Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lostprophet
Azt, hogy az Amazon.com megvette a jogokat Staten Island önkormányzatától, akik a pénzt hitelezték a 38 Studiosnak anno.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Hajlok rá én is, hogy kivárjak - mert bõven van mivel játszani.
De, a KoAR kedvenc, így majd lesem a komolyabb STEAM-es akciót.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Peti bármilyen játékot gyorsan lenyom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Vohóóó!!

Õszintén gratulálok!

Gametime mennyi volt?

Annyiversary-t tolom. Atomjó! ~10 órát tettem bele nagyjából, most vagyok pont a felénél. Frankó kis kihívás van benne, szeressem' nagyon!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Majd húsvéti akcióban 75% offban jó lesz a csomag a dlckel.
Akkor tuti, h. Amazonon lesz 10 usd a komplett pakk hamarosan.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
Grebber a warezt már letolta... 5 óra alatt. Hátizé.

Talán megvárok egy 1000 HUF-os verzát -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Mit jelent, hogy az Amazon.com kezeli?
lostprophet
50 euró ezért? HA HA! 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Jajj, de drága még így is! 😞

Botond
Ezt is megértük, koar leárazás steamen, igaz csak 50%...
lostprophet
Igen, mert az Amazon.com kezeli mostantól a Steames KOAR-t, tessék bevásárolni belõle 😄

Jani21
Rögtön ki is kell egészítenem magamat, ha jól látom az alapára is csökkent a játéknak 49,99 euróról.

Jani21
Hoppá. Kingdoms of Amalur csak kapott végre egy leárazást Steamen is, igaz csak 50%-ost: klikk

IMYke2.0.0.0
És éltem is vele - köszi 😊

Valamikor lehetne egy olyan partit is rendezni, amiben 4 magyar is van. A "Cry For Help" játékmód király. Nekem az UT-s élmények térnek kicsit vissza általa 😊

A Telltale-féle jön áprilisban? Így látatlanban is azt tudom mondani, hogy inkább 100x az, mint a Survival Instinct. 😊
Tehasut
Na, befejeztem a TR Last Revelationt. Szerintem gyenge rész volt, itt kezdett hanyatlani a Core Designos sorozat. Már csak a Chroniclest kell végigjátszanom és bezárul a kör, teljes lesz a széria a palettámon.
Kezdem is.
Rapid81
Közben megtaláltam.

Ennyiért nem kõ...

Elvileg a Season 2 is jön áprilisban a kaland kiadásból.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Steam-re hamarosan jön a preorder. Kíváncsi vagyok, mennyibe fog fájni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Elég gáz vörössel írni, ja. 😊

Igazából csak egy dolog zavar benne. Hülye helyen írja ki a chat-ben a szöveget, nincs semmi háttere, plusz kevés ideig mutatja és mindez miatt sokszor észre se lehet venni, amikor ír valaki.
Kicsit féltem a multitól a kritikák miatt, amit olvastam róla, de meglepõen szórakoztató. Nekem bejön.
zorrobomber
Mondom, nem elmélet, hanem Internet.

MerlinW
Mindenkinek megadom a lehetõséget😊)

[merlinw.org]

Shep
Na tessék itt gyönyörûen látszik ,hogy a szél a ráfagyott jég miatt simán elhajlította az oszlopot. Nem, nem repülõ ment neki, meg nem is UFO.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Lr_LNox89k#!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
SR2-3ban az autók irányítása és fizikája semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Egy ilyen játékhoz tökéletesek. Tökéletesen irányíthatóak.- Arra mennek, amerre kell. Tudnám, hogy egyeseknek ezzel mi a baja...

Rapid81
Korcsolyázó autók??? Akkor még nem játszottál a DIRT 2-vel.Na, abban vannak korcsolyázó autók, pedig az egy DIREKT autós játék!

