Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Kettõ darab DLC van, illetve jött egy ingyen. Ezt azért nem nevezném DLC fertõzöttnek 😄 És Tinman, nem viccbõl írtam oda hogy nem bántásból. Ósdi itt=régi. És ma már írtam hogy ez nem a Hitman Absolution, megeszem a kalapom, ha idén 5 euróért megveszed az alapjátékot 😄

Rapid81
Nem szoktál utánaolvasni, mielõtt megveszel valamit? 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Az XCOM DLC-fertõzött játék, én is kerülöm addig, amíg nem tisztázódik, hogy mikor érdemes megvenni. Lehet ezzel vitatkozni vagy egyet nem érteni, de a Fireaxis amúgy is a félkész, bõrlenyúzós játékairól ismert, ha azok jók is.
Tinman
Ósdi az öreg anyád térdének a kalácsának a porcsejtje az.

Metal Gear Solid = alapmû.

Tomb Raider Ani + Underworld = qrva jók

Resi 4 HD = PS2-ön letoltam a Resi 4-et nekem nagyon tetszett.

Xcom is tetszeni fog olcsón. Úgysem játszanék most vele. Mire sorra kerülne fillérekért fog menni. Sõt... már idén is fillérekért fogják szórni.

Kezdi majd az Amazon 9.99 dolcsival, aztán jön a GMG kuponos témával 5 euroért, aztán csatlakozik a Gamersgate 4.99 euroval, etc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én még szívesen megnézném - bár pénzt nem nagyon adnék érte - a Drunken Fistet, mert a Részeges karatemesterre ferdített Jackie Chan-filmeket bírtam. A legtöbb a DLC viszont messzirõl bûzlik, bottal se kategória.

Mondjuk érdekelne, hogy a Sleeping Dogs esetében az elvileg tartalmasabb két DLC tényleg jó-e, vagy csak van, és azért "kötelezõ".
Szabi
ejj mekkora pénzkidobás volt, már ment is az uninstall 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

genndy
"ha mindenki csak azt venné, amivel rövid idõn belül játszik" - ez abszolút egy jó spórolási lehetõség, igen.
Na de mindenkiben ott van az az átkozott kis hörcsög... <#zavart1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Nem bántásból(feléd se és a játékok felé sem), tényleg, de ezek ósdi játékok, fizettél értük 4k-t. Ha valakit érdekel az XCOM, nem ér meg 4k-t pár hónaposan? 😊

Igen, részben pont azért is rossz, ha valakinek tényleg drága 2-3 ezer forint is, tudom én nagyon jól. Mindenesetre ha mindenki csak azt venné, amivel rövid idõn belül játszik (ebben a formában persze utópia, akár csak engem illetõen is), akkor ez jó esetben nem az összes pénz elverése a hobbijára.
Tinman
Mind a kettõ olcsón "kötelezõ".

A Nightmare in North volt Live-on kemény 520 Ft, annyit simán megér.
A Year of the Snake viszont 1100 Ft-ot nem... fõleg, hogy az alapjáték mellé 990 Ft.

DLC fail volume végtelen -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nightmare megvan, de még nem próbáltam.

Elõrendelõi dlc-kkel kapcsolatban olyan friss infóm van, hogy még meleg (2 órával ezelõtt próbálgattam õket).

Sorrendben: Triad Highway: Bepattansz egy kocsiba, más vezet végig az autópályán, kapsz egy mordájt és ki kell tartani az út végéig miközben jönnek a motoros, autós rosszarcúak. Baromi unalmas és szánalmas DLC. Verdikt: Szemét

High speed pursuit: Triad Highway megvolt, na ez ugyanez, csak rendõrként.... Szemét 2.0

Death By thousand cuts (triad enforcerben van a triad highwayvel egybeépítve): arénaharc gyakorlatilag kifulladásig. Nyugodtan skippelhetõ (triád pontokat kapsz minél tovább jutsz, TH ugyanez, Pursuitnél rendõr pontok)

Shaolin showdown szintén aréna harc, csak shaolinok ellen (õk azért nem kispályások). Mivel nem szabvány harcosok, így akár még szórakoztatható is lehet+ triád pontokat kapsz minél tovább viszed.

Mind a 4 egyébként ismételhetõ küldi, de mostani élmény alapján mindenkit inkább az elkerülésükre sarkallnám.

Autók, ruhák, egyebek baromi feleslegesek. Ami kicsit is értelmes quest DLC az a Wheels of Fury, mely 5 questes dolog és egy szuper kocsit kapsz a végére. Ez talán ér némi zöldhasút.

