Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Viszont ha ez így van akkor lehet õket szépen perelni, csak hát ehhez ugye összefogás kellene.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na megnéztem a videoban szereplõ oszlopból nincs kivágva tartó, másikból persze ettõl még lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem nem az az oszlop amit láttam épnek tûnt, azt leszámítva, hogy összeborult de megnézem majd még egyszer a videot. Lényegen viszont nem változtat, tesóméknál még mindig nincsen pl. áram.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Shep, asszem te linkeltél itt összedõlt villanyoszlopról videókat. Most beszéltek haverral, aki arrafelé lakik és van eon-os ismerõse, hogy nem jég, meg szél, hanem cigányok. Konkrétan a színesfímtolvajok kivagdosták a kereszttartókat a magasfesz oszlopokból, ezért dõltek össze. Továbbá az eon tudott róla, mégsem pótolta õket. Szóval ennyit arról, hogy egy sima kis jegesedés és szél összeborítja azokat az alapesetben durván túlbiztosított oszlopokat... Persze errõl nem fogsz a híradóban hallani, mert kátrányos helyzet, meg szolgáltató hibájának eltussolása...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Off:

Az élõhalottak éjszakája - Újjáélesztés - Meg is van ma mit nézek!

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Szerintem, ha lenne benne egy kapcsolo, hogy -20fps azt is bekapcsolná biztos ami biztos 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Mind a 2 kamu, de azért van valoságalapjuk, pl. a cukros az ilyen mario kart koppintás 😛 Viszont amik szereplnek a filmben(pl. az ajto felé van irva a nevük a nagy folyoson) azok nagy része valoban létezik.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Az nem baj, nekem meg igen 😊

Shep
Nem pont így hangzott el de a lényege ez volt 😄

Gugli keresések alapján páran utánanéztek, hogy létezik-e valóban a játék 😄
DarkSector
😊
Hero Duty-ra azt hittem Halo+Gears of War keverék. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem is. Mellékszereplõknek beraktak pár létezõ játékkaraktert, de azért a fõszereplõknek kitaláltakat akartak. Nem hiszem, hogy akár Hero Duty, akár Cukorfalva létezik 😊
DarkSector
Hát a sz..verõs téma nekem annyira nem volt nagy jelenet, én azon gondolkoztam hogy Ralph-ot kivéve a többi valós játék vagy csak kitaláltak? 😊

Hero Duty meg Cukorfalva? Ezek szerintem kitalációk nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

2 mondatban 3x a jelenet szó. Fantasztikus vagyok <#taps>
Azt én is nem rég láttam. Gamereknek kötelezõ. Mondjuk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a helyszín miatt, ahol az animációs film nagy része játszódott, nem igazán hozta a gémer hangulatot ezzel cukorországgal 😄
, de nagyon tetszett. Az a jelenet, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ralph szétveri a kiscsaj kocsiját,
rég volt már rám ilyen erõs érzelmi hatással rajzfilmjelenet. Zseniális jelenet volt.
DarkSector
Ja a Ralph-os anim tetszett, már nem is tudom ki írta régen. Jó anim, és a story meg kivitelezés is érdekes. 😄

DarkSector
Azon kívül nem.
Nem láttam még feliratot, de utánanézek majd...

Fpocok
Valóban.
De a cím hasonlóságán kívûl semmi.
Redd inc. -et megnézted?

DarkSector
A kapcsolat az hogy PÁNIK szoba, és PÁNIK gomb vagy minek fordítható. 😄

DarkSector
Attól hogy szétbontom még sok, ha részletekben kéne fizetnem akkor az más.
De nem az internet helyett fizem az a baj.

Nekem meg még mindig nem jön be a sweet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Tudom melyik film az, csak nem értettem a kapcsolatot... mert semmi köze/kapcsolat/hasonlóság nincs.
FW a király, az biztos!

DarkSector
Mondjuk megnézem, minden közepes horror-t megnézek.

pánikszoba, az amikor az a csaj a lányával beköltözik egy házba és 3 betörõ megtámadja õket...amibe a Forest Whitaker játszik (nagy színész szerintem)

Mondjuk én meg fps-t se szoktam mérni, mert pont leszarom. Fut vagy nem fut ennyi a lényeg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oszd el 5 felé és évente kapsz 60k-t hobbira, ami havonta 5k, ami konkrétan egy internet elõfizetés ára. Ha így nézed annyira azért nem sok.

Az elég fogalma alatt meg totál mást gondolunk. Nekem az elég az mondjuk elsõ 2 évben jelent very high-t és az 5. évre mondjuk medium beállítást.

Fpocok
Sokan simán legagyizzák. Szerintem nem volt rossz. Érdekes téma.
Pánikszobás dolognál nem tudom mire gondolsz.

DarkSector
Olyan mint a Pánikszba? csak ebbe egy gomb van? 😄
Már csak egy fölirat köllene.

