Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Rayman Origins steam-en ~1.500 Ft.

Ha bárkiben felmerülne a kérdés, hogy megéri-e, ne vaciláljon:
MEGÉRI! NAGYON!

PC-n is nyilván atomstabil 60 FPS, lefolyik a képrõl a cucc, teljes és tökéletes XBOX360 irányítás.

Kegyetlen jó platformjáték!

Ne. Hagyjátok. Ki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Én benne lennék!
Csak 2x óra alatt eddig még nem sikerült végeznem a single-vel, ami egyáltalán nem baj ám.
Jó lenne, ha még egyszer ennyi ideig tartana, de sajnos már 8x %-ot jelez a játék.

Szóval majd valamikor felvehetnénk néhányan itt egymást barátnak, leveszek full low-ra mindent (a stabil 60 fps-ért) és ledarálok mindenkit, MerlinW-t is! 😊
Oké csak hülyülök, gondolom egy csapatban lennénk mi magyarok (bár nem játszottam még azt a módot).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Nincs azzal baj, ha 3-4 órás egy játék, sõt. Az a baj, ha egy 3-4 órás játékért elkérnek 6-8-10 ezer forintot.

[merlinw.org]

Légyszi-légyszi legyen igaz. <#finom>
lostprophet
Van új Nvidia béta driver TR-hez.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
STEAM be van baszva megint... elindítottam a FARCRY3 eredeti játékomat steamen. Indítás elõtt 9 lépést csinált meg... miután elindul a játék, bedobott egy reklámot, hogy vegyem meg a farcry3at steamen. Kössz...

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Alone in the Dark
Film. Ez nekem egyébként tetszett anno.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Még szép, hogy az a véleménye... hazabeszél. Ha nem lenne a játék mögötte, cask simán ez lenne a véleménye, az más.

Totti5
Azt mondja, hogy ha élvezetes az a 3-4 óra akkor nem kell idiótázni, meg egyéb jelzõkkel lehordani, mert neki ez a vélemény.

Hány letölthetõ játék még csak a 4 órát sem éri el, mégis zseniálisak? az egy dolog hogy az ember még nyomná, de ha ennyi akkor ennyi. Nem is adják 10.000-ért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Naja, én is várom😊

The Hobbit: An Unexpected Journey Blu-ray
Blu-ray + DVD + UV Digital Copy

Mar 19, 2013

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Pontom most sajna nincs és nem is tervezek venni egyelõre. Melyik dlc? TR-hez vmi? Az ráér, ha odaérek. 😊
Fpocok
Jó hogy ilyenekt mond, amikor õ játéka 3-4 óra lesz. Ez egy idióta.

Tinman
"2 TR és az SD is bezsákolva X-re"

+1

Azért a frankó 260 pontos DLC-t se hagyd ott szvsz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Botond
4,49 €...
Rapid81
"Március 14-tõl elérhetõ iOS-re a legújabb Csillagkapu játék."

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Pedig jóság volt imaxban.

Nem bírtam magammal, a 2 TR és az SD is bezsákolva X-re. A 2TR letöltési sorból törölve, majd ha legend kész akkor az delete és jöhet vmelyik. Vagy ha mással végzek közben (BL1+AC1+DA2-vel szoktam játszani néha X-en.
DarkSector
Play-en nem látom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Legyen igaz, legyen igaz! (kezem-lábam csuriban <#vigyor>)
Amiket láttam belõle, az alapján nagyon jóra sikerült ez a reboot! Várom szeretettel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Áprilisban elérhetõ lesz már! Mindjárt itt van úgyis!

Majd megvásárolom, ha tetszeni fog. Úgyis ideje lenne már bõvíteni a BD gyûjteményemet. Az utolsó, amit vásároltam az a Dark Knight trilógia volt tavaly decemberben (azelõtt pedig a Star Wars 9 Blu-rayes kiadás). Batman Begins és The Dark Knight megvolt DVD-n, csak így szép limitált kiadásban és DB pakkban nem bírtam neki ellenállni. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Igaz már kinõttünk belõle, de azért örömteli hír. Rég tette tiszteletét pc-n Mortal Kombat játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Úgy volt, hogy Imax-be megnézzük, de cirka 30k-ba fájt volna a kis kiruccanás, szóval skippeltük, így én is várok valami kickass verziót belõle.

grebber
PC-re is megjelenik a Mortal Kombat?

A brit Amazonon már elõrendelhetõ a Mortal Kombat Game of the Year Edition, amely 2013. június 14-én jelenhet meg Windows 7 és XP operációs rendszerrel rendelkezõ PC-kre.

Next PC upgrade: 2022

Ahogy elnézem az achi-k nem sokat adnak a Koar-hoz steamen. Nagy részét egy kivesézõs játékos úgyis az elsõ végigjátszása során elvégzi...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amúgy megizzasztott, de immár teljesítettem a Driver San Francisco fõszálát. Még van vagy 8 verseny, meg néhány Dare (ez utóbbiak már annyira gonoszak, hogy szerintem nem fogok velük szenvedni) hátra.

grebber
Hobbit jöhetne már 3D BD50-be már mióta várom!

