Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
A játék fõmenüjével megvettek kilóra. 😄 Viszont a checkpoint rendszerrel nem. Most veszett oda 20 percnyi bóklászásom, mert mennem kell és ennyi idõ alatt nem értem el a következõ ellenõrzõpontot... 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Én leszarom a Benchmarkot engem a játék érdekel nem az hogy mit bir azt ugyis ki tapasztalom majd .
Tehasut
Nagyon szutyok. Mennyibe telt volna betenni a játék fõmenüjébe, az eredményeket meg kiíratni a képernyõre, mint a TR-ben? Egy ilyen igényességû játéknál ez nagy blama.
Rapid81
Én a végén röhögtem egy jót. Annyit tudtam kivenni a csv-bõl, hogy average 50FPS körül volt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Végre fasza dinós cucc és végre nem nyomoronc multi hanem single player!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Primal Carnage: Genesis - videón az Unreal Engine 4-es Jurassic Park

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Nemrég zárolták a fiókomat, valami köcsögség miatt. Lehet fájdalomdíj. XD

wesker24
Tulajdonképpen mi is érdekelne ?
Shep
Már találtam ilyet, csak az a baj ,hogy amit kinéztem és leginkább akartam volna az nem ilyen, szóval kereshetek mást ami érdekel de ingyen postás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Az tojásosdoboz kontrollert belinkelhetné valaki aki megtalálta.

wesker24
Keress olyat aki ingyen szállít Free Shipping én láttam egy pár személyt aki Free Shipping-el szállít Hungary-ra.
wesker24
Ugyanis a Code-ot ott kell beírni ahol írja is ha van Coupon vagy kedvezményes kódod akkor ird be Apply és máris 15 $-val kevesebb a cucc.
Shep
Akkor digitális cuccot kell keresnem, mert nincs lóvém most szállításra fizetgetni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
A szállítási költségre nem érvényes a kód hanem csak magára a termékre érvényes.

Én mindig ugy listázom ki a cuccokat E-Bayen hogy Shipping Price LOwest.
wesker24
Jah van Digitális tartalom is ha találsz olcsón egy jó játékot ami steames vagy Promo Code akkor azt olcsón beszerezheted !
Shep
Hát már sikerült nekem is olcsóbbat találnom. Amúgy a szállításba is be lehet számoltatni a 15-ös kedvezményt?

wesker24
Nem éppen az eladótól akitõl vettem annak csak 2 dolcsi volt a szállitási költsége Hungary-ra 😄
Daell Drow
En is kaptam paypal 15 dolcsit, jopar eve van, de ez az elso alaklom hogy kaptam valamit. Ebay-em sose volt most regeltem, mit vegyek? Van digitalis tartalom vagy mit?
Shep
Persze én is úgy gondoltam, csak rosszul fejeztem ki magam.

Tikal
a szállítás nem az ebay-rõl drága hanem az adott eladótól 😊 az ebay nem az eladó, hanema közvetítõ, szóval nézz körül jobban, lehet találsz mást aki olcsobban postázz. Amazonon ugyanez, tegnap venni akartam egy kábelt, az egyik eladó 15ezerért akarta postázni a pár ezer forintos kábelt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
kb ennyi ideje használom én is, nagyon ritkán küldnek csak promo kódokat... ebay-en sokat vásároltam pedig, meg minden máshol ezt használom ha van.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
De rohadt drága a szállítás ebayrõl. Többe kerül, hogy kihoznak valamit, mint maga a cucc.

Szabi
huh, nehéz letteni a gémpadot.. 2ezret bõven megért! és a dlc-kre is van megoldás.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Tinman
Gamepad? Pfff... a profik WASD+egérrel tolják. El is határolódom tõled.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Még csak 6.5 éve van PayPal-om és soha az életben nem kaptam tõlük lófaxt se. Ellenben félmillió körüli forgalom min. bonyolódott rajta ezen idõ alatt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Akkor remélem, én is kapok, mert 2009.10.15-én csináltam a PayPal accomat és aktívan használom is.
wesker24
Hát én kb már 2 éve használok Paypalt 😄
wesker24
Mindig is akartam egy Xbox 360 Kontroller-t mert a gamepadom nem igazán megy az X360 Emuval és az itthon árak elég drágák.

