Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Hó-fo-gó!

Úgy ismerem a megyét, mint a tenyeremet... Zsákos Bilbo benyalhat.

De komolyan... egyszerûen az itt élõk tudják, hogy melyek a kritikus szakaszok, melyek lettek azok a fakivágások miatt. Oda hófogót KELL tenni.

Ha pedig nem tesznek hófogót, akkor IGEN óránként arra kellene járjon egy hótoló, hogy a hótorlaszokat felszámolja. Ahol tegnap mi is elakadtunk ott cirka NYOLC órája nem járt hótoló!

A téli gumi, hóláncot az 50 centis hóba, meg a méteres hótorlaszba pedig meg lehet szabni. Tapasztaltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Hát van akinek 6 órás játék idõt nyújtó cuccokat el lehet adni 15k-ért, szóval ez 10-ért ingyé' van. 😄
Fpocok
Bazz... akkor miért veszed meg?
Megy állandóan a sírás, hogy drága, meg hogy nem ér ennyit, de azért megveszitek drágán. Ha már vakon megveszitek, akkor ne sírjatok utána, mert nem hiteles.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

///Hányszor olvastunk ehhez hasonló mondatod ebben topikban, Jézusom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
De hát ez nem is egy kiegészitö, olyan tartalmas mintha egy külön játék lenne :|
/sarcasm

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
CE-t vettem belõle 0 day, tehát nem kell már a játék. <#ravasz1>
Csak nem tartom fair dolognak, hogy 10 000 Ft-ba kerül egy kiegészítõ.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Ha augusztusban valóban jön, akkor - eddigi szándékaimmal ellentétben - idén a 2-ik 0 Day vételem is meglesz.
Ha csak olyan lesz, mint a 3. rész, nekem már elég.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Ha eleg a CD key, akkor hardverapron mar van 7k aron.
Béluska74

If you give a little love you can get a little love of your own

TBTPumpa
Egyetlen komoly negatívum írható csak a játék számlájára: a pofátlanul magas ár! 10 000 Ft-ot ezért elkérni (CE-ben többet) ?!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Saints Row 4 Teaser!

Több dlc-t már nem mertek kiadni így kiadják újra a 3-at kb minden ugyanaz <#levele>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ugye, hogy nem ismerhetõ fel? Ezt mondom én is.
Kicsit messzebb kell vinni, hogy lehessen látni. Mint az enyém 😄

Daell Drow
Jo a logod bar en meg csiszolnak rajta, mert en nem ismerem fel ki van rajta. Esetleg kicsit tavolabb vinni hogy tobb latszodjon az arcabol. Meg bal szemen az a fekete ferdeseg sem kene. Ezek csak tippek, semmi negativ szandek.
Daell Drow
Szanalamas.
Pinter banda mit csinalt 32 oraig!!! hogy ennyi ido mulva rendelt el "riadot"???
Rapid81
Most abba gondolj bele, hogy mennyibe is kerül nekünk sok paraszt nemtörõdömsége és meggondolatlansága. Nem 5 lityót eszik egy ilyen százon. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Na megjöttem. 😊

Van jó pár hóátfúvás, mert a nagyon sok okos ember pont a héten szedte le a hófogókat. Kanyarodósávok szinte sehol sem járhatóak, meg az utak legtöbbje sem letolva van, hanem lejárva. Volt, hogy 30+ centis hókupacon kellett lendületbõl átvágni, hogy arra mehessek, amerre én akarok. 😊 Pár helyen 4 sávból 2 járható, meg sok a hókása, latyak. Utakon áll a víz, vízátfolyások is akadnak. Sok helyen a 20+ centi hó alatt áll a víz. Én is megtapasztaltam, amint kiszálltam a kocsiból. 😊 Hó még esik, de közben olvad minden. Lesz itt árvíz rendesen pár nap múlva.

Egyébként az ügyeletes gyógyszertárakat is puszilom, mert az elsõben csak az egyik volt, de annak is csak az azonos hatóanyag tartalmú változata. A másikért tovább kellett mennem Szolnokra...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A sózás -4 fokig hatásos. Az alatt nem.

