Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Miért? Az összes játékod letöltve kell legyen?

Persze lehet én látom rosszul, de ha én játszok, akkor kizárólag 1 játékkal játszok, amíg végig nem viszem. Más nem érdekel, így lazán elvagyok 1 játék + op. rendszer kombóval az egyik 60 GB-os SSD-n.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így már tökéletesen megértelek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jetblack
Ez igaz de pl nalam minden jatek steam-es kiveve a Driver San Fransisco akkor mar nem eleg a 128

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Én ilyen szempontból hardcore júzer vagyok - egy 260 GB-os partíciómon van kábé 3 GB helyem: emlékeim szerint 40 játék. Rengeteg fordítás, tesztelni való, és persze élmény játék.
Szóval, míg más 1 játék 1 végigjátszás elven használ egy SSD-t, nálam az nem járható út.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Szegény ember pro tipje:

Op. rendszer + 1 max 2 játék az SSD-n. Minden más HDD-n.

Ha egyszerre csak 1 játékkal játszol hidd el elég a 60 GB is. Tapasztalat.

Viszont van egy ismerõsöm, aki egyszerre 6-7 játékot is fel és lewarezol, na neki a 128 GB is kínszenvedés, vett is másikat. Persze pénze dögivel.

Tinman
D.e. lepergett Tomb Raider: Anniversary credits.

Gametime: ~15 óra 30 perc + 1 óra Croft Manor
(Lassú kényelmes, de nem kivesézõs, achizós tempóba.)

Nagyon rendben volt.

Viszont aki a QTE-t beleszülte ebbe a játékba azt egy frissen köszörült szalagfûrésszel csapkodnám napestig. PARASZT!

Minek ez? Miért? Hülyék ezek?

Tök frankó, hogy a Legend puzzle elemeinek nehézségéhez képest 5x összetettebb feladatok vannak, a platform nehézség is simán 5x akkora.
Jók a boss harcok, ahol realtime kell küzdeni velük és akkor jön a QTE!

Szó szerint: Press "A" to win.

Undorító!

Nagyon tetszett a szokásos Croft Manor rész is, a rejtélyeivel, feladványaival.

Viszont achievment bugba futottam: -(

Hiába szereztem meg 8/8 relicet, eljutottam a végsõ szobába, kiírta az összegzést, összes suppliest is felszedtem és semmi. Utánaolvastam és sokan beleszaladtak ebbe. Csak úgy mûködik, ha totál leírtom a TR-t a HDD-rõl, újratelepítem, nem mehetek rá a New Game-re, hanem egybõl Croft manor és ha ekkor végigjárjuk megkapjuk az achit. PARASZTOK! -.-

Amúgy 8/10-et ér az Ani. Látszik, hogy keményen átdolgozták az 1. részt, bõdületes a különbség.

IMYke2.0.0.0
Röviden: 64 GB és 128 GB nekem nem lenne elég.
256 GB kezdetnek jó, de még mindig nem elég.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Dögöljön meg a szomszéd tehene: az átkozott laptoppal begépeltem 3 bekezdésnyi szöveget, és véletlen TAB gombbal a bongészõ visszalépett... teljes sztöveg eltûnt.

Tinman
60 GB-os SSD van a nagy gépben, igaz abból kettõ, mert azokat tudtam bõdületesen jó áron megvenni annak idején.

Ha odafigyelsz a beállításokra a Win7 és Win8 sem fogja "elhasználni" az SDD-t, nyilván a Linux sem. XP-t már csak saját felelõsségre... meg ott a Trim hiánya miatt eleve csak 80%-os hatásfokkal üzemel, meg borítékolható, hogy elõbb el is hullik a csatába :-/

Tinman
Az elsõk között vettem idehaza SSD-t ezt állíthatom!

Majdnem 3 éve! Egy 30 GB-os darabot erõsen nyomott, nagyker áron 25.000 Ft körül.

Kb. 1 évig nem volt vele gond. A HDD sebességének kb. 2x tudta csak persze az is gyorsnak számított.

Aztán elkezdett hetente, 1.5 hetente aktív Trim, kikapcsolt indexelés, etc. mellett 1%-ot romlani a kondíciója.

18% volt a legvége! Addig tökéletesen üzemelt. Másnap már nem mûködött. De ezt úgy képzeld el, hogy semmi. Totál semmi, még a BIOS sem látta már.

Hál' az égnek 3 év gar volt rá, még volt 1-2 hónapom. Bevizsgálták nagyker szervizbe, széttárták a kezük, gyártónak visszaküldték, az azt mondta, hogy egyszerûen elfáradt a flash. Furcsa... a monitorozó progim szerint egész életében kb. 1 TB-nyi adat jött-ment rajta. Ezt nem gondolnám olyan soknak.

