Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A rossz filmek 5 alatt kezdõdnek. Hiszen minden ami 5 felett van, az az átlagnál jobb.

[merlinw.org]

És ha csak kapásból kéne ajánlanod pár 4-5 pontos kedvencet, melyek lennének azok? Én sem vagyok IMDb-hívõ, de az általam bírt filmek szinte mind magasabb sávban mozognak, de szívesen bõvíteném olyannal a látóteremet, melyrõl a számok lebeszélnének (mert ha valamirõl nem tudok semmit, akkor mégiscsak megnézi ezeket is az ember), de amúgy érdemes megnézni.
grebber
Én biztos akkor fogyatékkal élhetek mert 2x végigolvasva sem értettem mi akar lenni 😞

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát akkor elég sok jó filmet nem láttál ezek szerint 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végigjátszottam a Dear Esther-t. Már ha játszásnak lehet nevezni. Inkább végigsétáltam. Nem is játék, inkább egy élmény. Hasonlóval még nem találkoztam a játékvilágban. Nem azt mondom, hogy nincs hasonló, hanem azt, hogy én még nem találkoztam vele. A végére értem és gondolkodóba estem. Próbáltam értelmezni a történetet, majd begugliztam a játék címét és elolvastam, mások hogyan értelmezik. És ez jó. Eddig még csak filmnél volt nálam ilyen.

A grafika egyébként meseszép, a zenék gyönyörûek és az egész játék valamilyen megfoghatatlan hangulatot sugároz.
DarkSector
Egyeltalán nem rossz a 6 pont.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Fõleg vígjátéknál számít rossznak ami 7 pont alatt van.
Akciónál még elmegy a 6-os. Mert lövöldözõs filmek nézhetõek a látvány miatt de egy vígjáték nem nézhetõ ha szarok a poénok.
A lényeg, hogy 7 pont alatti filmet nagyon ritkán nézek, kivétel ha valaki fórumon nagyon ajánlja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
A 7 pontos határ meg pláne butaság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Reggelig tudnám sorolni az olyan filmeket amik 4-5 pontosak imdb szerint (amire egyébként én nem sokat adok) mégis jól szórakoztam rajtuk.

Totti5
Con Air 6.7 pont pl

Legtöbb film amúgy 6-os kategóriában van

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
6.4 mióta rossz film?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
IMDB pontszámot senki nem néz?
Istenek Fegyverzete 3 is persze, hogy egy rakat szar. Látszik imdb-n is.
Amit te írtál szintén látszik IMDB-n is.
Az esetek 90%-ban jól tükrözi a film minõségét az imdb pontszám. 7 pont alatt nem érdemes semmit nézni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Hát én a felénél kilõttem, annyira nem jött be, majd biztos megnézem a másik felét is de egyszerre sok lenne 😊

Tinman
Timothy Green különös élete c. filmet bátran ajánlom megtekintésre mindazoknak, akik betépve fetrengenek már a saját hányásukban.

Döbbenet, hogy ilyen 3 éves gyerekek által összetákolt ócskaságra pénzt adnak filmstúdiók.

Rendkívül kínosan éreztem magam szinte végig, de a párom is.

"Sírunk" mi egy filmen ha kell, de ez inkább szánalmas volt. Mint valami kis elsõfilmes próbálkozása, akire rászakadt apa pénze.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
nekem tetszett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Szerintem gyengébb, mint az elsõ rész.

Istenek Fegyverzete 3, senkinek nem ajánlom, dögunalom.

grebber
A grafikától eltekintve nem rossz az! Kicsit rágyúrnak a Cryengine 3 használatára azt fog ez menni.
Enemy front is ezzel az engine-el jön az talán fél fokkal szebbnek ígérkezik. A kalandjátékuk ha CE-vel jönne na az jó lenne persze valami ütös verzióval!

Zomil
Várom már 😊
(grid2)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Tök mindegy, a játék nem lesz tõle jobb.

grebber
Ez igen nem csak az engine-t veszik meg hanem a trükköket is<#idiota>

Sniper: Ghost Warrior 2 DX11 support coming soon

Bár van egy érzésem alig lesz grafikában változás max lassabb lesz,csodát nem várok!

grebber
Én az azt hiszem 50 küldetéses kampányánál a 14-vagy 15. már nem emlékszem feladtam azt nem tudtam megcsinálni már és hagytam a p-ba!

