Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Max a konzolportoknál, pl resi5. De a játékok 90%-nál kell a 60.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Én sem szoktam. Max 2x-est, ha bírja a vas, és szükségét látom. Illetve az AMD-s MSAA-t szoktam bekapcsolni, ha van, az nem eszik szinte semmit.

[merlinw.org]

DarkSector
A stabil 30FPS az elég.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Én azt mondom, hogy felõlem lehet bármilyen "csúnya", legyen meg a 60fps azt csókolom. Amúgy AA-t nem szoktam használni én sem.

DarkSector
Felbontás kérdése.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
60fps-t AA-val aligha érsz el modern játékban😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én kábé 3 éve nem használok élsimítást. Full HD-ben, aki az élek recéjét nézegeti, az nem is a játékkal foglalkozik - no offense, és szerintem!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Az a helyzet, hogy kis mértékû AA/nélkül minden fut maxon egy közép-felsõkategóriás rendszerrel, azt nem képesek elfogadni sokan, hogy az élsimítás a létezõ legszámolásigénylõbb (hogy írják ezt helyesen?😊) eljárás. Az AA gyakorlatilag a kártyák erõforrásának felét megeszik.

[merlinw.org]

grebber
Azt is veszünk (illetve van de a jelenlegin látványos game nincs 😞 ) bár ps4 vétele a törés miatt nagyon kérdéses!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mint az Elfen Lied-logom, egyszerûen vízszintesen tükröztem a képet, majd hajat szerkesztettem rá és szövegeztem, meg néhány effekt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pedig Lara szeme van a képen 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Aki 30fpsel akar játszadozni, az vegyen konzolt. Én 60 alá nem adom.

IMYke2.0.0.0
Hát igen - min. 30 FPS-sel egy 'orosz' (és utód államai) 'csoda' jó ideig nem futni (hogy is montja grebber?) 'csutka maxon'...
Majd, ha az irodai gépek is 6 magosak lesznek, és egy IGP is már HD7970-es vagy GF 680-as szinten tud.

DarkSector
De 300k alatt meg lehet oldani.
A kérdés hogy MEDDIG tartja magát a gép.

Fpocok
No offense, de ez Larás logó? Meg nem mondtam volna... sõt, most hogy tudom, még most sem látom.

grebber
Nem is tervezek annyi alatt venni ezért várok.A jelenlegiek még hurkák a Metrohoz<#taps>

MerlinW
Afterburner jobb, de mindig van valamennyi teljesítménycsökkenés, ha mérünk.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
'No offense' 😊
Csak úgy gondoltam, odaszúrok, ha már Te is - de nem sértésnek szántam, ahogy (remélem) Te sem 😊

IMYke2.0.0.0

MerlinW
"Következõ gépemnél nekem ne kelljen levennem semmit se"

Olyan gépet sosem fogsz venni 300k alatt.

[merlinw.org]

DarkSector
Lehet de még csak ez egy ideiglenes fázis, a régit le akartam cserélni de újat nem találtam még ki, és addig mondom beteszem azokat a játékoknak a logo-ját amiket várok.

MerlinW
30fps-t írt, az pedig itt 1920-ban is kevesebb. Mondjuk a FRAPS miatt számolhatunk 4-5fps mínuszt.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Még ha valami fantasztikusanszuper játék lenne, azt mondanám, hogy rendben. De pont egy Metro 2033 fusson minimum folyamatos 30 FPS-sel?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Következõ gépemnél nekem ne kelljen levennem semmit se.Ha csak 1-2 játéknál akkor annyinál,de nekem a Metro 2033 csutka maxon menjen majd!
Mert ha az megy akkor minden más is!

IMYke2.0.0.0
Azt gondolom látod, hogy 2560*1600-on (!) megy 20 alá a minimum FPS, minden maxon.

