Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
TR... Jó irányítás? Vicceltek... szánalmasan szar az irányítás az új tomb raiderben. Egy nagy rakás szar. A játék gyengéje.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Elolvastam. A pozitívumok is érdekesek. Az pozitívum, hogy jó az irányítás? Ez ma már alapkövetelmény vagy tévednék? Mást kellene pozitívumként kiemelni. Még az Aliens játék irányítása is rendben volt (ha már más nem)! <#idiota>

És azok a hozzászólások:
Te vagy a legjobb tesztelõ. Még több ilyet!
Jó teszt lett, én is ezen a véleményen vagyok a játékkal kapcsolatban, stb... WTF?! <#banplz>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Ja kösz, majd rálesek, igazából a logó hulla meg az 1 gomba volt a problem, a tojások-bombáknál még nem jártam körbe rendesen.

Meg figy 2 cucc van a térképen amit nem tudtam felszedni, még halványan jelzi.
A térkép szerint ott van, ha ezen a hajóroncsos vízparton elmész a libegõkön át északnyugatra, csak egy baj van a libegõbõl csak 1 van és nem tudok átugrani a másik oldalra. 😄
Ha meg elmegyek a másik tábortûzhöz, akkor vissza sem tudok menni, mert van egy vízzel teli barlang, aminek a két kijárata sziklafal, de csak egyiken tud felmászni...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ok.. 😊
Igazából a lógó hulla jobban aggaszt, mert az egy kötött hely, ott télleg nehéz nem kiszúrni, de nem találtam meg. 😄
Madártojást, meg megtalálom, nem gáz mert nagy a pálya, azt nem instict-elem egyenlõre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nah majd ránézek akkor. Köszke.
Pedig elõször körbesétáltam centirõl- centire, majd az instic-el is, egész a pálya elejétõl a végéig, de eddig semmi...😄

DarkSector
Jah, engem beszipantott 15órát voltam kb elsõ végigjátszással, és pár óra mire mindent összeszedek, felkutatok, még lenne vissza oár cucc.
2 tárgyat nem tudok felszedni, nem tudom hogy jussak oda, és 3 challange asszem visszavan.

De kb 4-5 délutánt játszottam vele, ami nálam 15-20 órát jelent.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9 gomba megvan, de 1 kibaszott gomba hinyzik!!!
Már arra vetemedtem hogy használom az Instictet, erre a gombára, de NEM találom még így sem...😄

Ugyanígy 1 lógó zsák elégetése. (Instic-et az utsóra használtam de nem lett meg.)
1 madártojás is hiányzik...(-II-)

Az aknákból meg csak egyenlõre 2 darab lett meg.

DarkSector
Ne aggódj mindenhol ilyen baromságokat írnak a negatívhoz, mert ugye kell valamit oda is, Valahol olvastam hogy a mellékszereplõknek gyenge történet, meg gyenge bossfight...meg a hó miért nem piros.

IMYke2.0.0.0
Hálás köszönet, hogy nem lõttél el semmiféle spoiler-esnek tekinthetõ dolgot. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Én nemrég értem a végére és baromira tetszett. Összességében elégedett voltam vele (bár ehhez hozzá tartozik az is, hogy mindig is imádtam ezt a "világot")!

Volt aki azért húzta le a játékot, mert kiegészítõhöz képest drágán adják. Van is benne igazság (mert számos másik cím is kapható ennyiért, ami nem kiegészítõ), de arról, hogy az Activision vagy a Blizzard mennyire "pénzéhes" vagy hogy mekkora profitra akarnak szert tenni, maga a játék "nem tehet". A játék az árától függetlenül lehet még jó és jó is! Végeredményben baromi jól szórakoztam és fantasztikus élményt nyújtott. Tartalmilag is rendben van. A Tomb Raider mellett az elsõ olyan játék volt az idén, aminek minden percét, pillanatát élveztem. Persze eleinte nem tetszett a sztori, de a végére világos volt, hogy miért így oldották meg. A vége pedig ugyanazt a hatást érte el nálam, mint a Half-Life 2 Episode 2 befejezése: húdemostideazonnalegyszerreakövetkezõrészt!
Viszont azért nemsemmi, hogy milyen sztorit csempésztek a játékba RTS-hez képest és, hogy mire képes ez az RTS motor. Annyi jóságot valósítottak meg benne, hogy öröm volt nézni A WarCraft 3 motorjával is mennyi cuccot megvalósítottak anno.
Emlékszem az elsõ olyan RTS volt, ahol a napszakváltás is megjelent és az hatással volt az egységekre is.

