Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Dehogy volt borzalmas. 1-2 mellékszereplõ volt gáz, de a karakterek többségnek hivatásos színész adta a hangját, mint Csík Csaba Krisztián vagy Csõre Gábor.

[merlinw.org]

davidka003
Witcher 1 fos volt, egy nulla, egy szemét.
Aztán kijött az Enchanted Edition és összességében egy kellemes játék lett. Végig is vittem. Olyan 8.5/10.
A szinkronról meg annyit, hogy sokszor volt gáz, sokszor vicces de azért teljesen vállalható volt. Fõhõs hangja nekem bejött.

Halottizék 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

wantonly
A Witcher 1 szinkronja borzalmas, de tényleg. Lehet már megszépült az emlékeidben. 😊
Tinman
SC 2 témához:

Emlékeztek a Witcher 1. részére?

Egy nagyon jól felszerelt (tele extrákkal már eleve az alap kiadás!) kiadvány volt 100 óra gameplay-el, minõségi szinkronnal, eleve vastag dobozosként látott napvilágot 7990 Ft-ért.

Na az az etalon. Ehhez képest az SC 2 Season 2 (banplz) elkeveredett valahol a moneyhat erdejében.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Bakker, most hoztam le egy vödör havat a padlásról. 😊 Befújta a szél.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Supreme Commander + Forged Alliance. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

szucsy89
Hello! Srácok, ha most akarok venni egy minõségi stratégiai játékot (ami nem a HotS), akkor melyiket ajánljátok?
BigBlue
És tényleg.. De rohadjak meg tetszik..😄

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

genndy
Még a darabonként összevásárolgatás se lenne nagy gond, ha nem adnák az összes ilyen DLC-t POFÁTLANUL drágán. Elképesztõen túlárazottak.
Alapból persze DLC-ellenes vagyok (ugye sokszor egyértelmûen kivágott tartalmak, vagy csak kozmetika), de nekem a legfájóbb pont mégis az iszonyú magas áruk.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nem kötelezõ mind megvenni - szerencsére.
Cheater DLC-t meg amúgy sem vennék.

Lehet dobálózni, ellenérvelni azzal, hogy bezzeg az X, Y, Z játékhoz mennyi DLC-t kiadnak, meg Blizzard így-úgy , de a StarCraft II-vel szépen megpumpolnak benneteket.
S hangsúlyozom még egyszer: nem a kajánul kárörvendõ ellentáborba tartozom, hanem az értetek haragvókéba, azokéba, akik látják, hogy mit mûvelnek Veletek, és dühösek-félnek, hogy eljõ a nap, amikor más kiadók is erre állnak rá.

A Codemasters ötlete nagyon megvalósulni látszik. Az a cég néhány éve azt nyilatkozta, vetette fel ugyanis, hogy a játékaikat autónként, pályánként, egyéni ízlés szerint lehetne majd összevásárolgatni...
Csak a GRID 2 ne ilyen legyen, könyörgöm!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
De abból csupán 3 sztori DLC. Amik benne voltak a Season Pass-ban. A többi kozmetikum.

Botond
Pedig így lesz. Mennyi dlc van a háromhoz? 20?
IMYke2.0.0.0
Ahogy Ti elfogultak vagytok, úgy én is.
Számomra van néhány mézesmadzag-sorozat, és kábé ennyibõl is áll a játékos érdeklõdésem - a többi, képbe kerülõ újdonság csak a ráadás.
Így nyitott vagyok az újra, de mindig van valami, amivel bárhol, bármikor, bármennyit tudok és tudnék játszani.
Nektek a Blizzard-termékek ilyenek. Nekem mások.

Én is a "nem szeretem" táborba tartozom a DLC-ket, Season Pass-okat, "alig-valamicske-változásokkal-bõrt-húzunk-le-róla' folytatásokat illetõen, de a kezdeti sokkot követõen mindig felmérem, hogy megéri-e nekem egy új(abb) Borderlands 2-, Saints Row-, és netán Tomb Raider DLC vagy sem.
S általában véve, most úgy gondolom, erõs fontolgatást követõen, meg fogja.

