Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tuti vevõs!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sok fejlõdést nem tud felmutatni a single kampány során, max pár új szörnyet, pár új "soha nem használod az tuti" fegyvert, szirupos, iszonyat közhely drámát, meg némi fejlõdést a színvilágban.
Single alapján ez nem több, mint 6.5/10." <#worship>#worship><#wave>#wave>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Totti! Nem, nem akarok errõl vitázni. Te így látod, én meg másképp. Nem akarok senkit meggyõzni az igazamról. Pont.
Igen a 2. rész eléggé korrekt volt de ahhoz képest a 3 nagyon erõltetett, unalmas volt és nehéz is.
Ez az új rész meg olyan, hogy eddig kb 5-bõl 1 ember írta, hogy vállalható a többi azt mondta, hogy nem is érdemes foglalkozni vele. Videók alapján engem sem gyõzött meg. Majd 10 fontért jó lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ami különösen jól hangzik:
"A véletlenszerû respawn-rendszer segítségével nincs két egyforma harc"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PCF a Bulletstorm-al maximálisab bebizonyította hogy egy GeoWot is oda lehet nekik adni, abból jó fog kisülni. Pont az volt a lényeg, hogy más legyen mint az elõzõek. Itt már nem kell feltétlen egy lasabb menetû storyra építeni. Igazából bármit bele lehetett pakolni és ezt meg is tették a rivjúk alapján. Gyorsabb, tempósabb, jobb akciók, újdonságok, változások minden területen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Próbáltam leírni, hogy gratula, de nem megy. Ne haragudj.
A frankó 1. rész és a kifejezetten jó 2. rész után nekem a 3. elég nagy csalódás volt.
Ez meg ugye People Can Fly-os, nem Epic-es. Nem tudom. Nem vagyok meggyõzve.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GameFly-on vásárolnék 😊
Basszus, legközelebb úgy fogom intézni, hogy a Londonban élõ unokatesómmal felrakatom a LogMeIn-t, és onnan fogok vásárolni 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Azért van fémháza, arra van vezetve a hõ. Vannak olyan HTPC házak, amelyek direkt ezen megoldással passzívhûtéssel is elmennek.
A halkabb hûtésért cserébe semmi problémám nincs azzal, hogy a háza is melegszik és ott adja le a hõt.
A mûanyag házas nettopokat meg állítva, felfelé nézõ szellõzõvel kell tartani, mert úgy jó a hûtése, de így is vinnyog a laptop venti benne, és ugyanúgy fõ terhelés alatt a belseje 😊
Egyébként nekem a TV alatt most egy PlayOnHD Mini van, ami szintén úgy van megoldva, hogy a benne lévõ proci fejjel lefelé van beszerelve, rányomva a mûanyag burkolat alatt végigfutó fém keretre, így nincs benne mozgó alkatrész, tökéletesen hangtalan ... és probléma nélkül megbirkózik minden videó anyaggal, kezdve a 3D-sekkel, stb. Persze a burkolat fel tud melegedni, de ez senkit sem zavar ... a hangtalanság kárpótol 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
HDD kérdéköre az necces, de ha nagyon spórolni akar valaki:
a, Olcsó kicsi SSD. Használt külsõ HDD.
b, Használt noti vinyó bele. Használt külsõ HDD.
Az USB 3.0 miatt nem lesz lassú a rákötött külsõ vinyó. Csak egy USB 3.0-as rack kell. 3k körül már korrektek vannak.
Ezért írtam, hogy használt pár hónaposért a 20k az elég durva jó ár volt.
Asztali PC-t ki lehet hozni már nagyon kevésbõl, ennél is kevesebbõl. Kérdés, hogy mi a cél, érdekes-e a fogyasztás.
Gondolj bele: Asztali PC min. 140W vs. nettop 20W.
Ki lehet számolni, hogy mennyi idõ alatt hozza be az árát csak az áramon és akkor a zajterhelés, helyigén, hordozhatóság kérdésérõl még nem beszéltünk.
Sokkal több értelme van ezeknek a kis gépeknek, mint egy tabletnek, ami szórakozásra ok... de érdemi munkára? Pff.
Na tessék, a kijelölésre lustáknak, csak most 😄http://www.origo.hu/tudomany/20130307-megallitana-a-metrot-a-pokember-fonala.html
Trinity nekem nem férne bele.
Akkor ezekbe/ezekhez még kell venni RAM-ot és HDD-t is... egy komplett asztali gép ára 😞
De ez a "régi".
Az újabb nyilván jobb... nt-A3800. Magasabb órajel, több memória mehet bele, gyorsabb GPU, többi u.a.
