Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Csak én is jelezni akartam, hogy zavaró a lustaságod.
Tinman
Nahát... azt hittem játékok alatt is szereted a 24 képkockát.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A leghalványabb fogalmad sincs róla.

Dimension 190(W) x 135(D) x 25(H)mm
Processors Supported AMD E350 Zacate Dual core 1.6GHz (2 phisycal core 2 thread)
Chipset AMD A45 FCH
Memory 4GB SO-DIMM DDR3 1333 MHz
VGA Graphics AMD Radeon HD 6310 DirectX 11 support
Realtek ALC888S (supports 2 digital audio)
Support high-performance 7.1 Channel by S/PDIF Out

Optical S/PDIF-In/Out Internal Speaker
LAN IEEE 802.11b/g/n
Front Panel 1x SD/SDHC/MS/MS Pro/MMC 5 in 1 Card Reader
2x USB 3.0
1x Mic in (support S/PDIF-IN)
1x Headphone
Back Panel 1x RJ-45 (10Base-T/100Base-T/1000Base-T)
4x USB 2.0
1x Line-out jack.(support S/PDIF-OUT)
1x HDMI
1x DVI
1x DC in

Nyers BR iso nem gond neki, Win7, Win8 gyönyörûen szalad rajta, 3D filmek sem gond neki és a Steam-es játékok jó része is elmegy rajta.

DirectX 11 van.

18 WATT csúcsfogyasztás.

Ezernyi helyen kiváló alternatíva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Tegnap már kibeszéltük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
URL makró?
akartam már én is írni hogy keveri a szezont a fazonnal 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
BF4 semmitmondó teaser
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3z4jxkkrrKM

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Ha már tegnap szóba került a Master of Magic:hétvégi akcióban 2.39 dolcsiért megvehetõ a GOG-on.
Shep
Esetleg szavazhatnánk, ki mit tippel? (na jó befejeztem, tényleg komoly leszek veled mostantól, de tényleg, annyira, hogy vissza fogod még sírni ezeket az idõket 😊)

arty
arty egy másik szekta vezére 😛

film=24, játék=60fps !

Forza.

arty
(jaok, én lemaradtam... még jó h anno nem ugrottam akkor bele. amugy nekem is tréhómos a tabletem (huawei s7slim), kölyköknek hosszabb útra filmet nézni jó, néha játszanak is vele - én bevallom kinõttem 😊 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nagyon drukkolok, hogy ne Pessz-Imi-nek legyen igaza, és a Te jóslatod váljon valóra.
Szomorú lenne, ha az SG.hu függésemnek is véget kellene vetnem... ha már a havi "47 ezerbõl meg lehet élni" jövedelmem nem lesz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Csak nem <#idiota>

Köszi

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Jó hát lehet a gépet már eladta a polgármester, mert nem volt neki estére kenyérre való. Ebben az esetben tényleg reménytelen a helyzet. Lesz ott gép 1 héten belül meglátjátok.

Rapid81
Ha nem orosz verziót adnak, akkor természetesen jó.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Március 31-el munkám sem lesz.Marad(na) egyedül a könyvtárosi, szégyellnivalóan szerény pénzecske, a jó esetben is 1,5 hónapos álláskeresési támogatás után (ugyanis, csak 2012 július és 2013 márciusa közti idõszakra kötöttek velem szerzõdést, ami ugye lejár hó végén).
Szóval, nem nagyon tudok hardverbe fektetni - a VGA-vásárlást is elfelejthettem már egy ideje.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
De ezzel maximum böngészhetsz a pofanaplón, semmi mást... Van hasonlóm 3 darab. Mocskos régi, Nagyon régi és régi típusú HP és Compaq vékonykliensek. Windows CE van rajtuk, tehát frissítés esélytelen. Nyomulhatsz IE6-tal, aztán jóéccakát. Ezek munkahelyi munkára valók, távoli asztali kapcsolattal szerveren dolgozni, semmi másra...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Azért nem egy világvége helyzet, ráadásul van egy csomó áthidaló megoldás. Nem kell mindig mindenhol az áthatolhatatlan koromsötétet látni!

Tinman
£25.98 helyett £24.99 --->MUHAHAHAHA!

Grand Theft Auto IV: Complete Edition

Shep
Ja ez ismerõs, nálunk is ez megy, hamarabb tudják, hogy mi történt veled, mint te magad.

IMYke2.0.0.0
Hiába poénkodsz, miközben én nagyon komoly dolgot jelentek be - elhiheted, még csak félmosolyt sem tudott kiváltani belõlem a dolog: ahhoz túl komoly a helyzet.

Laza
A GameFly-on akciós a AKCIÓ! Borderlands 2 - 9.99 font.

