Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
És azok a hozzászólások:
Te vagy a legjobb tesztelõ. Még több ilyet!
Jó teszt lett, én is ezen a véleményen vagyok a játékkal kapcsolatban, stb... WTF?! <#banplz>#banplz>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Meg figy 2 cucc van a térképen amit nem tudtam felszedni, még halványan jelzi.
A térkép szerint ott van, ha ezen a hajóroncsos vízparton elmész a libegõkön át északnyugatra, csak egy baj van a libegõbõl csak 1 van és nem tudok átugrani a másik oldalra. 😄
Ha meg elmegyek a másik tábortûzhöz, akkor vissza sem tudok menni, mert van egy vízzel teli barlang, aminek a két kijárata sziklafal, de csak egyiken tud felmászni...:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Igazából a lógó hulla jobban aggaszt, mert az egy kötött hely, ott télleg nehéz nem kiszúrni, de nem találtam meg. 😄
Madártojást, meg megtalálom, nem gáz mert nagy a pálya, azt nem instict-elem egyenlõre.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pedig elõször körbesétáltam centirõl- centire, majd az instic-el is, egész a pálya elejétõl a végéig, de eddig semmi...😄
2 tárgyat nem tudok felszedni, nem tudom hogy jussak oda, és 3 challange asszem visszavan.
De kb 4-5 délutánt játszottam vele, ami nálam 15-20 órát jelent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már arra vetemedtem hogy használom az Instictet, erre a gombára, de NEM találom még így sem...😄
Ugyanígy 1 lógó zsák elégetése. (Instic-et az utsóra használtam de nem lett meg.)
1 madártojás is hiányzik...(-II-)
Az aknákból meg csak egyenlõre 2 darab lett meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Volt aki azért húzta le a játékot, mert kiegészítõhöz képest drágán adják. Van is benne igazság (mert számos másik cím is kapható ennyiért, ami nem kiegészítõ), de arról, hogy az Activision vagy a Blizzard mennyire "pénzéhes" vagy hogy mekkora profitra akarnak szert tenni, maga a játék "nem tehet". A játék az árától függetlenül lehet még jó és jó is! Végeredményben baromi jól szórakoztam és fantasztikus élményt nyújtott. Tartalmilag is rendben van. A Tomb Raider mellett az elsõ olyan játék volt az idén, aminek minden percét, pillanatát élveztem. Persze eleinte nem tetszett a sztori, de a végére világos volt, hogy miért így oldották meg. A vége pedig ugyanazt a hatást érte el nálam, mint a Half-Life 2 Episode 2 befejezése: húdemostideazonnalegyszerreakövetkezõrészt!
Viszont azért nemsemmi, hogy milyen sztorit csempésztek a játékba RTS-hez képest és, hogy mire képes ez az RTS motor. Annyi jóságot valósítottak meg benne, hogy öröm volt nézni A WarCraft 3 motorjával is mennyi cuccot megvalósítottak anno.
Emlékszem az elsõ olyan RTS volt, ahol a napszakváltás is megjelent és az hatással volt az egységekre is.
Õszintén szólva úgy éreztem magam a kampány befejezése után, mintha 10 évet visszarepültem volna az idõben és hogy megint egy jól összerakott és rendes tartalommal megtöltött kiegészítõ lemezt kaptam volna a pénzemért (utoljára WarCraft 3 TFT 2003-ból).
És olyannal is találkoztam, hogy valaki azért "húzta" le a játékot, mert a megjelenés napján (12.-én) nem mûködtek az Achievmentek. Komolyan. Ki az aki legelõször játszik egy játékot és egybõl az Achievmentek után kapar?
Számomra azok csak egyfajta motivációk, hogy késõbb se tegyem le a játékot, vagy ne felejtsem el. Szerintem a többség elõször a kampányra és a történetre kíváncsi (minden játéknál). Ha ezt végigjátszotta után fog acsikra vadászni. Amúgy pedig acsik mellett portrékat is fel lehet oldani! Egyik-másik baromi jó lett. Megéri ezekért is szenvedni, csak ezek eléréséhez már komolyan multizni is kéne.
Teljesen korrekt játék lett, ahogy a Diablo 3 is hibái ellenére.
És amúgy is, a Blizzard-nak az összes játéka csak a megjelenés után "érett be" és lett kultuszjáték. Itt is csak idõ kérdése az egész.
Egyedül talán csak a WarCraft 3 volt az, ami a megjelenésekor is hatalmasat durrant. StarCraft elsõ része és a Diablo második része sem a megjelenéskor érte el a csúcsot, hanem 1-2 évvel késõbb!
A GameTrailers is 8.5-re osztályozta a játékot (mondjuk az új Tomb Raider-t is). Megnézném õket, hogy mire adnak 9.5 pontot, csak mert a tavalyi NFS is 8 pontot kapott, ami azért köszönõviszonyban sincs ezzel a két címmel (élmény és szórakoztatás szempontjából, az már csak hab a tortán, hogy a tavalyi Most Wanted PC-s átirata egy rakat szemét).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Aztán jöttek a többiek, sokkal késõbb!
Next PC upgrade: 2022
Nagyon ráérhettek. Ehhez van 4, ahelyett, hogy inkább olyanhoz csináltak volna amihez eddig nem volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Blade of Darkness - Jukeey
Blade of Darkness - GrecoPC
Blade of Darkness - i2kPC
Blade of Darkness - Rapid, és a többiek
Next PC upgrade: 2022
Erre meg érdemes lesz odafigyelni, ha le lesz akciózva, ugyanis steames packról van szó!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ace Combat: Assault Horizon
MUD - FIM Motorcross World Championship
Ridge Racer Unbounded
Mind steames!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gondolom a tesztelõ nem ismerte a alternatív látásmódot ami pirossal mutatja az ellenfeleket.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Negatívumok:
Nehéz kiszúrni egyes támadókat.
Kicsit hiányzik a klasszikus, automata célzás."
Úristen... <#levele>#levele>
Gyerekek kaptam most egy akkora adrenalinlöketet a hír hallatán, hogy azt el nem tudjátok képzelni. :-)
Severance Blade of Darkness a GOG-on !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ui.: Bocs a sok felkiáltójelért, de kiugrom a bõrömbõl és azonnal veszem, amint megtehetem (dobozosba már megvan).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Tomb Raider minden másodpercét élveztem, és élvezem, másodszori végigjátszás idején is.
A multi meg a maga módján szórakoztató - nyilván, nem egy igazi FPS-multi, mint mondjuk egy Battlefield BC2, Battlefield 3, vagy CoD, de remekül el lehet vele lenni, ha van kedve hozzá az embernek.
Tinman ne olvasd el, mert fizu késés ügyrõl szól :-) Nem akarlak idegesíteni. XD
Hamarosan meg a Bio Inf-et fogja, de ahhoz még nem küldte az AMD a kódot. Ideje volna már. 9 nap van a megjelenésig.
Végülis azért végigvittem de én teljesen abban a tudatban voltam, hogy az csak a játék eleje, hogy megkell szökni a nyulaktól. Azt hittem, hogy ha kimászik a cellájából akkor jön a játék igazi része. 😄 Tévedtem, ott véget is ért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Raving Rabbids csalódás.
Origins meg nem rossz csak régimódi.