Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Te az alapján veszel egy játékot / Season Pass-t hogy hány óra és milyen hosszú a játék ? Na Nee 😄

Teszem azt hogy van egy nagyon jó játék viszont rövid akkor már nem is érdekel mert nem éri meg az árát ekkora baromságot is rég halottam már 😄
wesker24
Az már a te bajod és honnan tudod hogy a közelgõ DLC-k milyen hosszúak lesznek ?

Ha ennyit nem ér meg neked legyen akármilyen hosszú is a DLC az már a te bajod.
wesker24
Persze bármikor bárkinek ha kell Bio Infinite Season Pass 3kért tudok szerezni 😄

Tehasut
De ha kiderül, hogy a season pass 3 darab 1 óra alatt végigjátszható DLC-t takar, akkor drága ! ! !
Tinman
Itt sokan az alapjátékot vették annyiért... na ehhez képest még 2k is sok a Season Pass-ért, a Steam-es 20 Euro meg teljesen komolytalan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Tehát most ezzel most azt próbálod sugallni ,hogy ha esetleg valakinek kellene akkor annyiért tudsz neki szerezni. ugye jól sejtem? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Mint már mondtam 3kért vettem a Bio Infinite Season Pass-t 3k mióta drága egy Season Passért ?
Tehasut
Tudom ! De a season pass marha drága ! Majd ha lentebb megy az ára, megveszem ! Majd az Amazon karácsonyi leárazásánál ! Tényleg milyen jópofa dolog minden mondat végére szóközt és felkiáltójelet tenni !
Shep
Leszarom mit hiszel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Mirõl beszélsz én 3kért vettem ! 😄
zorrobomber
Persze, megy a duma hogy nézel te értelmes filmeket, csak közben valahogy mégsem azokat linkelgeted, meg nem az Aranypolgárt meg a Metropolis-t véded, hanem a fos-szar Expendables-t... <#fejvakaras>

HeadHunter86
Benne lesz. Még szerintem nem is jelent meg egy se.

Tinman
20 Euro-ért csak a pass? Kihagyhatatlan :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
A Season Pass-ban alapból benne van ennyi !
Fpocok
Éljenek a ratyi konzolportok, ahol olyan auto aim van, hogy a menüben nem lehet kikapcsolni. Hállelújá!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
A 90-es klasszikusok, azt hiszem nem kell felsorolnom õket, az új évezredbõl pl. az MI2 de szigorúan csak az, mert az akciófilm a többi inkább kémesdi. Shoot'em up, Expendables 1 is de ezt már félve írom le, mert eléggé 1 szint a 2 szerintem. Returner is pl, Persze ettõl neked még lehet a JR a legjobb, de nekem nem igazán.

Shep
Nekem az meg a Splinter Conv de ez nem baj szerintem.

Tehasut
Ez a látvány valami lélegzetelállító! De még nem kezdem el, majd ha kijött az összes single DLC. Nehéz lesz megállni.
Tehasut
Checkpoint rendszer. Miért? Miért? Miért?!
Rapid81
Az a rész, amivel kezdõdik, mikor hordákban támadnak rátok a toronynál. Be kell jutni a toronyba, miközben szétkapják az autót, meg folyamatosan támadnak, míg be nem juttok a társaddal a torony aljába. Kizárólag a pálya LEGELEJÉN van egyetlen gázálarc! Utána egyetlen darab sincs, míg be nem érsz a toronyba, ahol a társad nyitja ki a liftet, tehát hiába rohan az ember elõre, akkor sem tud továbbhaladni. Az emeleten utána van gázálarc, de az is pályakezdéstõl 2-3 perc. Megfulladás meg ~30mp... Na én hiába rohantam ugyebár oda a toronyhoz, a társam szép lassan tökölt és mindig megfulladtam, mert a hordák szépen szétverték a fejemen a maszkot... Legalább az épületben vagy a kicsivel korábbi fedett részen lehetett volna 1 maszk.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
De béna a Bioshock benchmarkja. Command ablakban kell beállítani a felbontást és a részleteket, a végén pedig nem jeleníti meg az eredményeket, csak kirakja egy csv fájlba. Micsoda igénytelenség.
Fpocok
Most nézem, hogy kijött a Warframe STEAMRE.

