Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Metal Gear Solid = alapmû.
Tomb Raider Ani + Underworld = qrva jók
Resi 4 HD = PS2-ön letoltam a Resi 4-et nekem nagyon tetszett.
Xcom is tetszeni fog olcsón. Úgysem játszanék most vele. Mire sorra kerülne fillérekért fog menni. Sõt... már idén is fillérekért fogják szórni.
Kezdi majd az Amazon 9.99 dolcsival, aztán jön a GMG kuponos témával 5 euroért, aztán csatlakozik a Gamersgate 4.99 euroval, etc.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk érdekelne, hogy a Sleeping Dogs esetében az elvileg tartalmasabb két DLC tényleg jó-e, vagy csak van, és azért "kötelezõ".
Na de mindenkiben ott van az az átkozott kis hörcsög... <#zavart1>#zavart1>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Nightmare in North volt Live-on kemény 520 Ft, annyit simán megér.
A Year of the Snake viszont 1100 Ft-ot nem... fõleg, hogy az alapjáték mellé 990 Ft.
DLC fail volume végtelen -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elõrendelõi dlc-kkel kapcsolatban olyan friss infóm van, hogy még meleg (2 órával ezelõtt próbálgattam õket).
Sorrendben: Triad Highway: Bepattansz egy kocsiba, más vezet végig az autópályán, kapsz egy mordájt és ki kell tartani az út végéig miközben jönnek a motoros, autós rosszarcúak. Baromi unalmas és szánalmas DLC. Verdikt: Szemét
High speed pursuit: Triad Highway megvolt, na ez ugyanez, csak rendõrként.... Szemét 2.0
Death By thousand cuts (triad enforcerben van a triad highwayvel egybeépítve): arénaharc gyakorlatilag kifulladásig. Nyugodtan skippelhetõ (triád pontokat kapsz minél tovább jutsz, TH ugyanez, Pursuitnél rendõr pontok)
Shaolin showdown szintén aréna harc, csak shaolinok ellen (õk azért nem kispályások). Mivel nem szabvány harcosok, így akár még szórakoztatható is lehet+ triád pontokat kapsz minél tovább viszed.
Mind a 4 egyébként ismételhetõ küldi, de mostani élmény alapján mindenkit inkább az elkerülésükre sarkallnám.
Autók, ruhák, egyebek baromi feleslegesek. Ami kicsit is értelmes quest DLC az a Wheels of Fury, mely 5 questes dolog és egy szuper kocsit kapsz a végére. Ez talán ér némi zöldhasút.
Nightmare még kimaradt (megvan, de nem vittem végig) Snake meg még meg sincs.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A 'szájhúzással' részben egyetértek, sokszor hallani, de ez leginkább az itthoni fizetések/játékok ára közötti rossz aránynak köszönhetõ, tehát meg tudom érteni 😞
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ma mondta épp kolléga, hogy õ nem volt ilyen szerencsés, már bele is pakolt 3-4 órát az új szerzeményébe -> miközben ac rev, ac 3, halo4 extrakiadásai állnak bontatlanul a polcán..... nagyon is jól tudja az ms/steam/stb, hogy amikor a normál vevõk elfogytak, a hörcsögökre még mindig lehet alapozni, ha jó az ár 😄
-----
shep: jaja, tutira azért ennyi minden, mert ezeket ugye feldughatod magadnak a hamarosan kopogtató uj genben... (szvsz nem lesz kompatibilitás)
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de erõs voltam és miután havernál megnéztem ps3on a sleeping dogsot megint (x360 demo megvolt), sikerült megállnom, h megvegyem!!!! 😊
nem is emlékszem mikor sikerült utoljára erõsnek maradnom.... 😞
Forza.
(amugy igen, én elég sok "felesleget" vásároltam az elmult években minden platformra ... mindig biztam benne, hogy lesz idõm, de sosincs - ami van, azt meg rozázással elb*szom 😞 ami szerencse, hogy legalább pár lemezes konzoljátékot el lehet adni - féláron, de 1.) az is valami 2.) nem frusztrál, hogy megvettem és sose játszom csak tologatom a képzeletbeli bakancslistán 😊 )
Forza.
Ööööö...hmmmm... Final Fantasy-ket megvettem 5 részt 5k-ért. Aztán ennyi.
Ami érdekelt PS3-ra azt letoltam már vagy megvan a polcon, vagy még nem jött ki. Szóval a PSN+ nekem a totális érdektelenség. Zó esetében megértem. Végül is most csöppent bele, elhalmozzák sok játékkal, meg olcsó bérleti jogokkal.
Viszont pár dologban egyszerûen nem tudtam ellenállni.
MGS HD, Tom Raider Ani + UW, Resi 4.... dobozosan ez a pakk 15k alsó hangon.
Na most ezekért fizettem összesen 3-4k körül és akartam õket érdekeltek.
SEMMI olyat nem vettem, ami picit sem érdekel. Steam az más... ott a bundle-ökbe sokszor van szemét is bõven.
Minden szart nem veszek meg csak azért, mert olcsó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
biztos h neked is vannak hibáid!!!!! 😞((
Forza.
Forza.
Drága játék=nincs bevétel
Olcsó játék=minden szart megvesznek az emberek=sokszor kis bevétel
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Kizsigerelnek! Szemetek!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na mi a helyzet Mr. Alufólia Zárlat? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lehet buta vagyok hozzá de nem így van? 😄
[merlinw.org]
Telefonról nem vettem észre, hogy az egész tulajdonképp egy link. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szarkeverõk! -.-
A képarányos dolog meg olyan, hogy mindig is több szabvány futott a moziban, tévében, és mindig is több fog. Teljesen jogosan, ha egy alkotómûvész cinemascope-ban álmodja meg a filmet, akkor szülessen is meg úgy, de a Fradi-Újpest és a Híradó - vagy képzelj ide valamit, ami érdekel, például azokat az éneklõs valóságshow izéket - jól el van 16:9-ben is. Megoldás: minden fontosabb képarányban tartasz otthon kijelzõt 😊 (Különben meg ha mozisan besötétítve filmezel, akkor oly mindegy, hogy a fekete "pixelek" a levegõben keletkeznek a film körül vagy letöltötted õket a tévé képernyõjére <#idiota>#idiota>)
Egyéb képminõségi dolgokban nem is igazán tudok állást foglalni, de Imykét sem szeretném felharagítani. Bár amíg Lara elszórakoztatja, addig talán õs sem harap, remélhetõleg sokáig tartanak még a mézeshetek 😊