Tikal
<#eljen>

Meg mi a bánatnak indul neki a sok okos, mikor látják milyenek az utak, de majd õ a daewoo lanos-sal átmegy mindenen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Na 20 óra szünet után újra van áram, reggel 12 fokra ébredtünk. Gyümölcsfákon jégpáncél, szóval barackot meg egyéb gyümölcsöt max képen láthatunk majd az idén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
Hát gyerekek úgy vagyok SC2kieggel, mint az egyszeri ember a repüléssel. "Ezt gondoltam, ezt is gondoltam, na ezt már nem gondoltam!" Vmi hihetetlen jó anyag ez már megint!
Totti5
Nem a hó a gond, hanem a szél... letakarítja, utána fél órával ugyan olyan lesz. Egész este ez ment. Esély nem volt rá, akármivel is takarították, ráadásul -3 fokban sózás sem hatékony. Nomeg az hogy meg lett mondva napra órára pontosan már 2 hete hogy jön a hó, jön a fagy erre a sok magyar huszár múlthéten lecserélte nyári gumira, mert már itt a nyár és úgy ment neki a dolgoknak, meg persze nyilván ezerrel mennek ( már csak mentek ) amikor tükörjég van, a hírtelen hideg miatt. Az a baj hogy a magyar embert a tél úgy érinti minden évben mint ha most látna elõször azt. Ha mindenki kicsit körültekintõbb, óvatosabb és jobban meggondolná hogy neki életbeveágó autóba ülni mert nem ér erá 1 napot, amikor még lottón nyerte a jogsit / vagy õ a jani, akkor fele ennyi gond sem lenne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Myselor
lol<#gonosz1>
Tinman
Írj nekik vissza:

Monnyatok' le, vagy üljetek át egy villamosszékbe.

De hogy ne csak pofázzak:

Egyetlen egy eltévedt hómarót nem láttam még Zala megyébe ilyen helyzetekbe... pedig az tudja a dolgát.

Aztán tudok még okoskodni:

Pontosan itt Zala megyébe szedte le pár helyen a t. közútkezelõ a hófogó hálókat 1-2 hete.

Még egy adag a zalai sötét paraszttól:

Az elmúlt 5 évben iszonyatos mértékû tarvágásokat csináltak az utak menten is többek között. Eladták németeknek & osztrákoknak a fát.

A pénzbõl persze nem hófogókat vettek az útszéli erdõk helyére...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
...az utolsó benzinfröccsel mindenképpen hajtson bele egy másik, fûtött autóba! 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
GTA?<#idiota>
Fpocok
Most akkor ne hagyja el a jármûvet? Vagy üljön át máshova akkor? Szegény faszi azt sem tudja, mit beszél.

davidka003
"BELUGYMIN
Segítünk! Ne hagyja el a gépjármûvét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjármûbe!
Belügyminisztérium"
Sms-ben jött.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Maak
A kettovel anno jatszottam, tetszett is, a haromnak nekialltam de az abbamaradt, lehet nekiallok akkor elolrol majd.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Carlos
Jaja, Veszprém környékén T72-esekkel mentik a kocsiban ragadtakat! LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Számomra az a hihetetlen, hogy leesett átlag 15 cm hó és tankokat kellett elõvenni.

Közútkezelõ = röhej.

DarkSector
Jobbulást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Nalunk szinten szar az ido, es raadasul meg dolgoznom is be kellett jonni.
Ugy volt, hogy fonokom jon ertem fel otre,hajnal egykor kuldott sms-t, hogy az autopalyan ragadt nem fog odaerni reggel.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

w77d
gyerekek azé hihetetlen hogy március 15-én tankok dübörögnek az országban... ha ezt valaki egy hónapja mondja nekem elég furcsán néztem volna XD

IMYke2.0.0.0
Kitartást, mindkettõtöknek! És a jármûnek is 😊

Az durva. Jobbulást neki.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Nekem meg irány 26km-re lévõ ügyeletes patika, mert Asszonyt sikerült berángatnom orvoshoz és jobb oldali tüdõgyuszija van. Majd jelentem a hóhelyzetet, ha hazaértem. 😊

Itt kb. 20 cm hó van, áram, víz van. Menni meg nem kell sehova. Pihi van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Párom veszprémben ragadt. tegnap délután óta nem tud hazajönni.