Nightmare még kimaradt (megvan, de nem vittem végig) Snake meg még meg sincs.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most játszottam végig a To the Moon-t. A véleményem róla: <#rinya><#eljen>
genndy
Azért az nem feltétlenül baj, hogy ha az ember nem veri el minden pénzét a hobbijára... Érthetõ hogy mindenki keresi az olcsóbb lehetõségeket. Ráadásul sokszor tényleg meg is lehet venni olcsóbban a játékokat, sok lehetõség van (akciók, kuponok, apróhirdetések).
A 'szájhúzással' részben egyetértek, sokszor hallani, de ez leginkább az itthoni fizetések/játékok ára közötti rossz aránynak köszönhetõ, tehát meg tudom érteni 😞

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ez komoly? Ha te csak azt veszed, amivel játszol is, akkor pláne szétnézhetnél magasabb árkategóriában is. Ezért valahol rossz - sajnos mindennapos - hallani ebben a topikban, hogy egy négyszámjegyû árnál már húzzák az emberek a szájukat. Jó dolog az olcsóság persze, de azért mégis!
Melyik az a kötelezõ DLC? Nightmare in North vagy a Year of the Snake? Bocsánat, de már csak az áttekinthetõség miatt is zavaró az a sok szemét, amit kiadnak hozzá.
arty
Minimálisan tetszett a bunyó anno a demoban, ezért havernál kb egy órát mentem motorral, autóval, csináltam a stuntokat, stb - így sikerült lebeszélnem magam a vásárlásról 😄

Ma mondta épp kolléga, hogy õ nem volt ilyen szerencsés, már bele is pakolt 3-4 órát az új szerzeményébe -> miközben ac rev, ac 3, halo4 extrakiadásai állnak bontatlanul a polcán..... nagyon is jól tudja az ms/steam/stb, hogy amikor a normál vevõk elfogytak, a hörcsögökre még mindig lehet alapozni, ha jó az ár 😄

-----

shep: jaja, tutira azért ennyi minden, mert ezeket ugye feldughatod magadnak a hamarosan kopogtató uj genben... (szvsz nem lesz kompatibilitás)

Forza.

Tinman
Miért PC-n mennyiért tudtad megvenni legalacsonyabb áron a Sleeping Dogs teljes játékot?

Tinman
Sleeping Dogs 990 Ft-ért + kötelezõ DLC 520 Ft-ért, mászhev' volt!

Shep
Értem én de attól még sok az 😊 Mondjuk azért az egyértelmû, hogy nagyon akarnak még a váltás elõtt egy utolsó hajrát és sok apróból "megszedni" magukat, mert le merem fogadni ,hogy 10, így eladott játékból, max 5 lesz végigjátszva a vevõk által de lehet még optimistán is becsültem meg az értéket 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
konzolon a 990 az ... az olyan, mint pécén az 1 EUR 😊)

Forza.

Shep
Olcsó nekem €2-3 afelett minden drága de még a €2 -t is kétszer meggondolom 😊 Mondjuk most Biot vettem volna max 3e-ért de már nem volt kódja senkinek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Sejtettem mindkettõt 😊

arty
olcsó <> 990ft 😊 arra értettem, hogy nekem pl 2875forintért nincs vásárlási kényszerem, akkor se ha elõzõ nap jatekaim.hun is max 7ezerért tudtam volna megvenni....

de erõs voltam és miután havernál megnéztem ps3on a sleeping dogsot megint (x360 demo megvolt), sikerült megállnom, h megvegyem!!!! 😊

nem is emlékszem mikor sikerült utoljára erõsnek maradnom.... 😞

Forza.

arty
(remélem nem vetted komolyan 😄DD )

(amugy igen, én elég sok "felesleget" vásároltam az elmult években minden platformra ... mindig biztam benne, hogy lesz idõm, de sosincs - ami van, azt meg rozázással elb*szom 😞 ami szerencse, hogy legalább pár lemezes konzoljátékot el lehet adni - féláron, de 1.) az is valami 2.) nem frusztrál, hogy megvettem és sose játszom csak tologatom a képzeletbeli bakancslistán 😊 )

Forza.

Tinman
PSN-re mit is vennék?

Ööööö...hmmmm... Final Fantasy-ket megvettem 5 részt 5k-ért. Aztán ennyi.

Ami érdekelt PS3-ra azt letoltam már vagy megvan a polcon, vagy még nem jött ki. Szóval a PSN+ nekem a totális érdektelenség. Zó esetében megértem. Végül is most csöppent bele, elhalmozzák sok játékkal, meg olcsó bérleti jogokkal.

Shep
Mert nem is kell.

