Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
'Call Of Duty: Ghosts - ez lesz a folytatás?

Call Of Duty: Ghosts címet fog viselni a „Modern Warfare 4”? Lehetséges, hogy eltér a széria a szokásos vázlatától.
Egy állítólagos Infinity Ward alkalmazott meglehetõsen érdekes információkat szivárogtatott ki a világhírû Call of Duty széria fejlesztésben lévõ részérõl. Úgy tûnik kicsit eltér a történet a Modern Warfare 3 cselekményétõl, de nem tudni mennyire kapcsolódik az elõzményekhez. Az eredetileg Call of Duty: Phantoms-nak titulált rész valamennyire a jövõben fog játszódni, de mostani fegyverekkel, mivel egy hirtelen fordulat végett rákényszerülnek embereink, hogy „régi” fegyverekkel szálljanak szembe ellenségeikkel.
Az alkalmazott elmondása szerint szeretnének több pusztítható környezeti elemet belevinni a játékba, amiket a javunkra fordíthatunk, mint ahogy azt már jól megszokhattuk a Battlefield 3-ban. Azzal példázott, hogy ha lelövünk egy helikoptert, az pedig beleütközik egy környezõ épületbe, az rádõlhet a ránk leselkedõ ellenfeleinkre, illetve a nemrégiben megjelent Black Ops 2 Revolution DLC Hydro pályáját is említette példaként. Állítólag ez a cél, de úgy tûnik gondokba ütköztek a multiplayer oldalon ezzel kapcsolatban, annak ellenére, hogy az egyjátékos módban jól mûködik az elképzelés.

Ha már a Call of Duty: Ghosts multiplayerjénél járunk, errõl is jöttek információk, többek között a dinamikus töltõképernyõrõl, amellyel izgalmasabbá kívánják tenni a többjátékos meccsek közti unalmas idõt. Például ablakokon keresztül vagy helikopterrõl leereszkedve lépünk be a játéktérre ahelyett, hogy egy szimpla visszaszámlálást kéne néznünk. Emellett a CoD rajongókat nagyon megosztó multiplayer karaktermozgásról is beszélt a titokzatos forrás, állítólag nem tér vissza a Black Ops szériából a hasra vetõdés, ehelyett ha elegendõ lendülettel futunk, csúszhatunk a térdünkön, és eközben lõhetünk fegyverünkkel is. A Call of Duty: Ghosts-ban a PC játékosok kedvence, a sarkok mögüli kikukucskálás is visszatér, ám nem tudni, hogy konzolokon lehet-e majd leskelõdni. Ezeken felül még hasalás közben jobbra-balra is átgördülhetünk, hasonlóan mint a DayZ-ben. Csupa móka, kacagás.
A Modern Warfare szériából elvileg nem tér vissza a Spec-Ops coop mód, ehelyett új idõtöltést terveznek, de nem valószínû, hogy a Black Ops-ból ismert zombis móka lenne a befutó.
Mindez hivatalosan még nincs megerõsítve, de a beosztott szerint május 1-jén érkezik a játék elõzetese, bejelentése. Elmondása szerint egyébként csak az újgenerációs konzolokra fog érkezni, illetve PC-re, várhatóan õsszel. Meglátjuk.'

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Én meg Steamen 1358-ért PC-re.
IMYke2.0.0.0
12 alatt nem volt sehol.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ne viccelj, nem volt 12.5 euro vagy az alatt azóta sehol?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Kereken 10 percig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
PC-n is volt már olcsóbb.

davidka003
Live-on 990 Ft-ért vettem Xboxra. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tehasut
A világ legelcsépeltebb akciója: Sleeping Dogs. Most épp a GetGames-en, 75%-ozták.
Laza
Én is bezúztam havernak az alapot meg a SP-t külön-külön a 20% kóddal 😊
Indul a multi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Nyehehe, kösz a hírt! Végre be tudtam húzni Mechromancerrel együtt a GMG-rõl, mert végre hajlandóak voltak leakciózni a DLC-(ke)t is. És jó még a -20% voucher is (GMG20-NT7TS-SY2RT).
Pandora, rettegj, jövök! Lóbálom a kétkezes kardot a bõrpáncélban... ööö... nem. Bocs, ez még a Skyrim hatása <#vigyor5>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Miért, jó játék? <#fejvakaras>