Õszintén szólva úgy éreztem magam a kampány befejezése után, mintha 10 évet visszarepültem volna az idõben és hogy megint egy jól összerakott és rendes tartalommal megtöltött kiegészítõ lemezt kaptam volna a pénzemért (utoljára WarCraft 3 TFT 2003-ból).

És olyannal is találkoztam, hogy valaki azért "húzta" le a játékot, mert a megjelenés napján (12.-én) nem mûködtek az Achievmentek. Komolyan. Ki az aki legelõször játszik egy játékot és egybõl az Achievmentek után kapar?
Számomra azok csak egyfajta motivációk, hogy késõbb se tegyem le a játékot, vagy ne felejtsem el. Szerintem a többség elõször a kampányra és a történetre kíváncsi (minden játéknál). Ha ezt végigjátszotta után fog acsikra vadászni. Amúgy pedig acsik mellett portrékat is fel lehet oldani! Egyik-másik baromi jó lett. Megéri ezekért is szenvedni, csak ezek eléréséhez már komolyan multizni is kéne.
Teljesen korrekt játék lett, ahogy a Diablo 3 is hibái ellenére.
És amúgy is, a Blizzard-nak az összes játéka csak a megjelenés után "érett be" és lett kultuszjáték. Itt is csak idõ kérdése az egész.
Egyedül talán csak a WarCraft 3 volt az, ami a megjelenésekor is hatalmasat durrant. StarCraft elsõ része és a Diablo második része sem a megjelenéskor érte el a csúcsot, hanem 1-2 évvel késõbb!

A GameTrailers is 8.5-re osztályozta a játékot (mondjuk az új Tomb Raider-t is). Megnézném õket, hogy mire adnak 9.5 pontot, csak mert a tavalyi NFS is 8 pontot kapott, ami azért köszönõviszonyban sincs ezzel a két címmel (élmény és szórakoztatás szempontjából, az már csak hab a tortán, hogy a tavalyi Most Wanted PC-s átirata egy rakat szemét).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zomil
Ha dpad-al akarnám, akkor egy bill böven elég lenne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
dpaddal vagy gombával akarnád tolni bunyósat? Ha elõbbi, akkor NE VEGYÉL XBOX CONTROLLERT.

Zomil
Hát ha ez igaz, akkor ideje félreraknom egy gamepad-re 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nyomatom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Akinek majd van kedve TR multizni (esetleg FC3 multizni), vegyen fel Steamen: lostprophetHUN

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Solid Snake
Nyilván csak legjobbat: Blade of Darkness - i2kPC
Pénzt majd utald 😊
IMYke2.0.0.0
Az elsõ honosítást még én készítettem.
Aztán jöttek a többiek, sokkal késõbb!

grebber
Közben látom ez "Blade of Darkness - Rapid, és a többiek" a zsivány mert ebbe mindenki benne van és fullosan fullos 😄

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Mi a picsának van ennyi?
Nagyon ráérhettek. Ehhez van 4, ahelyett, hogy inkább olyanhoz csináltak volna amihez eddig nem volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Ha már Blade of Darkness akkor ki melyik magyarítást ajánlja hozzá mert egy pár ?

Blade of Darkness - Jukeey
Blade of Darkness - GrecoPC
Blade of Darkness - i2kPC
Blade of Darkness - Rapid, és a többiek

Call of Duty Warchest 30 dollár

Erre meg érdemes lesz odafigyelni, ha le lesz akciózva, ugyanis steames packról van szó!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Cars, Jets and Bikes pack amazonon 15 dolcsi

Ace Combat: Assault Horizon
MUD - FIM Motorcross World Championship
Ridge Racer Unbounded

Mind steames!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Úristeeeeeeeeeen....

Én is imádom. Ha már korábban volt szó a top 10 játékélményrõl, nekem ez benne van az elsõ 5-ben.

