Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
"Ránézhetünk akármelyik rebútra, a széria védjegyeit mind képviseli, mert arra épül."

Hát ebböl mondjuk nem sokat sikerült megtartani. Többek között: Lara Croft és nagy mell. Aztán itt véget is ér a felsorolás 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Eléggé fapados poénokkal operálsz.
Én igazi poénokon tudok nevetni, de tõled még ilyet nem nagyon, helyette erõltetéseket, meg - nekem, másoknak - beszólásokat olvastam tõled.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Ez egy játék, nem matematikai képlet... Hagyjuk, fölösleges, úgysem érted meg, csak kötöd az ebet a karóhoz...

Ha Super Mario Super Jóska lett volna, akkor is ugyanolyan sikeres lett volna...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Ilyenek ezek a szubjektumok 😊 Engem meg sért (na jó nem, csak nevetek rajta), hogy olyat feltételezel rólam ,hogy nem értem miket írsz és kötözködni próbálok. 2 hónapja olyan, vagy, mint aki karót nyert egyetlen poénját sem értékeled itt senkinek, mindenen besértõdsz. Nem lesz ennek jó vége, neked is jobb lenne ha tudnál kicsit nevetni is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Gondolom innét nincs olyan, aki rendelkezik Diablo 3-mal és Authentikátorral?
A játék topikjában már feltettem kérdésemet, de nincs rá megoldás és a neten sem találok rá semmi alternatívát.
Mióta belõttem az Authentikátort nem tudok bejelentkezni Diablo 3-ban. Más Blizzard játék megy, csak ezzel van szívás...
Valaki írta, hogy ki kéne lõnöm a profilról az Authentikátort, csak ezzel az a probléma, hogy ha késõbb akarok ilyen "védelmet" a profilomhoz, akkor vennem kell egy másik Authentikátort (3000 Ft), mert ennek a sorozatszáma már fel lett használva. WTF Blizzard?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Ha van egy matematikia képleted és átírsz benne egy db számot vagy egy mûveleti jelet, akkor az eredmény teljesen más lesz.

A játékok hosszas tervezések után, egy felépített koncepció alapján készülnek. Minden összefügg, így lett kitalálva, ahogy a fõszereplõ kiléte és a cím is. Ránézhetünk akármelyik rebútra, a széria védjegyeit mind képviseli, mert arra épül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Kezdesz tényleg dühíteni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Számomra is.
Mintha egy rakás óvodás ülne a homokozóban és hajtogatná, "de nekem jobb, neked meg nem"...

Shep
Fúúúúúúúúúúúúúú ne ölj meg. Na inkább nem is reagálok rá, mert továbbra sem érted a tréfát. Vegyél már pár órát pl. Gábortól!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Ja, hogy akkor már követ kellene benne bányászni egy ércbányában a Kiskutyafüle bolygón és marslakók támadnának ránk, amiket tower defense szerûen kellene legyõznünk, mindenféle high-tech kütyüvel, meg tankokkal kellene rohangálni. Rendben, értem...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Én nem mondtam ,hogy nem az pont ezért alapból 2 pont az induló érték. Hendivel meg könnyû nyerni 😄

IMYke2.0.0.0
Ha tudnád, hogy mit jelent a 'szubjektum', akkor már beszólásodat sem írtad volna meg.

Tehasut
Kezd fárasztó lenni ez a topic ezzel folytonos és erõszakos mást meggyõzni akarással és vélemény ráerõltetéssel.
Shep
Hát igazából az elején van némi befolyása annak ,hogy nõi fõszereplõ utána olyan mindegy, ha egy pálcika ember ugrándozna, a lényegen nem változtatna, max esztétikailag lenne kérdéses a dolog 😊

TBTPumpa
Most mondd, hogy nem aranyos!

Notebook-ról van. Asztali PC-n sokkal szebb és jobb, csak kíváncsi voltam, hogy a notim hogyan futtatja a játékot. És meglepõen jól (igaz visszavett grafikai értékekkel)...
Erre mondtam, hogy jó PC-s átirat. Nem úgy, mint a GTA 4 vagy a Star Wars Force Unleashed játékok.

Rapid81
A játék erõsen épít a nõi fõszereplõ köré, szóval férfi fõszereplõvel már valóban nem lenne ugyanez, de én nem is ezt mondtam...

Shep
Hát amilyen formában vagy mostanság szerintem nem kérdés, hogy megint nem vetted a lapot és mi lesz a vége de nagyon nem tud izgatni 😊

Totti5
Nem.