Egyébként másnak bundle-kbõl leesett, egyébként is filléres indie cuccok porosodnak aggszûzzé váltva a Steam accountján, nekem a Half-Life 2. Így stílusosabb.
Rapid81
Nyet.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Tényleg kapta már meg innen valaki a Bio kódját?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Kisebb kép nem volt? Mobilról vagyok, cseszed...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Legközelebb 300 kb alatt legyen vagy linkeld. Köszi.

HeadHunter86
Uhh tényleg, basszus spoilerba kellett volna. Mindig elfelejtem.

TBTPumpa
Az ilyen méretû képekkel ebben a topikban csak óvatosan!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HeadHunter86
Közben rájöttem, hogy ez pre-order, gondolom majd idõvel küldik a STEAM-es kódot is.

"Mondom ezt úgy, hogy a HL2-vel még egy percet nem játszottam"

OMG

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
Vagy lehet, hogy kilopták és Magnum éppen most kutatja ki volt a tettes, de mivel nem került még ki a netre így nehéz dolga van de Jégcsákánytól meg nem mer segítséget kérni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Vagy csak várnak az id féle Doom 4 megjelenéséig! <#idiota>

Esetleg csak paráznak, nehogy megint kilopják tõlük a félkész Half-Life játékot!

Shep
Nem játszottál a HL2-vel? Akkor nem mondom el ,hogy a végén Gordon megszólal. 😄

HeadHunter86
Megvettem Gamersgate-n a Bioshock Infinite packot. Meg is kaptam mind a 4 kulcsot, aktiváltam is. Viszont az Infinite-t merre kell?
Ide írták hogy írjam be a kódot: https://www.finkmanufacturing.com
Meg is történt, benn vagyok. Ilyen kis minijáték. Megadtam a mailcímem is szépen. Ez azt jelenti, hogy innen fogják majd küldeni nekem a STEAM-es kódot? Jól sejtem?

Rapid81
Hl3 nagy valószínûséggel már rég kész, csak félnek a bukástól vagy várják a Source2-t.

Éppen ez az, hogy a bejelentés bejelentéséig se jutottak el, és félbehagyták a franchise-ukat.

Szerintem nem baj, ah be van valami jelentve, aztán majd jön egyszer évek múlva. Az sem, ha csak sok év után folytatná valaki egy sikerjátékukat vagy egyáltalán nem. De ha egy sikeres cég félbevág egy sikeres szériát, majd úgy hagyja, az nem kóser. (Mondom ezt úgy, hogy a HL2-vel még egy percet nem játszottam. Bevárom az Ep3-at <#idiota>)
Laza
Pf, most nézem, hogy csak az EUR-GBP váltásnál jön ki kb 2 eur-al olcsóbban, ha forntban váltom a két eredeti árat (9.99 font és 13.60 eur), akkor a GmG-s kb 100Ft-al olcsóbb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Na, erre most a GmG-n is megjelent a BL2 akciósan 13.60 eur-ért ... lehet azon a 2 eur-on már nem kéne tökölni a proxy-val 😊

MerlinW
Az egyetlen és utolsó hivatalos Ep3 bejelentés akkor volt, mikor az Ep1 megjelent. Akkor is csak annyi, hogy három epizódot terveznek.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Csoda, hogy a Portal 2-t és a Dota 2-t nem epizódokban adták ki! <#idiota>

MerlinW
Biztos hozna valamennyit a konyhára, de az biztos, hogy a Steam fícsörök, Dota, TF2 tizedét sem.

[merlinw.org]

MerlinW
Dehogynem volt információ. Megmondta Valve, hogy NEM lesz Ep3. Ha lesz is még HL, akkor az a HL3 lesz, ami azóta nincs tervben. Jelenleg DOTA2, és egy még meg nem nevezett új projekten dolgoznak. Gabe szerint 2015 elõtt biztos nem lesz semminek folytatása.