Parasite Eve 2, best game EVER!

RatBaG
igen, valószínûleg a szörnyekrõl beszéltem.
/arcpálma

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
Dirt 3 autólitsta (piros csillagosok vannak a játékban, kék csillagosok a dlc-k)

még alszok rá egyet, de gyanús hogy reggel megveszem 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Tikal
kösz az infot. gondolkoztam már a wrc3-on is, de még drága nekem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Bátran lehet próbálkozni a WRC3-al is. Minõségben nincs a Dirt 3 közeláben, de legalább eljutott arra a szintre hogy élvezetes rally. Egész hosszú szakaszok vannak, minden féle lokáció. Sajnos nincs benn éjszaka... esõ meg gázul néz ki grafban, de a fizika elég jó, jól lehet csapatni.

WRC 3 - Rally Monte Carlo, Mini WRC 2012

Dirt 3 1700 forintért nagyon jó vétel. Egyetlen nagy baja van, hogy irtózatosan kevés a pálya, és amik vannak azok is pofátlanul hamar ismétlõdnek... fejlesztõk nem hagyták benne a Dirt 2 pályáit... pedig azokkal együtt bõvítve sokkal változatosabb lett volna. Hangokban világelsõ, grafban szintén perfekt, fizikában és vezetési modellben szintén nagyon élvezetes. Van benne esõ, hó, éjszaka gyönyörûen kidolgozva.

Dirt 3 WRC - Monte Carlo Night

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
A trailer közben egy dolog motoszkált a fejemben, Nakatomi plaza...nakatomi plaza...csak itt a fehér házban játszodik a történet, de azért remélem az elnök a végén összejön a megmentövel 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
+1
Számomra az utobbi évek legjobb filmje 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szabi
jó drágák a dlc-k külön o.0

bár szerencsére van ingyenes csomag is, amibe pont kedvenc autóim vannak 😄

Tikal
hát én megveszem. dlc-k annyira nem érdekelnek, csak már régen vágyom egy rallys játékra 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi
ja amúgy most nézem, hogy boltba is van 2ezer ft-ért MVM-es verzió és 6ezer a dlc-s gold kiadás :-/

Games for Windows LIVE-os csak elméletileg, viszont olvasgatom a steam-en a játék topikjait és azt írják hogy semmilyen dlc nem jár hozzá, így viszont elég soványka a tartalom.. max live-on lehet megvenni jó drágán egyesével 😞

Tikal
hogy hogy? ez elég szemétség lenne... amugy hol terjesztik ezt a játékot? azt ne mond hogy a codemasters-nek is van valami szar platformja 😄

Szabi
azt nézegetem én is, 2ezret megérne, viszont ez ahogy elnézem csak a sima alapjáték és steam-en nincsenek a dlc-k még csak külön se :-/

(Monte Carlo Rally Pack, az X Games Asia Track Pack, a Power and Glory Car Pack, a Mud and Guts Car Pack, a Colin McRae Vision Charity Pack, a Ken Block Special Pack és a Mini Gymkhana Special Pack )

Tikal
Olyat nem biztos tudok mondani, sajnos nem sok érkezik. engem sem zavarna ha szerinted lenne szar egy film amit várok, ez igy van jól 😊

Most megkérdezném, hogy szerinted mi közelíti meg, de már hallom Imy morgását.
Shep
Hát a JR szerintem túl van értékelve. Nem rossz film de nem közelíti meg a klasszikus nagy akciófilmeket, sajnos.

