Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Elképesztõ fordulatos story. Mindenki megdöglik, de van bent egy ember akit amúgy páros lábbal rúgtunk ki a seregbõl, de most mengteni az elnököt és szétrúgja a rosszfiúk seggét... mint ha már 10szer láttam volna ezt a filmet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
én háromszor mentem végig a játékon három különbözõ nehézségen de nekem is volt mindig elég álarc és szûrõ...

w77d
ez melyik rész is pontosan?

Shep
Én nem emlékszem semmi ilyen problémás részre, pedig 2x játszottam végig a játékot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Wáááááá ez igen jónak ígérkezik.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rHRd0yFaXKI

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Te találtál a szörnyeken gázálarcot? Mert én nem...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Azt hiszem jó lesz a steamos😄 ( már késõ... )

Nem tervezem 99-szer végigjátszani, de azért furcsálltam, hogy csak 3 slot van 😊
WiiU-ra a Goblin Menace-en túl exkluzív tartalom is van. Hátha még idõben szóltam 😊

Egyébként valóban bicskanyitogató, ha egy-egy DLC kevesebb platformra jut el, de abszolút érthetõ, ha egy indie fejlesztõ nem megy bele a költséges és hosszadalmas huzavonába. Még az kéne, hogy az öltönyös ökrök miatt a Frozenbyte szívjon!
Totti5
Én csak azt érzem hogy torkonszartak😞 vehetem meg kéteszer ugyan azt a játékot.

Egyébként kösz a tippet, sanszos, hogy bezsákolom.
Prince23
Nekem továbbra is vibrál a képernyõ. Viszont amit tapasztaltam több FPS-sel és gyorsabban fut. úgyhogy Tessalation OFF. illetve uninstall 😛

Érthetetlen módon? Az elsõ rész körüli szopásözöne a Frozenbyte-nak smafu? XBLA-re el se jutott a játék, PSN-en is hónapokig kellett várni a bónusz pályát tartalmazó 1.08-as patchre.

Amúgy itt olvasható a Frozenbyte válasza a témában, az is kiderül, hogy az egyéb kényelmetlenségek mellett Boxon és PS3-on rosszul is fogyott sajnos a játék, a Steam volt a nyerõ.
RatBaG
hogy-hogy nem találsz gázálarcot? bármelyik ellenségrõl leveheted a zsír újat.

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Trine 2+DLC most occó steamon 4,2 ojró.

Az lenne a kérdés, hogy a DLC önállóan futtatható? úgy értve, hogy végig kell hozzá játszani az alapot? mert az Xboxon megtettem, kimaxoltam az acsikat is. Imádtam, de 1szeri élmény a cucc, ráadásul sokat elvoltam vele. Namost mivel teljesen érthetetlen módon a fejlesztõk nagy ívben tettek a 360as verzióra és a DLCt nem adták ki rá, most lenyomnán PCn, ha már nincs más választásom, mert nem akarom kihagyni.

Tehasut
Juhé!
"Upgraded the save slots from three to 99"
Prince23
Jött ki új nvidia driver meg új Tomb Raider frissítés. Hajrá 😊

genndy
Hát akkor ezt tényleg hülyén oldották meg 😞

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
A semmi közepén voltam. A pálya legelején volt egyetlen maszk. Most újranyomtam a komplett pályát, és kijelenthetem, hogy egyetlen rohadt gázálarc sem volt, hiába is kerestem volna. Ez szimplán gyökérség a készítõk részérõl.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Áh most nem lehet asszony a közelbe van... semmi Rejsztág!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ennél pontosabb már nem tudok lenni!

!

!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Shae legalább meglett? 😊

Botond
Ma a fütyi másik végén lévõ szereplõ halt meg. A mûvésznõ már egy ideje túl van ezen... Ha már trollkodunk akkor pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes! 😄
Hát te ma bolondgombát ebédeltél bádogember....XD <#falbav><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez de gonosz! <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
És ezt pont aznap, mikor elhunyt a Mélytorok/Deep Throat c. film-klasszikus fõszereplõje.