[merlinw.org]

DarkSector
õk csak 2-õig tudnak számolni...

davidka003
Mondjuk azt máig nem értem, hogy miért nincs új HL rész. Simán termelne hasznot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Laza
Azt nem tettem hozzá, hogy a pár hozzászólással lentebb említett BL2-t vennék havernak, de az UK only, nem tudom megvenni simán 😊

Szóval kéne az a proxy 😊

Totti5
Elõzõ részek, átlagos tapasztalatok miatt beáraznak mindent. Már pehet PS4et is elõrendelni zavvin...

Azt meg kb mindenki borítékolta hogy lesz EP3 amikor volt róla szó, az adatlapokat megcsinálták a rendszerben. Aztán hogy a Gabi inkább minden mással foglalkozott, csak a HL2vel nem már más kérdés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
Hivatalosra én nem emlékszek. Max. találgatások...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Ehhez képest a Kuglival elég sok hivatalos bejelentéses link is található - 0-nál több.

volt hivatalos ep3 bejelentés?

akkor meg mire a rinya?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zomil
Nincs esetleges ep3, mivel párszor elmondták már, hogy az egy hatalmas fail volt a részükröl, hogy azt hitték ez igy müködhet.

Viszont valoban a HL3-rol nincs hir, de a Valve!=Blizzard akik 4évre elöre bejelentenek valamit. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

3 heti várakozás után a mai napon végre megkaptam a fizetésem (tegnap még ehhez telefonálgatni kellett bõszen). Öröm, bódottág... :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
A Half-Life 2 Episodes még nagyobb buli! 2006-ban érkezett az elsõ rész, 2007-ben a második. Azóta semmi információ az esetleges Episode 3-ról vagy a Half-Life 3-ról.
Éljen a Valve!

Zomil
Néztem a paxos videot...ez egy sima MTG(Magic: The Gathering) koppintás...

arty
ingyenes=mikrotranzakciós? 😄

Forza.

Tinman
Hmmm... ez csak akkor valami kis spinoff-szerû figyelemelterelés. Feltételezem a Bli$$ nem ebbõl kíván megélni az elkövetkezendõ pár évben.

Mondjuk az SC2 Episodes jó buli.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
"nehéz is"

Ez miért baj? Bár nyilván aki nem élvezi, annak ez hátrány. Ilyenkor kell kikapcsolni és elfelejteni😊

Daell Drow
Hat mit ne mondjak nem kicsit wtf, a naptarra is ra neztem nem e aprilis 1 van.
Daell Drow
Allitolag ingyenes lesz, most is megy a paxon a demozasa. LINK
Totti5
Hogy meg legyen a balansz:

"Gears of War 3

Nem futok felesleges köröket. Hangulat, látvány, zene, játékmechnaika mind mind pazar. Story okés, drámából is kijutott kellõen, volt egy jelenet amin besírtam olyan szépen zárt le egy fejezetet a trilógiából, a vége más lett mint vártam így az is tetszett. 4 fõs co op végig, sosem kellett egyedül menni. Multi nem izgat, de ahogy nézem igen masszív.

Act 1 - a sorozat legjobb bevezetõ szekvenciája
Act 2 - kissé unalmas, különösebben semmi különleges nem volt...
Act 3 - brutális volt
Act 4 - a lendület megmaradt
Act 5 - EPIC volt

Amit érdemes kiemelni még hogy, grafikaliag mindent megcáfol igen nyomatékosan ami Unreal motor sztereotípia... döbbenet mit mutat egyes szakaszokban, teljesen az ellenkezõjét mint várná az ember. Optimalizálás 5ös alá-alá.

Remélem lesz még Gears valamilyen formában a köv genre nyitócímnek pl az új Unreallal, hogy felállítson egy mércét.

9/10 ( ACT 2 miatt )

Ja igen, hatalmas + a minõségi MAGYAR felirat miatt."