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
De én még nem szólhatok semmit, mert sokan az egész éjszakát autóban töltötték a hó fogságában, van ahol se áram se víz.
wantonly
Nálunk tegnap óta folyamatosan esik illetve hordja a havat az erõs szél mindenfelé. Az elõbb kinéztem, bár az ajtót is csak résnyire sikerült kinyitni, a házfalra 2m-es havat hordott a szél, a teraszunkon is hatalmas hóbuckák állnak. Utoljára gyerekoromból emlékszem ilyen hóra, de akkor még örültem neki, mert nem kellett iskolába menni. :p
lostprophet
Kritikán aluli ez az idõjárás, nem sok kedve van az embernek kilépni egyáltalán a házból. Jövõre már tavasz sem lesz, csak hirtelen felmelegedés májusban.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

The Protector
Mi már 2 hete azt tervezetük, hogy anyám eljön hozzánk Pestre erre a 3napra.2napja csak süti a sütiket meg stb........Hát sajnos így jártunk.Zalában buszokat sem indítanak,alig járható valami út.Haverjaim,ismerõseim 25-20 és 3 km-rõl sem tudnak hazajutni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lostprophet
No, ide is elért az ítéletidõ.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Remélem, hogy ebben az Ubisoft Weekend-ben lesznek AC leárazások. Csak az elsõ 2 rész van meg.
Akkor most nincs hiányérzeted...XD

Megyek én is épp hányni egyet... :-)

Így van. Brotherhood 75%-os offban 5 euró lesz (1500 Ft), míg Revelations 10 euróig tud lemenni (3000 Ft), ami azért már elég jó ár ezért a két újabb részért.

Régebbi részek értelem szerint még ennél is olcsóbbak (AC 2 1000 Ft, AC 1 750 Ft )lesznek, amint megkapják a 75%-ot.

Én azért ezeket az árakat a horror árú codokhoz nem merném hasonlítani. COD 1 ha valami csoda folytán leáraznák 75%-ra még akkor is 1500 Ft lenne, amit hangsúlyozok még nem sûrûn tettek meg steamen (utánanéztem 2010-ben le voltak árazva, de csak pack formájában).

Rapid81
10-30 centi közötti hóréteg a járdáról és a kocsibeállóról elhányva. 😊 Egész télen ezt hiányoltam. <#idiota> Sajna már olvad is. Szóval lassan az utca közepén csordogáló patak ki fog önteni, meg a csatorna és a Tisza is... Aztán mehetünk a gátakra. Még jó, hogy az árvízi vésztározó nagyjából elkészült itt a határban.

MerlinW
Azért tegyük hozzá, hogy minden nagy Steam vásárban 2-3€ mindegyik az aktuálisnál korábbi rész. Valamint kétszer is volt Ubishop-on 1$-os akcióban az AC2 és Brotherhood.

[merlinw.org]

Le lesz árazva 75%-ra az akció folyamán. Azon az áron már igen ajánlott begyûjteni ha mást nem a régi részeket (brotherhoodig bezárólag, de talán már a Revelations is jó áron lesz).

COD-ok soha nem voltak még olyan olcsók, még a régiek sem. Pl.: Call of duty 1 még mindig 20 euró. Nem is emlékszem rá, hogy valaha is kapott volna 75%-os leárazást, ellenben az AC-kkel, amik már nem egyszer.

Pedig azért egy COD 1+ kieg+ Cod 2 + WAW combót begyûjteni.

Fpocok
Akkor már két közös dolog van a két franchiseban 😄