Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
És ugyebár ez a 2 rádió az országban a leghallgatottabb. Szóval megvolt a tájékoztatás, csak jóskapista azt gondolta, hogy rá nem vonatkozik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Az csak egy aláírás és ha tudnád a dolgokat te 1 hétig itt köpködtél volna az alapján ahogy már ismerlek, szóval ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Nem kell senkit fellógatni, csak nem garázdaság miatt kellene felfüggesztettet, meg soha be nem hajtható pénzbírságokat osztogatni, hanem közérdekû üzem megzavarása, katasztrófahelyzet elõidézése címen komoly éveket kellene kiszabni, továbbá ilyen esetben rögtönítélõ bíróságokat felállítani. Egybõl nem virgonckodnának a színesfímtolvajok annyira...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Amúgy meg tudtátok ,hogy a HAARP mûve volt az egész hóviharos téma? Szidjátok inkább õket 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Óké... szóval valóban eltûnt az angol szöveg a Larából. Steamben átállítottam, erre megint tölt vagy 1 gigát. GG faxfej kiadó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Te nem köpködöd az E-ont????

HÓNAPOKIG mirõl is szólt az aláírásod? Ugyan már.

Megbocsátás végtelen van bennem, hanem akarják rólam leszedni 87. címen is a gatyámat. Nálunk a legdrágább a legtöbb szolgáltatás... emiatt királyi színvonalat várna el az ember, ehelyett sötét balkáni kókler/kókány szart kap. Itt a gond.

Ha kevesebbet kéne tejelni egy szavam sem lenne, mert ami olcsó az nem meglepõ módon szar is szokott lenni. Nálunk drága, de szar... itt a gond.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
2 rádión szoktam meghallgatni a híreket, mert pont egymás után jönnek. Petõfi + ClassFM. MINDKETTÕBEN bemondták!

Shep
Én ezt mind megértem de nektek is meg lehetne érteni a másik felet, legalább csak egy kicsit és talán nem lenne ez az állandó folyamatos gyûlölködés. Ja és itt sem volt 20 órán át áram, tesóméknál még most sincsen és mégsem köpködöm az e-ont, pedig lenne amúgy miért, meg nem akarok senkit fellógatni. Na részemrõl ennyi, véleményem leírtam, nem kell vele egye érteni de mindenkinek jobb lenne ha nem mindenhol csak a rosszat látnátok és lenne némi megértés és megbocsátás is bennetek, egybõl könnyebb lenne az élet ezen a sárgolyón.

Tinman
Arra van pénz, hogy néha 15 km-ként matrica ellenõrzõs kocsi kint áll. 20km-enként meg gyorshajtás címén pénzbeszedés folyik...

Ezeknek az árán talán elõbb hófogó hálókat, hómaró gépeket kéne venni, mert nem Afrikában élünk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
De azzal, hogy idegeskedsz, mivel lesz jobb? A helyzet javul, ami miatt idegeskedsz? Neked jobb lesz, ha idegeskedsz? Sosem értettem az ilyet.

Tinman
Mondom az ÖSSZES rádióban... az, hogy amit éppen hallgattál abban bemondták az LÓFAX!

Shep
Meg kellene próbálnod nem ennyire véresen komolyan venni mindent és az élet apró örömeit most pl. a jégen megtörõ napfény csillogását élvezni, bár lehet ott nem süt a nap de akkor is mindig van valami apróság aminek lehet örülni és nem mindig csak a rosszra koncentrálni, mert ez elõbb, utóbb megmérgez és egy megkeseredett, savanyú ember leszel.

Tinman
Figyi... ha a szemed fénye Volvo bent lenne az árok szélén a térdig érõ hóba mert a TE adófizetõi pénzedbõl éppen arra nem járt több, mint 8 órája egy szaros hótoló sem akkor már elgondolkodnál. Nem, mi nem szórakozni mentünk, hanem a kórházba 4 db. vizsgálatra! Muszáj volt! Hónapokkal elõtte kaptunk pont arra a napra idõpontot!

