Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Dehogynem, ebbõl a litániából azt szûröm le, hogy pont az fog neki bejönni az új részben, hogy nehéz meghalni és nincsenek nehéz feladványok.
Tinman
Ezzel kapcsolatban jól kihagytam, hogy nem 1x és nem 2x volt már olyan ugrásom, hogy nem láttam hová ugrok, mert nem engedte odafordítani a kamerát, vagy csak érzésbõl ugrottam, mert se elõtte, se akkor nem lehetett látni a célt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Steam miért nem jelezte, hogy megjelent 2 szakajtónyi DLC a Tomb raiderhez? Mindig minden marhaság felugrik külön ablakban a képembe, bezzeg ez nem. Mondjuk nem mintha annyira venni akarnék. 😊

Meg amúgy is elég röhejes, hogy már mindenki végigjátszotta, erre most adják ki a játék közben Skill pontokkal megszerezhetõ dolgokat, mint az animal instinct, meg hangtompító. <#idiota>

Viszont ott van a Tomb of the Lost Adventurer. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Hihi, valaki meg épp azon sírt, talán épp ebben a topicban, hogy az új részben meg minden kapaszkodó szépen ki van meszelve.
Zomil
Ha ez ennyire nem tetszett akkor el se kezd az uj TR-t 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Ez a Tomb Raider: Underworld, ez nem semmi mennyire kiváló játék lehetne, ha nem baxták volna el frusztráló, agyatlan, a sorozatra nem vagy alig jellemzõ dolgokkal.

- A.I. = zéró

- enemy script = néha szó szerint a semmibõl jönnek elõ, iszonyat lelombozó.

- sokszor nem tudom eldönteni, hogy az adott út dekorációs elem vagy tényleg arra is lehet menni = halál.

- irányítás = alapvetõen nem lenne rossz, de jobb volt az a verzió EBBEN a játékban, hogy inkább nekifutott a falnak és ott moonwalkerezett, mint most... mert most minden szarba elakad. Az ugrásokat sokszor nem tudom kivitelezni, mert MEGÁLL a perem szélén.

- Rengetegszer halok amiatt, mert: nem azt nem lehet. Sokkal érzékenyebb Lara az ugrásokra, nagyon könnyen sérül és nagyon kicsi a tûrõképessége. Nem azt várom el, hogy 5 méterrõl ne sérüljek, de pár méterrõl halál elég durva egy atletikus kincsvadásznõtõl.

- puzzle platform elemek = szépek és változatosak. Viszont néha baromira nem logikusak. Volt egy helyszín, ahol min. 3/4 órát tököltem mert azt hittem ott kell csinálnom valamit mert ott volt vagy 5 interaktív elem... de nem, hanem 500m-el odébb, egy totál eldugott részen.

Aztán egy másik részen a program semmit nem mondott egy tárgyról, hogy mire jó. Fél óra volt mire rájöttem, mit is akarnak tulajdonképpen és nem azért mert agyhalott vagyok, hanem azért mert Lara utolsó gondolatai azon a helyszínen azok voltak, hogy VISSZA kéne menni a hajóra -.-

Aztán a legutóbbi rage quitem azért volt, mert meghúztam egy kart és látszólag semmi nem történt... utánaolvastam és odébb valahol kinyílt egy ajtó ahol még nem is jártam. A TR sorozatra mindig is jellemzõ volt, hogy ilyen esetbe a kamera segít. Hát itt nem. Ez további frusztrációt okoz, mert lehet keresgetni az adott helyet és nem lehetsz benne biztos, hogy nem kell backtrackelni, mert sokszor kell!

- grafika = szép, lenyûgözõ egy lassan 5 éves játéktól meg aztán fõleg, de az, hogy most ilyen szépen beleolvad minden a környezetébe az sokszor FÉL ÓRÁKON át tartó idegõrlõ frusztrációt okoz. Sokszor egyszerûen nem találom meg a platformot ahova ugranom kellene, mert eléggé belesimul a környezetbe. Fokozza ezt a gondot az, hogy nem mindig egyértelmû, hogy: nem, oda nem szabad ugrani, mert halál.

- QTE = nincs, de mégis van. Az is elég bosszantó volt a korábbi 2 részben, hogy színes felvillanó gombokat kellett néha idõre nyomkodni, de ez rosszabb. Itt most ugyan úgy van QTE, de nincs help. Nyomgyá' valamit paraszt ha belassul az idõ aztán majd csak lesz valami.

- kamerakezelés = Soha nem volt a sorozat erõssége. Hát itt se az, de mintha itt többet döglenék amiatt, mert TOTÁL nem arra ugrok sokszor amerre a kart nyomom.

- a játék nem nehéz... neeem. Nem nehéz, hanem idegesítõ, frusztráló, AKADÉKOSKODÓ! Az adrenalin attack meg beépített cheat. Legendet és Anit is KIZÁRÓLAG a dual pisztoly használatával toltam végig, hogy nehezebb legyen picit... itt gyakorlatilag melee-vel leverem az ellen 90%-át, még lõnöm se kell.

