Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Tele van a játék maszkokkal amúgy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Az utolsó ellenõrzõpontnál már törött volt a maszk...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

w77d
utolsó mentéstõl igen

Rapid81
Legyen szíves segítsen valaki, mert szétvágom a gépem a francba. Metro 2033ban összetört a rohadt gázálarcom és sehol sem találok másikat, így mindig megfulladok. Most kezdhetem elölrõl a játékot???

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Seth
Végig vittem. Nagyon jó,folyékony ,élvezetes,bár könnyû harc,szabadon bejárható terep metroidvania stílusban, sok secret, a kinézettel ellentétben egyáltalán nem gyerekes sztori, hosszú egy arcade címhez képest (12+ óra)

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Levágnám a fél karom, hogy játszhassak vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Zomil
Erröl egy konzolos kolléga irna némi véleményt? Eléggé felkeltette az érdeklödésemet 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Köszönöm! Ilyen jót nem tudom mióta nem nevettem!

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Ezt a hülyeséget honnan vetted? A nagy gamer versenyeken is a profik gamepaddal nyomják, mert az sokkal precízebb.
True story.

grebber
Mert ha valami jó és érdekel akkor úgyis végigviszem majd többször.
Legalább látom mennyi a gametime tudom mi honnan fog jönni és következõ végigjátszás már könnyebb lesz.

Xboxos wareznak még az is a nagy elõnye hamarabb van mint a pc-s és ha látom hogy a produktum egy hulladék (mint pl a legutóbbi ilyen az aliens fos) be nem szennyezem még a warezzal se a pc-met!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Igen, mert bár több, mint 1 nap után, de csak megkaptam a játékokat

1722 Ft --->
- Hitman Collection
- The Last Remnant

Aztán azóta már vettem Resident Evil 5-öt is onnan, azt gyakorlatilag azonnal megkaptam! 1200 Ft körül volt és Live-os :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ráadásul FPS. Nem való gamepadhoz.

Zomil
Akkor nem értem miért jo neked, h 0day lewarezolod a 0day megvett játékot és végigtolod <#fejvakaras>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
A Prototype-okra régóta fenem a fogam, de még így is ká drágák.

Egyébként te a múltkori Hitman-fiaskó után még vásárolnál tõlük?
Tehasut
A Just Cause 2 mindössze 3 euró a Steamen. A DLC-ket persze nem 85%-olták.
Renjike
A legdrágábbat is megvenném , ha nem Uplay Exc. lenne mert + 10 K-t nem költök szállításra 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
Gamefly!

- TimeShift £9.99 helyett £2.49
- GUN for £7.99 helyett £1.99
- Prototype for £14.99 helyett £3.75
- Transformers: War for Cybertron £14.99 helyett £3.75
- Singularity £14.99 helyett £3.75
- Prototype 2 £19.99 helyett £7.99
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines £14.99 helyett £3.75
- Transformers: Fall of Cybertron £29.99 helyett £11.99
- The Amazing Spider-Man £24.99 helyett £9.99
- Tony Hawk's Pro Skater HD £9.99 helyett £3.99

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
<#eljen>
Használd egészséggel.
Rapid81
Te vagy a harmadik, aki pár napon belül ezt belinkeli. 😊

Tinman
Már töltöm!

Bad Motherf*cker-preCracked-Razor911

Fpocok
pff, ez nagyon szar lesz. Csak a grafikával akarják majd eladni... cccc

MerlinW
grebber
Már megvettem és elõ is van töltve! AAA játékért 3500 ft (A Tomb Raiderrel együtt vettem 7 ezer ftért) nem pénz!

Zomil
Amugy ezt is megveszed?

Shep
Biztos, hogy nem csak 567888 alkalommal? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
9 óra és 2 perc! De ha valaki atompro sokkal rövidebb lehet mer volt 3 olyan rész ahol elkurtam jó sok idöt mert haltam 56778889x

Shep
Én is úgy saccolom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ennyit én 1 hét alatt játszom nem 2 nap alatt, igaz most a Resi Leon szálat megcsináltam 4 nap alatt (7óra) Lebontva nem sok szerintem.

