Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem azért kell megtanulni egy idegen nyelvet, mert odaakarsz költözni... <#papakacsint>
Annyi vagy, amennyit tanulsz és tanultál.
Azzal csak magad segítesz, ha tudsz legalább alapfokon angolul - elboldogulsz webfordító nélkül is a neten, a játékokban, és a filmek esetében is.
Utcán megszólít egy angolul pötyögõ idegen, akkor nem kell jó magyar mentalitással magyarul négy-kéz-láb mutogatnod, hanem szépen elmondod.
Sõt, netán rád mosolyog a szerencse és idegen lánykával is összesodor az élet. Még úgyis, hogy most még úgy gondolod, hogy számodra más élet nem is kell, csak a digitális.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Most már jobb a helyzet, hogy nem 3 slot van, hanem 99. De a játék közbeni mentés is lehetne egyértelmûbb, meghalás után sosem tudtam, hogy honnan fogja folytatni.
Tehasut
Érdekes, mert az angolom nagyrészt nem suliból, meg tanfolyamról származik, hanem játékokból. Tehát aki játszik, az angolul is tanul egyben.
Jah, ha évente jön egy új rész, melyben új feature-ök vannak az rókabõr, mert nem lett a tps-bõl mondjuk RTS. Aha, értelek.

De nem évente csinálják ezeket, hanem párhuzamosan többet csinálnak (AC2 után már kezdték a 3-at fejleszteni, közben még csináltak 2 részt).

Gondolod, hogy a 4-et is a harmadik rész után kezdték csinálni? Vicces vagy ma pocok....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
A munkám nem olyan ahova bármilyen nyelv is kell és soha nem tervezem elhagyni az országot.
Hogy miért? 1. Mert nem érdekel 2. Inkább a gépre játékokra költöm azt a pénzt. 3. Mert nem tudok nyelvet és nem égetném magam. (Meg visszavezetve az elsõ pontra ha tudnék fullosan angolul akkor se mennék el)

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Igen, de még mindig jobb, mint amit a Resident Evil 6-ba pakoltak.
Ötödik részre nem igazán emlékszem (a történetre igen, de a mentési rendszerére már nem). Mikor játszottam vele basszus... még a StarCraft 2 Wings of Liberty megjelenése elõtt! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Nem védem, de:
Új Tombiban mentett tábortüzeknél, bizonyos helyeke, és (!) Te is menthettél, amikor a tábortûznél voltál, kiléptél ESC - és "Change save slot"-ra mentél. Ez lehetett ugyanis ugyanaz a hely, ahol eddig is volt a mentésed, s értelemszerûen (az addig csak 3) másik is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vadászat, hajózás, szabad barangolás, kereskedés eddig nem volt AC sorozatban. Azt mégsem ismered el újításnak. Nincs is több kérdésem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Attól hogy kb évente fossák ki magukból a részeket. Megjelent a 3adik rész és kb pár napra már jött a hír a negyedikrõl.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
De nem csak a játékok miatt érné meg, ha tudnál angolul.
Bízom benne, hogy ezzel most nem mondtam neked újat... <#ravasz1>

Tehasut
Szerintem az új TR mentési rendszere béna.
Az elõzõ 3 részé volt jó, hogy volt sûrûn checkpoint (és jelezte is, ha elérted), de lehetett kézzel csinálni mentést a legutóbbi checkpointról.
Ezt magyarázd már el! Mitõl rókabõr? Miben hasonlít az eddigiekre azon kívül, hogy assassin vagy?

Annyi azonosság van ebben is, mint a tomb raiderben.

grebber
Ha arra nem tanultam ami kötelezõ volt anno érettségi technikusi stb. Akkor gondolhatod hogy pár játékért nem fogom gyötörni magam.

Fpocok
Én nem látom mindenben a rosszat, csak a szarban látom a rosszat. Neverwinter + Bioról pl pozitív véleményem van.

TBTPumpa
Tomb Raidernél checkpoint?
Elég volt felkeresni egy közelebbi táborhelyet és mentett is a játék. Nem kellett benne eljutni X részig! És betöltéskor ugyanoda dobott vissza, mint amikor abbahagytad, nem pedig jóval korábbra, mint a Resi 6-nál.

Shep
Értem én mirõl beszélsz csak fura nekem ez a mindenben a rosszat látom hozzáállás a részedrõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát így látatlanban én is azt mondom ,hogy jobb volt a víz alatti világ de majd ha már játszom vele lehet változni fog a véleményem. Nem értem miért nem vagy képes elmenni egy alap angol tanfolyamra, vagy ha nem akarsz akkor online elkezdeni megtanulni, mert már erre is van lehetõség. Persze tudom a lustaság fél egészség na de mégis, nem jobb lenne?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Mit kérsz érte?
Fpocok
Mint írtam, lehet hogy szar, de látom benne a munkát... amit ACben nem látok.