AKAROM VISSZA A CORE DESIGN-FÉLE TOMB RAIDEREMET!

(Nem véletlen, hogy Anniversary tetszett, hiszen a klasszikus újragondolása egy szebb köntösben. A Legend meg azért, mert UC vonal, de nélkülözi az UW bosszantó hibáit.)

Kezdek rettegni az új Tomb Raider 2013-tól...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Jöhet az 1$-os SE akcio 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Le is mondott a vezérigazgató.
TBTPumpa
WTF?!
"A Square Enix gyenge eladásokat emlegetett a Sleeping Dogs, a Hitman: Absolution és az új Tomb Raider kapcsán is. Utóbbi különösen érdekes egyébként, a linkelt PDF szerint ugyanis 3,4 millió eladott példányra számít a kiadó a hónap végéig - ha kevesebb mint egy hónap alatt ez "gyenge", nagyon nagy bajban lehetnek a srácok."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tikal
Igen béna vagyok 😊) tényleg megjegyzi a kedvenceket? Õrület mik vannak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rapid81
Mindhez van Steam kulcs? Ha van, akkor egyben vagy egyenként?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Béna vagy akkor, plusz megjegyzi kedvenc szavaid és 3 karakter után beírja. Igen, én is iOSról írok...
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Már nem is számozzák az Android bundle-t?

Na gyerekek bármennyire is skeptikus voltam ezzel a tegnap írt bcdedit/set increaseuserva 2500 paranccsal annyira úgy néz ki beválik a dolog.

Az imént elsõ ízben sikerült egy csatát végigjátszani a Shogun 2 Fall of the Samuraiban.

Hálistennek problémát eddig nem okozott a beállítás, de szükség esetén vissza tudom állítani a dolgot, akár csökkentett módban is.

Szóval akinek esetleg 32 bites win-je van és esetleg hasonló fagyásai vannak, annak akár gyógyír lehet a dolog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
A hó még mindig szakad, mint állat és nekem 10re Budaörsön kell lennem. Szép lesz...

Fpocok
16.43%

grebber
Hoho már rántom is be az nvidiás Bladeslinger miatt!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Egyedül egy Darksiders 2 érdekelne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na mi van itt? Irodalom óra? Nekem amúgy, (mondjuk senkit nem érdekel tudom de ha már belekezdtem leírom) minden kötelezõ tetszett kivéve a Shakespeare mûveket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BigBlue

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

genndy
Gárdonyi Géza: Egri csillagok. Az én kedvencem a kötelezõk közül. De az Aranyember is nagyon jó (a film is).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Én meg a táblára felírt 3 közül azt választottam amelyiknek a puskája a kisebb papírra volt nyomtatva.
Ha nincs puskám és nem ennyire veszik komolytalanul az érettségit akkor nagyon sok embernek nem lett volna meg én is a mai napig pótérettségiznék kb!Egyszerûen nem érdekelt egyik tárgy se hogy tanuljak rá!

The Protector
Azt nagyon szerettem,de én Örkény:Tótékból.

Ami legjobb,hogy nekünk az volt a kidolgozandó téma,hogy az emberek mindennapjait hogyan befolyásolják a gépek meg mi lesz a jövõ.És a MAtrix-tól a Terminátor filmet mindent megemlítettem az esszében.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
1993.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én meg: "Csokonai Vitéz Mihály: A Tihanyi ekhóhoz" elemzését választottam annak idején.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én Kosztolányi: Édes Annájából érettségiztem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tikal
Errõl van szó

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rapid81
Mind megvan, kivéve DS 2-t. 😞

Zomil
Humble Bundle(weekly)
Darksiders 2-ért nem is rossz ajánlat 😊

Tehasut
De ha Béla nem jól vezet, akkor beszólhatsz neki. <#nevetes1>
Tikal
Szerintem õ 😊

Zomil
Én inkább azt kérdeznék, h ki nem szarja le, h ki milyen telefont használ?
Ez olyan, mintha beszolnék Bélának, hogy X kocsit vezet, mikor én meg Y-t 😊

Tehasut
Sajna nem nyert, egyik sincs meg.
egyébként meg a 90%a mellé oda lehet írni hogy van rá app, legroszabb esetben jailbreak, ki volt az a nagyokos aki ezt összeállította?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
<#wilting>

Zomil
Androidrol is össze lehetne szedni egy csomo faszságot 😄
Amugy ennyire ne unatkozz, hogy ilyeneket irogatsz össze 😊

már az elsõ állítása is hamis lol

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Elsõ sorig olvastam. Leszarom, már bocs😊

Tikal
Megnézem 😊

Fpocok
<#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
2 mondatba leírhattad volna inkább azt hogy mit lehet. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
WOW. Ennyi minden nincs? Beszarok.
Kihagytad, hogy kurva drága.

