Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Kisebb méretben:

StarCraft 2 - Heart of the Swarm Collectos's Edition:

+ StarCraft 2 - Wings of Liberty Collector's Edition:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Beszállok eeeegy dollááárraaaal! 😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Sikerült megoldani a Diablo-s problémát:

Létrehoztam egy másik felhasználói fiókot és azzal indítottam el a Diablo hármat.
Így kért egy új Authentikátor kódot, amelyet beírva azonnal be is tudtam jelentkezni.
Ezután kijelentkeztem, átváltottam a régi felhasználói fiókomra és azzal indítottam a játékot. Ezek után már ott is minden probléma nélkül bejelentkezett.
Végre gond nélkül megy a WarCraft 3, a StarCraft 2 és a Diablo 3 (és még az Authentikátoros védelem is aktív)!

IMYke2.0.0.0
Részemrõl zárva a téma - ha nagyon belém akarsz kötni, olvasd vissza (mit tudom én) novemberig, miket írtam. Leszarom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Jajj, én azt "mint ha steamrol csak az egyiket huzom be"-nek olvastam.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Maak
en sem 😊

"olcsobban meglesz a bundle, mint steamrol ha csak az egyiket huzom be"

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
Game of Thrones játék kell?
Vegyél egy Crusader Kings 2-t, és szedd le mellé a GoT modot.

lostprophet
Személy szerint 15 eurót nem adnék értük, de ez csak az én véleményem.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Maak
Szvsz bundlet nem lehet csak egyben regelni 😞 es olcsobban meglesz a bundle mint steamrol ha csak az egyiket huzom be.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

lostprophet
RPG még úgy ahogy megéri, stratégiát dobd fel SG-re 😄

Shep
Ja, hát azzal itt sokat érünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Én az RPG-t fontolgatom, a stratégia egy hulladék.

Maak
Gyors kerdes : Game of thrones bundle megeri vagy nagyon szar es meg ennyit sem er? Steamen akcios.

Daell Drow
Ne is mond, nalam itt zala keszthelyi hegysegben. Szoszerint orkan hovihar van -6 fok. Alig lehet kimenni mert ugy fuj hogy feldont.
Rapid81
Hol osztogatják ingyen a Blade of Time-ot? Tele van vele az SG.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Argentínában jó idõ van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Néha még ma is elõveszem az n64 es verziót. Imádom a játékot! A sokkoló bot volt a kedvencem, na meg amikor a csövet beraktam a küllõi közé 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ne terelj nem vagy te juhász, most nem rólam volt szó de jól csinálod, látom olvastad a Háború Mûvészetét 😊

Na asszem az idén nem lesz gyümölcs a piacon, meg a kertben sem. Gyönyörûen esik az esõ a jeges szél meg egybõl fagyasztja is rá a fákra a vizet, így már nem lesz gond a -10 fok, mert nem lesz ami elfagyjon. Na ennyit ér az új pápa, még ezt sem tudta elintézni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Lesz új Road Rash. Imádtam a játékot. XD Bottal püfölni, meg lerugdosni az ellenfeleket a motorról, de jó is volt.

lostprophet
Kábé a számból vetted ki a szót (leszámítva a TR4-es részt). De hát ki vagyok én, nekem a Sacred 2 "barókirály" játék, muszáj volt tegnap megvennem, ha már olcsóba adják Steamen 😄

Fpocok
Ha viccnek szánta, akkor tényleg nem az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Én élveztem a játékot, amig tartott lefoglalt(a történet meg egy hatalmas + hogy japán legendára épül), viszont tipikusan az a játék amire 1honap mulva már nem is emlékszek. Szoval a játék jo, csak sajnos nem kiemelkedö(SZÁMOMRA, mielött valaki beleköt). Ezzel szemben, pl. a TR4 pályái nagy részére a mai napig emlékszek 😄

Bár mondjuk engem kicsit zavar, h egy játéknál a halálaim 90%-a qte-ben van 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Miben is? Több embernek szóltál be, mint bárki ebben a topikban. Szerintem, csendben meg kellene most húznod magad.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Az igaz de lehet, hogy igazam lenne? 😄

IMYke2.0.0.0
Hagyd már ezt az unalmas kérdezõsdit. Unalmas.

Shep
Jól van akkor de gondolom nem kérdezed meg a többieket is 😊

IMYke2.0.0.0
Vakvágányon jársz. Nagyon.

Shep
Jó mindegy, úgyis te vagy itt az Atyaúristen, de attól még szerintem körbekérdezhetnéd a dolgot, hogy nem csak én érzem úgy, hogy az utóbbi idõben kevésbé érted a tréfát, szinte mindent személyes sértésnek veszel, több vitád van mint elõzõleg volt és olyan emberekkel is akikkel azelõtt jól szót értettél. Na szóval ennyi és az elõzõk sem beszólások voltak csak gondolatébresztõként szolgáltak, te vetted megint személyes sértésnek. Bár való igaz az igazság fáj, nekem is de még mindig tisztább, mint mézes-mázaskodni.

Rapid81
Nincs valami ketrecharcos/verekedõs játék, ami mindenkinek megvan és lehet tolni neten keresztül egymás ellen? Abban kéne ezeket a vitákat lerendezni. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Elmúltunk már 12 évesek? Igen.
"de igazából meg nem érdekel, azt csinálsz amit akarsz, keseredjél tovább ha neked az a jó."

