Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebből a szempontból én gebalival értek egyet valahol. Ha 80 óráig jó volt a maradék 10-ben meg nem akkor nem biztos, hogy a játékkal van a baj. Ha meg 100 órát végigszenvedsz csak hogy végigvidd...Arra meg nem tudok mit mondani csak, hogy sok az elpazarolható idő. Az, hogy 80 óra után jössz rá, hogy valami tulajdonképpen szar...Ez számomra nehezen elhihető, illetve még nehezebben elfogadható.
DLC téma: Durva a paradox ez tény, de számos egyéb játéknál is ugyanez van. El vannak árazva a dlc-k? De mennyire. Szerintem ez megint csak szél ellen pisálás, de nem is boncolgatom tovább, mert nem fogunk ebben sem valószínűleg egyetérteni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha most akarnád elkezdeni a játékot ne vedd meg. A DLC policy miatt több AAA játék árát elkéri a PDX. Amúgy ez egy jó játék lenne, de ez nem indokolja az árcédulát. DLC nélkül meg nem az igazi.
Katt
I decide when I'm done.
500 óra, hidd el, egy vicc EUIV körökben. Én jóval többet toltam, és még így sem vagyok közepesnél jobb játékos. De mivel szórakoztat, eszem ágában sincs úgy tenni, mintha nem élveztem volna a játékot. Ha valakinek 500 óra után esik le, hogy nem élvezi, amit csinál, akkor az már régen rossz.
@IMYke: Mondjuk az ARK-nál nagyobb pofátlanság perpillanat nem sok van.
Ott ugyanis nem egy emberke tolt több száz óra után is játékra negatívot, miután az aktuális fejlesztő/kiadó szembeköpte a játékosokat...
...legutóbb az ARK-é... (mondjuk ők többször is az elmúlt években)...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az, hogy jó része skin egész egyszerűen nem igaz! Írtam, hogy a srác igyekezett a legtöbb mindent leakciózva venni, totálisan felesleges volt ismeretlenül az intelligencia témába belegyalogolnod.
"odarottyantani a küszöbre, de szerintem minimum visszás, hogy valamire, ami több száz órán át (😄) szórakoztatott, negatív kritikát adj, bármi legyen is az oka. De istenem, az emberi sóherséget kevés dolog múlja felül 😊 "
Az emberi butaságot múlja felül kevés dolog. Dettó u.o. vagyunk lassan ahol a GTA V-nél. Nem is az a lényeg én mit mondom, hanem az, hogy a többség mit mond, már pedig a többség jelenleg felhúzná a lámpavasra a Paradox-ot. Megint ott vagyunk, hogy a sok 10k-t elköltők szerinted ne mondjanak negatív kritikát valamiről amivel gondjuk van. Mondanak. Szerencsére eljutottunk ide, hogy nem is olyan egyszerű elhallgattatni már az embereket. Ráadásul olyan helyen nyilváníthatnak véleményt, ahol a többi lehetséges vásárló ezt szépen bele is kapja az arcába.
Megoldás? Rém egyszerű. Tisztességes árazás. Nem, nem az alapjáték árával van a baj, hanem a Paradox SS előtti felárazásával... az EU 4 esetében pl. a collection 255 euro ami lássuk be simán a k. anyjukat kategória és ez az összeg még a tehetősebb nyugati régiónak csapja a csőrét.
Negatív összképed, pedig tényleg alakulhat ki több 100 óra után is. Ajánlanám-e pl. a Dark Souls 2 Scholart? Nem. Helyette az 1. részt. Ajánlottam volna-e a Guild Wars 1-et anno több 1000 óra után? Nem. Everquest 2? Nem. Stb.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.08. 11:23:22
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aztán persze lehet odarottyantani a küszöbre, de szerintem minimum visszás, hogy valamire, ami több száz órán át (😄) szórakoztatott, negatív kritikát adj, bármi legyen is az oka. De istenem, az emberi sóherséget kevés dolog múlja felül 😊
A Dark Souls még mindig nem nyerte el a tetszésem, azért írtam zárójelbe, mert ezzel némiképp elismerem, hogy másoknál kiemelt helyen áll. Nálam egy jó játékhoz több kell a nehézségnél (4-5. szempont csupán a fontos kritériumok között).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De azt ugye érzed, hogy ez ellentmondás? Attól, hogy xy játék nem a te világod, még lehet erősen figyelemre érdemes cím. És ez esetben durván így van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szépséghiba, hogy megint későn érkeztem haza és már bőven teli volt a steamgiftes pont tárhely, így alapból csak 6 példányra tudtam jelentkezni (ilyenkor sokan 1 órára dobják ki a felajánlásokat és nem ritka, hogy ~200 résztvevővel zárul a giveaway). Simán lehetett volna nyerni egyet annak aki éjjel online volt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A fő probléma nem (csak) az, hogy 29 db. DLC van, hanem az, hogy ezek egy teljes pakkban nem elérhetők, nincs SP sem és külön oltári pofátlan árazást ütnek meg. Nézd meg a NÉP véleményét Steam-en... csodásan áll az EU 4 értékelése.
Az Armello-nál írtad, hogy nincs extra kontent, én meg írtam, hogy tévedsz mert van. Nem mellesleg pont arról beszéltem, hogy csak porosodni fog addig, amíg a content DLC nem lesz fillérekért.
Másikra:
Tengernyi játéknál bebizonyosodott, hogy amíg nem teljes nem érdemes piszkálni. Vannak persze kivételek, ahol az alapjáték egy kerek egész és a DLC-k inkább csak felejthető extra content, de gyakran nem így van.