Azért az utóbbi hetekben a Sly Trilogy és a God of Warok még a magyar store-ban is bõven jó áron voltak. A Final Fantasyk csak azért nem, mert ott eleve elérhetetlenek. Persze nem ártana egy kicsit szélesebb körû akció, na meg feldolgozniuk, hogy 50%-nál nagyobb kedvezmény is adható.
Shep
Tudtam, tudtam 😊 Azért fogadni mernék, hogy több olyat is megvettél ami majd egyszer valamikor de ennyiért nem lehet otthagyni kategória. Na ezekbõl jönnek össze hó végére.

Tinman
Pontosan. Jogos.

Viszont pár dologban egyszerûen nem tudtam ellenállni.

MGS HD, Tom Raider Ani + UW, Resi 4.... dobozosan ez a pakk 15k alsó hangon.

Na most ezekért fizettem összesen 3-4k körül és akartam õket érdekeltek.

SEMMI olyat nem vettem, ami picit sem érdekel. Steam az más... ott a bundle-ökbe sokszor van szemét is bõven.

davidka003
Én mondjuk elõzõ Sale-kor is csak 4k-t vertem el kb 7 játékra.
Minden szart nem veszek meg csak azért, mert olcsó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Most azért vagyok gyenge, mert nem tudok nemet mondani?? ez a hobbim basszus!!!! 😞(((((

biztos h neked is vannak hibáid!!!!! 😞((

Forza.

arty
még az kéne, hogy a psn is beinduljon ... 😞(( (kész "mák", hogy ott a psn+ kinyirja a sale-ket)

Forza.

Shep
Ja, remélem ezen is megsértõdik majd valaki!

Shep
Gyenge emberekre építenek és úgy tûnik sikerrel 😊

davidka003
De igazuk van.
Drága játék=nincs bevétel
Olcsó játék=minden szart megvesznek az emberek=sokszor kis bevétel

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Egyetértek... itt 500 Ft, ott 900 Ft. Aztán kijön hó végére, hogy 40k-t vertem el játékokra. Baxa meg :-(

arty
eddig panaszkodtunk, hogy nincs akció lájvon, erre most a steam mellett itt is szivogatják a "fillérjeinket" (amik összesen már nem is olyan fillérek)

Forza.

davidka003
Nem nagyon tudnak olyat mondani amitõl elcsábulnék de kíváncsian várom. 😄

Botond
Mondtam, hogy minden fillért kisajtolnak belõlünk a generáció váltás elõtt. 😄 Mosolyogva fizetjük majd az 5k-t a DC3-ért! 😄
Tinman
Nem akarok róla tudni!

Kizsigerelnek! Szemetek!

Rapid81
Mr. Foil Circuit. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Még seggmi. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep

Na mi a helyzet Mr. Alufólia Zárlat? 😄

DarkSector
ja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
bluray - filmben van. mkv - a lejátszó/tévé teszi oda, jobb hijján.

Forza.

DarkSector
De tudtommal a filmekben a fekete pixelek azok nem a film frame-jein van, hanem a tévé vetít oda egy ürességet...nem? 😄
Lehet buta vagyok hozzá de nem így van? 😄

MerlinW
Jó áron adod az alkatrészeidet és mégsem😊 Itt be is fejezem, mert nem akarom rontani az üzletedet😊 Ha érdekel, priviben elmondom miért😊

[merlinw.org]

fery02
Jaaa, én meg írtam privátot is. 😄
Telefonról nem vettem észre, hogy az egész tulajdonképp egy link. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Azt még nagyon bírtam amikor volt 16:10 is, 1920x1200-as felbontással.
Szarkeverõk! -.-

Inkább a fölösleges fekete pixelek iránti rajongásodra céloztam, ebben a kérdéskörben nem is értem, hogy hogy a fenébe nem érted artyt, ha release-ekkel kelsz és fekszel <#fejvakaras>

A képarányos dolog meg olyan, hogy mindig is több szabvány futott a moziban, tévében, és mindig is több fog. Teljesen jogosan, ha egy alkotómûvész cinemascope-ban álmodja meg a filmet, akkor szülessen is meg úgy, de a Fradi-Újpest és a Híradó - vagy képzelj ide valamit, ami érdekel, például azokat az éneklõs valóságshow izéket - jól el van 16:9-ben is. Megoldás: minden fontosabb képarányban tartasz otthon kijelzõt 😊 (Különben meg ha mozisan besötétítve filmezel, akkor oly mindegy, hogy a fekete "pixelek" a levegõben keletkeznek a film körül vagy letöltötted õket a tévé képernyõjére <#idiota>)

Egyéb képminõségi dolgokban nem is igazán tudok állást foglalni, de Imykét sem szeretném felharagítani. Bár amíg Lara elszórakoztatja, addig talán õs sem harap, remélhetõleg sokáig tartanak még a mézeshetek 😊