Azt viszont nem viselném el, ha a Saints Row 4 úgy jelenne meg, hogy a 4/1-ben csak az egyik bandatag, és a negyed város, a másik 3 bandatag pedig a másik 3 (4/2, 4/3, 4/4) kiegészítõvel lenne elérhetõ stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Olyankor mi van, hogy a héten már másodjára kéri a Paypal, hogy változtassam meg a jelszavam, meg a biztonsági kérdéseimet és adjam meg újra a bankkártyám adatait? Legutóbb, mikor megadtam, akkor feloldották a zárolást az acc-on, most viszont nem. Csináljak másik PP acc-ot?

Botond
Nyilván olcsóbb lett volna ha egyben kiadják a három hadjáratot 1500-ért, de éljünk a realitások talaján. Én már leírtam, hogy a sok relatív fogalom, mert mihez képest. Én hajlok az egy óra játékidõre esõ Ft mutató elfogadására, és SC2 30k-ért olcsóbb lesz így, mint sok más mai cím.
Jobb lett volna, ha nem háromba vágják hanem 21 felé, mint BL2, AC3, SD esetén? Itt nincs dlc özön, csak season pass, ha így jobban érted. Ez van. Én is utálom az egészet, ezért nem is veszek meg mindent, csak ami szerintem jó. BL2bõl, AC3ból goty lesz 3 év múlva, SC2 meg 0 day. Te fordítva jársz el, mert szerinted meg úgy jó.
Csak azt nem értem egyik esetben miért oké szerinted a season pass, a másik esetben meg a kiegnek hívott season pass miért lenyúlás? 😄
Shep
Hát lehet, hogy a C3 vagy a DS3 kevés volt de ott legalább volt játék is, és nem csak 0 kihívásos terelgetés meg filmnézés 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
S nincs is okunk haragudni egymásra emiatt. <#wink>

jarlaxxe
Nem értünk egyet.

IMYke2.0.0.0
Én is a tartalomról beszélek - grafika: tucatlagos számomra; mikrotranzakció: nem érint.
A Dead Space 3 rókaruci.

Daell Drow
DS3-nal az volt bicska nyitogato, hogy 60 euros jatekhoz, mar 0 day volt 11 DLC majdnem annyiert mint a jatek ara.
IMYke2.0.0.0
Megjelenéskor mennyi volt?
Megjelenéskor mennyi most a "kiegészítõ"?

Tomb Raider 2013 megjelenéskor mennyi? (7990 Ft)
grebber-nek 6 óra - de õ nem olvas, nem ért, csak sejt dolgokat, meg talán Youtube-ozik (nem sértegetek, csak feltételezek) - volt a Tomb Raider, olvasgatós, megértõs, feldolgozós, alapos játékkal 12-16, de akár 20 óra is tud lenni.
Én azért nem vagyok mérvadó a 27 órámmal, mert gyakorlatilag belefeledkeztem, s minden sziklahasadásba benéztem, mindent alaposan elolvastam, a tárgyakat megbámultam, zoomoltam stb.

Legyen mindenki minõség párti. Ezzel nincs is baj.
De, azzal érdemes tisztában lenni, hogy a 3 részre szabdalás nem egyenlõ a minõséggel, csak az idõarányos lenyúlással. Majdnem tök mindegy, hogy 9990 Ft-ért adják majd a SC II/3-at vagy 'csak' 7.990 Ft-ért... háromszor fizettél a StarCraft 2-ért.
Majdnem tök mindegy, hogy idõközben mindegyik fajjal tudtál kicsit játszani, ha nem úgy adták át az EULának megfelelõen a birtokodba a 2. részt, mint az elsõ rész esetében, és késõbb a Brood Warral megtoldva.

Értetek haragszunk, nem ellenetek - ezt értsétek meg!

jarlaxxe
Tartalomról volt szó...és szerintem meg jó lett.

