Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Rapid egy linket szúrt be. Nem gombot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
puncsos -.-

@imy
A gif szerintem se a humor csúcsa, de néha kell ez is, nem szabad megkérgesedni és elutasítani minden hülyeséget, elvégre nem munkatáborban vagyunk. Egyik-másikat meglátom, és jó kedvem lesz tõle, ennyi. Egyszerû szerkezet vagyok, úgy látszik 😊

IMYke2.0.0.0
Már megint a szavazás...

1 - chat a bannerben, amibe mindenki beleírhat.
Kell hozzá egy tárhely, és persze egy azt elkészítõ emberke.
Mi és ki biztosítja, hogy a chat-be csak az akció lesznek beírva?

2 - Marquee. Nincs ember, aki képes lenne állandóan kiírogatni, amit amúgy az oldalra is linkelhetnétek.

3 - Hozzászólásokban eddig is linkeltetek, ezután miért ne tehetnétek. Tessék használni a linkelés lehetõségét, és annyira Laza-friendly-k akartok lenni, szúrjátok elé, hogy "AKCIÓ" vagy mittomén.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Hasznos, ha a bannerben IS ott vannak ezek, de egy fórumon az ember elsõsorban a szövegfolyamot olvassa, onnan szeretné megszerezni az információt.
Kompromisszumot ajánlok: tedd be Rapid Akció! gombját, és lássuk meg, használják-e. Nem kell kötelezõvé tenni a használatát, semmi ilyesmi. Ha egy hét múlva sincs piros hozzászólás, mert úgyse használja senki, akkor vedd ki és minden marad ahogy volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Nem gondolkodtál minimális nickname váltáson?

Lehetnél mondjuk Black sheep. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Tök mindegy, úgyis én viszem el a balhét ezért is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De most ahelyett, hogy megint megy a gyõzködés mindkét fél részérõl, szavazásra lehetett volna bocsátani a kb 3 felvázolt variációt és eldöntötte volna a nép mit akar. Persze ez így érdekesebb és látványosabb ezt el kell ismerni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Méghogy "mini"

Inkább én írtam be, mint Shep vagy zorro :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A kettõ közel sincs egy szinten - a spoiler / ízléstelen GIF és JPEG / videóbeágyazás sokkalfajsúlyosabb, mint az, hogy valaki nem hajlandó elolvasni olyan hozzászólást, amiben ott egy link egy megtalálta akcióra, vagy nem használni a bannert, amiben az általatok kért és ajánlott dolgok is ott vannak.

Persze, megint én vagyok a minihitler, miközben minden itt van a topik lakók elõtt. A banner menüje, benne több tucatnyi linkkel, az oldalakkal, amiken akciók folyhatnak.

zorrobomber
El kell ismerni, hogy az átlagnál picit többet kell gyõzködni a dolgokról. A spoiler-es videós-képes szabály szerintem tök jól mûködik, és végülis csak két nap irdatlan nagy flame-tenger és lázadás kellett ahhoz hogy bevezessük 😊

IMYke2.0.0.0
Ne menjünk már át tényleg kisiskolás szintre, kérlek...
Hol van leírva, hogy ne linkeljetek, ne használjátok a BB kódokat?
Nem kell ám bennem látni a posztózsákot, ha rossz napod / napotok van vagy volt...

IMYke2.0.0.0
Elég szomorú, ha így látod, miközben épp te magad írtad, hogy ennek semmi köze a házigazdához...

genndy
Pont ez a lényeg, hogy itt úgy is meg lehet látni az akciókat, ha az ember nem nézi végig naponta ezeket az oldalakat (feltéve hogy nem vesznek el a hsz-tengerben).
Én nem emlékszem, hogy el lett volna döntve, hogy nincs ilyenre szükség... Egyszerûen senki nem szúrta be kiemeléssel (bár én nemrég pont igen).
Ha már sokszor hangoztatod, hogy ez a topik egy közösség (még az SG.hu-n belül is), akkor azért ne egyedül hozd a szabályokat, fõleg ha többen is kérik a változtatást (és abszolút nem a topik szétdúlása, hanem hasznos információk közlése a cél).
Meg ha már az akciókat se írjuk be ide, mert ott van a sok egyéb oldal, akkor nyugodtan nevezzük át a topikot 'Játékosok beszélgetõs off-topikjának', mert csak ez lesz itt.