DarkSector
Ufótámadás? 😄

Shep
Hát úgy, mivel a 22 kilovoltos oszlopok közelében nem igazán járnak jármûvek, max a mezõgazdasági gépek de nem ilyenkor.

Zomil
Crusader a legjobb rész, pár száz orát beleraktam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Végülis megjósolták az Armageddon-t!!! <#dumcsi>

w77d
a kurva anyját az országnak hogy bekúszott egy hózápor alá.. fujjj

DarkSector
Nehezen tudok belegondolni, de biztos úgy van. 😄

Shep
Azért errõl nem az ország tehet, nem kell mindent rá fogni.

Shep
1 napig esett rá az ónos esõ az több mázsa jeget jelent egy ilyen oszlopnál + ugye a rajta lévõ vezetékek is jegesek + orkán erejû szél kint a semmi közepén, a többit a fantáziádra bízom

The Protector
Szerintetek van esélye annak,hogy holnap anyám Zalából fel tudjon Pestre jönni hozzánk Pestre?Az a szerencsétlen 3 napja csak süt és most nem tud eljönni mert ekkora raklap szar országban élünk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Persze a hó meg a szél kidönt egy több tonnás oszlopot...😄

DarkSector
Ha tudnám nem kérdeznéém bazze. 😄
Egy autó ment neki?

grebber
Greenmangaming:

Dear Esther 1.18€
Krater 3.49€

Ha jól látom most nincs semmi kupon kód!

Shep
Tudom, csak ahogy írtad úgy hangzott.

w77d
régi kedvencem az Imperialism sorozat, annál csak nem lassabb 😄

davidka003
Én ismerem a sorozatot és kizárt dolognak tartom, hogy te egy ilyen lassú játékkal fél óránál többet játssz. Ráadásul a grafika is régi. De azért majd számolj be milyen. <#bee1>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
tévedsz, már telepítem is az elsõt 😄

davidka003
Úgy se fogsz egyikkel se játszani. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
köszönöm

Botond
Mondjuk a gerincvezeték szerintem az állami MVM-é, nem a szolgáltatóké, ez meg nagyon gerincvezeték kinézetû oszlop.
Botond
Hát a vezetékadó meg az egyéb Robin Hood adók és társai biztosítják, hogy senki ne rakjon egy fillért se ilyesmibe, szóval, ha kidõlt kidõlt, ha nincs áram hát nincs áram. Akkor csak a 10%-al csökkentett alapdíj ketyeg. 😄
Rapid81
Nem úgy értettem, hanem az áramszolgáltatónak kéne néha csekkolni ezeket. Fõleg, mikor ilyen idõ várható...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Ez a sorrend!

Stronghold
Stronghold Crusader
Stronghold II
Stronghold Legends
Stronghold Crusader Extreme
Stronghold III
Stronghold HD és Stronghold Crusaders HD

Shep
Természetesen a kettõt együtt értem, mert a szelet bírni kell, azzal nincs is gond.

Shep
Jó ezt most úgy írod, mintha mi tehetnénk róla. Azért nem arra vannak ezek sem tervezve ,hogy sok mázsa jég ráfagy meg fúj az orkán erejû szél a puszta közepén.

Shep
Itt nálunk Szabolcsban. Szerinted mitõl? Megrágták az egerek.

Rapid81
lehet néha állagfelmérést kéne csinálni az ilyen oszlopokról
egy jó állapotú biztos nem dõl ki így
gondolom el volt rohadva vagy a szegecselések bemondták az unalmast.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

w77d
valószínûleg a szél + a hó súlya miatt rogyott össze

w77d
gyerekek tudtok segíteni abban a kérdésben, hogy a Stronghold részek hogy következnek egymás után? Vettem egy Pack-ot amiben ezek voltak.

Stronghold
Stronghold II
Stronghold III
Stronghold Crusader + Extreme
Stronghold Legends

a számozottak egyértelmûek, de a másik kettõ hova jön sorrendileg?