IMYke2.0.0.0
Ha legalább a Dead Space 1-el jöttél volna.
A Dead Space 3 harmat gyenge.

jarlaxxe
Lesz egy új arc.

Tehasut
Sosem fogom megérteni, miért jók ezek a cheat DLC-k:
"Survivor Pack DLC: egy igazi túlélõ csomag, ami tartalmazza a félelmetes BBQ Blade-t, tapasztalat és képesség turbót és exkluzív hozzáférést a Special Shophoz."
Fpocok
Remélhetõleg a Dead Island 2-ben már nem ezek a szereplõk lesznek. Majd akkor esetleg megveszem megint 😄
Amúgy tényleg jó ár annak, aki meg akarja venni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Aztán miért irreális?

10 ezer forintos ár már a kiskeredkedõ hasznával együtt annyi. Gondolj bele, hogy mennyi ember munkája, ideje egy ilyen minõségû játék. Ha azt nézed hogy a Mekibe egy 4 fõre is elköltesz ennyit, vagy ha veszel 3-4 könyvet ( ami kitesz 10+ órát ), az is ugyan ennyi, vagy ha elmész 5ször moziba egy 2 órás filmre az is ennyi.

Semmivel sem drágább mint bármi más szórakozás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jarlaxxe
DS3 tartalmilag kb háromszor annyit ad mint a TR.

Totti5
DmC: Devil May Cry pl

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
+1 <#worship>

Erre akartam utalni, hogy 10000 Ft, de vannak olyan játékok, amelyek tartalmilag (és szórakoztatásra) nem adnak annyit mint ez a kiegészítõ.
A Tomb Raider kivétel volt, de 2013-ban más jó vagy hasonlóan jó cím még nem jelent meg.
Dead Space 3 és Crysis 3 édeskevés volt. Az Aliens játékot pedig jobb elfelejteni...
Nekem személy szerint nincs bajom az árral, és nem azért rinyálok, mert megbántam a vásárlást vagy ilyesmi. Az a bajom, hogy irreálisan magas áron adják, ami egy mezei játékost (aki nem rajongó) elriaszthat a vásárlástól. És ez a baj.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Botond
9990 Ft már csak az is, most hogy hots lett a csúcstermékük (Westend média markt). Meg milyen pofátlan túlárazás? AC3-ra gondolsz? Ami 50 ojró+season pass? Vagy BL2-re, ami szintén 50 ojró+season pass+egyéb dlc-k? Vagy az év viccére, a 15k-s játékra ami 6 (najó legyen 10) óra gameplay? 😄

Ha jól emlékszem itt szokott vki ilyen sztenderdre hivatkozni, hogy 1 óra játékidõre jutó ár....

Badarság? 😄 Hogy hasonlítod össze akkor hogy mi olcsóbb, ha nem egyformák a feltételek? Akkor a BMW olcsóbb autó mint a Dacia, mert egy új Dacia 2 milla, egy 30 éves BMW meg 100k. 😄
Daell Drow
Felig meddig igaz is amit mondott a blizz.
12-13k a wol mikor megjelent, aki vart par napot, az meg vehette utana 9-10k aron.
Most a hots megjelent 9-10k aron, es aki vart 1-2 napot mar most meg veheti 7k aron. Vegulis aranyaban olcsobb.
En pl hots CE-t vettem, es nem bantam meg, jo elore keszultem ra. Es igy lesz a protoss kiegeszitovel es a diablo 3 kiegeszitovel is, abbol is minimum CE lesz. Mondjuk en az utobbi 1-1,5 evben at alltam a mennyisegrol a minosegre. (es ez nalam a blizzard, masnal meg EA vagy ubi vagy tomb raider stb) Iden az SC2 hots az elso vasarom, tavaly D3 CE volt, semmmi mas!!! Es valahogy el vagyok ezzel a par cimmel. Es bar most divat szidni a blizzardot, de azert meg mindig latszik messze jobb kategoriaju jatekokat csinalnak, mint az atlag 6-7 oras cimek amik szinten 10k huf aron indulnak.
IMYke2.0.0.0
Már az alapjáték is pofátlanul túl volt árazva.
Ahogy a teljesen angol nyelvû Diablo 3-at is még mindig 12,990 Ft-ért kaphatod meg, dobozos verzióban.