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider multija nem egy CoD-BF3 szintû és magasságbeli, de én remekül szórakoztam 😊
Sõt, voltam már elsõ is a tabellán - jellemzõen, miután MerlinW kilépett 😊))
Mert addig csak mögötte lehetett kullogni. <#nevetes1>

Free For All.

Totti5
Nekem ez az egyetlen hiba a leg alapvetõbb dolog egy ótókázós játékjban. Rossz az irányítás, nem jó a fizika? nem tudom élvezni. Sleeping Dogs is azértt bírta csak pár órát, mert ott is sok lett az idétlen jármûkezelésbõl, pedig egy nagyon jó kis játék lehetne... de nem így nem az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez egyrészt tényleg alapvetõ különbség, másrészt meg nem ettõl lehet sandboxabb az SR.

GTA San Andreasig semmi gond nem volt a sorozattal. A 4-bõl viszont valami elveszett (mellékküldetések, activity-k, testreszabási opciók), ami az elõzõ részek szerves részét képezte.

Sandboxból csináltak egy akciójátékot és ez szomorú, viszont az SR 2 pont ebbõl a szempontból volt kiváló játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azért flamekeltés, mert ez az egyetlen hibája a játéknak. Ezen kívül számos sandbox játék elbújhat mögötte élmény szempontjából.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nagyon sok változás történt az SR1-hez képest az SR2-ben. DLC-nek még akkor sem merném nevezni, ha fizetnének érte... fõleg azért nem mert nagyon átdolgozták az enginet, kb. 3x akkora lett a bejárható terület, szebb lett a karakterek kidolgozása, sokkal több, jobb, szebb és HOSSZABB, mint az 1. rész volt, ráadásul jött hozzá 2 sztori DLC is.

A te elméleted szerint akkor a DLC-nek is van DLC-je. Marhaság.
Tökéletesen viszi tovább a 2. rész az elsõ történetét.

A helyszín meg naná, hogy Stillwater... a 3. részben is az.

Laza
Alapvetõ különbség a két sorozat között, hogy az egyik próbál 'reaális' lenni, a másik meg direkt nem is próbál. Értelemszerûen az unreális környezetben jobban szabadjára lehet engedni a fantáziát. Éppen ezért nálam mindkét sorozat elfér egymás mellett.
Viszont amiben egyformának kéne lenniük, az pont hogy közel sem egyforma, ez viszont zavaró. Pedig nem várok semmi extrát, csak olyat, amit mások 10+ évvel ezelõtt is meg tudtak csinálni.

Nekem a GTA4 is bejött, az SR3 is. Az SR2-vel sajna a leírt dolgok miatt nem tudtam eleget játszani. Az SR3-ban is végig kísérte a játékot.
Valószínûleg a GTA5 is tetszeni fog és az SR4 is ... már ha nem fejlõdik vissza a 3-hoz képest, akkor már örülünk ... de egy kis fejlõdés még ráfér.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
A mai elbaxott világban csak jó véleményed lehet mindenrõl, különben büdös troll vagy.

Bithun minap warnt kaptam, mert nulla csúnya szó használata mellett leírtam 3 mondatba a véleményem egy Asylum szintû filmrõl.

Laza
Miért lenne flame keltés? Egyszerû vélemény. A szar jármûmozgás meg szomorú tény.
A harmadik részben még túl tudtam tenni magam rajta, mert a többi része a játéknak jó volt (bár nagyon rövid), de a másodikról még ez sem mondható el ... pedig még így is nyomtam volna, de a korcsolyázó autók nagyon betettek. Mozgás, kanyarodás, minden ... nevetséges.

És mondhatja azt bárki, hogy nem számítanak a jármûvek (mint ahogy mondják is) ... Én meg azt mondom, hogy a stílusnak ez az egyik alapvetõ eleme, a játék nagy részét ilyen alkalmatosságban töltöd, így igenis számít.

