Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyre jobban aszerint próbálok élni, hogy ne a hobbi legyen az életem, hanem maximum az életemben legyen olyan hobbi, mely ugyan jelen van de nem befolyásolja az életet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ezért nem vesz...😄
De valóban hülyén hangzik hogy 300k-ért nem kapsz olyan gépet ami elég a játékoknak ez vicces.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ha abból a szempontból nézem ,hogy 300k-ért elvárom hogy még véletlenül se kelljen kompromisszumot kötnöm akkor igenis normális vagyok.
A lakásra amire ezer éve gyûjtöttem megvan a pénz már bármikor megvehetem innentõl kezdve nincs más életcélom szóval egyszer rááldozok akkor menjen minden faszán!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Azt én is, de õ olyat akar venni, amivel minden fut maximális élsimítás mellett. Olyan pedig nincs 500k alatt😊

[merlinw.org]

DarkSector
?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mondjuk ebben értem hogy ha már vesz egy erõs gépet had ne akadozzon már rajta egy mai játék.

Vannak ilyen állatok sajnos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
dafuq

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Tényleg nem vagy normális😊

[merlinw.org]

DarkSector
TR 2013 az már DX12-es, szóval inkább váltson mindenki DX12-re. 😊

grebber
MerlinW
Metro nem eszik sokat, az az én gépemen is maxon fut 40+ fps-el, pont pénteken néztem.

[merlinw.org]

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Pontosan ezért nem veszek még gépet mint korábban írtam is a Metros példát!

DarkSector
Télleg le kell külön szedni. (~2G😎 😊

MerlinW
"Elolvasom de nem érdekel a müködése!"

Ezzel nincs is baj, amíg nem írsz a lentiekhez hasonlókat és nem csinálsz magadból hülyét😊 Persze, ha ez sem zavar, akkor minden rendben😊

Másik: 300K-s gép mellett is mindig lesz egy-két cím, ami nem fog futni "fullmaxon". Amit te szeretnél, ott 150-200k csak a VGA.

[merlinw.org]

Crysis 1 és Metre konkrétan a mai gépeket is megfektetik maxon.

grebber
Elolvasom de nem érdekel a müködése! A lehetõ leggépizzasztobb cuccokat kapcoslom be akkor maxon lesz minden.Minél jobban egye a gépet az a lényeg.
És ha már 300k-t ölök majd bele elmondhassam hogy fut és tudok játszani vele!

Ez az élmény felbecsülhetetlen lesz a számomra.Végre mennek majd maxon az erre váró játékok.

Hirtelen ezek jutnak eszembe amik maxhoz közelébe se tudok rakni mert lassan futnak:
(Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2-3, Arma 2, Far Cry 3, Ghost Recon future Soldiers,Metro 2033,Assassins Creed 3,Witcher 2, Mafia 2,Battlefield 3,Skyrim (agyonmodolva), Oblivion (agyonmodolva) GTA 4,NFS Most Wanted, NFS The RUN, F1 2010-2012, Deus Ex 3,Dragon Age 2)

Jelenlegi 5770-em szerintem még 15-20k-t röhögve megér. A gép többi része már nem biztos, hogy sokat. Habár a q6600 szerintem még mindig korrekt lehet sokaknak egy gyengébb gépbe.

Akartam kérdezni a márkát, habár ha veszek, akkor tuti gigabyte lesz. Jah és nekem csak 450 wattnyi kakaó ár rendelkezésemre, habár azt egy Corsair táp adja le, ami valszeg annak a dögnek is elég lesz majd.

Még kéne egy i5 2500 alá, meg egy 16 gb ram és meg is vagyok az elkövetkezendõ 5 évben (némi winyó is jöhet, de az késõbb is ráér, ahogy az SSD is)

Rapid81
Az 56k minden fillérét megérte. 😊 Az 5670-es után, mikor beleraktam a gépbe és bekapcsoltam, konkrétan azt hittem, hogy nem indult el a gépem, annyira 0 hangja van. Terhelés mellett sem zajos, sõt, minimálisan nagyobb a hangja. Az 550W-os tápon simán elmegy. A 3DMark utolsó animációit is szaggatás mentesen végigpörgeti most már. Az 5670essel képregény volt. 😊 Csak ajánlani tudom. Én Sapphire-t vettem, btw.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Ugye. 😊

Azért ez más egy kicsit, mert hiába olvasom a dolgokat gyakorlatban összefüggéseket nem látni az más tészta, meg 1 baj van pl itt sg-n ugye nincs hozzáférésed a forráshoz, vagyis ugy kell dolgoznod hogy az eredeti forrásra rá építesz.

MerlinW

[merlinw.org]

tommygear
sõt, közbejött egy win reinstall is, még az se segített 😄
tommygear
sziasztok
van valami tippetek esetleg hogy a max payne 3 miért indul nálam így:

tehát indítom a játékot és nem vált át az ablak, csak a játék ikonja villog lent a tálcán narancssárgán, majd ha az egérrel kattintok egyet akkor átvált a játékba, ezt egy lefagyás óta produkálja, fél évig mûködött normálisan, kb mindent megpróbáltam már a játék és a win beállításaiban is de semmi, a rockstar support sem tudott érdemi választ adni, csak a sablon dolgokat, semmi alt+tab meg hasonló megoldások nem segítenek...
7870-ed van ezek szerint. Milyennek találod? Én is olyat tervezek venni majd a közeljövõben.