Rapid81
Kuponosan hardveraprón kapsz ócóért.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Világ legjobb H&S játéka. Pár éve újrajátszottam, mert imádom. Must have!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hát nem mintha szükség lenne rá, én pl egyszer sem nyomtam be a spéci látás módot, leszámítva persze azt amikor magától beadta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Bioshockot hol lehet most olcsón venni? Mármint az újat ami most jön majd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
<#idiota><#falbav><#pardon1>
Totti5
Na ez kemény😄

Gondolom a tesztelõ nem ismerte a alternatív látásmódot ami pirossal mutatja az ellenfeleket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Tehasut
Gamekapocs, TR teszt:
"Negatívumok:
Nehéz kiszúrni egyes támadókat.
Kicsit hiányzik a klasszikus, automata célzás."
Úristen... <#levele>
Tinman ha figyelsz ezt tessék szépen begyûjtni! Újabb oprendszereken is mûködõ verzió!

Gyerekek kaptam most egy akkora adrenalinlöketet a hír hallatán, hogy azt el nem tudjátok képzelni. :-)

Ezt azonnal vegye meg minden H&S rajongó! Pc-n ez a mûfaj kapcsán az alapmûveltség része!!!!!!!!! Ennyiért meg egyszerûen vicc kategória.

Severance Blade of Darkness a GOG-on !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ui.: Bocs a sok felkiáltójelért, de kiugrom a bõrömbõl és azonnal veszem, amint megtehetem (dobozosba már megvan).

Tehasut
Ja, nem is olyan vészes a helyzet, valami nullinger oldal 40%-os értékelése húzza le ennyire az átlagot.
Tehasut
Hoppá, a SC2 HotS a GameRankingsen 80.71%-on áll. Ennyire gyengusz lenne?
<#szomoru1> Átérzem a helyzetet. Nem jó ez így... Azért más tudni, hogy 2 hetet késik, minthogy nem tudod mikor jön. Nem igazán szeretném megszokni a pontatlanságot...

Tinman
Februári fizut még én sem kaptam. Még csak 1.5 hetet késik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Drukkolok.
A Tomb Raider minden másodpercét élveztem, és élvezem, másodszori végigjátszás idején is.
A multi meg a maga módján szórakoztató - nyilván, nem egy igazi FPS-multi, mint mondjuk egy Battlefield BC2, Battlefield 3, vagy CoD, de remekül el lehet vele lenni, ha van kedve hozzá az embernek.

Lassan majd én is csatlakozom a Tomb Raider multihoz, ha a sors is úgy akarja.

Tinman ne olvasd el, mert fizu késés ügyrõl szól :-) Nem akarlak idegesíteni. XD

Lassan már csak megkapom a fizetésem... Jövõ hétre már várom a februári bérem, ugyanis eddig még mindig nem kaptam meg sajnos (hétfõn lesz 2. hete, hogy nem kaptam meg idõben). Így összesen 1,5 hónapja nem kaptam semmilyen összeget sehonnan. Legutóbbi béremet február 5-én kaptam.

grebber
Amikor steam-en preload lesz akkor küldik majd!

Fpocok
TRhez is csak két nappal elõtte adta asszem.

IMYke2.0.0.0
Megbeszéltük 😊

Rapid81
Nekem is végig reklámozta a TR-t, mikor már be volt regelve. 😊

Hamarosan meg a Bio Inf-et fogja, de ahhoz még nem küldte az AMD a kódot. Ideje volna már. 9 nap van a megjelenésig.

zorrobomber
Gamefly Total War akció
GFDMAR20UK kóddal még lejön 20%
Rome 2 preview

Fpocok
Nyilván. De akkor is baromi vicces 😄

Rapid81
A Steam hírek része nem nézi, hogy neked megvan-e, szimplán a legutóbbi híreket dobja föl...

davidka003
Nem mondom, hogy kicsit sem élveztem csak én olyat vártam, mint a 3. rész.
Végülis azért végigvittem de én teljesen abban a tudatban voltam, hogy az csak a játék eleje, hogy megkell szökni a nyulaktól. Azt hittem, hogy ha kimászik a cellájából akkor jön a játék igazi része. 😄 Tévedtem, ott véget is ért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Én a Raving Rabbids-el találkoztam elõször. Ha nem vársz tõle semmit akkor nem olyan rossz móka az 😊

davidka003
A 3 az jó volt. Kis laza, fasza sztorimóddal.
Raving Rabbids csalódás.
Origins meg nem rossz csak régimódi.

Fpocok
Elsõ és utolsó Rayman amivel játszottam, az a 3 volt asszem.