De ha 24+ órát kellene fagyoskodnod egy EU ország LEGJOBB autópályáján (nem ám mellékúton, vagy fõútvonalon, hanem AUTÓPÁLYÁN), olyan üzemanyagból amit 27%-os ÁFA és még ráadásul jövedéki adó is terhel + kifizetted a autópálya matricadíjat a FOS NULLA szolgáltatásért, akkor már nem csak elgondolkodsz hanem kételkedni is kezdesz.

Igen ez nem Norvégia. De nem ez az elsõ eset, hogy bitang szar idõ van télen. Emlékszem 3 éve itt Zalában volt olyan, hogy ónos esõ esett órákon keresztül, Gellénházán 2 napig nem volt áram, szó szerint fagyoskodtak az emberek... persze a szolgáltatások árai az egekben. Tudnám mire fel?!

Rapid81
Már bocs, de a rádióban már csütörtök délben bemondták, hogy "senki nem induljon útnak a hóhelyzetre való tekintettel, csak akinek feltétlenül muszáj". Saját fülemmel hallottam, mert ekkor indultam hazafleé Mezõkövesdrõl. Aki ennek ellenére útnak indult, az meg ne nyavalyogjon...

Shep
Azt én honnan tudjam? 😊 Amúgy meg az okos vezetõség hibázott aki kiadta a munkásoknak a napi munkát. Ennyi az egész. Amúgy meg a hófogó sem csodafegyver és ha ott lett volna akkor is létrejött volna ez a helyzet.

Rapid81
Mert ott nem szedték fel 2 nappal a durva idõjárás elõtt az összes hófogót... Meg nem 2x2 sávosak az autópályák sem.

De egyébként mennyit röhögtem én pénteken, hogy a '48-as szabadságharc évfordulóján osztrák hókotrók jönnek hozzánk menteni a töketlen katasztrófaelhárítás miatt az utakon ragadt embereket. Ez az igazi irónia.

Fpocok
Amúgy viccet félretéve. Nekem tényleg kurvamagas a vérnyomásom. Nagyon sokat idegeskedem valóban... de hát mit csináljak, csukjam be fülem, szemem? NEKEM nem menne.

Rapid81
Ez így igaz. Másra nem való.

Fpocok
Jah.. átállította a nyelvet franciára. De vissza lehet állítani. Micsoda patch, ilyet, hogy a nyelv állítás, hogy lehet elkúrni?

lostprophet
És tényleg nincs angol nyelv a patch letöltése után, ez rohadt jó <#ticking>

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
Mindjárt 308on vagyunk... Ja bocs, már el is hagytuk.

lostprophet
Nekem is tölt le egy gigát, wtf. 2-szer befagyott, amikor csatlakozni akartam valakire és most tölt. LOL, most olvasom, hogy a patch egyeseknek teljesen eltávolította az angol nyelvet a játékból és franciává tette 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
Valamiért úgy döntött a Tomb Raiderem, hogy frissíti magát, wtf?

Fpocok
Miért, szerinted én üzemeltetem az autópályát?

zorrobomber
XCOM: Enemy Unknown - $16.49

Rohadt drága a dollár <#sir>, és ismét címet kellett változtatnom amazonon(most épp Indiana a nyertes állam), hogy ne rakjon rá adót, de így is megvettem...

Totti5
Az az útfentartó/üzemeltetõ jogköre, de amúgy nem sokat ért volna, ráadásul az csak egyes azakaszokat véd(hetett volna) valamennyire.

