Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Azét vágják meg a filmeket, mert így próbálják az emberek képzelõerejét karban tartani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Legyél már toleránsabb kolléga... :-) Mármint nem a gay dolgokkal, hanem a tévés véleményünkkel kapcsolatban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt mondjuk kifejezetten utálom én is, ha megvágják.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na ez a digitális platform meg az eredeti nyelv nálam olyan egy rejtély. Kell, hozzá valami extra, mert én hiába nyomkodok bármit nem lesz annak még orosz hangja sem, nem hogy angol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mondtam, hogy furcsán fog hangzani. XD

1. Túl könnyû és nem ugyanaz
2. Na meg a bilit is mi? XD
3. Ha valamit félbehagysz annak is megvan a hangulata, hogy keresed hol jártál (könyvnél nem használok könyvjelzõt, hanem beleolvasok, filmnél is nagyjából odatekerem... én már csak ilyen állat vagyok, de ennyire már szerintem ismersz!)

Focimeccs meg ha nem tudsz ott lenni szigorúan tévében élõben!!!!

A filmeknél inkább az baj, hogy megvágják õket. Még a Filmmúzeumon is belefutottam abba, hogy a fõhõs motivációját tekintve kulcsjelenetet kivágta. Manapság már fõmûsoridõben - digitális platformon, persze -, már legalább szinkront és feliratot is lehet választani.
Tikal
hát ja, elég mokás ez az ágyban nézem a sorozataim tábláról fetisizmus, sokan rá vannak erre csuszva, nem tudom mi benne az izgi, talán ha 14 éves vagy és a paplan alatt nézheted a tilos filmeket 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tinman
A gay közösülésnek is gondolom más a hangulata, mégsem csinálom.

Betegek vagytok! <#ijedt>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

OK, videómagnóról hallottál már? DVD-lejátszó? Blu-ray? HTPC? Bármilyen PC tévére rákötve? Esetleg konzol? Meglep, hogy valaki a régi álmát, hogy az ágyban nézhessen filmeket, egy tablettel valósította meg. Nem tabletellenességbõl mondom, csak mókásnak tartom.
Tinman
Ennél betegebb kijelentést már rég olvastam. (Nem bántásból... inkább úgy képzeld el, hogy zabálunk éppen egy pizzát valami csehóban egy baráti kör kellõs közepén, erre te ellõsz egy ilyet, én meg rögtön állatos szexel vágok vissza. :-D)

Pro tip volume sok:

1. Pause. Kimész a dolgod intézni.
2. A film elején behozod a nasit.
3. XBMC pl. megjegyzi hol állítottad le az adott filmet, így ha elunod 30 perc után, akkor másnap ugyan onnan folytathatod tovább.

Nekem ne mondja meg egy hazug ker. tv, hogy mit nézzek, hogy mit vegyek a boltba. El tudom dönteni.

Tudom lerágott csont, de évek óta nem nézek tv-t. 5-6 éve tuti. Ja, de az X-fucktor, Voice arra érdemes részeit párommal együtt meg szoktuk nézni, de ezeknél is inkább rászoktunk már a másnapi netes nézelõdésre, mert csinálnak a 2 órás mûsorból 2 óra 45 percest a fos reklámjaik miatt.
Semmi mást!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tikal
PAUSE, kiszaladok nasiért meg pipilni, ez így milyen? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

davidka003
Én például DVD-n nem raknám már be a Gyûrûk Urát de ha van a TV-ben akkor megnézem. 😄
Más a hangulata és az jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fura kijelentés következik: Azért megvan annak a szépsége, mikor tévében nézel például egy filmet (jön a reklám, kiszaladsz nasiért, épphogy visszaérsz mire folytatódik a film... tényleg van egy hangulata szerintem).

genndy
De õk csak akkor tudták azt nézni, amikor éppen volt a tévében. Õ meg akkor szeretné a saját sorozatát, amikor éppen akarja - nagy különbség 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Az elõzõ az volt, hogy ágyban fekve nézem az elnök embereit,

Érdekes, nekem már a nagyszüleim is ágyban fekve nézték a Columbót meg a Máltai sólymot a fekete-fehér Uranuson, 25 éve. Tudhattak valamit.
davidka003
muszáj

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

És annyira muszály, hogy minden HDD-n legyen? Kell valami letöltöd, addig meg megnézel egy filmet.

Volt nemrégiben téma a Sleeping Dogs és DLC-i!

Nemrégiben pörgött le a Zodiac tournament: Körülbelül 1 órányi verekedés az egész, de bõszen megfûszerezve néhol a régi idõ ázsiai verekedõs filmek kliséivel (eleve az intro már ilyen és még egyéb elemek, mint pl. NPC-k).

Nagyrészt aréna harcok teszik ki ezt az órát, de azért van némi gyûjtögetni való is. 1-2 eurót bõven megér bárkinek, akinek az SD harcrendszere tetszik. Végigvitel után a harcok újra lejátszhatóak tetszés szerint (vannak különleges ellenfelek, melyek a 80-as évek filmjeibõl lehetnek ismerõsek pl. Tong Po, ha mond ez valakinek valamit <#papakacsint>)

Nemrégiben (3 perce) a Nightmare in North Point DLC-n is végigértem. Ezt már kissé tartalmasabbnak éreztem a körülbelül 2 órányi játéidõvel (mindent elvégeztem ezalatt, amit el lehetett). Volt itt harc bõven, gyûjtögetés is akadt, illetve az újfajta ellenfelek megfûszerezték rendesen a dolgokat (némelyiket csak speciális dolgokkal lehet legyõzni). A történet maga nem nagy eresztés, igazából elég klisés, de humor itt is akad itt-ott.

2-3 eurót szerintem ez is simán megér (6-ot azért nem). Ráadásul még az alapjátékban is ad egy-két cuccot, fõleg ruházatot (egyébként a Zodiac is).

Mint említettem a preorder cuccok DLC-t nem ajánlom, de ezt a kettõt ízlés szerint lehet fogyasztani.

Késõbb majd jelentkezem Year of the Snake DLC beszámolóval is (egyébként eddig 44 óra van az SD-ben és most már csak ez utóbbi DLC-bõl hiányzik 2, azaz 2 darab achievement).

DarkSector
Én mással játszanék az ágyban fekve.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Azt a kényelmes fajtádat! <#nevetes1>
Igen, így mondjuk tényleg a laptop a legjobb, mert a tablet ehhez már gyenge. Hacsak nincs olyan érintõképernyõs monitor, amit az ágyba tudnál vinni, mert akkor az össze lehetne kötve az erõs desktop géppel... hm, nem is rossz ötlet. Asszem tudom már mibõl fogok meggazdagodni <#nevetes2>

Botond
Desktop+tabletem van most, de szeretnék ágyban fekve játszani civ5öt egy érintõképernyõs laptopon. Ez az álmom most éppen. 😊 Az elõzõ az volt, hogy ágyban fekve nézem az elnök embereit, szerencsére a dvd-im át tudtam konvertálni mpeg4-be, hogy az ipad is felismerje, szóval az teljesült. 😊
genndy
Mármint ha kell egy gép arra is, hogy kényelmesen netezz, ilyesmi, amire egyébként a laptopot használnád.

MerlinW
Az elsõ SSD-k nem voltak jók, valóban - új technológia, ez normális. 2011 óta viszont sokat változtak.

[merlinw.org]

Botond
Aha, most látom, hogy van 3,2 tera is 6,2 milláért. Na az kell ide. 😄
MerlinW
"Windows 7 a maga 15-20 GB-jával és állandó írásaival nem túl SSD-barát."

Ez egyszerûen butaság. Nekem csak az OS van SSD-n, ami naponta 2-3GB írás/olvasást generál. A "matek" szerint, ha napi 20GB-nyi mûvelet lenne, akkor élne egy SSD ~10 évig.

A lényeg, hogy bárhogy is használod bõven elél addig amíg egy HDD.

[merlinw.org]

genndy
Felesleges olyan nagyot venni, nem kell hogy minden elférjen rajta. Amivel éppen játszol, azt átteszed (ha Steames, akkor átsymlinkeled).
Játékra én kitartok az asztali gép mellett. Ugyanolyan pénzbõl sokkal erõsebbet tudsz összerakni, mint laptopból. Sõt, destop+tablet kombináció ami most tetszik nekem.

Botond
Mega az persze giga. -.-
bon
SSD-bõl 1TB-os is van, csak írd megfizetni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Botond
Oké, így már értem mire gondoltok. A töltõképernyõs rész nem ugrott be, a mentéseknél nem nagyon játszottam olyat mostanában ahol ez idõ lett volna (értsd 10 mp-nél több), de töltõképernyõ pl SC2-nél is van, ez jogos. De SSD-bõl 256os a max, nem? Vagy van már 512-es? Nekem minden fel van rakva a vinyóra, amivel nem végeztem, és most ez olyan 370 mega, plusz az az 50, ami nem fér el, így még telepítésre vár, szóval az ideális egy 512es lenne meg egy kisebb a windowsnak. Bár továbbra is hajlok arra, hogy inkább laptop, mint asztali gép, de a régi megszokások azért hajtanak az asztali gép felé is. Mondjuk nem sos a dolog, olyan karácsony magasságában tervezek újítani a gépparkon megint.
HeadHunter86
Én csak a Starcraft II-t tettem SSD-re. Lényegesen sokat játszom vele, valamint single-ben brutálon néha elég sokszor vissza kell tölteni az állást. Ilyenkor jó ha másodpercek alatt betölti.

genndy
Nálam csak kölcsönbe volt egy 60 GB-os egy hétvégére, pont azért hogy megéri-e.
Rendszertöltés-mûködés már önmagában meggyõzött. Én ugyan játéknál nem méricskéltem, de ami észrevehetõ volt: Skyrim töltési idõk ~felére csökkentek (ez pont annyi, hogy megérje szénnétextúrázni, mert még akkor sem több a töltési idõ, mint vinyóról textúrázás nélkül), illetve Stalkereknél eltûnt a mikrolagg, amikor a nagy nyílt pályákon futkorászol egyik helyrõl a másikra. Még akkor is, amikor megetettem vele 4x textúrapakkokat. Tehát bizony nem mindegy.

Fpocok
NO!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Anno Cry 1-nél mértem:

Pályabetöltésnél egyik esetben ~10 mp, másik esetben ~35 mp-et láttam (akkori konfigon).

Hát ez nekem nagyon nem mindegy. És akkor ez még a lassú 1. gen-es SSD-m volt.

genndy
Sokat töltõ játékoknál akár másodpercekrõl is.
Meg jobb, hogy nem a játékidõ felében a töltõképernyõket bámulod, hanem ténylegesen játszol. Nyílt területen futkosáskor a pályarész betöltésekor nem akad, nem szakadozik. Nem esel annyira ki a játékból.
Persze, nem létfontosságú, meg nem is játéknál jön igazán jól, de jobb és kész. Rendszervinyónak én is már SDD-t fogok venni (majd, egyszer).

Tinman
If türelmetlen = igényes then = true.

HeadHunter86
Nekem hasonló van csak már az Agility 4-es. Olvasgattam én is és nekem is ez tûnt a legjobb választásnak SSD-k közül.

IMYke2.0.0.0
Lusták: 10 perctõl...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Rosszul érted.

Nem ritka a 20 mp-es különbség sem! Játéka válogatja.

A pop-up killer tény, pedig priceless! Legfontosabb!

IMYke2.0.0.0
Nekem nem jött be nagyon a film - véleményem: túl van pörgetve a dolog.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Tinman
Apropó film :-)

Megnéztem tegnap Cloud Atlas-t.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ 6 szál. Semmi bajom nem volt ezzel a ténnyel.
+ Kiváló színészek.
+ Mesteri vágás és operatõri munka.
+ Sminkesek remekül kitettek magukért.
+ Mondanivaló.

- értem miért volt benne, de kínosnak éreztem a nyugger szálat. Sõt. Zavart. Irritált.
- Sci-fi szál jött be leginkább, kár, hogy a kb. 40 éves Zöld Szójától loptak, nyugger szálban ezt be is vallották, amin nem kicsit koppantam! OMG! Mekkora spoilert nyomott az öreg akkor! Pffff -.-
- a kevesebb több lett volna ill. ha már... akkor jobb lett volna Cloud Atlas Part 1 és Part 2-öt is elkészíteni, hogy méltó történet és részletek kibontását kapja a mû
- de ha már ennyire nagy lélegzetvételû filmet készítek válaszoljam már meg a nem is annyira lényegtelen háttér és mellék kérdéseket, hogy hitelesebb legyen a film
- nagyon humánus és "kompatibil" akart lenni a film, de a meleg téma hetero felállásban is remekül mûködött volna picit átdolgozva azt a részt
- már megint a kibaxott Prometheus-féle GAGYI maszkok! Johnny Knoxville (Jackass) "vén pedofil" maskarája esküszöm hitelesebb volt. Mondjuk Tom Hanks - öreg völgylakóként, sõt tolvaj tengeri medveként is REMEK volt. Furcsa... a többit miért baxták el?

7.5/10 és ebben a filmben sokkal, de sokkal több lett volna.

IMYke2.0.0.0
Nekem sincs semmi bajom azzal, ha saját magától lop motívumokat - sõt: koherens, egyedi.
Csak meglepett 😊

A Gladiator OST-t annak idején, és még évekig, több tucatszor - s mikor TV-ben megy, vagy eszembe jut és felteszem gépre, a 15 perces harc jelenet alatti zenétõl még mindig kellemesen borsódzik a hátam: isten király az a zene.

Botond
Tizedmásodpercekrõl beszélünk, ugye jól értem? 😊
genndy
Hujujuj, ez nekem már mikor feltûnt 😊
De nem baj, amíg ilyen zenéket csinál, nyugodtan lopja csak el saját magától.

genndy
Meg gondolom akkor már azon akar Abletonozni is, biztos azt is megdobná. Úgy meg már simán kevés lehet.

IMYke2.0.0.0
No, újra,.,,

Hehe - stáblistát megint megérte végigvárni 😊

Fpocok
Türelmetlen embereknek nagyon jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Számít.

- játék indulása gyorsabb
- játékállás mentése gyorsabb
- játékállás betöltése gyorsabb
- nagyobb nyitott teres játékoknál pop up killer!

IMYke2.0.0.0
Hans Zimmer saját magától "lopott" - hallgassátok össze a Gladiátor és a Karib tenger 3. részének témáját 😊
A két monitornak hála 4. napja filmezek itt, és most pótlom a lemaradásaimat élõszereplõs fronton.

Botond
Van érdemi különbség, hogy SSD-rõl vagy sima vinyóról tolod a játékot? Mármint az oprendszernél értem (bár ez az egy perces rendszerfelállási idõ leszorítása szerintem nem az az élethalál kérdés, de jópofa), de játéknál? Mi lesz jobb? Úgy értem ez olyannak tûnik nekem, mint amikor egy körökre osztott stratégia alá erõsebb VGA-t veszel, hogy ne 75 fps-el menjen, hanem 100-al. Mintha számítana...