Laza
Mindegy, fel sem vetettem semmit. Itt úgyis diktatúra van 😊
További jó szórakozást 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

zorrobomber
gif:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerencsére most nem érint a vita 😊

Shep
De csak addig amíg nem lesz belõle túl sok és be nem hal tõle a keresõ 😊

Shep
Van itt pár hozzáértõ akinek kb 5 perces munka lenne ezt a kis szövegdobozt megoldani. Persze ha a banner szép szövege fontosabb én azt is megértem. (én amúgy saját részemrõl leszarom a bannereket, nem bannert nézegetni járok a topicokba.)

Laza
Vagy mégis?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rapid81
Ebben szerintem ne menjünk bele. 😊 Próbáljuk észérvekkel vagy a többség kényszerítõ erejével meggyõzni Imit. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Én meg azt látom, hogy (most) Neked semmi sem lenne jó megoldás.

Shep
Pedig az, legalábbis itt az sg-n tuti 😊

Laza
Én csak azt látom, hogy ami Neked nem tetszik az nem is kell és nem is jó.
Egy topic házigazda jogosultsága nem kiskirályság.

Rapid81
Nekem annyi a bajom, hogy az IsThereAnyDeal oldalra havi max 2x kerülök föl, nem nézegetem naponta, mint például ezt a topikot. A legtöbb akció, bundle, egyéb dologról vagy innen vagy más fórumokból szoktam tudomást szerezni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Ez a változat tetszik nekem is.

Tehasut
Szerintem ez így tök jó lenne. Mennyi idõ megcsinálni a gombot? 2 perc?
IMYke2.0.0.0
Ugye megérted, hogy nem fogok ilyeneket beszúrogatni a banner alá, mikor eleve ott van a menüben az oldal linkje...?

IMYke2.0.0.0
Egyszerûen már megint megy a vihar egy pohár csészében.

Eddig is linkeltük az akciókat, miközben a bannerben ott vannak az oldalak, amikrõl linkeljkük õket.
Másrészt, az "IsThereAnyDeal" oldalon van szûrõ is, amit ráadásul az oldal meg is jegyez, így bármikor, amikor visszalátogatsz, kattintasz a zöld mondatra, és a korábbi érdeklõdési körödnek megfelelõ módon leszûri az összes digitális értékesítõ oldal kínálatát.
Pl. ha csak a Steamworks-ös ajánlatok érdekelnek, DLC-k nélkül, és 10 euro alatt, akkor beállítod, és már csak böngészned kell - még gyorsabb is, mint itt elolvasni a hozzászólásokat.

Már ezt a kiemelés témát is megbeszéltük korábban, és 99%-ban elfogadott lett, hogy nincs szükség piros, bold és nagy méretû szövegre, mert ott a banner, és akit érdekel, az amúgy is látja a kék linket.

A szabályok meg a topik életet könnyítik - nem kötelezõ szeretni, csak el kell fogadni õket.

Rapid81

Laza
Na, ez király, mert az 'Akció!'-ra faszán lehet keresni.

<#eljen>

Rapid81
Vagy az egész vagy csak az akció szó pirossal kiemelve, monnyuk.

Rapid81
A code kivételével persze. 😄

Rapid81
Akció! Civilization 5 leárazás GMG-n!

Ez meg a kód, ami mehetne banner alá gombnak:
Akció! Civilization 5 leárazás GMG-n!

Laza
Én nem néztem most pár napig, és 1500 komment fogadott 😊
4-5 oldalig bírtam az akciós linkek 'szûrését' ... tõlem lehetett volna bármilyen színnel, nem néztem volna tovább 😊

Laza
"Az akciókat nem nehéz megtalálni - felnéz az ember a banner menüsorára, ráviszi a "Digitális" menüpontra, majd kattint az "IsThereAnyDeal"-re és voilá.
Amúgy meg, a topikban eléggé szembetûnõek tudnak lenni a linkelt akciók.
Szerintem."