A hörcsög azt jelenti, hogy mindent betol a pofazacskóba. Az igényes gamer meg szeret teljes játékkal játszani. Abs. nem törvényszerű, hogy a kettő közé egyenlőségjelet tegyünk. Ismerek olyat is, akinek alig maréknyi játéka van, de az mind minőségi és TELJES darab.
Ezek után nem hiszem, hogy megvenné bárki is és ennek megállapításához még sok kreativitás sem kell.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.08. 09:33:53
68 DLC-vel rendelkezik, összesen 1 215,31€ (383000 Ft) értékben.
Ha nyerek sok pénzt a lottón, tuti megveszem a teljes csomagot. Ez az igazi e-pénisz, ezt a teljes csomagot tuti nem vette még meg senki sem idehaza. <#idiota>#idiota>
zorrobomber
Amúgy Szilcsi tényleg sóher, de ugye diákként sok beleszólása még nincs. Bár mondjuk LoL skinekre szeret költeni. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.08. 09:34:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.08. 09:31:13
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Content = tartalom. Cirka 200 órás játék DLC-k nélkül, bőven van benne tartalom azok nélkül is, erről beszéltem semmi másról. "EU universalis" a játék címe, nyilván nem vár hozzá senki Moon & Mars DLC-t. De most tényleg? Honnan a bánatból szedted ezt a sok marhaságot?
"Armello egy board game amihez hero pack van, semmi extra "kontent"."
Megint egy marhaság. Ott a 10 euros DLC ami ezt tudja: "Carve your own epic tales of banditry with over 50 new quests unique to the Bandit Clan!"
"Értem én hogy nektek rossz csak mégse."
Értem én, hogy most valamiért nagyon meg akartad mondani, de csak agyrákot kaptam a hsz-edtől és még nincs vége :-(
"Na de ettől még az alap simán élvezhető, a gyakorlatban."
Szilárd haveromhoz képest, te az EU n00b-ja vagy, azt garantálom. Nem véletlenül gyűjtögette szegény bő 2 év alatt össze a DLC-k nagy részét és nem véletlenül nyomott sok 100 óra játék után negatívot a Steam-en rá... a Paradox DLC politikája egy köpedelem. Ehhez jó képet vágni nettó fasság.
"de ez csak a hörcsögről szól, nem egy jó játékról."
Nem. Ez arról szól, hogy ha tetszik valami a lelket lenyúznák rólad. Aki ehhez asszisztál és jó képet vág az a gamer társadalom ellensége.
Next PC upgrade: 2022
Állítólag.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.08. 01:50:09
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De jöhettem volna a 3. résszel is, amihez a DLC-k száma "csak" 11 - de ~41 euró értékben... <#ticking>#ticking>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DLC-k? 29 db.
86.000 Ft értékben. Nyolcvanhat. Nyócvanhatezer'! Lál.
Én egyszerre szeretem s utálom a Paradoxot.
Szeretem, mert ontják a DLC-ket a játékaikhoz és így életben tartják őket.
Utálom, mert ontják a DLC-ket a játékaikhoz és barom idrágán
- Galactic Civilization 3 - jó dolog ez, csak még az előző részekkel se játszottam :-/
- Hyper Light Drifter - wishre akartam tenni, csak mindig elmarad... very dogy!
- Dark Souls 2 Scholar of the first sin - Tavalyi gyakornok srác a generációja mintaképe lehetne. Tisztelettudó. Jó lelkű. Szorgalmas. Not greedy. Becsületes. Okos. Intelligens. Kiváló felfogóképességű. Gyakorlatias. Ajándékba kapta tőlem a DaS 2-öt, mert wishen volt.
- Armello - Wishen volt. Remek... de az érdemi contenct DLC-k hiányában csak porosodni fog. Már pedig azok drágák.
- Simple Planes - dontker'
- Sherlock Holmes The Devils Daughter - Na ez odacsap!!! Wishen volt, üt!
- Kero Blaster - Puki.
Summa: 12 dollárért ennyi minden? Őrület.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.07. 20:54:54
Tuti a Steam-es értékelések (recent: mostly negative) miatt próbálják helyrekalapálni a patkány politikájukat, amit SS előtt megléptek.
Röviden: Gyak. a SS előtt megemelték a játék + DLC árát.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.07. 19:54:20
1 évre előfizetve, forintban mennyi ez a mulatság?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.07. 19:50:20
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.07. 19:48:45
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.07. 19:48:04
Galactic Civ 3
Hyper Light Drifter
Armello
Simple Planes
Sherlock Holmes Crime and Punishment - szerk.: hopp, ebből nem ez volt wish-en de oly mindegy
MIND wishlistes volt nekem 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.07. 19:50:53
Galactic Civilization 3 (ennek örülök)
Hyper Light Drifter
Dark Souls 2 Scholar of the first sin (ezt ugye tudtuk)
Armello (ennek nagyon örülök)
Simple Planes
Sherlock Holmes The Devils Daughter (ennek meg iszonyatosan örülök!!!)
Kero Blaster
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.07. 19:44:51
Pillars meg ajándék lesz asszem annak akinek nincs meg.
A curated bundle of games sent to your inbox every month.
Get over $100 in games for just $12.
Immediately receive NBA 2K17 (MSRP $59.99) and Pillars of Eternity (MSRP $44.99) with more to come!
Each game is yours to keep. Cancel anytime. Enjoy 10% off the Humble Store."
//Megint nem kell előfizetnem 😊
Tessék, az egykori rekord árak:
GamesPlanet UK - 1,75€
GamesPlanet FR + DE - 1,94€
Steam - 1,94€
SilaGames - 1,94€
Humble Store - 1,94€
IndieGala Store - 1,94€
Bundle Stars - 1,95€
Nekem is tetszik a világa.