Szóval, a nyitó árhoz mérni badarság.

IMYke2.0.0.0
+ sem.

IMYke2.0.0.0
Mindenki értette.
Sõt, ezt már 1,5 éve is mondtuk, hogy nem kiegészítõ áron fog jönni egyik "kiegészítõ".
Zomil is erre próbált utalni.
S mi is annak idején le lettünk oltva ezért.

Az Életnek / Sorsnak van humorérzéke.

Botond
SC2 induló ára 15k volt, én is csak fél évvel késõbb vettem meg, amikor allee nyitáskor ott volt vmi mûszaki boltban 9990 Ftos akcióban. SC2 kieg nyitó ára 10k, az pont a kétharmada az alapgémnek...
Már nem azért, hogy bántsalak, de nem ezt írtad, így nem csoda, hogy nem értettek meg. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
0day vétel!!! XD Állat!

TBTPumpa
Végre valaki megértette, köszönöm Istenem! <#worship>

Ami fontosabb, hogy Blizzard külön kiemelte, hogy a második és harmadik harmada az SC 2 élménynek bizony nem teljes áron érkezik. Erre mégis.

Na ez viszont csúnya húzás volt tõlük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem az a magyarázat, hogy hatalmas játék fan és még elragadja a hév.

Aztán utólag néha rájön, hogy nem mindig döntött jól, de még sokszor akkor is köti az ebet a karóhoz, csak hogy önmagát is meggyõzze, illetve ne ismerje be, hogy tényleg megbánta... Persze ez csak az én teóriám (gyengébbek kedvéért szerintem, az én véleményem szerint van így, nem általánosítás, egyéni elképzelés, azaz In my opinion...XD)

IMYke2.0.0.0
Elég könnyen szarozol más kategóriájú, stílusú, hosszúságú játékokat.

Látatlanban szarozom a StarCraft 2-õt akkor én is menõ leszek?
Mert az én szememben a 3 részre feldarabolás akkora negatívum, hogy bottal sem piszkálnám meg. S tojok rá, hogy egy 10000 Ft-ért adott "kiegészítõ"(nek titulált feldarabolás) tartalmasabbnak van kikiáltva, mikor veszek egy 7990 Ft-os játékot (most történetesen a Tomb Raider - ennyiért is vihetõ dobozosban, s ennél is olcsóbban CD-kóddal), és sokkal jobban élvezem.

Tinman
Mi tegnap Szombathelyen 4 db. orvosi vizsgálaton estünk át.
Zalaegerszegen májusba kaptunk volna idõpontot... kész csoda (és némi kp), hogy Szombathelyen sikerült egyszerre lezavarni.

A sok okos már csak ilyen -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ki mondta, hogy vedd meg 10k-ért a CEt?

Hihetetlen milyen emberek vannak...

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Bárcsak minden új játék olyan tartalmas lenne, mint ez a "kiegészítõ"!
Az általa nyújtott élményrõl pedig ne is beszéljünk!

Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy miért kell egy kiegészítõt 10000 Ft-ért adni, amikor ennyi pénzért már más önálló játék is kapható!
Az már más kérdés, hogy az sz@rt sem ér ehhez képest...

Bizony. Mint tudjuk ez a játék 1/3-a, sorrendben a 2. harmad...XD

Egyetértünk!!!

Tinman
+1

Azért szavazott a feldarabolt Episode Two-ra.

Bálint nekem egy nagy rejtély mióta beesett a topikba.

Ebbõl csak annyi látszik, hogy a grafikus motor semmit sem változott.

Amúgy meg betegebb, mint valaha. Jöhet 0 day!