzetre, nem mindegy? Te írtad.... Mégis hány oldalt, lapot, füzetet, könyvet írjak tele a jelszavaimmal? Mert legalább 30-at kéne megjegyezni!!!

Tikal
Hol találod meg a mesterjelszavam? Ja keylogger.. aha. Fut már olyan iPhone-n is esetleg? Talán a Pc-mre könnyebben bejutsz, de a virtuális billentyûzettel mit kezdesz?

Rapid81
Ki beszélt itt cetlikrõl??? Jóhogy nem már postitekre gondolsz...

Rapid81
Aminek töréséhez a cégnek minden bitnyi adata megvan... Ja, megbízok egy totál ismeretlenben. Mi a garancia? Hogy mûködik 2 éve és eddig nem lopták el az adataidat?

Tikal
És mindezt mondjuk 25x, 50x? Tele lenne a lakás cetlikkel 😊 Google és Steam esetében, bankok esetében mindenhol két lépcsõs azonosítás van, szóval nem értem hol a gond?

Rapid81
Egy számítógépre 1000x könnyebb betörni észrevétlenül, mint egy házba. Egy gépen 1000x könnyebb megtalálni valamit, mint egy házban. Egy gépre 1000x könnyebb távolról betörni, mint egy házba. Soroljam még? 😊

Maak
Igen, ott hagytam abba mikor elesedett az AH.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Nagyok volt az elvárások, ahhoz képest csak szimplán "jó" lett... AH-val, meg szimplán kínos lett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Leöntöd kólával, kiégedet cigivel, ráfolyik a kutyád nyála.
Rapid81
Miért lenne vicc. Leírod a jelszavad 4 különbözõ részletét és 4 különbözõ helyre (oldalra, lapra, füzetbe) rakod. Nem elég megtalálni, még a helyes sorrendet is tudni kell. Steam és pl Google esetén meg van Email (SMS) azonosítás is, amihez még azokat is fel kellene törni, amik jelszava szintén el lehet így rakva. A ti megoldásotokhoz elég egyetlen jelszót megszerezni és MINDEN megvan onnantól.

Tikal
Ezt mondhatom én is, nem? Amíg nem törnek be a gépemre addig nincs gond 😊

Tehasut
Mivel én offline szoftverben tárolom a jelszókat, ezért ott nem megy semmi a wifiben.
Tikal
<#fejvakaras>

Tikal
A 1password meg 256bit-es AES-t használ.

Fpocok
Miért gondolnám viccnek? Amíg nem törtnek be hozzám, addig nincs gond.

MerlinW
Milyen fájlt?😊 Ha a böngészõre gondolsz, nem hagyom, hogy elmentse a jelszavakat. Fizetõs oldalaknál pedig virtual keyboard-al írom be az adataimat.

[merlinw.org]

Rapid81
Elég kiszûrni például a wifi adatokból azt az egyetlen jelszót, amit beírsz. Onnantól mindened hozzáférhetõ...

Tikal
Valóban, de gondolod azt a homlokomra írtam?

Rapid81
Ja. Bízzam egy ismeretlen cég online adatbázisára az összes jelszavamat. Ti komolyan használtok ilyeneket???

Sony is plain textben tárolta az adatokat...

Tikal
Az elsõ mondat ugye vicc? 😊