Mondjuk ha már egyszer a kedves topic látogatók veszik a fáradságot, hogy felhívják az akciókra a figyelmet, akkor azt jó lenne a rengeteg off topic hozzászólás között látni ... és nem feltétlen az lenne a helyes hozzáállás, hogy elzavarsz mindenkit egy másik oldalra, ahol lehet a több száz játékfelsorolásból mazsolázgatni, hogy éppen ki is tetszene nekem. Azért jók az itt lévõ megosztások, mert olyan játékokra hívják fel a figyelmet, ami érdekelhet másokat is.

De pl annyi nyomorult szabály van ebben a topicban, semmibe nem kerülne prefixelni ezeket a hozzászólásokat, hogy rájuk lehessen keresni. 'Értelmesebb' szabály lenne, mint a képméret korlátozás.

Mondjuk nem feltétlen kell ehhez szabály, mert ha a topic látogatók egymás között meg tudják ezt beszélni, akkor kvázi nem is érinti a HG-t 😊

Rapid81
Nekem minden esetben mennek a fenti gombok, akár válaszolok, akár simán üzenetet írok.

Rapid81
Juhéééé! 😄

IMYke2.0.0.0
SG.hu script esetén a banner alatti gombok nem érhetõek el, ha valakinek válaszolsz.
Önálló, új üzenetnél meg igen. Személyes: én azért gond nélkül be tudom írni a formázó kódokat, miközben 2-4 újjal pötyögök 😊

Tinman
Attól tartok valami értékesebbet fog kapni... bizalmi trade volt, ahogy írtam. Tehát, ha meghalok rápacsál! :-D

Tinman
OFF gombot is légyszi-légyszi!

genndy
Támogatom.

Tehasut
Ötlet: ha a "Spoiler" gomb mellé kikerül egy "Akció" gomb, ami mondjuk piros és bold makrót rak be, akkor én simán használni fogom.
zorrobomber
Bár, jobban belegondolva, a "Functional (not deadly!) in-game weapon replica" pont lehet a purple dildo is 😊

genndy
Nem ugyanaz a kettõ azért:
Te javaslatod: alapvetõen jó ötlet, de: bannert kell csesztetni, megcsinálni, beállítani, Imynek munkája van vele, nem is ért hozzá igazán, plusz aki simán beírná az akciót, még az is figyeljen, hogy külön oda írja.
Akció kiemelés simán hsz-ben: beírja, aztán még elé meg mögé szúr egy (b)(/b)-t. Szerintem egyszerûbb, de mégis jobban látható.

Zomil
Szerintem egy kéken világito link elég feltünö, még ha csak végigpörgeted is a topicot akkor is egy kék szöveget simán ki lehet szurni. És eddig még nem láttam, h valaki az akcio mellé ne rakott volna linket.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Saints Row 4 Collector's Edition kérdõív

Csodálkozom hogy dildo nincs a lehetõségek között 😄

Shep
Én ezt javasoltam anno Vezérünknek de látod szerinte nem kell, a banner a lényeg 😄

Mi lenne ha a banner alá felkerülne egy szövegdoboz ahova mikor valaki lát valami akciót beírná és ott lenne felül, nem veszne el a sok értelmetlen hsz között, elég lenne pl. az utolsó 10-et visszagörgetni, alapból meg csak mondjuk 2 sor látszódna.

zorrobomber
Mit kapott/kap cserébe? €5-t? 😊

Tinman
Akkor ahhoz... az érdemein nem változtat semmit :-)
Nagyra értékelem a megelõlegezett bizalmat.

genndy
Én is lényegében folyamatosan követem a topikot, mégis simán átugrom az 'akciós' hsz-eket, ha 1 perc alatt érkezik 10 hsz (és nem is ritka hogy így pörög a topik). Ráadásul ez sokszor csak egy sor, ami fölött könnyebben átsiklik a szem, és látja meg inkább a többsoros irományt.

zorrobomber
Sim City-hez nem jár, én is most aktiváltam sajnos egy Battlefield 3-at, nem volt jobb...

Amazon-os Bioshock Infinite-hez adnak XCOM-ot.