Rapid81
Akkor az nekem lesz 15+. 😊

Shep
9 óra 27 perc vagy mennyi.

Rapid81
Hány óra volt? 5?

Fpocok
APAAAA!

grebber
Bioshock Infinite végén amondó vagyok,hogy részemrõl nem szorította le a GOTY trónról a Tomb Raidert!

MerlinW
Áhháá😊

[merlinw.org]

Tinman
Hmmm... nem értem.

/idiótát játszik ma, mert halálfélelme volt a közútkezelõnek hála

Tinman
Nálunk ez nem így volt eddig... nem akarok politizálni, de minõ meglepi pontosan "azóta" süllyedt le ez a megye az országos szintre. Pontosan azóta.

Zala megyébe 15 centi hó az életben nem okozott semmilyen problémát. Ja de... az elmúlt ~2-3 évbe. Itt a 15 centin röhögni szoktunk.

Botond
Ez gyönyörû! Én nem nagyon vagyok oda a kollektor cuccokért, de ez nagyon jól néz ki!
MerlinW
Ööö mert kalózok? Black Flag az alcím?😊

[merlinw.org]

Botond
Én is aggódtam hogyan jutok haza. Holnap viszek váltóruhát, hátha Pesten ragadok.
Tinman
Hmmm... de miért fekete a zászló?

Az angyal se érti:

Rapid81
Itt délután óta szakad a hó és fúj a szél, mint állat. Holnap ugyanez és nekem le kell mennem Gyulára. Itt, ha télen leesik 10 centi hó, akkor a közlekedés esélytelen. Na most bele lehet gondolni, hogy így tavasszal mi lesz, ha leesik 10-20 centi hó...

Fpocok
Megcsináltam a GT2ben az összes jogsit, most végeztem nemrég. A Laguna Seca-Viper es licenset másodjára teljesítettem! WOOHOO!

grebber
Assassins Creed 4: Black Flag gyûjtõi változatok!

Tinman
Nemrég értem haza.

Zala megye -.-

Leírjam, betegyem a fotót is, vagy kitaláljátok már megint mi van itt?!

ELEGEM VAN!

Fõnöknek jeleztem, hogy holnap én: NEM. NEM. ÉS NEM. ELÉG!

TBTPumpa
"Megyek mindjárt kisfiam! Addig készítsd elõ a síkosítót..."

LOL! Made my day! <#taps> <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Megyek mindjárt kisfiam! Addig készítsd elõ a síkosítót... ott van a szokott helyen a fiók aljába.<#zavart2>

Tinman
Mit számít a warez egy eredeti játékokkal játszónak? SEMMIT.

Kit érdekel, hogy a kolbászt vannak akik ellopják a Tesco-ból, én meg becsülettel fizetek érte. Utóbbi a NORMÁLIS. Nem érdekel a deviancia.

Férfiakkal és állatokkal se kefélek, csak azért mert más megtette. <#idiota>

ffxi
Tehatsu jóvoltából gazdagabb lettem egy ilyennel. Hatalmas respect neki<#worship>, ritka nagy szíve van. Megérte 230 km-t utazni. Húsvétkor beváltom a TR+BS INF duót. Lányok hoppon maradnak, mert én aztán nem locsolok meg senkit. Kivéve Lara-t és Elizabeth-et. Rossz, aki rosszra gondol 😛

Fákjúal!

Botond
Sok a warez androidon, gyengébb a vásárlóereje az android tulajoknak, iOSre érdemes fejleszteni drága játékokat. Eddig nálam baldursgate a csúcs 9 EURal, gondolom ez több lesz. (Amúgy asszem FF vmelyik része a legdrágább 14 EURal) 😞
arty
ezen gondolatmenet mentén ennek a címe:
Tom Clansy's Rayman versus the Ghost Assassin Recon: Crying Driver of The Vegas Cell
kellene legyen.

Hülyebarom ubisoft! Nem értenek az üzlethez! 😞((

Forza.