Ez az Én véleményem, nem kell vele egyetérteni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lehet, hogy a GTA 4-ben jobb az autók fizikája, irányítása, de ezt az 1 dolgot leszámítva mindenben veri a SR2-3 a GTA 4-et. Az elsõrõl nem tudok nyilatkozni. Azt nem játszottam. A San Andreas, Vice City ugyanakkor jobban bejön, mint a Saints Row 2, 3.
Shep
Nem én hoztam fel szóval ne is próbáld rám kenni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Belekezdessz a mai flamekeltésbe? XD

Shep
Én annak idején ennek a trailernek a hatására szántam rá magamat, hogy megnézem a mûvet. http://www.youtube.com/watch?v=JcHkfLgsqZo Aztán elég hamar rájöttem ,hogy ami a videoban jópofa volt az a játékban gagyi és ráadásul szarul is fut a jármûvek irányításáról meg inkább nem is mondok semmit 😊

Laza
Nálam a futásával semmi baj nincs, csak kvázi játszhatatlan azzal az autó mozgással, meg úgy am blokk 'gagyi hatású' az egész.
Hajlamosak egyesek a GTA4-et a SR3-al hasonlítgani, pedig az SR2-vel kéne, mivel azzal kb egy idõben jelent meg ... így meg az SR2 még csúfosabb.

Remélem a 4. részben már eléri az autó mozgás a több mint 10 éves GTA3 szintjét ... mindenesetre az SR3 már fejlõdés az SR2-höz képest 😄

A többségnek nem ment, pár embernek ment. Mondjuk észrevehetõ volt, hogy alig megy pár embernek, mivel alig találtam játékosokat multihoz. A tegnapi patch óta ez megváltozott 😊
zorrobomber
Az biztos(?)nak tûnik, hogy mindkettõ Stillwater-ben játszódik. Ha a DLC-zést negatív jelzõnek érezted, akkor szólok, nem az.

zorrobomber
Nem, úgyhogy kösz a kiigazítást. Mindent elhiszek az Internet-nek 😊

TBTPumpa
StarCraft 2 Heart of the Swarm kampány is végigjátszható már. "Szakértõk" már dolgoztak rajta. Bár idétlen megoldás, hogy kell egy ál-Battlenet acc, de aki kíváncsi a sztori folytatására, az végigjátszhatja ezt is.
(Sajnos eléggé macerás a "telepítése" és acsik sincsenek).

Illetve a Diablo 3-hoz is gyártottak már valami cuccot. Sajnos az itemekkel és a fejlõdési rendszerrel még problémák vannak, de normál szinten egyszeri végigjátszásra már ez is megoldható (max a 4. Act lesz szenvedõs). Igaz, nagyon lebutított formában. Ezek a gonoszok mindent "feltörtnek". <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Nekem is az van, és nem ment.

Mondjuk ez alapján sehol sem kellett volna mennie:

48 25.611612 184.107.107.214 192.168.10.11 TLSv1 1506 Server Hello
49 25.615458 184.107.107.214 192.168.10.11 TCP 1506
50 25.615559 192.168.10.11 184.107.107.214 TCP 54 59079 > https Seq=57 Ack=2905 Win=65340 Len=0
51 25.615688 184.107.107.214 192.168.10.11 TLSv1 1140 Certificate, Server Hello Done
52 25.821362 192.168.10.11 184.107.107.214 TCP 54 59079 > https Seq=57 Ack=3991 Win=64254 Len=0
53 26.001040 192.168.10.11 184.107.107.214 TLSv1 61 Alert (Level: Fatal, Description: Bad Certificate)

Persze fene tudja.

[merlinw.org]

Rapid81
Win7 64bit. Azon nem volt gond, most olvasom.

Rapid81
Elsõ peccs után toltam a multit. Nekem ment.

MerlinW
A elsõ patch óta nem ment a multi

[merlinw.org]

MerlinW
Kipróbáltam😊 Mass Effect 3 DLC-ketis töréssel játszottam végig. Miután végeztem, visszamásoltam az eredeti fájlokat és folytattam a multizást😊

[merlinw.org]

Rapid81
És ezt honnan teccik tudni? 😄