Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Ugy nem ér 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Tippem szerint nem megvette, hanem bagóért tradelte. Ami nem ér! 😊

Tinman
SQJ-vel "tradeltük"... õ ha jól sejtem Sim City bonus játéknak kapta free. Term. nem leszek hálátlan!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Látom Tinman gyenge voltál és mégis megvetted az Xcom-ot 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

genndy
Én is amellett vagyok, hogy az akciókról szóló hozzászólások nyugodtan lehetnek kiemelve (bold, vagy színnel), különben elvesznek a(z off) hsz-rengetegben.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Nem nem, nem érted. Ha rámész szigorúan arra a témára, hogy most neked akció kell, akkor banner, klikk és látod õket. Az mivel kevesebb meló, hogy beírod a keresõbe hogy akcijók? Ha meg itt vagy, és olvasod a topikot rendeltetés szerint akkor fölösleges a kiemelés.

grebber
Steam kihagyhatatlan ajánlata:

Port Royale 3 8,74€
4-es pakkba véve: 8,81€ <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Akkor zárható is a topic 😄 ill csak a bannert kell meghagyni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Torchlight 2 - £4.99 ~ 1,772.37 HUF

(szerintem most imy-nek van igaza 😊)

IMYke2.0.0.0
És a játékosnak nem is kell csinálnia semmi különöset: használja a banner menürendszerét és gyorsan odajut, ahol akciók lehetnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát állítólag a topic a játékosokért van nem pedig fordítva. De ha tévedek javíts ki nyugodtan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hogy én ezt mennyire sejtettem, hogy már megint szavazásra akarsz bocsátani majd valamit 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Szerintem nyugodtan meg lehetne kérdezni a topic látogatókat a dologról.

zorrobomber
Linket, vagy nem ér 😊

zorrobomber
Hol?

IMYke2.0.0.0
Több okból is, de a legfontosabb: nem csesztetem a bannert.
Nem azért, mert én csináltam. Nem azért, mert az egyszerûség fontosabb.
Azért, mert eléggé megnövelné a méretét az ötleted (akár a chat, akár a marquee).
Az akciókat nem nehéz megtalálni - felnéz az ember a banner menüsorára, ráviszi a "Digitális" menüpontra, majd kattint az "IsThereAnyDeal"-re és voilá.
Amúgy meg, a topikban eléggé szembetûnõek tudnak lenni a linkelt akciók.
Szerintem.

Shep
Hát én ezzel kapcsolatban a Vezérnek ajánlottam már egy dolgot kb 1 hónappal ezelõtt azóta sincsen belõle semmi.

Totti5
800 akárhány volt a helyi teszkóba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
Nem lehetett túl drága, én kb. 3 éve is már ~1000 Ft-ért vettem meg.

Grat amúgy, szép kis kollekció.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Laza
1500 hozzászólás, elég nehéz kihámozni belõle a 'jó ajánlatokat'.

Esetleg lehetne ezeket prefixelni valamivel, pl 'JÁTÉK AKCIÓ', vagy valami, amire rá lehetne keresni a topic aljában 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Totti5
Tetszik az alapötlete, meg olcsó volt.

Laza
Pf, írtam, hogy mijaz, de persze nem kötelezõ megnézni, biztos 'szar'.

Egyébként egy FPS nézetben játszódó (értsd, a fõszereplõ szemszögébõl vett) véres, verekedõs, lövöldözõs, kergetõs akció klipp ... ami már a 3. mp-ben egy fejlövéssel nyit a képernyõn ... aki kíváncsi rá nézze meg, a többiek NE 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
SQJ-nek szeretnék kiosztani egy Alpha Centaura és Föld távolságnyi piros pontot, gyakorlatilag bizalmi tradelés történt.

Ígérem nem fog csalódni!

Zorrobomber-nek meg üzenem, hogy eheti a kalapját :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Dune mennyibe fájt?

Amúgy grat!

Elég nagy James Bond kedvelõ vagyok ;-)

The Next Big Thing? Megleptél.
wesker24
Ok köszi !
Tinman
Wesker:

Bocsi le kellett lépnem, mert ha a fõnököm meglátja morcos lesz.

Írj p.ü.-t ha kérdés van!

MerlinW
Feature Highlights of the AMD Catalyst™ 13.3 Beta3 Driver for WindowsŸ

Improve performance in Sim City 5 up to 16 percent
Improves performance in Far Cry 3 up to 5 percent
Improves latency performance issues seen in Tomb Raider and Hitman Absolution
Resolves slight corruption seen in Tomb Raider with TressFX enabled for CrossFire and single GPU configurations

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ilyen offokért nem jár fõvesztés - jöhet sok 😊

IMYke2.0.0.0
😊))

Totti5
Bocs az OFF-ért... ígérem péntekig nem fogok többet😄

Tinman
Egy kis IT OFF:

Tegnap d.u. kaptam egy gépet, hogy a pendrive helyett a "NETÖRÖLDLEFONTOSPARTÍCIÓ" partíciót törölték, majd formázták, majd irtak rá.