MerlinW
1080p-ben 6950-en sem megy 30 alá 2xAA-val. AAA és 2x-nél nagyobb AA pedig felesleges ilyen felbontás mellett.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Szerintem, meg a te logóg rettenetes 😊
1:1
<#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Köszi. Amíg tart a Lara-lázam, ez lesz 😊
Elfen Lied örök kedvenc.

DarkSector
Szerintem annyira nem, de az elõzõhoz képest csak jobb lehetett volna. 😄

Már $14.99

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

TBTPumpa
Imy jó lett a Larás avatarod! (Bár az elõzõ jobban tetszett...) <#idiota>

grebber
Életcélom egy olyan VGA megvásárlása amin nem megy a minimum fps 30-alá az alábbi játékban:<#idiota>

DarkSector
2 dolcsi és 11 cent.

Szabi
én 2dolcsi 10 centet! <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
Észért adok 2 dolcsit ha valakinek nem kell.

grebber
Amazon:

Cars, Jets and Dirt Bike Pack

Ace Combat: Assault Horizon
MUD - FIM Motorcross World Championship
RIDGE RACER Unbounded

$16.99

zorrobomber
A GG-s Blue Coin-okat nem lehet részlegesen felhasználni? :S

zorrobomber
Szerintem elárazás 😄
Itt pl. fordítva van.

Daell Drow
Szerintem void kiegeszito is siman elkepzelheto az idei blizzconon, max egy teaser formajaban. Diablo 3 kiegeszito alap, es ha durrantani akarnak a conon akkor a titant is alap lenne mar bemutatni.
November meg messze van, kell valami csamcsogni valo addig is.
Igy a blizzard mar a jovo heten bejelent valami uj jatekot. LINK
Fpocok
F1 weekend

F1 2010: 10euro
F1 2011: 8,5euro
F1 2012: 6,8euro

DAFUQ? Ennyire szar lett?

Shep
Remember Me, Resident Evil Revelations, hogy csak kettõt említsek (több most nekem sem ugrik be 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lostprophet

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Ott lesz a 'Titan' MMO és kész.

TBTPumpa
Elõbb még egy Resident Evil 6 is landolni fog PC-s vonalon (március 22.)!
Utána jöhet az Bioshock! <#idiota>
Április/Május környékén jelenik meg valami említésre méltó cím PC-re?

Bár én már a novemberi BlizzCon-t várom. Jó lenne látni valamit a Diablo 3 - mindent lezáró - kiegészítõjébõl.
Gondolom a Legacy of the Void-ból még képet sem fognak mutatni. Túl korai lenne ismerve a Blizzard munkatempóját. Majd a 2015-ös BlizzCon-on.
És böföghetnének már valami teljesen új címet is - bár lehet, hogy abba már beletörne a bicskájuk (ismerve a Diablo 3 és SC2 Heart of the Swarm "színvonalát")...

Ezzel így már könnyen egyet tudok érteni. A hasonlítgatással sincs gond szerintem, teljesen természetes. Sõt rosszul is venné ki magát, ha például egy professzionális SC2 review-t olyan hozna össze, aki csak hírbõl hallott valamicskét az elsõ részrõl.

Persze érdekes kérdés, hogy 20 év múlva mi lenne adott mûfajban kötelezõ tananyag, hiszen 2033-ban talán túlzás lenne az aktuális BioWare-produkciót firtató firkásztól elvárni, hogy a Champions of Krynnt is alaposan ismerje 😊
Rapid81
Jó lenne tudni, hogy mi a zene alatta. 😊 Amúgy egyre jobban várom. Még 12 nap...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
RE6 visszafejlõdött, míg ez ha 1-2 pontban nem is olyan mint a régiek, fejtörõkben, de sok másban TOVÁBB fejlõdött, vagyis a RE6-hoz neveséges hasonlítgatni.

DarkSector
És te minek?
Ha tudod hogy saját véleménye miért írsz rá hogy háde szerinted meg 6 vagy 7?
ÉS?

Zomil
Uj Bioshock trailer:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Maak
Mert melobol, kapkodva irok es visszaolvasva nekem is felreertheto.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774