Meg aztán vehettem volna x360 Controllert 2 dolcsiért is de az használt volt akkor már inkább egy vadiújat veszek és még olcsón megúsztam 😄
Shep
Nekem is jött, ki is nézek valami jót 😊

Zomil
Valoban egy kontrollert venni rajta nem is hülyeség 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Olyat én is szeretnék. Miért kaptátok?
Rapid81
Én is kaptam. Majd szétnézek én is Ebay-en, hátha lelek valamit.

wesker24
Nem is csodálom nagyon jó játék lett
Tehasut
Hûha, a Bioshock Infinite a GameRankings All-Time Best PC listáján a második.
http://www.gamerankings.com/pc/index.html
wesker24
De jó Paypal-tól kaptam egy 15 dolláros kedvezményes kupont E-bay-re amit bármire elkölthetek na szóval egybõl el is költöttem 😄

Vettem belõle egy X360 Controller-t így csak egy töredékét kellett kifizetnem 26 dollár helyett fizettem 11 dolcsit.

Jah és Worldwide volt mindenhova szállit mindössze 2 dolcsiért.

Szóval érkezik egy vadiúj x360 Controllerem össz vissz 13 dolcsiért 😄
Maak
Elegge zavaro is tud lenni a sok effekt ha multi jatekrol van szo, elonyben van az akinel nincsenek meg ezek a dolgok.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Na tessék ezért fáztok most
http://index.hu/tudomany/2013/03/26/eszaki_jegolvadas_okoz_extrem_idojarast/

Shep
Fõzzél neki is hátha megenyhül.

IMYke2.0.0.0
Tényleg ne menjünk ebbe bele 😞 A helyzet attól még az, ami.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát azért a konyhába talán csak megengedi jóapád ,hogy összeüss egy paradicsom levest, meg kifõzz egy kis tésztát, ha már komolyabbat nem is.

IMYke2.0.0.0
Nem mennék bele a saját nyomorom lefestésébe - röviden: nem áll módomban, nem a magam ura vagyok 'itthon'.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ugye, hogy ugye? 😊

Shep
Na persze aztán kiderül ,hogy Bruce volt a gyerek is, egyesek szerint. (irónia, némi szarkazmussal átitatva)

Shep
Hát akkor nincs más hátra fõzzél valamit.

IMYke2.0.0.0
Kis önreklám, bocs:
Hallgassátok meg a saját készítésû zenémet: i2k'013...Ocean of the Universe - Are You Ready (Hip-Hop mix) - 07:40, 98 BPMb hHL]

IMYke2.0.0.0
Jól is tetted.
Nálunk csak 20+ cm-nyi hó van - gondolom, nálatok több.

Tinman
Nem is panaszkodok ma. Be se mentem <#schmoll2>

Rapid81
Most értem le Gyulára. Közben Körösladányig (~80km) tükörjég mindenhol és méteres hófalak imitt-amott. Hótolót ott láttam, ahol már nem volt rá szükség, mert a sótól elolvadt a cucc...

Rapid81
Tökéletesen érthetõ minden perce. Az 1 bites nézõk meg le vannak sz*rva. 😊

IMYke2.0.0.0
Az autósok nekem ne panaszkodjanak...Bringával nem lehet közlekedni megint napokig és én ugye csak a szomszédtelepülésen tudok valami hideget venni magamnak enni...

Tehasut
Mekkora parasztvakítás ez a PhysX. Egy ezerrel pörgõ multiplayer FPS-nél ki a tököm fog azzal foglalkozni, hogy darabkák meg szikrák repkednek mindenfelé?
http://youtu.be/n5qhaEghJ74