Shep
Hát igen, a porig alázom is egyfajta értékelési mód 😊

grebber
Bioshock Infinite nem volt rossz!De valahogy a víz alatti világ anno jobban ütött.
Bár a történet szempontjából az biztos hogy a Bio Infinite jobb.
Ezért várom is a magyarítást hogy én is részese lehessek hogy értem is mi az 😄

Mert több fajta game van.Van amiknek a történetét úgy is "érted" hogy látod mi zajlik és összerakod. Meg van ez amit látok mi van de kurvára nem értem mivel van dolgom 😞

wesker24
Már a Resi 5-ben is Check pointos rendszer volt hol élsz te ? 😄

Tudtommal a Tomb Raider is checkpointos volt az ott nem zavart ? 😄
Fpocok
Én tudom értékelni azt, ha valami nagyot változtatnak az eddigi játékon... nem pedig ugyanazt kiadják átskinezve.

Shep
Ja és ettõl egyedi? Értem. De egyébként te azt is porig aláztad 😄

Shep
Ja, hát az úgy rendben is van. Számomra eddig még nem volt év játéka érzés az eddig megjelent címekkel kapcsolatban. Bio-t még nem próbáltam.

Fpocok
Szakítottak a régi stílússal.

TBTPumpa
A Resident Evil 6 is ezen vérzik el nálam... Checkpointos mentési rendszer! WTF?
Persze vannak még más élményromboló dolgok is, de a játékidõ kárpótol (és a karakterek kidolgozottsága is). <#idiota>

Shep
Miben volt eredeti? Nekem semmi nem jut eszembe, ja de a fõhõsnõ 😊

IMYke2.0.0.0
Már szereted a színes dolgokat. Nem baj az, hidd el.

Rapid81
20 percig tátott szájjal járkáltam körbe-körbe. TR-ben nem volt ilyen. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Ebben az évben a megjelenése óta ott van számomra az elsõ helyen!
Eddig nincs vetélytársa! Ismétlem SZÁMOMRA!

Fpocok
Bár utálom a tomb raidert, de az legalább eredeti volt. Ez meg egy rohadt rókabõr.

HeadHunter86
Szerintem korántsem. Bár érdekelni fog ez is, de ezt már láttuk párszor, csak más köntösben. Annyi most a különbség, hogy pálmafák, kalózok, meg új helyszínek, pár új mozdulat, víz alatti úszkálás.

Shep
Miért, mikor volt ott egyáltalán? 😊

Rapid81
Karácsonykor behúztam õket, szóval beszélhetünk róla. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Assassin's Creed 4 Black Flag - World Gameplay Premiere

Szegény Tomb Raider ezennel le is került a GOTY lista elsõ helyérõl!

RatBaG
gondolj bele, egy felhõk felett lebegõ várost folyton süt a nap. nincsenek zöld dombok, vagy kék tenger, naná hogy minden sárga... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy a STEAM-en követhetetlen, mikor kapunk újabb tartalmat a megvett játékainkhoz -már megint nõtt a listában a "játékaim" száma (ami bizonyosan DLC-ket takar), de fogalmam sincs, miket kaptam.
Nem, nem vásároltam semmit.
Nem, nem törték fel a fiókomat.

Tehasut
Rapid, ha esetleg a Syberia 1-2 meglenne már neked, vagy nincs rá szükséged, akkor szívesen átvenném. Bundlestar.
grebber
GDC 2013: Videón az új CryEngine 3-as játékok

Egyedül a Star Citizen ami ér valamit a többi az hulladék foshalmaz.
Miért ilyen gyökér cégek licenszelik csak ezt a csodás engine-t nem értem<#confused>

Totti5
Ennyi. Amúgy meg ha csak a képekre és videókra nézek a Bio indokolatlanul srágásnak tûnik eddig. Habár egyik Bio sem tetszett, ezt is ki fogom próbálni, ha már 10/10 meg ószom. Hátha be fog jönni. Veszíteni semmit nem veszíthetek.

TR bevilágítása "képi" világa nagyon rendben volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Én meg kijelentem - helyetted is 😊
Egészen más a színvilága a 2 játéknak. Összehasonlítani nem is szabad a Tomb Raiderrel.
Megint körte és alma. Kérem szépen.

Csak megerõsíteni tudom. WRC3 tényleg jó kis autós játék!

Rapid81
Eztet még az elsõ 20 perc után én nem jelenteném ki. 😊 Nem lehessen tudni, kéremszépen.

IMYke2.0.0.0
A BioShock ismerete nélkül: talán mert a Tomb Raider darkos sztori, az Infinte-tal ellentétben?

Rapid81
Brutálisan gyönyörû, az tuti. Képi világában üti a TR-t lazán. 😊

Én is hasonló cipõben járok. Mindig csak a paypal user agreement update-k jönnek 😞

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Rapid81
Ez finoman szólva is köcsögség. Mi az, hogy nem ülhetek le fél órát játszani, mert úgysem lesz elmentve!?

RatBaG
huhh, csak kb 10 percet játszottam az elõbb vele, de máris beszippantott.
gyönyörû ez a képi világ, a stílus.
és most ideje felrakni az új vga drivert 😊

Per Aspera Ad Inferi.

wesker24
Ez már csak igy van Bio 1-2 is ilyen volt csak akkor érdemes neki állni játszani vele ha tudod hogy már semmi dolgod nem lesz mert akkor lesz idöd játszani vele.