Maradjunk annyiban hogy mindenki hibázott. Autósok mert nekiálltak az útnak amikor tudták hogy mi várható ( nyári gumi, meggondolatlan sebesség ). A lényeg hogy mindenki kiszabadult, nem történt semmi. Máskor mindenki kétszer meggondolja hogy nekivág az útnak ilyen körülményekben, mert ugye nem 5 perc alatt alakult ki ez az itéletidõ és nem 5 perc alatt terítette be az autópályát és aki elindult annak tisztában kellett volna lennie azzal hogy jeges az út és szépen hazamegy, de nem tették, mentek az árokba meg a dugóba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
Üssük egymást agyon nyugodtan, meg van oldva a probléma <#vigyor5> Nekem is kimaradt a teljes FF széria, és nem is érdekel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Na de errõl is nyilván a kormány tehet ugye?

Shep
Imy nekem hajtogatja mindig ,hogy negatívan szólok hozzá (pedig nem), de te öcsém benned szerintem nincsen semmi pozitívum te ahol lehet a rosszat látod, borzalmas lehet így élni.

Fpocok
"Úgyhogy ne mondják nekem, hogy minden a lehetõ legjobban csináltak, mert ez így nem igaz. Fõleg amikor utólag olvashatunk olyan finom apróságokat, hogy éppen a nagy havazás elõtt pár nappal "közterületfenntartók csapatokba szervezõdve bontják le éppen a kilométereken át az út mellett végighúzódó, narancssárga hófogó hálókat.""

HeadHunter86
Hali,

Webes felületen vásárolnám meg STEAM-en az Assassin's Creed Brotherhood-ot. Dolgozik, dolgozik. Majd egyszercsak jön az sms, hogy levonták a lét. Az oldalon meg megjelenik, hogy hiba lépett fel és nem tudták levonni a pénzt, viszont lehet hogy a bankom zárolta az összeget és én úgy látom levonták. Persze a játék nem jelent meg.

Megpróbáltam 2x is, most már STEAM-bõl (nem is értem miért webrõl akartam megvenni elõször) itt rögtön sikerült, le is vonták még 1x a lóvét.

Kérdésem, hogy most visszakapom a pénzem amit elõször hibásan vontak le? Járt már így valaki?

Shep
Jó de nem csak ennyi volt, mindegy ne menjünk bele. Eleve nem lehet összehasonlítani a két országot ahol minden télen több alkalommal is van ilyen esemény, nálunk meg 20 évente kb 2x, persze ,hogy nem tudták mi a teendõ, meg nyilván nincsen annyi és olyan szintû gépünk mint nekik, mert egyszerûen nincs rá szükség te sem tartasz otthon csak azért 1 8 kapás rotakapát, hogy a konyhakerted berotáld vele. Ugye? Másik meg az ,hogy meg 1 hete hajtogatták a szerencsétlen idpjárásosok, hogy szar idõ lesz, nagyon erõs szél+hó ennek ellenére mégis mindenki most akart útnak indulni, persze érthetõ ez is mert 3 nap, ünnep akármi de akkor is. Nem annyira egyszerû itt a helyzet, mint amennyire sokan vélik. Összetett ez is és igen szar döntéseket hoztak, ill inkább nem hoztak de majd tanulnak belõle. Szerintem inkább a pozitívumokat kellene kiemelni és abból erõt meríteni nem mindig csak köpködni és a másikat szapulni. És nem, nem vagyok kormány párti, utálom õket, én haspárti vagyok 😊

Fpocok
Fõnököd, nyilván hazudik... kormány szerint minden tökéletes volt, csak az emberek voltak hülyék.

<#idiota>

Tinman
Részletesen elmesélte.

Eleve ott baxták el, hogy nem rendeltek el azonnali kamionstoppot. Majd ott folytatták tovább az elbaxást, hogy nem terelték le a kamionokat parkolókba, pihenõkbe... nem ellenõrizték egyáltalán, hogy a kamionok fel vannak-e szerelve téli gumival, hólánccal.

Továbbá nem sózták ALÁ KICSIT sem az utat.

Elmondta, hogy az M7 és 7-esen szinte végig 90%-ban a kamionok okozták a nagy problémát. Egyszerûen vagy keresztbe álltak és akadályoztak MINDENT, vagy félreálltak százával és elzártak mindenféle utat.