Dimension 190(W) x 135(D) x 25(H)mm
Processors Supported AMD Dual Core E2-1800 1.7GHz APU
Chipset AMD A45 FCH
Memory Supported One SO-DIMM Socket support DDR3 up to 8GB
VGA Graphics AMD Radeon HD 7340 support DX11
Storage Interface One SATA II connector for 2.5"HDD or SSD
LAN 802.11n Wi-Fi wireless networking
Front I/O Two USB 3.0 ports
SD/SDHC/MS/MS Pro/MMC 5 in 1 Card Reader
Audio line in 3.5mm jack (digital/analog)
headphone 3.5mm jack
Back I/O Gigabit LAN port
Four USB 2.0 ports
Audio line out 3.5mm jack (digital/analog)
HDMI port support up to 1920x1080 resolution
DVI port (support VGA out via DVI to VGA Adapter)
Aztán meg jött az E450 😊
Mostanában ugyan nem néztem, de mivel itt a Trinity, tuti a E450-el szerelt masinák ára le kellett menjen ... meg is nézem mit kérnek most egy ilyenért 😊
Az az Arctic MC101 mondjuk egy brutál felszereltségû masina (beépített digitális tuner, stb), és a hûtése is halkabb, mint a többinek. Ráadásul erõs Trinity van benne, core i3 képességekkel (ami már nagyon jó) és az összes Intel IGP-t alázó videós képességekkel.
Ugyan 140k, de szerintem hasonlóan szerelt laptopot sem kapsz ilyen képességekkel 😊
Elõde egy Atom procis volt, az persze gyérebb volt, de ment azzal is a FHD filmezés + torrent.
Ezzel meg még gaming is néha befigyel :-)
Trinity NAGYON odabax! Sajnos az ára is... 140k elég kemény.
Nekem nt-a3500-am van 40k körül volt az alapgép + 7k a 4 GB DDR3 + 12k az SSD. Ehelyett tehettem volna bele 2.5"-os noti HDD-t, de így még csendesebb, még kevesebbet eszik és nem kell vigyáznom a rezgésekre :-)
Külsõ vinyók meg csurrannak, cseppenek ingyé' persze pár bad block van rajtuk de csak filmek vannak rajta.
Jah még annyit, hogy kínából rendeltem hozzá távkapcsot + IR vevõ-t... 1k volt p.k.-val, teljesen jól mûködik :-)
Ahol beállítottam egy ilyet most már lassan talán 2 éve, ott a munka végén megkérdezték: Ok, az ott a router, de hol a szerver?
Teljesen komolyan kérdezték.
Amúgy nagyon megszerették, mert áramszámla hirtelen 5-6k-val lejebb kúszott/hó, a régi szerverhez képest.
Sok helyen csak file szerver kell, oda is jó, mert egy NAS árából ki lehet akár hozni, nyilván full Linux kompatibilis, így nem kell költeni op. rendszerre sem.
Van ahol szerver és kliens is egyben. Pontosan olyan rugalmasan formálható az igényekhez igazítva, mint egy normál asztali pc.
Ezekbõl brutál kis otthoni 'szervert' lehet csinálni ... NAS, Web/FTP, közben mehet a TV alá médiaszervernek, üzemelhet non-stop, fogyasztása béka segge.
A régi típusok meg atom procis vackok (pl Foxconnok) elég trék voltak, de E350/E450-tõl már mindenre jók, játéktól elkezdve bármire ... a Trinity-k meg fõleg!!
Viszont ez 1x beruházás és nem függsz ilyen esetekben senkitõl. Nem kell notira sem költened, plusz azt látják is.
Ez gyak láthatatlan... rádobod a Tesco katalógust a tetejére, egy 2k-s BT egér és egész nap elvagy vele.
Ez most nem rábeszélés, csak egy alternatíva a problémádra.
Azon a 20k-s PH-s gépen elgondolkodtam amúgy... de persze 1 óra alatt elvitték.
What? Ezek komplett nettopok, teljes értékû számítógép egy jobb féle APU-val. Mindenre lehet használni.
Ha laptopba jó egy E350 (vagy E450), akkor egy ilyen kis komplett gépbe miért ne lenne jó?
Én a TV alá akarok hasonlót, jelenleg egy ilyennel (Arctic MC101) kiegyeznék 😊
Nem vicc!
Intel SSD-vel, könyvelési szoftver + földnyilvántartó.
Van ahol a rém olcsó 30 GB SSD is bõven elég volt.
Természetesen mentést készít naponta az egyik kliens gépre.
Mert mi volt a követelmény? Csendes, olcsó, rémesen kis fogyasztás, kicsi, könnyen és gyorsan cserélhetõ, relatív gyors. Alapból 3 év gar van rá.
Van hol az USB3.0-ás portján rajta egy külsõ HDD oda is ment.
Hétvégére hazaviszik a szervert, rázkódásra term. nem érzékeny :-D
Karbantartása 1 perc.
Aztán van olyan, aki belefáradt a minden féle mediaplayer, meg HTPC baromkodásba, meg netezni is szeret közbe közbe. Neki anno 140 ezres Dune bukott el ezzel szembe. USB-s external BR playert is kért!
egyébként zorró vedd be a végét ezzel a linkel 😄😄
b-17, blood, iwar2, outcast behúzva