Végül kaptam egy totál másik dobozos példányt, tehát garom is újra indult :-)

IMYke2.0.0.0
Windows 7 a maga 15-20 GB-jával és állandó írásaival nem túl SSD-barát.
Nyilván, nem örök életre vesz az ember SSD-t, de 128 GB az "semmire sem elég", ha OS, programok és játék is.
Nálam csak az Ableton közel 20 GB.

Tinman
Csak az op. rendszernek senki nem vesz SSD-t, viszont az op. rendszernek és a pár gyakran használt programnak igen.

Hidd el nem az az optimális megoldás, hogy veszel egy SSD-t ráteszed a kedvenc játékaid és onnan futtatod õket.

Az az optimális megoldás, ha az op. rendszer és a kedvenc játékod is SSD-rõl szalad.

Kérdésem volna: Miért Windows 7 Ultimate? Pro nem elég?

IMYke2.0.0.0
Az olvasmányt ismerem.

Zomil
Igy jártam, nem gond 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Nevezhetjük jobbnak igen, a lent írt OCZ példák mind MLC-sek.
OCZ SATA III 2,5" MLC 120GB Agility 3

Az SLC-k elvileg hamarabb halnak, nem 30 hanem csak 10 évig élnek (matek szerint). Puff neki. Még így is 2x tovább, mint egy HDD. Ráadásul ha egy SSD meghal, az adatok nem vesznek el, olvasni lehet õket a végtelenségig, csupán írni nem lehet rá többé.

Ajánlott olvasmány

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Egy hívószó: MLC.
Én úgy tudom, ez a jobb.

MerlinW
OCZ SATA III 2,5" MLC 120GB Agility 3" 28.000Ft.

A minõségi részt nem igazán értem, szerintem te sem, mert miután nincs bennük mozgó alkatrész, illetve ugyanott gyártják mindegyiket, nem igen van "nem minõségi" SSD😊 Max az egyik gyártóé ebben gyorsabb, másban lassabb, míg a másiké fordítva. Nézz meg egy SSD-t szétszedve. Áll az egész kb 10 alkatrészbõl.
Az SSD egy elméleti "durranás", nem technikai😊

Nekem a legrégebbi 60GB-os Agility 3-am (20k) lassan egy éves lesz és 99%-on áll. Ha továbbra is így használom, akkor még kb 30 évig mûködhet (a végén gyorsul a pusztulás a csökkenõ blokkok száma által).

[merlinw.org]

Zomil: Mégse lett Xcom-om, bocsi.

Ugyanis végül kupont vettem, sajnos drágábban, mint a korábbi 6k volt, de még így is jól jártam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Nagy igazság ez! Talán a legnagyobb, amit ebbe a topika valaha írtak!
IMYke2.0.0.0
Hát kábé 😊

Shep
Nade mire lesz elég a köv genben 120 giga? Rárakod a win-t meg 1 játékot és tele is lesz? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Daell Drow
Pedig nincs azzal semmi baj, nekem ilyen van december ota. Es nagyon faszan teszi a dolgat. Win 8al hasznalom, kb 6 sec alatt fel all a rendszer, es 3 sec a leallas. Pedig a gepem is van vagy 5 eves (E8500), a jatekok meg nagyon gyorsan betoltenek es nicnsenek vinyo lagok.
IMYke2.0.0.0
Nem szeretem - elismerem. S mivel alapvetõen földim (én is, õ is baranyai, s ráadásul, Orfûn lakik, imádott Pécsem közelében), büszke is vagyok rá.
Ráadásul, intelligens humora van. Kell egy bizonyos IQ szint hozzá.
S ezt abszolút nem sértésnek szántam (senkinek!), egyszerû tény - szerintem.

IMYke2.0.0.0
Aki pénzes, legyen kényes 😊
Ha már van annyi pénzem, hogy valamilyen hardvert vegyek, akkor hulladékra nem költök 😊
MLC-re nem futja még, így nem is veszek SSD-t. Majd ha olcsón lehet kapni, akkor veszek. De, csakis akkor, ha minõségi lesz olcsó.

Tehasut
Ha szereted Nagy-Bandót, akkor nem értjük egymást. <#nevetes1>
Sosem kedveltem a fickót, humortalan, száraz alaknak tartottam, az elõadásait meg dögunalmasnak. Nem értettem, hogy mi a mókás a szövegein.
Így vagyok Sassal és társulatával, de szerintem rajta csak az tud nevetni, akinek fizetnek érte.
TBTPumpa
"De, mivel sosem lesz 10000 Ft-ért SSD-nk, így nem is izgat."