Franc, lemaradt a kérdés. Szóval UK only ... de ha megtrükközöm a vásárlást akkor szerintetek a kulcs jó lesz itthon?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Ha jól értem, nem is biztos hogy csak hetekrõl van szó, hanem hogy lesz-e olyan gépe, amit online tud lenni. Hacsak a könyvtárba be nem viszi a gépét. Szomorú 😞
Ha látod, hogy ennyire nem veszi a lapot, minek erõlködsz egyáltalán? Akkor felesleges viccelõdni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Ez a kis vas akkora, hogy egy téli kabát zsebébe elfér. Nem túloztam.

Tinman
Ezt még a Jenõ sem venné észre... monitor hátára felpattintod és bekaphatja.

PH-n minap egy 3 hónapost árult a srác memóriával 20.000 HUF-ért!
2.5 feles vinyót adtam volna, nem perfekt, de a célnak tökéletes ;-)

IMYke2.0.0.0
Mert ez egy kis település - a maga pletykás, rossz akaró, irigy stb. népével - és nem szokás csak úgy a könyvtárba cipelni (hozni és vinni) a gépet. Egyszerûen azt kezdenék pletykálni, hogy lopom a gépet (senki sem tudja, hogy a könyvtári gép fehér noname házban, az enyém meg meg fekete CoolerMastee-ben van) - az IT-hez kábé annyira értenek, mint Micimackó a quantum mechanikához.
Cserébe viszont az ál-kommunista beköpõ rendszer még mûködik: ha mindennap hoznám-vinném a gépemet, percek alatt a polgi fülébe jutna, és kábé ugyanannyi idõ alatt meg is válna tõlem (hiába én vagyok az egyedüli, aki a könyvtárosi pozíció feltételeinek megfelel). Mondtam már, hogy nem vagyunk puszipajtások?

Rapid81
Ez nem ismerés kérdése. Ha a könyvtári feladataidat kizárólag az általuk biztosított számítógépen tudod ellátni, akkor köteles adni. Nincs több a történetben. 😊

Shep
De amúgy jó igazad van, megit próbáltam poénnal elütni a dolgot ami nálad nem mûködik, erre már tényleg rá kellett volna jönnöm, veled ezentúl csak véresen komolyan fogok társalogni. Nem lesz túl nehéz egyébként csak unalmas. 😊

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ez nem ilyen egyszerû - az egészhez ismerned kellene a polgármester asszonyt.

Shep
Én értem, azért írtam amit. Egyébként meg miért nem viszed be pl a saját géped?

Rapid81
De a könyvtárba kell a gép, nem? Akkor meg kutya kötelessége adni egyet.

IMYke2.0.0.0
Szólj, ha majd Te is érted, mire célzok.

IMYke2.0.0.0
Ha a polgármester asszony nem lenne olyan, amilyen, akkor rég hozott volna új tápot, ahogy mondtam már neki korábban, és 3 perc alatt beszerelem.
Helyette elvitte az egész gépet. Még jó, hogy elõtte való nap jelezte, és le tudtam takarítani minden érzékeny adatot (jelszavak stb.), de még így is, ~11 GB-nyi fordítási anyag van a gépen, Folder Lock-olva, a filmjeim, programjaim mellett.

Shep
Össze fog dõlni a világ. Én is voltam már hosszú hetekig teljesen offline sõt teljesen gép nélkül mégsem állt meg a Föld a forgásban. Amúgy meg úgy látom megint nem vetted a lapot, mondjuk az lesz majd a fura ha egyszer veszed 😊

Nekem is nagyon tetszett a HoMM V, de pontosan a felénél letettem, mert idõigényes. Részint a játék és az én stílusom találkozásának köszönhetõen, részint, mert a töltési idõk és a nagyobb pályás alacsony frame rate miatt nem olyan "smooth" az élmény, mint a régiek esetében volt - akár régi géppel. Ráadásul a pályák mérete sehol sincs a jó kis XL-es Heroes III-asokhoz.
Rapid81
Ha szóltál volna, akkor küldök neked tápot. Postán már régen odaért volna...

IMYke2.0.0.0
'Örülök', hogy neked csak ennyi ment át a dologból.
A többieknek: ha valóban igazam lesz, akkor beláthatatlan idõre offline leszek - ezzel sem a magyarításokkal, sem e-mailekkel, sem privát üzenetekkel, sem a fórummal, sem a hírekkel nem tudom tartani a kapcsolatot, nem tudok tájékoztatást adni stb.
Szóval, szerintem, ez nem ad okot az örömködésre.

