Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
kár hogy androidra nem

Rapid81
Sógorom azt mondta, hogy MP3-ról lehet nyomni, meg lehet letölteni hozzá mp3-at, ha minden igaz. Majd utána kell néznem. RCA - tuhel kábel van hozzá.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
arty
van cucc, de spec kábel kell hozzá, ill. anno csak régebbi párhuzamos portokkal mûködött 😞 (maiakkal meg kb gondolom reménytelen, de lehet van más másik, alternativ kábel)

Forza.

TBTPumpa
Season Pass-t, rengeteg 0day DLC-t és mikrotranzakciót akarok bele! Addig hiába reklámozzák a játékot, nem fog érdekelni. Ha teljesülnek az elõbb említett feltételek, akkor hajlandó leszek megvásárolni a játékot!<#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Hát ez alapján nekem inkább tûnik egy sima kiegészítõ lemeznek, mintsem teljes értékû önálló új résznek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Azoknak akik ismerik a Game of Thrones-t és a Magicka-t 😄
Néha nagyon be vannak szivva ezek az Arrowhead-es srácok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
De jó is lenne ha az alábbi videó nem egy Assassins Creed játék trailer-e lenne... "a pirate, trained by assassins", oké...az assassinok már csak olyanok hogy egy teljesen zárt területen(hajó) tevékenykednek.

TBTPumpa
Azt láttam, de én az élõszereplõs filmekre gondoltam, amit Paul Anderson rendezett. Elég volt belõlük a Trailer is, illetve az elsõ három rész ismerete! <#idiota>

Kár, hogy ebbõl sem tudnak értelmes filmet összehozni (mint az Alien vs Predator-ból), pedig nem lenne nagy munka egy élvezetes filmet készíteni. De inkább a látványra és a 3D-re fekszenek rá (minden más fölösleges), meg is lesz az eredménye!
Mindenki kap egy látványos és 3D-ben is jól mutató valamit, ami sajnos korántsem nevezhetõ filmnek...

IMYke2.0.0.0
A legutóbbi CGI film (ami a játék felvezetéséül is szolgált, állítólag) egyik szereplõje Ada Wong - szexi-bomba-nõ volt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Az Ada kampány rendben is van, csak az nem az agyatlan hentelésrõl szól, hanem
a lopakodásról
. Így ott más fajta játékmódszer kerül elõtérbe. De teljesen rendben van az is.
Mondjuk, mint karaktert is szépen kidolgozták (bár az összeset), de õ tetszik a legjobban a 6. részbõl (baromi szexi lett).
A 4. részben is szimpatikus volt (azóta nem láttam Resident Evil játékban), de a negyedik részt inkább nem játszanám már végig még egyszer miatta... Filmeket nem nézek. Az utolsó kettõ kimaradt, de szerintem nem veszítettem velük sokat! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Megjött mindenki apukája és már most szól: a delhammer elõ van melegítve, ha spoiler, vagy egymás véleményének véleményezése, netán a szubjektív értékítélet miatt vérgõzös hozzászólások születnek, akkor nem szívesen, de szaporán megnyomom a bal egérgombot, és a delhammer lecsap.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Szerintem inkább középszerû. Az ötlet adott volt, egy kis odafigyeléssel és teszteléssel igazán jó játék lehetett volna, de így sajnos középszerû lett... Valahogy az az érzésem, hogy a Capcom sohasem fog igazán jó Resident Evil játékot készíteni (számomra sem a negyedik, sem az ötödik rész nem volt világmegváltó). Valahogy mindig elcseszik alapvetõ dolgokkal az egészet.
A Resident Evil 6 hangulatos és élvezetes tud lenni. Emellett bitang hosszú. Csak számos olyan dolog helyet kapott a játékban, ami jelentõsen rontja a játékélményt és ez nálam a baj... És emiatt az újrajátszhatósági faktor is alacsony nálam.
Persze ha érkeznek javítások a játékhoz és valamicskét javulni fog a játék, akkor másabb véleménnyel leszek róla, de addig ez a helyzet. És sajnos a Capcom nem a terméktámogatásról híres...

Fpocok
Oda fel sem megy. Elõbb volt homokszóró, az is elkerülte 😄

Szabi
csak meg ne próbáljon egy hókotró ott lejönni.. <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Rapid81
Vedd föl, tedd föl, hadd röhögjünk mi is. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Ha kinézek az ablakon, pont van egy nagy emelkedõ, ami felvisz a fenti utcákba... nézem mit szerencsétlenkednek az autósok. Vicces 😄

zorrobomber
Ezt nem tudom értelmezni a mostanában egyre gyakoribb a "Call of Duty 8 megdöntötte az Avatar 3 bevételi rekordját" jellegû hírek hallatán.

Rapid81
Egyszerûen odatenné, hogy a játék március 26-án jelenik meg Greenwichi fõidõ szerint. Pont. Nem kell hozzá nagy képzelõerõ. Így meg röhej, hogy õk már tolhatják, aztán már jön a warez is, hacsak nincs már és onnantól mindenki tolhatja világszerte, kivéve az, aki megvette... TR esetében is ugyanez volt. Már délután javában ment a warez, mi meg ültünk és néztük egy hülye számlálót.

