Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Mar tul vgyunk ezen, iphone-n nagyon szar az ekezeteket elovarazsolni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Legend of Grimrock 2 First Screen

Next PC upgrade: 2022

Jókaival az a "baj", és azért divat a gimnazistáknak akkor vagy évekkel késõbb is utálni, mert nagyon komoly és szép magyar szókincse volt, melyet keményen használt is. Aki olvasgat tisztességesen gyerekkorában, fiatalkorában, annak viszont szerintem a Kõszívû ember fiai nem okozhat gondot, és így én tudtam élvezni kötelezõként, pedig semmiképp nem mondanám, hogy kiemelkedõen olvasottként vágtam volna bele. Viszont ha többen tudnák értõen olvasni, az azt is jelentené, hogy többen tudnák értõ módon olvasni a fórumhozzászólásokat vagy akár a híreket is.

Az viszont nagyon szomorú, ha valaki Jókait ócska licencregényekkel szemben szólja le, akár teszik neki az elõbbi munkássága, akár nem. (Itt mondjuk legkevésbé még Sapkowskira gondolok, hiszen a "Vaják" nem a játékhoz összedobott fércelmény, hanem eredeti mû.)
Rapid81
Miért nem tudlak hozzáadni Steamen?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ingyen Dark Matter játék. Nem, nem Steames, DRM Free. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Bio Inf, spoilermentesen:

2 órát toltam eddig és imádom! Iszonyat hangulatos, brutálisan fordulatos. Egyik résznél majd' betojtam, annyira meglepõdtem. XD

Egy dolog bánt engemet... Míg az elején a vízben tükrözõdik az arcunk, késõbb semmi. Állok a vízben és semmi...

wantonly
Az ember tragédiája nekem is tetszett, a Kõszívû ember fiai viszont számomra kínszenvedés volt, egyedül a szánnal menekülés a farkasok elõl tetszett benne ( spolier 😊 ), azt a részt többször is elolvastam. Persze akkor még éretlen voltam hozzá.
Rapid81
Ja, én azt a mondatot kérdésként értelmeztem, fene tudja miért, pedig nincs is ott kérdõjel. XD

Rapid81
Trisztán és Izoldát szerettem még. 😊 Kb ez a 2 volt, amit elolvastam kötelezõt. 😄

TBTPumpa
Õ is tudja, hogy õ a fõszereplõ, azért is írta, hogy szerinte nem õt kellett volna rátenni.
Elizabeth-nek mindenki jobban örült volna! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Ember tragédiája. Imádtam! 😊

Rapid81
Telefonról Swype használatával szoktam írni, amiben VAN magyar nyelv. Végighúzgálod az ujjad a betûkön és ékezettel együtt, gyönyörûen beírja, amit te szerettél volna. Az, hogy telefonról vagy mosógéprõl írsz, attól még lehet gyönyörû magyarsággal, ékezetekkel írni.

Azért Jókai pont az olvasmányosabb mûvekrõl ismert, A kõszívû ember fiait is tudom ajánlani. Az ráadásul az egyik legfontosabb történelmi eseménynek az 1848-49-es szabadságharcnak is emléket állít.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Az a fõszereplõ. <#idiota>

TBTPumpa
A diákok java része nem szereti a kötelezõket! Az Aranyember valóban jó olvasmány volt, nekem speciel Az ember tragédiája tetszett a legjobban a kötelezõk közül. Elolvasása után esszét is kellett anno írnom belõle, így jobban megmaradt! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
+1!

ami még tetszett az a Vörös és Fekete - bírom a "karriertörténeteket" 😊

Forza.

Nekem a kedvencem (hát szerintem ez is meglepõ lesz sokaknak): Madách Imre: Az ember tragédiája címû mûve volt.

Voltaire Candide-ja is jó volt, vagy Dante Isteni színjátéka.

Legnagyobb kínszenvedést a Bánk Bán okozta. Ott minden oldalnál mintha tûvel szurkáltak volna! Utáltam minden betûjét (amúgy maga a mû jó, de ahogy le van írva!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Szerintem jó volt, hogy minden egyes tárgyat, mindent azonnal mentett. Bio-ban most elég gáz, hogy megyek-megyek, na de mikor lesz már cp, mert akadt más dolgom...

wantonly
Én sem szerettem a kötelezõket, de az Aranyember speciel nagyon jó volt. :p
Rapid81
PÜ-ben írd meg mid van. 😊

Pár játékot keresek egy ideje:
- DEFCON
- Hard Reset
- Unstoppable Gorg
- Crazy Machines 2
- Scratches
- To The Moon

De ha nincs egyik sem, akkor majd megegyezünk. 😊

arty
bezzeg a minden sarkon befordulás elõtt quicksave aztán dobna a feszültségen!