MerlinW
Ez az amit már többször Grebber szemére vetettem, igaz sosem érdekelte😊 Ezer éve kockul a játékok elõtt, mégsem érdekli minimálisan sem a háttere, nem néz utána. Ugyanakkor mindig kritizál, megmagyaráz valamit. Hiába írom le neki 100x valaminek a mûködését, vagy el sem olvassa, vagy másnapra elfelejti😊

Darksector is hasonló cipõben jár😊 (w3schools, ugye?😊)

[merlinw.org]

Lol. Meglepõdtem volna, ha Carlos nem nyer valamit 😄 Blades of Time-ra jelentkeztem egyedül, de gratula Tinman-nek hozzá 😛
Rapid81
Épp ezt akartam írni. Meg valahol a napokban olvastam az élsimítások típusairól, csak most meg persze nem találom. Ott volt leírva, hogy az míg az egyik AMD-ken megy jól, addig a másik NVidiákon.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Itt is köszönjük!

Tinman
<#worship><#worship><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lostprophet
Gratula:
Grebbernek - SpaceChem, The Journey Down: Chapter One
Tinmannek - Blades of Time
P3dr0nak - iBomber Defense
gsscannernek - Aztaka
Carlosnak - Cubemen

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MerlinW
Nem. Az a baj, hogy ha van egy opció ami a lista alján van (ergo azt hiheted, hogy jobb), azt te mindenáron be akarod kapcsolni. Anélkül, hogy tudnád mi az. Nekem az elsõ SSAA-s játéknál az volt az elsõ dolgom, hogy utánanéztem mi az, mit csinál. Végigolvastam, megértettem és azt mondtam, oké, ez tök jó, de nincs rá szükség.

Nem csak ész nélkül állítgatunk minden hülyeséget😊 Nem attól lesz "maxon" minden, hogy te mindenhol a legalsó - leg-jobboldali oldali opciót választod ki.

[merlinw.org]

grebber
Na és de legalább majd végre elmondhatom ha csak 1-2 hónapig hogy megéltem hogy csutkamaxon mennek a game-ek.Ennél nincs is jobb érzés!

Rapid81
Nem, errõl a hülyeség szól... Az SSAA és FXAA között nincs ember, aki látná a különbséget, viszont erõforrásigényben meg többszörös a különbség... Amit te mondtál a nettó hülyeség.

MerlinW
A TressFX + SSAA együttmûködésén javított. De ez a 200k-s csúcskártyák és Crossfire/SLI fícsörnek van benne,

[merlinw.org]

Botond
Hát, ha csak az arc (fej inkább) és a kéz a szabad felület (kar nem), akkor 20 fokban nem lehet fázni szerintem.
grebber
Pont errõl beszélek már egybõl ezt ne kapcsold be mert nincs különbség stb.
Én a következõ gépem majd csutkamaxra veszem ha 2 hónapig birja akkor 2 hónapig.Sajnos errõl szól a pc-s pénznyelõ gépezet!

Tinman
Patch nem javított azon is?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
SSAA okozza. Supersampling-tól mondjuk nem is tudom mi mást vár az ember😊 Az egyik legmatekosabb élsimítási megoldás.

[merlinw.org]

Tinman
Majd a kezeim és az arcom is jól beledugom :-D

Rapid81
A minimum FPS-em 37 volt, bocsesz... Szóval ennyit a 7870-rõl. Lehet, hogy vas is kéne alá, nem csak VGA. Nem írják, hogy mi volt a kártya alatt a vas... És igen, minden ultrán volt, tressFX-szel, minden szarral.

Prince23
Max Payne 3, és most frissen a Tomb Raider...pl.

Tinman
TressFX okozza valószínû... patch jött már azóta, ez a helyzet sokat javult tudtommal.

MerlinW
Ez 6950-en FXAA-val stabil 40fps. SSAA-t nem kell erõltetni. Egyébként sem nagyon van látványbeli különbség a kettõ között.

[merlinw.org]

Botond
Iszonyat nagy és vastag mamusz a megoldás. 😊
DarkSector
Elõferdülhet, én csak hallomásból tudok róla.

w77d
Far Cry 3 például kenterbe veri, de még azon kívül is van nem egy game...

Tinman
Egyszer mérd meg.

A meleg levegõ ugye felfelé száll, a hideg meg alul gyûlik össze :-/

Még csak annyit, hogy azóta szinte nem is vagyok soha beteg. Egyszerûen totál legyengített a fagyoskodás a gép elõtt. Mióta télen szinte konzol only gaming van, azóta nincs hörghurutom (3+ éve).

grebber
Ennyit a 7870-es VGa-n a maxon való játékoról.Nekem FULL HD alatt nem kell max.