Shep
Na akkor legalább majd büntetlenül garázdálkodhatunk amíg nem leszel, utólagos megtorlás meg kit zavar majd akkor 😄

IMYke2.0.0.0
Ja, és az ASUS laptop sem lehet örökké nálam (e hét végéig kértem kölcsön).
Szóval, lehet, hogy hattyú dalomat éneklem a héten.

Shep
Arra én rákontráznék. Anno 486-oson nyomtam 8 mega rammal a Blood-ot és az erdõs pálya pl olyan volt ,hogy benéztem, látom ott jön a tüzes akármilyen szörny, elkezdtem ráhúzni a célzót, aztán kép megállt töltés én érzésre nyomtam tovább a gombot és lõttem, aztán megint mozgott tovább a kép és így tovább. De azért a végére értem a játéknak 😊

IMYke2.0.0.0
Még mindig nincs nagy PC.
Talán jövõ héten - hétfõ vagy kedd, sejtésem szerint.
De, mivel haragosok vagyunk a polgármester asszonnyal, az sem kizárt, hogy sosem adja vissza a gépet. 😞
qrva anyukáját.
Folder Lock-ot azért tettem a gépre, meg ott a jelszó a belépéshez (bootnál) - de egy jó IT-snek fél perc a jelszó, és Linux alól a formázás (és minden adatom, könyvtárban is készített fordításom, STEAM-es letöltéseim, stb. eltüntetése) gyerekjáték.

Remélem, nem lesz igaza a pesszimista énemnek.

grebber
Visszaküldték de ugyanolyan ,magyarán semmit nem csináltak vele csak egy újabb androidot tettek rá.
Filmezni és netezni tartom csak.

A youtube használhatatlan mivel a wifi fos így állandóan megakad tölt megakad tölt.+ 220ról töltve használhatatlan a gép mert nem azok nyílnak meg amire nyomok stb. De ezeket régen is leírtam már!
Tanulópénznek jó ,hogy elsõ szériát többet onnan soha!

De többet nem is fogok onnan rendelni,mert itt a T-Home amit nem überel semmi<#taps>

Next PC upgrade: 2022

arty
kínaitableteddel mi lett?

Forza.

Tinman
Végig is vittem! Szerettem, bár ezt itt nem biztos, hogy tanácsos így leírni, mert Heroes 3 a mindenható. Pedig az 5 is fincsi volt.

A kiegeket sajnos még nem, de dobozosan ott áll a Gold a polcon.

És végre egyetértek! Sosem volt gyenge gépem, de igen volt framedrop. Viszont azt nem az elsõ 1 órában tapasztaltam hanem jóval késõbb, így nem volt kérdés, hogy végigtoljam.

HoMM V-tel játszottál? Nagyobb pályákon szinte bármilyen konfigon kegyetlenül bezuhan a frame rate, ha már felderítetted. Borzalom!
Tinman
Csak azoknak kívánom, akik hajlandók megalkudni.

Nincs meg a min. 30 FPS PC-n -> nem vagyok hajlandó vele játszani. Akkor várok, ha kell éveket! (Lsd Crysis 1 és 2, és most már 3, GTA 4, de a GTA SA is ilyen volt, várnom kellett.)

Konzolon sajnos más a helyzet. Ott van pár exclusive, ahol muszáLY szemet húnyni.

Tinman
Ez egy szekta.

Arty a vezetõjük.

Amúgy rendszeresen követnek el fedett háttér akciókat... legutóbb egy ismerõsöm Jetpack Joyride élményét tették tönkre. Szemetek.

zorrobomber
Nem értem. Egyrészt miért kívánsz másnak rosszat? Akkor nem volt lehetõségem máshogy játszani vele, és így is elvarázsolt, szó szerint. Álomjáték volt nekem, és máig nem nagyon überelte semmi azt az élményt amit akkor, a celeronon élveztem. Másrészt, azért egy DaS képregény teljesen más helyzet, mint mondtam, hátrányom nem származott a szaggatásból, míg egy realtime kardozós játék esetében ezt nehezen tudom elképzelni.

Most azért más világ van, nincs annyi szabadidõm, több pénzem van, türelmesebb is lettem, igénylem én is a 60FPS-t.

@Genndy, ettõl függetlenül máshol sem ment tükörsimán a cerkán, de játszhatatlan tényleg csak a nyílt tereken volt. Ami szintén nem teljesen igaz, mert csak átvergõdtem magam rajtuk valahogy 😊

Tehát mégis ír Rapid máshová.
genndy
KotOR sajnos híresen bugos volt a nyílt részeken, és fõleg a Dantooine-on. Tehát ha erõs géped is volt, akkor is akadt. Aztán ha jól tudom jött ki rá patch.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.