Forza.

Seth
Én régen is utáltam kötelezõket,az Aranyembert is,megmondom õszintén semmire sem emlékszem belõle,csak arra,hogy az olvasónaplóm 5-ös lett 😄 Gyerekfejjel szerintem 80%-ot nem nagyon hatotta meg. Az egyetlen ami maradandó volt az a Pál utcai fiúk,nekem kb ott kezdõdött és ért véget a magyar irodalom

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Én konkrétan Jókai Mór miatt kezdtem el annak idején, korombeli srácoknál sokkal választékosabban írni és fogalmazni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Teljesen igazad van. Lepjunk tovabb vagy ugord at az irasaimat 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nekem nincs turelmem hozza bocs.

Persze sok minden mas, de tenyleg ott tartunk mar hogy egy gears of war manual fontosabb olvasmany mint egy szepirodalmi mu? Ez nem csak a kotelezokrol szol. Egyebkent nem veletlenul lesz egy ket konyv kotelezo vgy eppen ajanlott...

Tehasut
<#levele>
Egyébként meg sose értettem azt a buta kifogást, hogy azért nem ír valaki ékezetet, mert telefonról gépel. Azon is van ékezet, és szerintem az ember, ha ki akarja fejezni magát, azt tegye a lehetõ legjobb formában.
IMYke2.0.0.0
Jókai, Mikszáth nem ok nélkül kötelezõ olvasmány. Ezt kéne felfogni. Nem ágálni az ellen, hogy elolvasni kell õket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Nem en kezdtem.

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Tehasut
Pedig nem kéne. És hülyézni sem.
davidka003
Én is arról írok.
Egyébként úgy értettem, hogy mások, hogy mást szeretnek, más hatások érik õket. Sok film például.
Nem feltétlen tartom problémának, hogy nem olvasnak kötelezõ olvasmányokat.
Attól még lehet valaki értelmes, hogy nem olvasta az Aranyembert.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tikal
Remeltem nem vagy olyan hulye hogy ebbe kotsz majd bele... telefonrol irok ha nem lenne vilagos, szarok az ekezetekre...

davidka003
Elég csak elolvasni a hozzászólásodat és megkapod a választ. 😄
Két pofont kiosztanék a helyesírás miatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Bazári szerintem is.
De a játék elvileg fasza.

Tikal
Egyebkwnt miben is masok mint ot vagy tiz eve? Butabbak? ...

Tehasut
Csak szerintem nem elég ütõs a Bioshock Infinite borítója? Nem a fõszereplõt kellett volna rátenni.
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tikal
Nem az a baj hogy nem olvass aranyembert hanem az a kijelentes amit tett....

Tehasut
Az a lényeg, hogy olvasnak egyáltalán. De a mostani tizen-, huszonévesek helyesírását és szókincsét nézve, sajnos nem ez a helyzet.
grebber
Ezt már évek óta mondom ,hogy én csak a játékokról szóló könyveket olvasom!
Ezek érdekelnek a többi nem!

davidka003
2013 van. A fiatalok mások mind régen és nem feltétlen van ezzel baj, hogy a mai ember nem olvas Aranyembert.

IMYke2.0.0.0
A zárójeles részhez: inkább no comment.

genndy
Feltéve, hogy AKAR is...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Megjöttek az új szerzeményeim: (Ezek a kötelezõ olvasmányok nem az Aranyember )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zomil
Ez igy van, én is szokincsem nagy részét fiatal koromban a játékokbol+cartoon network-böl szedtem össze, aztán már csak egy kis nyelvtant kellett tanulni hozzá 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Napokkal (?) ezelõtt meg is tettem. Delhammer azonnal, aki fontos, élményromboló dolgot felvés ide.

Tehasut
Imi, légyszi hirdess statáriumot a Bioshock spoilerekkel kapcsolatban is. <#eplus2>
Félek, hogy hamarosan beindul be-beszúrkálás.
Tehasut
Én szerettem az elõzõ részekben azt a csilingelõ hangot csekkpontnál. <#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
Engem nem zavart, ha 20 méterrel hátrébb rakott, vagy a pálya teljes elejére, ha onnan 150 méternyire feküdt ki Lara.