Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Ke? Eddig is ment a multi PC-n is. Én már tologattam. Semmi baj nem volt vele.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Ééés 10 nappal a megjelenés után kipróbálható a multi PC-n is😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Arra a 10 percre bemásolod a törést és megcsinálod azt a sírt. Még az outfit-eket, fegyvereket is megnézheted, miután a töréssel minden DLC elérhetõ😊
Pénzt valóban nem ér egyik sem.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Gyors nettel nem csoda.
Nálam addig el sem indult, amíg le nem töltõdött, és bizony, az nálam nagyon sokáig tartott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HeadHunter86
Észre se vettem hogy frissült.

IMYke2.0.0.0
Tudod már rólam, hogy nem vagyok maximalista - ha kell, minden élményjavítót feláldozok, és úgy játszom.
A Saint's Row 2 esetében egyedül az árnyékokkal volt gondja a HD4850-esnek, és a jármûvekkel zsúfoltabb részeken enyhén belassult, de szokható volt.

Mások épp utóbbi miatt utálták. Szerintem, egyszerûen csak türelmetlenek voltak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hiszek neked, nem is flamet akarok gerjeszteni, egyszerûen csak eszembe jutott mit összeszívtam vele anno és végül X-en toltam végig és NAGYON élveztem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Akkor nekem mákom volt.
E8400 - akkor csak 2 GB RAM - HD4850 - és WRZ is, meg eredeti szoftver is pöpecül futott. Nyilván, olyan grafikai minõségben, amit a gép teljesítménye alapján beállítani tudtam.
Annak idején képeket is szúrtam a topikjába.

Tinman
Végigtoltad a Saints Row 1-et és a 2. részt is?

Ha igen akkor tudod, hogy hülyeséget írtál :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

wesker24
<#banplz>
IMYke2.0.0.0
Köszönjük Emese.

grebber
Felõlem!Majd 2 év múlva ránézem amikor már mind a 30 dlc-vel együtt lesz kaphato a non plusz ultra hardcore edition 1500ft-ért!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
A Saints Row 2 is kvázi az 1 DLC-je volt, mégis jót tett neki, hogy a várost nem kellett újrarajzolni, motort piszkálni, hanem rámehettek az új content-re. Remélhetõleg most is ez lesz a helyzet.

Illetve hogy pontos legyek 3 perc alatt beállítható egy kis progi segítségével.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk ez nálam is jelentkezett, de nem veszélyes, mert van rá megoldás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Jó de most nincs kedvem megnézni ,hogy az a film amit jónak tartok éppen nem 6,1 pont-e 😊 Mert pl. szerintem nagyon jó akciófilm a Gyilkosok Viadala vagy mi a magyar címe de az pl pont 6 pontos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Akkor nem a négy magosokon, hanem másféle gépen. De lényeg, hogy nagyon sok embernek ilyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mondjuk én egy jellegtelen középszar kliséhalmaznál többre tartok egy egyénien mocsokszar filmet. Mármint szarnak szar, de legalább nem alszom be rajta, mert ki tudom nevetni 😊 Galaxy of Terror - remélem, hogy így már jó a link, ha nem, akkor az SG nagyon nem szeret.

Egyébként éppen gyöngyszemekre kértem volna példát (õszintén, mert tényleg érdekelnének, és hiszek a létezésükben), de éppen olyanokat említettél, melyeknél mintha elõre védekeztél volna, hogy nem azok.
4 magos gépem van és én se tapasztaltam semmi ilyesmit.
Rapid81
4 magos gépem van és semmi ilyet nem tapasztaltam...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Sokkal szarabbul fut, mint a harmadik rész. Ráadásul 4magoson szarakodni is kell, mert alapból a játék sebessége gyorsabb, mint a normális. Emiatt nem SZABAD megvenni.

Rapid81
Meg neked egyébként sem tetszik semmi, szóval úgysincs értelme rád hallgatni ilyenben. 😊

Optimizálatlan, de nem rossz. Tartalmilag nagyon is rendben van. Sokkal elborultabb, mint a 3. rész és az jó 😄
Rapid81
Nekem megvan és nagyon jó!

davidka003
Eléggé optimizálatlan az tény. Ezért kell boxon tolni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Senki ne vegye meg. Nagyon rossz.