IMYke2.0.0.0
Még gondolkoznom kell, hogy töröljelek, és scriptbe tegyelek, vagy csak szmájlit küldjek ezért...

Shep
Hát azért lássuk be, hogy alapból 2 pontról indult a játék a fõhõs miatt, ha pl Sóher Sanyi lett volna a fõhõs akkor ...

IMYke2.0.0.0
Még egyszer, utoljára felhívnám mindenki figyelmét a 102765-ben leírtakra!
Senki se tekintse keresztesháborújának a másik meggyõzését! Felesleges, és már irritáló is.

Shep
Szubjektum a nagyanyád térde kalácsa 😄D

Rapid81
Ha nem TR lenne a címe és a fõszereplõ neve Margit lenne, attól még ugyanez a játék és ugyanúgy jó. Én nem azt mondtam, hogy egy 2 méteres néger bengát rakjunk a fõszereplõ helyére...

IMYke2.0.0.0
Én most csak a napi teendõim miatt nem tudok megint több órára Larázni.
De - és ez nagyon nagy dolog nálam! - a Borderlands 2-õt egy idõre félretolta a szívemben, az már biztos.

Rapid81
A legelsõ RE-vel játszottam. Nekem arról órákat is regélhetsz, fogalmam sincs, hogy mirõl beszélsz. 😊

Amúgy erõsen kisebbségben vagytok ezzel a véleményetekkel. Csak szét kell nézni, hogy milyen értékeléseket kapott a játék. (Igen, tudom, hogy mind le vannak fizetve az utolsó emberig...)

GameRankings.com - 88.25%
GameSpot - 8.5 out of 10
New Game Network - 93 out of 100
ZTGameDomain - 9.2 out of 10
NZGamer - 9.6 out of 10
Gaming Illustrated - 90 out of 100
IncGamers - 8 out of 10
PC Gamer - 75 out of 100
GamingTrend - 95 out of 100

Laza
Szerencsére van akit nem hat meg ez a cím és ez a név. Tõlem Uncharted 4 néven is kiadhatták volna. A játék ugyanaz marad.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Nem kötelezõ gyõzködni egymást, hogy ez-az, X, Y, Z játék jó-e vagy sem. Játék-e vagy csak interaktív film-e vagy sem.
A lényeg a személyes élmény.
Ami szubjektív.
Ami nem reprodukálható mindenkinél ugyanúgy.

Nõjetek fel a dologhoz, és fogadjátok el, hogy szubjektumok vagyunk.

Én kezdek rájönni, hogy annyira fölöslegesen jártatom itt a számat. Egyrészt a lõtéri kutyát nem érdekli, másrészt még én leszek a hülye mások szemében és ennek természetesen nem restek hangot is adni (tök mindegy mirõl van szó úgyis úgy forgatják, hogy nekik legyen igazuk)...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
<#eljen>

Számomra a kisebb hibák és a multiplayer miatt csak 9,5/10. Ettõl függetlenül kihagyhatatlan alkotás és 2013 egyik legjobb játéka az már biztos! És az elsõ olyan Tomb Raider (oké Larás) játék, amit a végigjátszás után újra kedvem van elõvenni. A korábbi részeket végigjátszottam és elég is volt annyi belõlük egy idõre.
Itt viszont nem. Újra és újra kedvem van játszani vele, mert SZÓRAKOZTATÓ és piszkosul élvezetes és addiktív. Nagyon sajnálom, hogy a Szórakoztató szavat már csak kevés mai játékra lehet ráhúzni...

Laza
Grafika, átvezetõk, stb tényleg jó ... Én mint 'játék' nézem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Totti5
Ha ennek nem TR lenne a címe és nem Lara lenne a fõszereplõ akkor ez nem Tomb Raider lenne Larával ami nem ez a játék lenne.

Te sem lennél ugyan az más néven, más alsónadrágban, másik autóval, transzvesztitává alakítva.

Ez a legegyszerûbb kijelentés, ha nem tetszik és a leg viccesebb is. Ha nem ez lenne a címe, ha nem ez lenne benne... ilyen nincs. Ez a cím és ez van benne ezért is az ami.

Ha nem ez lenne a címe, akkor nem ez a játék készült volna, ergó semmi köze nem lenne ahhoz ami végül is lett ezzel a címmel.

