Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Képregényt nem adtak ki belõle? Azzal elõbbre lettél volna. :-D

DaS topikban írta egy srác nemrég, hogy:

"én pl 15 FPS-el nyomom leginkább és annyira nem veszélyes. igy van leszabályozva az FPS a játékba."

Majd rákontrázik, hogy bezzeg amikor NÉGY FPS-el nyomta a Need For Speedet.

Nah. Most ilyenekkel mit lehet kezdeni?

Azt kívánom az ilyen megalkuvóknak, hogy egész életében csak 24 FPS és az alatti élményben legyen része.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Én a Kotor 1-et 533 Celeronon játszottam végig. Az elsõ bolygón, Taris-on kínszevedés volt átmennem a nyílt részen, kb random nyomtam a gombokat és örültem ha bejutottam valami zárt térbe 😄 Persze a játékmenet pause-s volt, így hátrányom nem származott belõle, de az átlag ilyen 10 FPS lehetett kb. 😊

Fpocok
HERE WE GO AGAIN!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Vigyázzunk! Mer' ez belink gyün'!

/igyekszem alkalmazkodni ahhoz a korhoz amiben élsz

Egy vonat megérkezése...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
2-vel ezelõtti gépemen komolyabb játékok 22-24 FPS-sel mentek és azok sem szaggattak, csak mikor ez alá esett. 24 FPS már simán folyamatos, a 30 meg bõven. Akkor meg a szemeteknek túl gyors a frissítése. 😛 Sideway olyan folyamatos, mintha folyna... Ez már csak a magatoknak bebeszélitek hülyeség szerintem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

fery02
Igen, igazad van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Na de régen fújt a viharos szél, már úgy hiányzott. Az áram megint szórakozik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Ezt Rapidnak mondd ;-)

Fogalmam sincs mirõl beszélünk, mert konzolon és PC-n is elvárható a magasabb frame. Sõt. Alapvetõ kellene legyen.

grebber
A Qualcomm és az NVIDIA keménykedik a mobil játékok piacán

Ez a Bladeslinger elég kemény!Ezuton is áldom a T-Home-ot az olcsó Nexus 7 miatt így abszolut vétel ez az nvidia game!

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Ne kezdjük már megint ezt a lerágott csontot. 😄

De tényleg így van, 24 vicc, 30 is mondjuk. én 50+ -nál mondom azt, hogy ez már folyamatos. Nyilván itt most PC-s játékokról beszélünk, monitoron játszva.

Tinman
45 FPS+ körül nem érzi már senki a különbséget.

30-nál még én is simán... a 24 meg vicc.

Játszani egy fix 30 FPS-es játékkal, majd aztán egy 60 FPS-esel...fúúúú... ég és föld. Utóbbi olyan, mintha "hazaérnél", mintha helyére kerülnének a dolgok. Olyan amilyennek lennie kell. Ritka élmény :-/

Rapid81
Ha a 30FPS neked szaggatósnak látszik, akkor nem a játékkal van a baj, hanem a monitoroddal, mert annak szar a képfrissítési frekvenciája...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Amazon Sega sale!

Binary Domain $4.99

Ultimate Dreamcast Pack $14.99

1. Dreamcast Collection
2. Jet Set Radio (Steam)
3. Nights in Dreams (Steam)
4. Sonic Adventure 2 (Steam)
5. Sonic Generations (Steam)

Tehasut
Fpocok
VAN olyan, ami 30on tökéletes és nem is érzõdik. De kb egy kezemen meg tudom számolni.

Tehasut
Azt hiszem, nem lesz szívem eladni a kuponos Bioshock kódomat, be fogom regelni.
Tinman
Hádzsime 9.5-nél nem-e?!

fery02
Köszi, akkor még most sem veszem elõ újra azt a játékot.

Ebbe az fps-es témába meg ne menjünk már bele még egyszer, nekem(!) herótom van, ha valami csak 30 fps-el megy.
Trackmania-ba pl konkrétan úgy érzem, hogy szaggat a játék 30 fps-es vsync-el.

arty
(ami ign-en nem 10-es, az már elég nagy sz*r szokott ám lenni...)

Forza.