Shep
Nektek szar, nekem meg jó lesz, ennyi, és mivel én fogom nézni nem fog zavarni ,hogy szerintetek szar. Amúgy mondjatok már akkor jó akciófilmet az elmúlt 2 évbõl, de olyat amit nem láttam 😊

Pedig nagyon fontos a jó forgatókönyv. Nem feltétlen kell eget rengetõ sztori, béna fõgonosszal is sok mindent el lehet rontani. Lerágott csont alapszituációval is, ha nem turbózzák fel ügyesen. Mondjuk az elmúlt évtized egyik legjobb akciófilmje a John Rambo (keresztbe lenyeli az Expendables 1-2-t), abban nagyon nem erõltették meg magukat, és nem is kellett. De ez a ritkább, jó az, ha van más adu is.
Tikal
Én megértelek, de ez a film tényleg szar lesz, hiába nem vár tõle sokat az ember... seagal is játszhatna benne...

Shep

Azért mert eléggé támadó volt a hsz-ed, hát én is csak hasonlóan reagáltam, ennyi.Skyfall? Na jó .....................

Shep
Nem láttam így nem tudok nyilatkozni de gyanítom ,hogy annak az alapjait is láttuk, vagy olvashattuk már máshol. Nincs már új a nap alatt max annak aki pont nem látta, olvasta az adott mûvet amibõl merítettek.

Totti5
Nem tudom miért kellett így reagálni... pl egy Expendables 2 az 1*1 egyszerûségével is érdekesebb volt egy tréler után mint ez a 10szer lerágott csont. Tényleg semmit, az ég világon semmi érdekeset nem látok a tréleren, ami miatt ezt látni kellene. Persze ha neked tetszik akkor hajrá, csak azt hottem valami tényleg jó trélert mutattál be.

Ja igen, hogy nem jutott eszembe... Skyfall.

Shep
Én nem mondtam, csak kissé zavar már ,hogy az emberek nagy többsége nincs tisztában azzal ,hogy az adott filmtõl mit várhat el és utána megy a köpködés. Nyilván én is nézek komplexebb filmeket is de akkor azt várom, hogy kicsit gondolkodni is kell rajta. De egy sima akciófilmtõl mégis mit lehet elvárni? Látványt, akciót, faék történetet, esetleg pár poént ha olyan a történet. Utolsó komolyabb történet akciófilmben az ál/arcé-volt, mert a Bourne szerintem inkább ilyen akcó thriller nem sima akció, ezért nem azt mondtam, mert gyanítom páran nekem ugranának miatta.

Tikal
Dirt3 meg van valakinek? milyen autóka? 😊

Sokat látottak azt mondják, hogy erõsen a Soylent Greenre és a Logan's Runra épít. Én még várok vele, mert gondolkozom a könyvön, de nem egyértelmûen pozitívakat hallottam róla, sajnos.
w77d
néha kell olyan is, de pl az az a film ami miatt a nézõk 80%-a nyafog hogy nem érti az egészet...

Értem én, hogy mit vársz a filmtõl, de azért nem kéne túl esni a ló másik oldalára sem, hogy intelligens film nem is kell, arra ott a könyvek. Mellesleg igényesebb filmnek is lehet ütõs a látványa (2001: A Space Odyssey, Blade Runner), ahogy akciófilmnek is lehet maga nemében jó vagy viszonylag eredeti sztorija. (A jó beszólások, több fõszereplõ esetén a jól mûködõ kémia - lásd Die Hard 3 - pedig egy akciófilmnél éppen olyan fontos, mint maga az akció.)
Totti5
Cloud Atlas

Shep
Egyébként meg mondjál már egy mostani filmet amiben nem olyan a történet amit már láthattunk máshol? Biztos van ilyen csak én még nem találkoztam vele 😄

Shep
Nem tud érdekelni a jajbékolásod. Akció, látvány ezt várom vélhetõen ezt is fogom kapni. Elmondtam már párszor, hogy aki komplex történetet, meg részletes karakterábrázolást, és jellemfejlõdést akar az olvasson könyveket én is ezt teszem. Egy film alatt én szórakozni akarok élvezni a látványt.