Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
A tápegység ment benne tönkre !
Rapid81
Mi történt? Rosszalkodott? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
No gyerekek - nagy PC szervizben, én meg most haver ASUS laptopjáról körmölök - kiterjesztett módban, mert a 14''-es megjelenítõ maga a rémálom.
Remélem, hétvégéig azért visszajön a PC, mert elég macerás ez a laptopozás, STEAM-játékmeg nuku.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
hát,srácok ez a Bioshock Infinite nagyon ott van :| alig várom hogy meglegyen a sajátom.ha fele annyira is lesz jó mint a videókbol már megérte ^^ engem teljesen lenyügözött, a 3 játék lesz az évben ami ezt eléri nállam 😊
Tinman
Botond!

Haunt - kinectes, XBLA cím - 320 MS Pont (60%-os leárazás)

Kazuár fun-nak tûnik... asszonnyal tolós, jól szórakozós.

Szerk: Berántva :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
este akkor be is húzom az NFS-t. A többi nem érdekel vagy megvan.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Lehet csak a béna irányítás mondja velem, de ez a The Walking Dead bizony NEHÉZ! Viszont olyan hangulata van, hogy beszarok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Szerintem amint feloldják a zárolt bankbetéteket, még így is menekíteni fogják a zsetonjaikat a zsetonosok, mert egyáltalán fontolóra vette a ciprusi vezetés az adóztatást.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Látom megy a szokásos vitatkozzunk hülyeségen, elutasította Ciprus a bankbetét adót. Nem vagyok szagértõ, de egyértelmû hogy önlefejezés lett volna, így még reménykedhetnek.

Rapid81
Abba gondolj bele, hogy nem lesz semmilyen szervezett formája a termelésnek, ha összeomlik a gazdaság. Maximum lopni tudsz terményt/takarmányt, kivéve, ha bennfentes vagy a helyi TSZ-ben mondjuk. 😊

Gépek 100%-a gázolajjal megy, amiknek a felszerelését jószággal meg nem mozdítod. Mikor vagy hány ló/ökör húzna el egy hatsoros, duplaforgó ekét? Üzemanyag-tartalék 2 nap alatt elfogyna ilyen esetben.

Rapid81
Elszórtam az újabb 125 lehetõségemet. 😊

Tinman
"Magot mibõl veszel, amit elültetsz?"

Van. Jelenleg is termelünk, csak kb. negyed gõzzel ahhoz képest, mint régen.

"Elsõ évben jószágnak takarmányt? Jószágot? Felszerelést? Eke, borona, stb + ló vagy ökör?"

Falun belül megoldható barterrel. Felszerelés van. Kis mezõgazdasági gép van, eke, borona van, dízel hajtású ez probléma lehetne, ha nem lenne belõle tartalék, de van.

"hogy sokan nem lesznek hajlandóak megtermelni, mert egyszerûbb mástól elvenni."

Medvecsapdát kell vennem, jó, hogy mondod :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Betojás tényleg. Ezek szerint az ilyen fordításokat meg sem nézik, csak kirakják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak viccelek<#taps><#banplz> Ügyi vagy! <#wave>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Most nézem, hogy az összes Steam Translate javaslatomat elfogadták és már mind kinn is van. Betojás... <#ijedt>

Rapid81
For PC? No?

(Nem mintha kéne, de azért no már na)

Rapid81
Egyébként meg a zunijóban vagyunk. Mindent ojróban mérnek. Forintot is ahhoz mérik.

Rapid81
"Félek" helyett "tartok", mert félni nem félek, csak tartok tõle.

Rapid81
Magot mibõl veszel, amit elültetsz? Elsõ évben jószágnak takarmányt? Jószágot? Felszerelést? Eke, borona, stb + ló vagy ökör? Azért annyira nem egyszerû a képlet, mint ahogy ezt most leírtad...

Attól én sem félek, hogy nem tudjuk megtermelni, amit kis családunk elfogyaszt. én attól félek, hogy sokan nem lesznek hajlandóak megtermelni, mert egyszerûbb mástól elvenni. Itt ez a legfõbb probléma.

Tinman
Nincs ojróm.