Tehasut
Ezt pedig 4.5-re.
grebber
Most nézegettem könyveket és szépen le vagyok maradva a játékokkal kapcsolatos könyvekkel.
Gyorsan össze is raktam egy pakkot és pár nap múlva érkezik is!

GEARS OF WAR: A KOALÍCIÓ VÉGE
GEARS OF WAR: ASPHO-MEZÕK
VAJÁK: A VÉGZET KARDJA
DRAGON AGE: A HÍVÁS

Aztán majd jön a többi!

Seth
Neve miatt úgyis elkel pár darab

PSN ID.: Beegabor

Rapid81

Fpocok
The Walking Dead: Survival Instinct csak 50 euró steamen. <#wow1>

Rapid81
30-at ír a FRAPS. Konzolport, szóval... De én sosem értettem, hogy egyeseket ez miért zavar, fõleg egy platformer játékban... Nekem egyáltalán nem tûnik fel, hogy bármi gond lenne vele.

fery02
De jó neked, hogy egy napod nem csak 24 órából áll. Irigyellek. 😊

fery02
Sideway New York-ba ha tudod, nézd már meg nekem kérlek, hogy még mindig jelen van-e a 30 fps korlátozás vagy legalábbis van-e már lehetõség kikapcsolni a beállításokban.
Köszi!

MerlinW
Elõrendelhetõ az 5. Asassin's Creed könyv

valamint már rendelhetõ az Uncharted könyv, ami állítólag kellemes lett.

[merlinw.org]

Shep
Igazad lehet, úgy meg azért tényleg más a helyzet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Sima scriptelt motion capture. Elõre felvett mozdulatok, nem dinamikus - gyakorlatilag olyanok mint egy videó.

[merlinw.org]

Shep
Ráadásul a történet is gáz 😊

Shep
Persze de nekem azért gyanús mert túlságosan jól néznek ki a karakterek, persze lehet máshol ennek rovására sokat elcsalnak, meg hát ugye komoly nagy tereket sem igazán mutogattak, ami ugye megint csak ad némi plusz erõforrást, mármint ahonnan el lehet lopni 😊 Na majd kiderül õsszel, de annyira úgysem izgat lévén nincs PS3-am 4-em meg mégúgysem lesz 😊

Shep
Igen így értettem.

Rapid81
Túl rövid, 0 újrajátszási faktorral.

grebber
Vegyétek vigyétek!
Deadlight 2,99€

Rapid81
Jaja. Jó is az. 😄

grebber
Tökmindegy minek nevezitek ,ha van hangulata akkor minden mást leszarok!És bizony van neki!
Remélem a srác még nem adta el a gépet!

Elbeszélgetsz ám magaddal...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Mind3 jó választás volt. A Puddle meg végképp. Imádom az ilyen fejtörõket. 😊

Egyetértek. Minden szavaddal!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Jonak tünik nagyon, kár, hogy nincs ps3-om, ezért ez kimarad.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HeadHunter86
Jónak néz ki igen. De ez inkább egy film. 😊
Mivel PS3-mam nincs majd megnézem Youtube-on 😄

Lövölde (részben rpg) sci-fi. Mass Effect trilógia?
MerlinW
Jó cuccnak néz ki, de technikailag egy mai középkategóriás PC-nek sem okozhat gondot ezt megjeleníteni. Nincs benne semmi extra.

[merlinw.org]

arty
konzol? Killzone 1-2-3, Resistance 1-2-3, Halo Anniversary-2-3-odst-reach-4

Forza.

The Protector
Tuti nem.Szerintem ez ps3 és már hamar jön a játék is.Nem kezdenék el szerintem elölrõl új engine-el de szerintem te arra gondolsz,hogy portolják ps4-re és abból vannak a képek betéve,de direkt nem írják oda h ez ps4 verziós kép.Mellesleg ezt is valószínûtlennek tartom.Tud ilyet a ps3.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Persze... valószínû...

Shep
Hát én nem lennék meglepve ha az amit mutogatnak már ps4-es lenne, csak annyi, hogy még nem reklámozzák a dolgot 😊

Renjike
Ilyen jövõbeli dolgokat keresnék .. mind pörgött már nála ... inkább lövölde félét .. körül néztem de olyan sok nincs ahogy láttam... Remember Me jön be nagyon de arra még várni is kell és nem szeretném lewarezolni mert eléggé bejövõs 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !