Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát mondjuk vannak hozzá elegen ,hogy ne legyen túl nehéz dolguk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Majd foglalnak maguknak másikat.

Forza.

MerlinW
Amíg megbízhatóak, addig nincs velük semmi gond. Maross teljesen korrekt volt, utalás napján küldte az anyagot ami tökéletesen mûködik, inteys-rõl számtalanszor vásároltam, sosem volt velük gond, stb.

[merlinw.org]

Shep
Hát olyan áron, hogy addigra a fél országuk elsivatagosodik a folyamatos fakitermelés miatt, ja a folyók meg elmocsarasodnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én nem tudom õket elkerülni, ugyanis egyel sem találkoztam még, vagy legalábbis nem tudok róla.

Rapid81
De milyen áron? Az a környezetszennyezés, ami Kínában van, senki javát nem szolgálja. Komplett régiók lakhatatlanok...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
ph-n.

Shep
Nem azt mondom, csak ,hogy pénteken utaltunk neki de vélhetõen csak hétfõre ér oda neki, ha biztosra akarsz menni kivárod, hogy nekünk minden rendben megy-e. Ennyi csak nem gondolom ,hogy átver, vagy ilyesmi csak ha már írogatunk ide hülyeségeket akkor néha valami haszna is legyen, hogy ha esetleg mégis van valami gond akkor ne essünk bele többen is.

IMYke2.0.0.0
Én kerülöm az efféle kódárus emberkéket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És ezt honnan tudnád venni? Egyébként engem érdekelne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
jahogy nem adja még a kódot a srác? akkor mit árul? az ígéretet? 😄

Forza.

davidka003
Érdekes ez az új világrend, hogy már megjelenéskor pár ezerért vehet az ember játékot. Régen álmodni se mertünk ilyesmirõl.
Gondolom nagyon megéri a cégnek. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Kicsit várjál még vele, mert mi is rendeltünk a sráctól de még nincs kód, hétfõn derül ki a dolog, persze ha van fölös 5e-d akkor nem szóltam 😊

arty
valakit érdekelne bioshock infinite kód 2500ért?

(ha igen, vennék egy kódpakkot (cry3+bio) 5ért, nekem csak a cry3 kell belõle...)

Forza.

arty
csak egy 120asom van, arra csak pár kiválasztott játék megy fel (több játékkal kísérleteztem, vegyesek az eredmények, rengetegnél semmit sem ér az SSD)

igen, az indításkor lassu a steam, pecseléskor, stb. pár mega (ha nincs preload 😄 ), az simán elfér, ellenben 1-1 játék 5-15 giga...

Forza.

MerlinW
Hát jah. $20-ért vettem a megjelenés utáni héten intkeys-en😊
Viszont jó látni, hogy megint több százan vették meg, így megint lesz élet a DS világban😊 Lehet kalapálni az újoncokat😊)

[merlinw.org]

DarkSector
Igen?
Megnézném õket. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
lol?
Tényleg szeretem de még mindig baszottul sok steam-en. Inkább venném Zavviról, mert annak a polcon a helye. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Csak elfogyott a kulcs!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Steam-en Dark Souls 50% (19€😉

[merlinw.org]

Myselor
igen,és ez a legszánalmasabb,itt van eltelt vagy fél óra,és ennyibe tudott belekötni hogy én milyen szavakat használok,hogy a játékkal mi nincs nagyon rendben,1 szót se nyögött.de mindegy nem is érdekel csak viccesnek tartom inkább.
MerlinW
China 'to overtake America by 2016'
Én megmondtam, a Biblia is megmondta😊

[merlinw.org]

Sajnos ebben egyet kell értsek. Elsõ amit néznek, hogy milyen a grafikája a dolognak...

Seggtémát direkt nem akartam szóba hozni, de volt már olyan, hogy fel kellett kelnem a székrõl, mert egyszerûen elültem a seggem teljesen.

Teljesen egyetértünk. Szeretek játszani, szeretek kockulni, de soha nem ment az alvás rovására, mert aludni is szeretek.

Mondjuk az tény, hogy néha kockulás után eszembe jut, hogy nem ettem 8 órája (délben ebédelek, 4-ig bent vagyok melóhelyen hazajövök és elfelejtek enni estig) és marha éhes vagyok. Beismerem ez se egészséges és nem is normális dolog.