Rapid81

TBTPumpa
Nah. Március 15.-re való tekintettel van meghívás az enkóron.
Akinek kell meghívó az jelezze nekem! 6500 pontom van, minden bizonnyal elég lesz pár emberhez! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Remélem lesz sztori DLC is, nem csak 1-2 sír, oszt jónapot...

TBTPumpa
Nem érdemes azt megvenni. Elõrendelõi ajándéknak persze tök jó, de ezért 2-3 eurót (vagy többet) fizetni fölösleges. A játékban lévõ többi Tomb jobb nála!
És ha mindenképp költeni akarsz rá, akkor várj még. Hamarosan úgyis jönnek a tombos DLC-k. Talán lesz majd közülük 1-2, ami meg fogja érni az "árát"...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
TR másodszor is kijátszva, most hardon. Azért egy acsi járhatott volna érte. <#idiota>

Shep
Na várjál azért ilyen asylum szintû vackokat én is kerülök (nem tudom ez az-e mert a link nem mûködik de majd rákeresek) De amiket felsoroltam jószerivel élvezhetõ filmek és nem ily zs kategóriás vackok. Sokszor meg az ilyen lepontozott filmek között több gyöngyszemre akadni, mint a nagy sikerfilmek között.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Egy százast adnék érte. 😊 Sajna, mikor ki fog jönni megvásárolhatóba, minimum 2 ojró biztos lesz.

Fpocok
10 perc a dlc... nehogy fizess érte.

Rapid81
Tényleg, nem tud valaki valahonnan Tomb of the Lost Adventurer DLC kódot szerezni? 😊

Rapid81
Nekem 80.5, de nekem nincsenek DLC-im.

davidka003
"szombati Tango & Casht"

Rambo? Az egy buzi! 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Nálam ez 81,7 MB-os letöltést jelent.

Fpocok
Beszélsz itt már megin csacskaságokat. PCre nem jön ki, konzolra meg nincs warez. <#ejnye1><#puszi>

grebber
A megjelenés 99%ban már nem jelent semmit gondolok itt az 1 hónappa a megjelenés elõtt netre rakott játékokra.Ami nekünk csak jó <#taps>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Walking Dead Survival Instinct kint van látom torrent oldalakon. Azt hittem még odébb van a megjelenés.

Rapid81
Új Tomb Raider pöcs:

New fixes in 722.3:

- Addressed an issue in ”Shipwreck Beach” where the mast on the wooden ship was occasionally missing depending on the player’s path.
- Fixed a gating issue in “Research Bunker” where the elevator would get stuck in an unintended state.
- Fixes for multiplayer connectivity
o An issue related to security certificates that stopped many users from connection to Square Enix servers was resolved.
o Improved messages when you are unable to connect with Square Enix servers.
- Improvements to voice-chat for multiplayer
o New Push-To-Talk feature, by default mapped to F1.
o New voice-chat volume option.
o Improved overall quality of voice-chat.
- Fixes for crashes on startup in specific situations when no audio output is available.
- Fixes for various reported crashes during both single-player and multi-player.
- Movies are showing up again when using SSAA.
- Cost of TressFX reduced, especially in combination with SSAA.
- TressFX memory usage reduced for AMD Eyefinity and NVIDIA Surround setups.
- TressFX simulation and graphical quality improvements.
- New Ultra-quality shadow mode for contact hardening shadows. This is not enabled by default in any quality profile, but can be enabled from the advanced settings.
- Improvements to fullscreen/windowed switching and multiple display handling.
- Various UI improvements.

Nem is azt mondom, hogy 5-7 pontos filmeket skipelni kell, csak azt mondom, hogy azok között még sok a kerülendõ, az erõs közepes szint sem garancia, valójában elég kevés kihagyásával veszít bármit is az ember (a moziban látott ID nálam ez a kategória,a Battleship viszont már inkább borzalmas, de mindegy, nem is ez a példáid lényege).