A másik meg az, hogy vidéken élünk, vannak földjeink... kvázi minden szükséges dolgot meg tudunk termelni. Nem félek. Sõt!

Rapid81
Ha 5-600 HUF lesz az ojró, akkor annyira nem...

Tinman
Ez jó hír... végre olcsón kihozható lesz egy ciprusi nyaralás :-D

Rapid81
Ciprus 110%, hogy becsõdöl, mert amint lehet, a külföldiek ki fogják venni onnan az összes pénzüket.

Rapid81
Hogy lehet egy játéknak ilyen címet adni, hogy tranzisztor? XD Nekem egy az egyben a Bastion-ra hajaz, csak más fõszereplõ és helyszínek. Gondolom ugyanaz a motor.

Botond
Majd lesz az 400 is hamarosan, ha Ciprus becsõdöl, aztán rá két hétre 1000 fölé pattan, amikor mi is.
Rapid81
Az euró jelenleg 310 Ft ám.

zorrobomber
Telhetetlenség: miért nincs C&c Ultimate? 😊

zzeN
Simcity-s tulajok választhatnak:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Zomil
Bastion készitöi uj játéka:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
MerlinW
Most néztem meg a Django-t. Nem vagyok egy western fan, de megszületett a kedvenc filmem. 10/10.

[merlinw.org]

Shep
Szerintem errõl az ár dologról leginkább a steam és ezek a humblibumbli vackerájok tehetnek, meg ez a túlzott digitalizálódás. Régen azért a játékok tartották az árukat, vagy legalábbis nem lehetett 2 hónappal késõbb megvenni szinte fél áron, vagy akár még olcsóbban is. Ez persze annak nagyon jó aki tudjam agát türtõztetni, de azok akik meg nem, nos hát nekik nem annyira jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, én is így tervezem valahogy. Biztos meg fogom venni elõbb-utóbb, csak egy Civ ugye még idõigényes is tud lenni, és a gépemen (2 GB RAM) különösen elnyúlna egy huge map.

A civilizációkkal meg úgy vagyok, hogy ha akad 1-2, ami érdekelne, másik 1-2-höz meg scenario is jár, de így együtt már akcióban is 1-2k-ba kerülnek, plusz még ki tudja mi jön (ez inkább korábban volt igaz), akkor inkább egybepakkra várós nálam a játék (ez most a Gold).
Botond
350 óra benne, meg 100 EUR, minden dlc meg a játék is 0 day megvolt, plusz emiatt kerültem steamre, szóval még 7-800 EUR elköltésében hibás! 😄
Botond
Félreárazásban 4 EUR pár cent volt 280-al váltva, szóval picit 1k fölött, de fölötte!
Azt nem kellett volna ennyire szigorúan szó szerint venni, azt hittem kézzel tapintható a csipetnyi irónia.

A kérdésedet tekintve pedig abban éppen egyetértek, egyáltalán nem azt céloztam, csak azt, hogy mennyire lent van manapság sokak ingerküszöbe, ha árról van szó, illetve mit éreznek olcsónak. Ez nem feltétlen csak neked szólt, sõt éppen a mindent összevásárlókat érinti jobban. Meg õszintén szólva engem is kicsit.
zorrobomber
Hozzátéve hogy persze most már vszleg érdemes kivárni a Brave New World kieget és az utána jövõ Super Mega Gold kiadást. A sok bug és balance issue vszleg a stílus velejárója, kíváncsi leszek az At the Gates milyen állapotban fog kijönni és mi lesz a késõbbi sorsa 😊 (John Shafer low budget stratégiája)

zorrobomber
A plusz civilizációk nem sokat adnak hozzá a játékmenethez, nélkülük is gond nélkül el lehet lenni. Ettõl még nem szép dolog, de szigorúan véve elég az alap game és a Gods and Kings. A multi valóban nem teljesen körökre osztott, de haverral, kvázi koop módban(harc nélkül is van miben versenyezni) teljesen jó kis fun, január óta 60 órát vertünk bele 😊 Én csak bátorítani tudlak hogy érdemes megvenni.