Van 120GB-os SSD 25 000 Ft-ért. 1 év múlva lehet, hogy már a 10 000 Ft-os értékhatárt súrolja! Bár ezek a fapados verziók.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Én nem az oprendszerrel szórakozom - azt egyszer jól beállítom, és kábé tojok rá.
2010 decemberében álltam Windows 7 Ultimate-re, kábé 2 hónap alatt minden nyûgjét kitanultam a netet bújva, azóta nem kellett az Intézõ mögé néznem.
S nálam kimerül annyiban az oprendszer, hogy elindul (tojok rá, hogy 1 perc mire kattinthatok a kedvenc parancsikonomra) és lehetõséget ad a fájljaim kezelésére.
Nem nézegetek a motorháztetõje alá, nem végzek vele speedtesteket, és az sem zavar, ha nem nanoszekundum alatt tesz meg dolgokat.
Csak Windows 7-nek sosem fogok SSD-t venni.

Ha veszek, akkor mindenképp akkorát, amire csakis a programjaimat és a játékaimat teszem. Legfeljebb, ha olyan olcsón adják, akkor kap egy 128 GB-osat, amin terjeszkedhet.
De, mivel sosem lesz 10000 Ft-ért SSD-nk, így nem is izgat.

Shep
Ezüsttel befújt betyárkörte 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
SSD-r minden miatt veszünk, amit gyakran használunk. Op. rendszer is ilyen :-)

IMYke2.0.0.0
Akkor mi fél szavakból is megértjük egymást 😊
Nagy-Bandó híres monológja jut eszembe 😊 Amit ugye ez alapján írt meg a saját generációja emlékeit felidézve.

Tinman
Planet Earth.

Következõ:

Mi az fényes, kezedben elfér... ha feldobod pörög, mégis salakanyag. Ha leesik nem törik el, de továbbra is salakanyag?

Nu?

Shep
Nem hitte szerintem de majd megmondja, vagy letagadja 😊

Tehasut
Igen, én is ebbe tartozom!
IMYke2.0.0.0
Akkor elég jól titkolta - azt hitte, hogy elgépeltem 😊

IMYke2.0.0.0
Nyilván - de egy Wind 7-8 miatt az okos ember nem vesz SSD-t.
SSD-t a felhasználói programok és a játékok miatt veszünk.

Shep
Jaj de amatõrök vagytok, õ is tudta, hogy a Halotti beszédbõl van 😊

Shep
Szabad a gazda! Nem tudom mi az ami ég is és ráadásul Föld is 😄

IMYke2.0.0.0
Vogymuk: Halotti beszédbõl minimum ismerõsnek kellett volna lennie 😊

Tinman
"Isa por és..."

Time to learn ;-)

Tinman
Egy korrekt 7200rpm-es vinyó adatátviteli sebessége 120/120 MB/s körül van. Egy normális SSD 500/500 MB/s körül muzsikál.

Ég. És. Föld.

TBTPumpa
WTF? "vogymuk" <#idiota>

Az a fránya notebook! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
A 74-75-ös generációnak még dala is van - szóval, mink vogymuk a legjobbak. 😊
The Connells...'74-'75

Shep
Megnéztem a Beyond TS videot, és módosítanám amit tegnap írtam. Nincs a grafikában semmi nextgen, egyes karakterek arcai vannak szebben kidolgozva és ennyi. Ráadásul a játék maga sem tûnik túl nagy számnak, bár pl a korábbi akciósabb video azért nem tûnt rossznak. Nem is nagyon értem Grebber óriási fellángolását.

Tinman
Live-os lenne már megvettem volna :-D

Tinman
Ollan' opció nincs. Min. 7 max 9 órára vagyok hitelesítve. A 7 órát nem szeretem, a második, harmadik 7 órás alvás után tuti 9-10-re van igényem.

Egyszerûen nem értem, hogy bírja szemed... egész nap programerkedsz, este meg progamerkedsz, nem gyenge.

Persze, mikor volt egy kis meló nélküli idõszak az életembe, akkor nekem se volt gond a hajnali 1-2, de akkor azt úgy, hogy reggel 8-9-tõl toltam a gamezt.

Arty: most vettem kupont, úgyhogy kösz, de mégiscsak kihagyom 2,5k-ért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
A 79-es évjárat a lekjopp! :-P

RatBaG
ha összejön a dolog, engem érdekelne!

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
Na, LA Noire letudva, végre felszabadul 13 giga hely. 😊
Jöhet witcher, az 16 giga szabad hely lesz. 😊
MerlinW
Beszippanthatnák úgy csendben észak-Koreát, több legyet ütnének egy csapásra és a világ is nyugodtabb lenne😊

[merlinw.org]