Miért 5.2 az imdb ? vagy ennyire megosztja a közönságet?

DarkSector
Igen pontosan, meg a brightness is...😄 csak ugye ahoz nem kell moddolni az szar. 😄
Próbáltad már a monitort kikapcsolni? 😄

Fpocok

Tudom ajánlani...<#nezze>
Panic.Button.2011.DVDRiP.XViD-TASTE

MerlinW
Ezt aranyköpést kinek köszönhetjük?😊

[merlinw.org]

Fpocok
Neked mindenre ez a megoldásod.

Shep
Igen, erre való a SweetFX ami annyit csinál ,hogy csökkenti a fényerõt, és minden sokkal jobbnak tûnik emiatt.

Shep
Ugye ,hogy durva 😊

MerlinW
Rendben. Értem. Csináld. Ahogy neked megfelel. A te pénzed, a te szórakozásod. Én megpróbáltam.

[merlinw.org]

DarkSector
Élsimítást én sem használok 1920-ban, mert nem igazán értékelem a látvány/fps arányban hogy meérné.

annak olyan dolgok beállítások, felbontás/élsimítás, ami élesebbé teszi a képet, de nem lesz látványosabb, sõtt van mikor textúra effectek , vagy bármi olyan keveset változtat hogy tök észrevehetetlen.
Ha nem állsz le koonkrétan kicentizni és összemérni a játékot on-off-ba, pl ott a TR.

Far Cry 3 is durva...mikor megnéztem low vs vhigh-ban.

grebber
Fogd már fel nekem nem azért számít a max mert jobb vagy szebb gyorsabb vagy lassabb.Ez mind nem érdekel!
A pénzemért a beállítható maximum kell az az érzés hogy úgy játszhatom.
Ha ezeknek a neve FXAA meg Tress FX akkor azok ha MSAA akkor az leszarom.Max legyen ,jó érzéssel tölt el ennyi kész nem több.

Azt ez mind mehet a büdös pi**ába ha törik az új xboxot mert akkor többet nem lesz pc fejlesztés max ha nagyon sok jó only pc-s cucc jön amit kétlek!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Áhh <#zavart1>

Szerintem befejezem ezt a témát, Grebberrel sosem jutottam elõrébb😊

[merlinw.org]

Shep
Nekünk nem de grebbernek igen, neki az a max ami létezik mindent rányomva.

MerlinW
Ez magyarázom órák óta. 150-200-ért is kapsz olyan gépet, ami minden játékot "maxon" futtat. De az isten szerelmére, a "max" nem azt jelenti, hogy 4xSSAA-t használunk. 1080p-n pedig nem is látszódik 2xAA mellett semmi. Tök egyenes minden vonal.

Arról nem is beszélve, - ezt baromira nem is értem - hogy most játékra veszi azt a nyomorult gépet, vagy pixelszámolgatásra? Mert hogy nekem soha eszembe nem jutott játék közben megállni, és azt nézegetni, hogy egy nem egyenes vonalon mennyi a törés, az tuti.

[merlinw.org]

Shep
Hát piszok jó kis DLC volt ez a 2. az AC3-hoz, jobb, mint az alap játék de tényleg.

DarkSector
Ja télleg bocs, nyertem egy Tomb Raider+CoH2 pack-ot.
Hová írjak? 😄

Shep
Igen de közben mindent csutka grafon nyomat boxon, érted a logikát ugye? 😄

DarkSector
"hogy valaminek nagy erõforrásigénye van, nem jelenti azt, hogy az jó/szebb."

ezért szebbek a konzolok. 😄
(csak vicc.)

Shep
Nálam az alap verzióval sem volt gond pedig csak egy GTS450-em van, az meg azért nem egy csoda.

lostprophet
Aki szeretné majd megkapni a nyereményét, az igazoljon vissza Steamen 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

DarkSector
Nem az a baj hogy évente cserélsz vagy nem, hanem nem kapsz olyan hardvert, ennyiért ami elég lenne...😄
300k az baszott sok pénz...

MerlinW
Lásd elõzõ hozzászólásomat. Miután, ahogy említetted nem érdekel a mûködés, így nem érted azon technológiák funkcióját, amiket használni szeretnél. Egyrészt olyan dolgokat szeretnél használni, amire nincs szükséged, nincs jövõje (mert pl. az SSAA is el fog tûnni a süllyesztõben, lévén nem jó megoldás), továbbá nem akarod megérteni, hogy attól, hogy valaminek nagy erõforrásigénye van, nem jelenti azt, hogy az jó/szebb.

[merlinw.org]

DarkSector
Oks de szerintem te David-kának akartad írni. 😄 Nem?
Azért néztem Grebber linkelt egy sima hardver tesztet...azért volt a "?"

Én azért vennék nagyobb összegért gépet, hogy utána ne kelljen vele foglalkozni 5 évig. Évente is lehetne cserélgetni, de az túl sok macera és pénz.