Shep
Látod igaz a mondás, kiskutyával és jó csajjal mindent el lehet adni 😄

Shep
Nincsen 10/10-es játék és kész 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TR egyébként is csak egy interaktív film, mondjuk annak tényleg jó 😄

Laza
Én éppen, hogy elvonatkoztatok a címétõl, és szerintem ha nem lenne TR a címe és egy faszi lenne a fõszereplõ, akkor közepesnél nem lenne jobb sehol, mint 'játék'. Nem írom le még egyszer. Szerencsére nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, úgyhogy ez van.
A feléig tudtam vinni kb, azóta még semmi nem tudott rávenni a folytatásra. Majd egyszer befejezem ha nagyon unatkozom.

Ennyi, ez az Én véleményem, meggyõzni senkit sem akarok, csak elmondtam.
Érdekes, hogy amit egy Re6-nál visszafejlõdésnek és problémának neveznek, az itt maga a fejlõdés 😊

Shep
Hát nem is málnát féltem én sem 😊

Rapid81
Vonatkoztassatok már el attól, hogy szerencsétlen játéknak Tomb Raider a címe... Ez egy játék, ami nagyon jó, függetlenül a címétõl. Lehetne Adventures of Lara Croft vagy Survival Island is, attól még a játék jó!

IMYke2.0.0.0
Direkt nem akarsz megérteni, ugye?

A mások véleménye úgy nem érdekel, hogy nem befolyásolja az enyémet, nem hat a 10/10-emre, nem fogom megváltoztatni stb. stb... pont.
Tomb Raider topikba pedig nem járok, és szerintem nem is fogok.

Laza
Ha ez csak a saját véleményed, és másoké nem érdekel, akkor minek osztod meg velünk?

Azért elmondom, mert ez meg az ÉN véleményem:
Nálam max 7/10, de inkább 6 ... mint 'játék'. Tipikus esete annak, mikor egy név bármit elad, a kifejtés a TR topicban olvasható 😊

Rapid81
<#nevetes1><#eljen>

IMYke2.0.0.0
* mérce

IMYke2.0.0.0
"Tomb Raider" (2013) - 10/10 (tíz per tíz)

Mivel nincs abszolút mérve, amihez mérni lehet, csak is az ITT ÉS MOST számít.
Itt és most, 10/10 a játék. SZÁMOMRA.
Mások véleménye nem érdekel. Mert én szeretem, szerettem, minden aspektusát is a játéknak.
Nem hasonlítgatom a régi szériához - mert eléggé körte és alma esete lenne -, hanem úgy tekintek rá, mint egy olyan újjászületésre, aminek örülök, hogy részese lehettem.
Egy ütõs akciófilmet játszottam végig, azzal a játékhõsnõvel, akinek köszönhetem, hogy játékossá lettem, aki mindig is szép-ügyes-erõs-kívánatos lesz.
S mivel nem fosztottam meg magam az újrajátszási lehetõségtõl azzal, hogy azonnal a legnehezebb fokozattal, hanem csak a Normál nehezségi szinten játszottam végig, így a Hard még hátra van. Igaz, már nem lesz 20+ órányi játék, de nem érdekel.
Biztosan végigjátszom még. S ez a lényeg.

Rapid81
Van szilva, barack, naspolya, cseresznye, birsalma. A málna az meg mindent túlél. 😊

És az a vicc, hogy 4 napig jósolják az ilyen idõt, utána megint tavasz. Növények baromira fogják szeretni ezt a 4 nap telet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ami még nem pattant ki az vélhetõen kibírja, viszont sok barack már megtette, na azoknak vélhetõen annyi lesz sajnos. Almafélék meg egyébként is jobban bírják.

Rapid81
Tavaly a birsalmám kibírta ugyanezeket a viszonyokat. 150+ kg almát szüreteltünk le róla és 14 liter pálinka lett belõle. 😊 A csemeték viszont szintén rügyeznek. Azoktól tartok, hogy el ne fagyjanak.

Shep
Ma éjjeltõl kezdve minden szét is fog fagyni, megint megtizedelõdik a várható gyümölcsmennyiség.

Evolúció, domborzati viszonyok alakulása meg csak azért van, mert unatkozik a természet... Na persze.

Rapid81
Te nem érted, így valóban hagyjuk.

Hagyjuk, nem érted.

Rapid81
Itt most is az esõ szakad. Már lassan 1 hete ismét. A kocsibejárót már fel kellett szórnom sóderral, mert elakadtam a kocsival... minden széjjel fog rohadni. 😞