Rapid81
Most hozott haverom 3db C64-et, monitorral, floppymeghajtóval, magnóval, memóriabõvítõvel, eredeti C64 joystickkal (!). Most várok, amíg átmelegszenek. Azt hiszem, hogy még van pár darab 360KB-os floppy-m, csak fogalmam sincs, hogy hogyan másoljam rá a netrõl leszedett C64 játékokat. Vagy van valami cucc, amivel át tudom játszani kazettára a programokat? Kazettát, meg magnót hamarabb találok. 😊

Rapid81
Elöl a világoskékek, utána meg a sötétkékek.

Tinman
Rapid kezdte :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Érzem. Az egyik qrva drága. :-D

Az a baj a leveleddel, hogy odaküldöd nekik most hajnali 3 körül a kutya nem olvassa, mert ott éjszaka van, koromsötét.

A kiadó szarik az idõzónákra teljesen jogosan. Tényt közöl: 26.-án jelenik meg. Kiviföldön ez már bekövetkezett? Jó, akkor az insomniás gamerek ott már tolhatják.

Az lenne inkább furcsa, ha a kiadó arra figyelne, hogy mindenhol egyszerre jelenjen meg a játék és váljon játszhatóvá. Jó nagy marhák lennének ugyanis ennek semmi értelme egy sokadrangú címnél. Ez nem a Star Wars premier, ebben ezred annyi pénz van.

Gy.k.: Miért nincs így? Mert nem éri meg. Nem éri meg még ezzel is a foglalkozniuk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
átkozott laptop...

* egymás kezét

IMYke2.0.0.0
Na, álljatok dupla sorba, fogjátok meg kezét, és szépen sétáljatok be az ebédlõbe gyerekek, az óvónénik mnát.ár tálalták a délutáni uzsonnát.

zorrobomber
Én csak leírtam egy tényt, Tinman pedig kötekedik. Õ kezdte, õ kezdte!

Shep
Galactus meg tudná változtatni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Már megint a megváltoztathatatlanon vitatkoztok. Feleslegesen.

zorrobomber
Küldök egy email-t Ausztráliába.
Felülök egy repülõre és elutazok Ausztráliába.

Érzed a különbséget?

Laza
AkecsegvillanyésvízszámlátbezzegnemvárjátokígyaMINDENSÉGITazkéshetnehetekigharajtatokmúlikõkaztiselõbbkapjákhazanapmegyapostás!!! <#zavart1>

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
NincsenekideaBiosokkotKÖCSÖGkenguruzabálók! <#boxer><#gun><#violent><#phone>

arty
(amugy sokmindent nincs velük rendben, de még ez is ... túl sok 😞(( 😄 )

Forza.

Tinman
Ennek némileg ellentmond, hogy az összes Ausztráliában mûködõ szerver idõpontja Ausztrál idõ szerint van beállítva.

Laza
De régiók vannak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Tudtam én, hogy nincs valami rendben az ausztrálokkal 😊

zorrobomber
Az Interneten nincsenek se óceánok, se idõeltolódás.

Shep
Nekem megjelent, fura ez az sg.

Tinman
De mi? :-D

Az idõeltolódás undorító? Ne viccelj már :-D

26.-án jelenik meg a játék. Pont.

Ahol 26.-a elõbb bekövetkezik, ott elõbb játszhatnak vele.

Köcsög Ausztrálok! Buzi koalák!

IMYke2.0.0.0
A kép miatt töröltem: nem jelent meg.

Shep
Volt egy irony smiley csak valamiért nem jelent meg 😊

Shep
Nem jelent meg a végén a smiley, Imy meg ahogy látom törölte a másikat, na majd megint mehet a már megint beszóltam szöveg.

Tinman
+1

zorrobomber
heh, megvan imy második alrege? ez meglepõ volt így most

arty
+1

Forza.

Shep
Errõl jut eszembe, topicban meg ne lássak Bioshockkal kapcsolatos hsz-t, mert nem tudhatjátok nekem mi a spoiler. Aki vét az repül, mint Ikarosz aki, mint tudjuk nem volt egyedül szóval kerítünk majd itt is valakit társaságnak

Shep
Tényleg vicc az egész. Engem a magam részérõl nem is izgat addig a Bio míg a Resinek nem értem a végére, az pedig nem ma lesz, lehet még a héten sem.

arty
akkor akinek kell egy bioshock infinite steam kód 2500ért, írjon privit! elsõ jelentkezõ nyer 😊

(nekem csak a crysis3 kell)

(kösz az infot shep!)

Forza.

HeadHunter86
Miért lenne undorító? Miért te akkor eszel reggelit amikor egy amcsi pl? Meg akkor alszol? Annyira nevetségesek vagytok. Nem tudtok pár órát várni egy rohadt játék miatt... Menjetek ki a hóra baszod.

Fpocok
Akkor megint elõbb lesz nekünk, mint aki megvette.

Elõbb láttam egy hülye barmát, aki több centis hóban NEM TÉLI gumival indult el: Parkolóból alig tudott kiállni, mert nekicsúszott a patkának. Egyenesben olyan gyorsan ment, mintha sétálna valaki. Derékszögû kanyarban teljesen kipördült, át ment a szembesávba. Na most ahhoz, hogy bemenjen a városba, fel kell menni egy rövid, de tényleg meredek bal kanyarban. Jobb oldalán szakadék van. Sok sikert neki!