Amúgy nyilván inkább a kiadó bûnös a DLC-kért (vagy bizonyosakért), de azért ne higgyük, hogy a fejlesztõk függetlenként. Mindenesetre én azért a Fireaxis nevén rugóztam, mert az õ játékaik mellé már az alább elmondottak negatív társításként járnak nálam. Sajnos messze nem alaptalanul.

Nem azért mondtam, hogy le velük, vagy rosszak a játékaik, de én így vagyok velük, és éppen ezért megértem, ha más is kivár esetükben, hiszen duplán racionális döntés. Persze a másik oldal, a vásárlás sem hülyeség, mert a játékaik jófélék.
Shep
Ja meg feltettem egy kérdést, mert úgy éreztem a hszed alapján, hogy szerinted ez nem jó de ha félre értettem akkor ez van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát te írtad, hogy szétnézheték, erre írtam ,hogy szétnézek és leírtam a nézetemet, te képzelsz oda dolgokat 😄

zorrobomber
Ok, belegondolva ez jogos. Én is mindig utólag veszem õket, mivel az elõzõ résszel általában évekig el lehet lenni, így nem gondoltam át.

Mivel csupa olyan dolgot képzelsz a hozzászólásomba, ami nincs benne, így nincs is mirõl folytatnunk a diskurzust.
A Civ-ek borzalmas állapotban szoktak megjelenni (pl. gyakorlatilag nem mûködõ multi), és egy csomó civilizációt túlárazva DLC-kben adagoltak a legutóbbihoz. Az összes régi Civ-es ismerõsöm szerint a Gods & Kings óta van értelme megvenni az V-öt (Amelynek a multija nem is teljesen körökre osztott, így az a része nekem kiesett).

Nekem elég volt a megjelenés után pár hónappal is érdekes Civ IV, amely kiegészítõkkel már sokkal játszhatóbb és jobb lett, mondom ezt úgy, hogy a 'minden idõk legjobb játéka' listán nálam elõkelõ helyen áll. (Bár a Warlords kiegészítõ a rákövetkezõvel szinte fölöslegessé vált.)
Shep
Az miért baj, ha olyanra nem költök amivel nem játszok? Te is veszel a boltban csak azért +1 liter tejet, hogy elfér az még a hûtõben? Azt meg nem mondtam ,hogy nem veszek 4 számjegyû játékot de attól ,hogy megveszem még tarthatom soknak. A FC3 Insane-t is soknak tartom 12-ért ahogy a Crysis 3-at is de ettõl még megvettem õket. Viszont csak azért nem veszek meg valamit mert olcsó és hagy legyen egyel több játék a steam fiókomban amivel úgysem játszok majd soha.

zorrobomber
A Firaxis lehúzós?? Igen, kijött a Civ-ekhez részenként kettõ darab durván tartalmas kieg. Tényleg, milyen szar is lenne ha minden cég ilyen lehúzós lenne! Ráadásul sokszáz órákat lehet verni a játékaikba.

Az már double fail, hogy a preorder skin pack DLC-t nagy eséllyel nem a Firaxis találta ki, hanem a kiadó, a 2K Games. Ha már fikázol, akkor õket.

Tinman
Challenge Accepted!

MARK PLACED!

arty
még xboxon vagy egy napot eljátszottunk haverral a multijával (osztottt képernyõn) - nem sok játék van, ahol brutális forgalomban(!) lehet egymás ellen versenyezni, A pontból B-be...

és persze én a szinglijét is végigvittem, mint kb minden cobra játékét 😄 (najo, csak amiket a synetic készített, korábbiakat nem... õk megérdemelnék, ha készíthetnének egyszer egy rendes, AAA+++ ótósjátékot 😞 )

Forza.

Jelen esetben elég lett volna elolvasni a játék címét 😊
Inkább az a baj, hogy ami van, az lehúzós, mert az ár-érték arány rossz. Az a lényeg, hogy teljesen normális, ha egy Fireaxis-játéknál kivár az ember (persze az egyik DLC jelen esetben éppen járt az elõrendelõknek, ironikus, hogy én pont erre hírre tettem le az elõrendelésrõl).
Szabi
régebben kipróbáltam a demót, de 2008 óta megszépültek az emlékek 😄D

"Nulla tenaci invia est via"