Tinman
Pár óra és lent van :-)
39 GB -.-

Rapid81
Csináltak már, de megjelenés elõtt lefújták. FPS lett volna, több világgal, kapukon mászkálással, SG1-gyel.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Abszolút nézhetõ, jó film. Csak ne aludj bele, mert majdnem 3 órás, és végig odafigyelõs. De nekem nagyon tetszett.
Pi életét valami jó minõségû verzióban nézd meg. Legjobban jársz, ha moziban (én se ott néztem, de nagy élmény lehetett annak aki ott látta.)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Stargate SG-1: Unleashed Mobilra/Táblákra

Nem értem valaki miért nem csinál egy ütõs csillagkapu játékot.
Mindenféle csillivilli engine adott lenne hozzá.
Fasza kis tps vagy fps lehet ahol a bázisok kapott feladatokat teljesitenénk. Kapukon átmenni megmenteni leigázni stb. Különféle bolygók sok sok változatos helyszínnel stb.
Nem hiszem el hogy nem lenne rá vevõ.

lostprophet
Nekem is piszkálja a csõrömet, de mivel jelenleg is 4 különbözõ játékkliensen vannak játékaim, így nem nagyon tudnám egyiket sem mellõzni akkor sem, ha Steamre is meglenne a KoAR.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

TBTPumpa
Filmes off:
Ohh. Most látom, van már szép és termetes Bluray verzió is a Felhõatlaszból (magyar szinkron is van a lemezen). Ideje pótolnom!
IMDb-n 7.8-as értékeléssel szerepel, tehát akkor átlagon felüli és nézhetõ film? <#idiota>

Még Pi életét is pótolni kéne és még a 2013-as Forma 1-es szezon is most indul! Fck...

Amúgy szerintem Koar igen hamar fel fog ugrani a legtöbbet eladott játék listájára steamen! Sokan várták már ezt szerintem!

Egyszavas válasz: Nincs.

De nem rossz kis játék, ha el tudsz vonatkoztatni a TW-tõl (amit ugye nehéz, mert õ az adott stílus királya)

Megvan Originre mégis hajlok a vételre, de ez a várjunk a 75% offra nem rossz ötlet.

Még rágódom rajta (3k-ért amennyit a collection-ért kérnek már majdnem kapok Tomb Raidert is...) holnapig.

szucsy89
A King Arthur 2-rõl valami vélemény? Magyar fejlesztés, bár a magyar sajtó és kritikák nagyon pozitívak voltak róla ahogy olvastam, azért a külföldi már nem dicsérte agyon... bár az alapjáték ára nagyon korreknek tûnik. Kérdés, hogy ott van-e a Total War sorozat szintjén?
wantonly
Akkor már inkább vedd innen, majdnem féláron van és ez is gift.

Én is vásároltam már tõle, az éppen aktuális steam-es leárazáson felül van mindig van még 50-75% kedvezmény nála.

Kingdoms of Amalur: Reckoning: 2300Ft

Van még itt Far Cry 3: 3900Ft.
lostprophet
Te vagy a 3., aki fél órán belül beíírta topikba <#nyes><#nyes>

Prince23
Kingdom of Amalur Reckoning leárazást kapott steamen, végre, mennyit vártam erre a napra 😊

14 euró a sima verzió

grebber
Far Cry 1-2 2.49/dbja!

Nosztalgiából majd egyszer beszerzem a FC 1-et aztán belerakom majd a 7. végigjátszást is!

Botond
PC most rá van kötve TV-re, de már kifutó darab, szerintem karácsonyig húzza, akkor lecserélem vmi érintõképernyõs laptopra, és akkor már nem lesz TV-re kötve. Meg idén kifut Xbox360, mert jön a next gen, szóval szerintem idén minden le lesz akcióva (végkiárusítás...), ami csak létezik rá. Eddig is elég durva akciók voltak rá.
Szóval Xboxra 1k-ért dlck nélkül. Ez az én tervem. 😊
Tehasut
Köszi.
Ez vajon azt is jelenti, hogy lesz Amazonon megvásárolható Steames Amalur?
TBTPumpa
Egyenként olcsóbb, mint csomagban?
Lol. Hülyének is megéri! Azonnal be kell húzni! (not)

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Ha egyenként veszed olcsóbb, mint csomagban?

Þór vígi þessi rúnar

Tehasut
Mivel nekem, GOG-on vannak meg a régi részek, ezért csak a mentések alapján kiírt idõt tudom mondani: 21 óra. A sok kinyúvadással együtt szerintem olyan 24-25 óra lehet.
A Chronicles-ben már most hülyét kapok attól, hogy ha meghalok, hiába nyomkodom az F6-ot, mindenképp visszadob a fõmenübe, ott pedig esélyes, hogy nagy hévvel rányomok a New Game-re. <#boxer>
Tervbe vettem a 3 "újabb" rész újrajátszását is, azokban még van kihívás, nem úgy, mint a rebootban. <#rinya>
IMYke2.0.0.0
Nem Photoshop!
Mi a hiba a képen? 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Saját tapasztalat - PC-n X360 Controllerrel kellemes. X360-as konzolom nincs, így elfogadom, hogy azon is kényelmes lehet 😊

Botond
Én az Xbox verziót várom akciósnak. Toltam PC es Xbox demót is, ez xboxon jobb lesz. 😊