Állítsam vissza, mert könyvelési adatok, több év munkája, doksi hegyek, baxtak lementeni máshová... szóval csak a szokásos.

Próbáltam számos programot, 90%-uk szart sem látott már, egyikük még közölte is, hogy a scanje szerint a korábbi partíciót törölték, formatálták, majd írtak rá. ---> Captain Obvious strikes again! -.-

Getdataback ---> Igaz reggel óta gyûri, de basszus nem semmi! Még a nagyméretû fájlokat és eddig úgy fest, hogy sérülés nélkül vissza tudja állítani. OMG! Sad panda is soooo happy! :-D

IMYke2.0.0.0
Mi ez a szar?
A cickós elõnézeti kép miatt mindenki ráugrik -de én nem jelentkezek be azért,hogy megnézzem.

IMYke2.0.0.0
Otthon - Samsung P2770H (nem P2770HD, azaz nem TV-tuneres, eleve lassabb válaszidejû monitor, hanem a gyorsabb kistesó, a 'H' jelzésû)
27 inch, 1920*1080

Itt, most: ASUS K50AB laptop + Benq 20" LCD.

Használt monitort nem vennék kiterjesztéshez - túl bizalmatlan vagyok hardver kérdésben.
Arról nem i beszélve, hogy akkor már szívesebben látnék egy másik 27"-est a másik mellett. 😊

Laza
Nextgen FPS játék! Mindent büntet! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

UI: egy nagyon állat FPS nézetû akciós videóklipp 😊

Tinman
De ez teljesen elérhetõ.

Tippelek 22 vagy 24"-os monitorod van.

Másodlagosnak vegyél valami megbízható PH-stól egy használt, de még min. 1 év garost. 20k körül, ha minden jól megy meg is úszod!

Másikra: MerlinW letép a fejem, de nekem mint rendszergarázda meg mindenfélének azért vannak rossz tapasztalataim a Linux-ról. Nem mesélek, nem az a topik, de mindennek megvannak az árnyoldalai.

IMYke2.0.0.0
Mekkora királyság tud lenni a kiterjesztett képernyõ 😊
No, ezért vágyom titokban egy több monitoros konfigra: a fordítás, képszerkesztés, Abletonozás így meseszép lehetne 😊

IMYke2.0.0.0
Bizony az. Szerencsére, amikor Xubuntura váltottam a Win 98 SE-t és az XP SP2-õt, akkor csak az tûnt fel nekik, hogy más a háttér, és az Asztal parancssor a képernyõ felsõ részére van pozíciónálva.
Ja, és az, hogy már nem tudtak mindenféle baromságot mûvelni a géppel, mert tiltva volta, és a Linux-szal is hadilábon álltak.

Sajna, ez utóbbival én is. A Xubuntu a magamfajta, ippeg-hogy-ért-valamihez emberkéknek megfelelõ 😊

Tinman
Jártam ki egy idõben egy Teleházba ilyen gyerekeknek szánt netes pontba, szóval sejtem, hogy a PII és Win98 még opció :-D

IMYke2.0.0.0
5 perces meló - igen, de ez céges cucc: itt még a levegõvételért is számláznak, hát még a munkaórákért.
A polgármester asszony meg hülye mint a segg, de a céggel õ áll kapcsolatban, én meg itt alkalmazott vagyok, kuss a nevem.
<2 és fél perc alatt beszerelek neki egy új tápot, ha elém teszi.>

Nincs USB-s billentyûzet - falusi könyvtár 0 budget-vel. Ha leírnám, hogy milyen gépekkel mûködött annak idején a gyerkõcök számára a netezési lehetõség, Te felhúznád a szemöldököd, a többiek sírva röhögnének.

Shep
Most nem tudok.

Shep
Bezzeg ilyen "szar" fénycsíkmotoros rajzfilmhez meg van 😄

wesker24
Gyere steamre mert bugos lett az SG !
Tinman
És még mindig nincs hozzá magyarítás?

Pffff... ennyit a fordítóról.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

Tehasut
Hoppá!
"A nyár folyamán érkezik meg Steamre és Xbox Live-ra a Mark of the Ninja Special Edition névre hallgató DLC-je, melyben flashback formájában megismerhetjük Dosan korai éveit."
Tinman
"tápcsere"

"héten nem jön vissza"

WTF?

5 perces munka. Hozattál volna a polgármesterrel a Jenõvel egy tápot, aztán bepattintod.

Laptopról írás: Dugj rá egy USB billt :-)

IMYke2.0.0.0
Codegány hulladék.
Volt, hogy 3x kellett bekapcsolni, hogy elinduljon a gép -ezért aztán fél évig ki se kapcsoltam.
A ventilátorát pedig utána is mûszerolajjal 'szervizeltem'.
Most szóltam polginak, aki bevitette - csak tartok tõle, hogy a héten nem jön már vissza 😞
/de szar (de legalábbis szokatlan) laptopról írni, úristen/

Shep
Zárlatos lett az is az alufóliától 😄

Rapid81
Errõl az infóról két digitális antenna és új bundle között lemaradtam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Milyen táp volt?