A baj kialakulása után is késve tájékoztattak mindenkit és késve vezényelték a segítséget. A 24+ óra alatt a fõnököm NULLA állami segítséggel találkozott, viszont többször is összefutott segítõ szándékú traktoros gazdákkal, élelmet és teát osztogató civilekkel.

Jah, egy rendõrtõl kérdezte, hogy mikor lehet vissza felhajtani a pályára aki azt válaszolta, hogy nem tudja, nem kaptak tájékoztatást csak azt tudja, hogy senkit nem engedhet vissza a pályára. 10/10-es kommunikáció.

A rádióban sem szóltak idõbe a helyzetrõl... minden magyar rádióadásban központilag vezényelve tájékoztatást kellett volna nyújtania a belügynek.

A Honvédek idõben készenlétbe voltak, de nem kaptak utasítást... csak 15 órával késõbb.

Ezeket nem én találtam ki... õ mesélte most reggel.

Fpocok
Nem az utakra gondoltam. Az egy másik vicc...

Tessék szépen agyonütni, de számomra kimaradt a FF széria. Utána kellett néznem a neten, hogy ki is ez az Aerith. <#vigyor5>
Shep
De, áá na mindegy hagyjuk inkább.

Shep
Akkor költözz abba a normális országba és meg van oldva.

Tinman
Fõnököm mesélte, hogy találkozott rengeteg osztrákkal, szlovákkal, néhányukkal beszélgetett és elmondták, hogy náluk ugyan ilyen szar idõ volt, de tökéletesen járható volt minden út.

Shep
Jó de szerinted miért?

Fpocok
Normális országban így menne... de hát álmodni még lehet.

Tinman
Tegnapi gépfejlesztõs témához, friss:

Bejött egy srác -10 perce sincs-, hogy van egy masinája DDR2 konfig 2 GB,40 ezres VGA, 4 magos alap proci, semmi extra, hogy õ a Crysis 3 miatt venne + 2 GB memóriát, hogy jobban szaladjon.

Nem nagyon akarta elhinni, hogy a +2 GB nem fog neki túl sok problémát megoldani :-/

Tinman
Fõnökömmel ma reggel találkoztam, több, mint 24 órát állt a semmi közepén.

Valamiért neki hiszek...

Shep
Azért ez sem így volt egészen.

Tinman
Persze majd kivégeznek... hogyne... amikor 20 centi havat nem tudnak letolatni :-D

Shep
Ja meg azért nem feltétlenül alapoznék egy ismerõsöm ismerõse aki az e-onnál dolgozik történetekre, mert sajnos elég sok az elõítéletes ember akik szeretnek mindent a tudjuk kikre fogni. De még egyszer hangsúlyozom, nem mondom ,hogy nem történhetett meg amit írtál de a videos oszlopon ennek nem látszik nyoma.

Shep
Itt van még egy video arról ,hogy milyen erõs szél fújhatott az oszlopok környékén, Nem állok neki kiszámolni de aki nagyon unatkozik megteheti ,hogy a magasfesz kábelekre kb 3cm vastag jéggyûrû képzõdött, 1 oszlopon van x db kábel, plusz ugye az egész oszlopra is rárakódott a hasonló vastagságú jég és ehhez még hozzájött a szél ami szépen bemozgatta a kábeleket és a videon látott oszlop azért dõlt ki, hogy máshol mi volt nem tudom.
http://www.youtube.com/watch?v=d18mTQqkfI0

Tinman
Aerith Lives!

De rá se baxtatok... non-gamer bagázs :-P

lostprophet
Kurucinfo, a megbízható információforrás 😄 Én kerülöm, ahol tudom, mert csak gyûlöletkeltésre és vérnyomásnövelésre jó az oldal.

Fpocok
Ez simán terrorizmus. Ki kell végezni az ilyeneket.