Show some respect kid!

genndy
Messze vagy a legutolsó piactól? Ott lehet(ett) sok maszkot meg szûrõt venni. Én ezt szerencsére már elõtte olvastam, úgyhogy feltankoltam, nem is volt szûrõ bajom.
Mondd már meg a pálya nevét, akkor jobban be tudom azonosítani.

Tehasut
Próbáld ki ezt a kódot: idontwannachoke <#vigyor2>
jarlaxxe
Ugy gondoltam. Én most nemrég a fb akció alkalmával toltam végig és van ott minden ami kell mint a búcsúban csak meg kell keresni.

Rapid81
Így is megfulladok... <#falbav>

Rapid81
Kezdjem elölrõl a pályát? Itt nincs elõzõ mentés. Van pálya elejérõl vagy ellenõrzõpont, aztán jónapot.

jarlaxxe
Nem egyszerübb valamelyik elözö mentést visszatölteni?

genndy
A játék könyvtárában keresd meg a user.cfg fájlt, és nyisd meg egy szövegszerkesztõvel. Ebben tudod véghez vinni az alábbi változtatásokat:

Isten mód
---------
Írd át a g_global_god off-t g_global_god on-ra, és a g_god off-t g_god on-ra.

Rapid81
Pedig utálok cheatet használni, meg nem is szoktam.

Rapid81
Ja, jöhet. 😊

genndy
Akkor cheatelj be addig amíg nem találsz egyet. Engem ilyen esetben ez már nem szokott érdekelni, csak jussak tovább. Mondjam a kódot?

Rapid81
Az épületben meg sehová nem tudok menni, amíg a társam oda nem ér.... Rohadjon meg, aki ezt kitalálta.

Hallod ez neked nagyon megy már. Szerintem te ezt nem is játszod (joking of course).

Rapid81
Ácsorognom kell a fedett rész alatt, míg be nem szól a társam. Addig 10-15mp alapból eltelik. Utána berohanok az épületbe, de ott sincs semmi... Hát kurva jó ez a játék, mondhatom.

Sõt tovább megyek! Ez az elsõ figura, ami még tetszik is az eddigi összes gyûjtõi csomagból. És még ki is raknám a pócra.

Elsõt kérem jövõre névnapomra! Másodikat születésnapra! Harmadikat karácsonyra...XD

Nyilván ebbõl a Black Chest lenne a nyerõ, de az az only Uplay az kicsit aggasztó!

genndy
Ha jól tudom, mindig lehet annyit találni, hogy éppen kihúzd a következõig. Ha jól gondolom hogy hol vagy, az emeleten lesz egy kis beugróban egy hulla, nála épp van egy.
Egyébként tényleg, szûrõcsere! Alapból talán 'T'.

Rapid81
Összetört az üveg...

Már nem is merem mondani, hogy nekem meg 0 day vétel lesz, de abban egyetértek, hogy minden dlc-jére vevõ vagyok...XD

davidka003
Szerintem biztos van. Amúgy végülis ja. megnézni is meglehet a végét.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
nem a filtert kell csak kicserélni?

PSN ID.: Beegabor

Elõször lexarja az egész assassin dolgot. Folyamatosan jön rá a fejlesztõi nyilatkozat szerint, hogy mit is jelent assassin-nak lenni. Szóval totál belefér a történetbe.

Egyébként ha nem tûnt volna még fel mindig a hatalommal szemben helyezkednek az assassinok, ugyanis a hatalom mögött mindig templomosok állnak.

Rapid81
Ott tartok ismét, ahol kezdõdik a játék. Végigverekedtem magam a dögökön és bejutottunk egy fedett részre. A maszk alapból törött a mentés betöltésénél és sehol egy nyamvadt másik és szépen folyamatosan megfulladok... Nem fogom még1x végigjátszani a játékot az tuti, szóval igencsak ennyi. Sosem tudom meg a végét. Majd megnézem youtube-on.

Zomil
Jo ezeket olvasni, akkor könnyen lehet, ha nem lesz elszállva az árazás 0day ugrik a kosárba 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jarlaxxe
Ne marhulj.