Ha viszont mondjuk valaki gyerekként, fiatalként az IMDb-pontszám miatt hagyta volna ki a szombati Tango & Casht, azt kiröhögtük volna a középsuliban. Sõt én most is kiröhögném.
Hú, nem vagyok sznob, de ezekbõl tényleg nem láttam egyet sem (feltéve, hogy a legutóbbi Conanrõl van szó), és nagyon tervben sem voltak. De néha jól esik egy kis horrror, talán párat megnézek majd.

Inkább az a baj - szigorúan látatlanban -, hogy "meg lehet õket nézni, ha nincs más" szintûnek tûnnek, azt pedig maximálisan meg tudom érteni, ha valakinek ez a kategória már nem megtekintésre érdemes.

Mindenesetre ajánlom neked a Galaxy of Terror címû remeket (sci-fi horror), a maga elképesztõen és nem jellegtelenül ZS-kategóriás módján szórakoztató 😊
MerlinW
Ott van pl a Battleship, The Day After Tomorrow, Independence day, stb mind 6-7 alatti pontozással. Semmi extra, zéró agyhullámot igénylõ blockbuster látványfilm, ugyanakkor teljesen korrekt, igényes kikapcsolódást nyújtanak. Tapasztalataim szerint IMDB-n általában a "mozibuzik" értékelnek, - ami tulajdonképpen jó - és a magas pontszámot a mainstream filmeket leszámítva a mûvészi tartalommal, minõségi rendezéssel, színészi játékkal bíró filmeket jutalmazzák.

Ezáltal a könnyed filmek általában az 5-7-es intervallumba kerülnek többnyire. Valljuk be olykor olyanokra is szüksége van az embernek egy nehéz nap után, mikor két egyjegyû számot sincs kedve összeadni😊

Pl. a vígjátékok és akciófilmek 90%-a 7 pont alatt pihen, hiszen azokban igen ritka mind a három fent említett minõségi jelzõ😊 7 fölött többnyire csak a drámák kapnak. Szóval butaság 7-nél határt húzni. Legyen az a határ 5 pont, ha a "mûvelõdés" mellett szórakozni is szeretünk 😊

[merlinw.org]

Így értelek, bár kicsit fura a megközelítésed, mert amúgy jogos, hogy a plebs közepes fölé értékeli, de ettõl még egy 4-5 pontos film elé nem mernék úgy leülni, hogy biztos megüti a közepes szintet. A legtöbb ócska filmet is felhozza ebbe a kategóriába a "rajongótábora", mert az egyszernézõsre sem 5 pontot dobnak, hanem magasabb pontszámmal kompenzálnak lelkesedésbõl.

De egyetértek, a saját vélemény a legfontosabb, csak még sajnos nem láttam az összes filmet 😊
MerlinW
Én is az IMDB-rõl beszélek😊 Mondjuk ott is közösségi értékelés van, szóval sokat nem ér. Persze valakinek a szakmai nem ér semmit. A lényeg, nézd meg és ítéld meg magad😊

[merlinw.org]

Jó, de IMDb-rõl volt szó, nem személyes listáról. Sok kimondottan gyenge fércmû is szerepel ott 5 vagy 6 feletti pontszámmal.
Shep
Nem mondtam ,hogy kedvencek de jól szórakoztam rajtuk pl. A balta, See no Evil, Sziklák szeme 2, és hasonló horror filmek, Penge 3, A harc mestere 1-2, Conan a Barbár, Mutáns krónikák, Beowulf meg tudnék még sorolni. És mielõtt valaki megjegyezné ,hogy ez mind gagyi, hát persze de mivel egyre kevesebb az A kategóriás normális költségvetésû jó horror és akciófilm ezért dvd-n kell keresgélni és szerencsére ott még akadnak megfelelõ alkotások amikben lehet, hogy nincs profi CGI meg egyebek de élvezetesek és nem unom el õket már a felénél, mint pl a szarrá sztárolt ARGO-t.