Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Pénzt valóban nem ér egyik sem.
[merlinw.org]
Nálam addig el sem indult, amíg le nem töltõdött, és bizony, az nálam nagyon sokáig tartott.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Saint's Row 2 esetében egyedül az árnyékokkal volt gondja a HD4850-esnek, és a jármûvekkel zsúfoltabb részeken enyhén belassult, de szokható volt.
Mások épp utóbbi miatt utálták. Szerintem, egyszerûen csak türelmetlenek voltak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
E8400 - akkor csak 2 GB RAM - HD4850 - és WRZ is, meg eredeti szoftver is pöpecül futott. Nyilván, olyan grafikai minõségben, amit a gép teljesítménye alapján beállítani tudtam.
Annak idején képeket is szúrtam a topikjába.
Ha igen akkor tudod, hogy hülyeséget írtál :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egyébként éppen gyöngyszemekre kértem volna példát (õszintén, mert tényleg érdekelnének, és hiszek a létezésükben), de éppen olyanokat említettél, melyeknél mintha elõre védekeztél volna, hogy nem azok.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akinek kell meghívó az jelezze nekem! 6500 pontom van, minden bizonnyal elég lesz pár emberhez! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És ha mindenképp költeni akarsz rá, akkor várj még. Hamarosan úgyis jönnek a tombos DLC-k. Talán lesz majd közülük 1-2, ami meg fogja érni az "árát"...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rambo? Az egy buzi! 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
New fixes in 722.3:
- Addressed an issue in ”Shipwreck Beach” where the mast on the wooden ship was occasionally missing depending on the player’s path.
- Fixed a gating issue in “Research Bunker” where the elevator would get stuck in an unintended state.
- Fixes for multiplayer connectivity
o An issue related to security certificates that stopped many users from connection to Square Enix servers was resolved.
o Improved messages when you are unable to connect with Square Enix servers.
- Improvements to voice-chat for multiplayer
o New Push-To-Talk feature, by default mapped to F1.
o New voice-chat volume option.
o Improved overall quality of voice-chat.
- Fixes for crashes on startup in specific situations when no audio output is available.
- Fixes for various reported crashes during both single-player and multi-player.
- Movies are showing up again when using SSAA.
- Cost of TressFX reduced, especially in combination with SSAA.
- TressFX memory usage reduced for AMD Eyefinity and NVIDIA Surround setups.
- TressFX simulation and graphical quality improvements.
- New Ultra-quality shadow mode for contact hardening shadows. This is not enabled by default in any quality profile, but can be enabled from the advanced settings.
- Improvements to fullscreen/windowed switching and multiple display handling.
- Various UI improvements.
Ha viszont mondjuk valaki gyerekként, fiatalként az IMDb-pontszám miatt hagyta volna ki a szombati Tango & Casht, azt kiröhögtük volna a középsuliban. Sõt én most is kiröhögném.
Inkább az a baj - szigorúan látatlanban -, hogy "meg lehet õket nézni, ha nincs más" szintûnek tûnnek, azt pedig maximálisan meg tudom érteni, ha valakinek ez a kategória már nem megtekintésre érdemes.
Mindenesetre ajánlom neked a Galaxy of Terror címû remeket (sci-fi horror), a maga elképesztõen és nem jellegtelenül ZS-kategóriás módján szórakoztató 😊
Ezáltal a könnyed filmek általában az 5-7-es intervallumba kerülnek többnyire. Valljuk be olykor olyanokra is szüksége van az embernek egy nehéz nap után, mikor két egyjegyû számot sincs kedve összeadni😊
Pl. a vígjátékok és akciófilmek 90%-a 7 pont alatt pihen, hiszen azokban igen ritka mind a három fent említett minõségi jelzõ😊 7 fölött többnyire csak a drámák kapnak. Szóval butaság 7-nél határt húzni. Legyen az a határ 5 pont, ha a "mûvelõdés" mellett szórakozni is szeretünk 😊
[merlinw.org]
De egyetértek, a saját vélemény a legfontosabb, csak még sajnos nem láttam az összes filmet 😊
[merlinw.org]