Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy ismerem a megyét, mint a tenyeremet... Zsákos Bilbo benyalhat.
De komolyan... egyszerûen az itt élõk tudják, hogy melyek a kritikus szakaszok, melyek lettek azok a fakivágások miatt. Oda hófogót KELL tenni.
Ha pedig nem tesznek hófogót, akkor IGEN óránként arra kellene járjon egy hótoló, hogy a hótorlaszokat felszámolja. Ahol tegnap mi is elakadtunk ott cirka NYOLC órája nem járt hótoló!
A téli gumi, hóláncot az 50 centis hóba, meg a méteres hótorlaszba pedig meg lehet szabni. Tapasztaltam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megy állandóan a sírás, hogy drága, meg hogy nem ér ennyit, de azért megveszitek drágán. Ha már vakon megveszitek, akkor ne sírjatok utána, mert nem hiteles.
Parasite Eve 2, best game EVER!
///Hányszor olvastunk ehhez hasonló mondatod ebben topikban, Jézusom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/sarcasm
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak nem tartom fair dolognak, hogy 10 000 Ft-ba kerül egy kiegészítõ.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha csak olyan lesz, mint a 3. rész, nekem már elég.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If you give a little love you can get a little love of your own
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Több dlc-t már nem mertek kiadni így kiadják újra a 3-at kb minden ugyanaz <#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
Kicsit messzebb kell vinni, hogy lehessen látni. Mint az enyém 😄
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Van jó pár hóátfúvás, mert a nagyon sok okos ember pont a héten szedte le a hófogókat. Kanyarodósávok szinte sehol sem járhatóak, meg az utak legtöbbje sem letolva van, hanem lejárva. Volt, hogy 30+ centis hókupacon kellett lendületbõl átvágni, hogy arra mehessek, amerre én akarok. 😊 Pár helyen 4 sávból 2 járható, meg sok a hókása, latyak. Utakon áll a víz, vízátfolyások is akadnak. Sok helyen a 20+ centi hó alatt áll a víz. Én is megtapasztaltam, amint kiszálltam a kocsiból. 😊 Hó még esik, de közben olvad minden. Lesz itt árvíz rendesen pár nap múlva.
Egyébként az ügyeletes gyógyszertárakat is puszilom, mert az elsõben csak az egyik volt, de annak is csak az azonos hatóanyag tartalmú változata. A másikért tovább kellett mennem Szolnokra...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Meg mi a bánatnak indul neki a sok okos, mikor látják milyenek az utak, de majd õ a daewoo lanos-sal átmegy mindenen...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Monnyatok' le, vagy üljetek át egy villamosszékbe.
De hogy ne csak pofázzak:
Egyetlen egy eltévedt hómarót nem láttam még Zala megyébe ilyen helyzetekbe... pedig az tudja a dolgát.
Aztán tudok még okoskodni:
Pontosan itt Zala megyébe szedte le pár helyen a t. közútkezelõ a hófogó hálókat 1-2 hete.
Még egy adag a zalai sötét paraszttól:
Az elmúlt 5 évben iszonyatos mértékû tarvágásokat csináltak az utak menten is többek között. Eladták németeknek & osztrákoknak a fát.
A pénzbõl persze nem hófogókat vettek az útszéli erdõk helyére...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Segítünk! Ne hagyja el a gépjármûvét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjármûbe!
Belügyminisztérium"
Sms-ben jött.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Közútkezelõ = röhej.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ugy volt, hogy fonokom jon ertem fel otre,hajnal egykor kuldott sms-t, hogy az autopalyan ragadt nem fog odaerni reggel.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Megyek én is épp hányni egyet... :-)
Régebbi részek értelem szerint még ennél is olcsóbbak (AC 2 1000 Ft, AC 1 750 Ft )lesznek, amint megkapják a 75%-ot.
Én azért ezeket az árakat a horror árú codokhoz nem merném hasonlítani. COD 1 ha valami csoda folytán leáraznák 75%-ra még akkor is 1500 Ft lenne, amit hangsúlyozok még nem sûrûn tettek meg steamen (utánanéztem 2010-ben le voltak árazva, de csak pack formájában).
[merlinw.org]
COD-ok soha nem voltak még olyan olcsók, még a régiek sem. Pl.: Call of duty 1 még mindig 20 euró. Nem is emlékszem rá, hogy valaha is kapott volna 75%-os leárazást, ellenben az AC-kkel, amik már nem egyszer.
Pedig azért egy COD 1+ kieg+ Cod 2 + WAW combót begyûjteni.