Myselor
és ez így jó.a grafika nagyon kevés.de elég sokan arra élveznek sajna😊)
IMYke2.0.0.0
A grafika számomra is harmadlagos egy játék esetében.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
hát na.valamit valamiért.engem nagyon hidegen hagy a grafika,persze tetszik ha valamibe gyönyörködhetek,de egy psxes rpgvel örömmel játszom mai napig egy emulátoron ha az olyan jó játék.hát ha mások vagyunk mint õ.
wesker24
Azért egy Textura patch jöhetne habár nekem még így sincs bajom a grafikával ! 😄
Myselor
ja és elnézést akkor nem szar,csak nincs rendben.csak magaráznád meg miért.volt idõd de csak fenn akadsz a szó használataimon.okés értem :|
Myselor
de mi nincs rendben vele?ezt mond már meg erre vagyok kiváncsi,mire kellenek neked patchek?😄
Myselor
hát ez az,és akkor jaj hát nagyon nincsen rendben a játék és kiemeli hogy a pc-s legalábbis.omg elégedetlen emberek bakker.a grafika nem egy fuu,de jó ez,jól fut,fix fps.a játék egész jó eddig,bár keveset játszottam pár level.de hogy én nem értem miért szar az tuti
TBTPumpa
A hozzászólásom melyik részében írtam, hogy SZAR a játék vagy teljesen játszhatatlan??

Azt írtam, hogy valami nincs rendben vele és ezen a patchek segíthetnek majd. Nem írtam, hogy messzire el kell kerülni aki jót akar magának!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wesker24
Jah és ami a lényeg hónapokkal ezelõtt még úgy volt hogy Live-os lesz a játék és tessék nem LIVE-os ami hatalmas Piros pont neki és még steames achik is vannak hozzá 😄
wesker24
Egy részt szerintem is nagyon jól optimalizált full maxon megy sehol egy akadás és semmivel se rosszabb mint az elõzõ részek voltak !

Na jó lehet hogy a grafika nem pont olyan mint az 5-ben de kit érdekel ha jó a játék élmény 😄
IMYke2.0.0.0
A CDGalaxisost is STEAM-re kell regisztrálni. Ott is van a CDG oldalon - a borítóképen (is).

Myselor
nem trollkodok,csak kiakadok amikor értelmetlenül le van szarozva egy jóól portolt pc játék.nem értem.mond már meg légyszíves mibajod van vele.
wesker24
Még szép hogy onnan ha egyszer az ember aprópénzért olcsóbban be tudja szerezni a játékot 😄
wesker24
Ott persze hogy nem adnak hozzá úgy tényleg abszolút nem éri meg !

Én a Steames Preorder-re mondtam hogy megéri meg aztán amit a CD Galaxisban árulnak az nem is steames hanem sima Retail verzió
TBTPumpa
No offense, de muszáj állandóan trollkodnod? És muszáj mindig trágár szavakat használni a mondataidban?
Ez a stílus baromira nem egy fórumra való!

IMYke2.0.0.0
wesker24 mindig orosz/ukrán/külföldi forrásból vesz - és azt hiszi más is 😊

TBTPumpa
Én errõl beszéltem, itt nem kapsz hozzá Resi 5-öt és Season Passt sem!

Myselor
mert mi a lófasz baj van vele?😊 csak nem az hogy kurvajól optimizálták és a játék is elég jó.nem rosszabb mint az elõzõek,sõt.komolyan érdekelne.
wesker24
És az hogy még a 6k is sok érte szerintem nem mert kaptál érte 2 játékot (RE5+RE6)és egy Season Passt ennyi pénzért már megérte !
wesker24
Szerintem meg abszolút semmi gond nincs a játékkal ! Igaz Grafika lehetne jobb de nem a grafika a lényeg az irányitást meg meg lehet szokni.
wantonly
Köszönjük szépen! <#worship>
genndy
Na két jelentkezõ van, így már érdemes elindítani. Meglátjuk lesznek-e többen is rá 😊

Dead Island GOTY. NEM Raptr kulcs, hanem Steames gift, régebbrõl maradt. SG.hu-EJ tagoknak. Holnap este 8-ig. Sok sikert!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Optimális esetben az oprendszer gyorsasága nem számít - még egy 7200 RPM-es HDD is elég a dologhoz.

genndy
És persze az op.rendszert is. Szerintem ezzel lehet a legtöbbet nyerni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Hát nem bántam meg, hogy a Resident Evil 6-ot nem húztam be azonnal...
Nagyon nincs rendben ez a játék (vagy inkább a PC-s átirat)!

Majd késõbb olcsóbban (és néhány patch után) jobb vétel lesz, de ezért a játékért még az 5990 Ft is sok! <#idiota>

Viszont a Digital Artbook-ban miért csak a szörnyek szerepelnek?
Ez nekem magas... Egy rakás szereplõ van a játékban és ezek közül egy sincs benne az ArtBookban, bezzeg a szörnyek benne vannak! WTF?