Maradjunk ennyiben. Hiszel amit akarsz, de cserébe ne osztogasd a beszólásokat - senkinek.

Shep
Azt sem érted amit írok, meg milyen kioktatás? Nem oktatok én senkit csak leírtam az észrevételem ,meg egy amolyan tanács félét amin te megint besértõdtél. És még mi vagyunk óvodások. Aha értem.

Rapid81

De én nem akarok ezen vitatkozni. Ezt írtad tegnap este, amit ma reggelre javítottál az általad említett hozzászólással. Ez állítás, nem véleményes, hanem határozott. Ezen indult el az egész...

De én ezt a vitázást már komolyan befejeztem, mert totálisan értelmetlen. Utólag mindent meg lehet magyarázni, de elsõre érdemes leírni, hogy ne induljunk el folyamatosan mindenféle vakvágányokon és véget nem érõ vitázásokon...

Daell Drow
ÁÁáá nem, az mar tenyleg nagy lehuzas lenne. A lenyeg a szeria szamot barmikor ujra adhatod hozza, ha le van valasztva.
IMYke2.0.0.0
Nem véletlen, hogy évek óta (kábé 8 éve!) ott az aláírásomban...

#102735... Mást találj, amibe bele tudsz kötni. Estig van idõd, addig melózom...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
De akkor meg ne szólj le bennünket, hogy szerintünk meg van. Ezen ment tegnap este a vita, hogy néhányunknak van 10/10 játék, te, meg még nem tudom ki, pedig határozottan ellenkeztetek, hogy márpedig nincs. Egyáltalán nem volt hozzátehetõ, hogy számodra, hanem határozottan ellenkeztél a mi véleményünkkel, akik meg mindannyian hozzátettük, hogy számunkra, a mi véleményünk szerint, a mi érzéseink és játékélményein kszerint...

Egyébként meg #102735!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Igen a kulcstartós van... Azt hittem, hogy csak egyszer használatos ez a kulcstartós cucc, hiszen meg kell adnod a gyártási számát, amikor beregisztrálod.

Most ezt konkrétan minden hsz-hez hozzá kell tennem???? Nem tudtam, hogy értelmezõ kéziszótár kell a hsz-eim értelmezéséhez.

Konkrétan kezdi elvenni a kedvem az irkálástól. Úgy érzem arra megy ki mindig a játék, hogy valahol valamibe bele tudjunk kötni és addig forgatjuk a tõrt a másikban míg feladja... Konkrétan pár hónapja itt a kinek nagyobb játék megy, ki tudja jobban félreértelmezni, kiforgatni és ellene fordítani az eredeti hsz írónak a mondandóját.

A vitákról, agresszív megnyilvánulásokról (úgy veszem észre mindenki marha feszült volt az elmúlt 3-4 hónapban) szól már a topik sajnos.

IMYke2.0.0.0
"viszont én nem citromot rágva játszottam végig" - ezt, természetesen NEM személyednek céloztam, hanem a Nagy Világ fanyalgóinak.

Rapid81
Te határozottan kijelentetted, hogy márpedig nincs 10/10 játék. Nem tetted hozzá, hogy számodra, hanem minket néztél hülyének, hogy szerintünk meg van. Na most akkor...?

IMYke2.0.0.0
Én sem kértem, de viszont én nem citromot rágva játszottam végig, és teszem még legalább egyszer a közeljövõben.
Elfogadtam, hogy ezt a részt (és bízom benne, hogy lesz folytatás is) a modernkor gyerkõceinek készítették - nem is tehet másként egy játékot, mert hiába is toporzékol a kis szobájában, a végeredmény, maga a játék fikarcnyit sem fog megváltozni tõle.
Viszont, ha meg fanyalog, mert ez nem 'játék', meg 'nem ezt vártam', illetve 'ez már nem Tomb Raider', akkor bizonyosan az egyszeri játékossal van a baj: ugyanis, már nem õ a célcsoport.

Én inkább elfogadtam a QTE-ket, a bizonyos helyzetekben megnyomandó 'E' és 'F', meg 'szóköz' akciókat, meg a túléléshez kapcsolódó gyilkolászást, egyszerûbb sírkamrákat, és hagytam, hogy meg- és elragadjon Lara bája, és a játék.

Daell Drow
Jelen.
Mert kene masikat venni, (feltetelezem a kulcstatros van neked.)
Nekem mobilos van, de nekem is volt egyszer problema. Le valasztottam az authenticatort a bnetrol, majd kesobb ugyan azzal a szammal adtam vissza hozza. Es kesz.
Nem akarok én meggyõzni senkit, de bármit beírok (személyes véleményt természetesen) én vagyok a hülye. Kezd baromi fárasztó lenni a dolog.

Zomil
Én nem kértem reboot-ot.
Nah majd, ha megveszem a készitöket a helyes utra terelem öket 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Rólad volt szó. Neked nem volt jó 'poénod'.
A kioktatásaidat szerintem máshol.

IMYke2.0.0.0
A 'nem' nem kell oda...

Shep
Akkor ezek szerint nem volt az elmúlt 2 hónapban itt senki másnak sem jó poénja és nem benned van a hiba. Hát szar ez a topic, romlik a színvonal. Én tényleg jó szándékból írtam ,hogy próbálj meg kicsit lazulni de igazából meg nem érdekel, azt csinálsz amit akarsz, keseredjél tovább ha neked az a jó.

IMYke2.0.0.0
Ha meg mindent megtartanak =/= nem reboot.