Rapid81
Muszáj volt? Szerintem nem... Neki ez tetszik, aztán jóéccakát.

Rapid81
Nem, nem megyünk bele. Csak jelezném, hogy Swype van iOS-re is, igaz egyelõre nem hivatalosan...

Zomil
Ember Tragédiáját én is szerettem, de a többi kötelezövel sem volt nagyon gondom, föleg a regények volta a kedvenceim, mert azok 1nap alatt megvoltak a rövidségük miatt 😊
Meg a Tothék féle dobozolás maradt meg nagyon bennem, mert abbol szobeliztem érettségin 😄

Egyre viszont emlékszem, A köszivü ember fiainál már ott tartottam, h kitépem az összes hajam...egyszerüen utáltam azt a könyvet még a filmet is kikölcsönöztem hátha ugy jobb lesz, de ugy is csak szenvedtem közben... :S

Amugy nincs gond a kötelezökkel, viszont elég soknál nagyon el van baszva, hogy mikor veszik, néhány müvet semmi értelme ilyen fiatal fejjel olvasni...meg szvsz nem ártana folyamatosan böviteni frissebb könyvekkel is a kötelezö olvasmányokat. Nem azt mondom, hogy mai könyveket, de pl. Asimov-ot is be lehetne épiteni, nem csak az alapitvány miatt, van nagyon könnyen emészthetö könyve is 😊

davidka003
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szaporítom tovább a szót, jöjjön akkor hát a gyûjtés, miben
rosszabb az iOS, mint az Android:

- mindenképpen használni kell az iTunes szoftvert
- elsõ használat elõtt (újratelepítés után) aktiválni kell a készüléket
- egyedi csengõ- és jelzõhangot körülményes beállítani
- nem változtatható meg minden eseménynek a jelzése (hang és rezgés)
- az audio/video hangerõ nem állítható menübõl, kizárólag az aktuális
lejátszóból
- nincs FM-rádió
- nincs egyszerû fájl másolgatás
- nincs egyszerû fájlküldés (Bluetooth, WiFi Direct, NFC, IrDA.)
- nincs alapvetõ hálózatkezelés (LAN)
- alapvetõ programok funkciói, testre szabhatósága nevetséges
- nem szabható testre kellõképpen a billentyûzet
- nem cserélhetõ a billentyûzet
- nem szabható testre megfelelõen a launcher (kötött ikon pozíciók,
widgetek hiánya, stb.)
- nem cserélhetõ a launcher
- nem szabható testre a lockscreen (gyorsindítás parancsikonok,
kinézet, mûködés, biztonság)
- nem cserélhetõ a lockscreen (csak a kép)
- nem választhatók az eseményekhez alapértelmezett programok
- nincs SMS kézbesítési jelentés
- nem szabható testre a hívásátirányítás (átirányítod mindet vagy sem,
nincs szûrési lehetõség)
- nincs szabványos videó hívás
- nem szabható testre a tárcsázó (mûködés, kinézet, stb.)
- nem cserélhetõ a tárcsázó
- tárcsázóban nincs prediktív gyorskeresés, mindenképpen át kell menni
a kontakt listába
- nem változtatható meg a rendszer betûtípus
- LED segédfény nem mûködik fókuszáláskor, sötétben így nincs fotózás
- nincsenek gyors-hivatkozások a WiFi, BT, GPS és adatforgalom gyors
ki-bekapcsolásához
- a helymeghatározáshoz mindenképpen szükséges a GPS bekapcsolása (pl.
idõjárás elõrejelzéshez)
- AppStore kezelése nehézkesebb
- letölthetõ alkalmazások mérete hatalmas
- párhuzamos alkalmazások iOS-en funkciószegényebbek
- a legtöbb normális alkalmazás fizetõs
- az ingyenes alkalmazásokban található reklámok rettentõ zavaróak
- Facebookban és Messengerben nem törölhetõk az üzenetek (csak archivál)
- a böngészõk nehezen jegyzik meg a jelszavakat, nem õrzik meg a
sütiket (pl. PH! lapcsalád)
- nincs flash (sok bank weboldalán a belépés flash-alapú)
- nincs automatikus szövegtördelés és helykitöltés egyik böngészõben sem
- nincs lehetõség külsõ forrásból alkalmazást telepíteni
- nem menthetõ le a teljes rendszer image-e, valamint nem állítható
vissza bármelyik korábbi állapot
- a rendszer fájlrendszere teljesen izolált a külsõ forrásoktól, nincs
átjárhatóság semmilyen szinten

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tikal
De komolyan mondom. Rohadt szar ez a resze. Ugye most nem megyunk at android iphone fikaba? ...

grebber
Lehet simán csak vannak akiknek nehéz ez is mint pl a Tomb Raider 3 gombos QTE!

Rapid81
Ezt most ugye nem mondod komolyan? Egy negyedmilliós telefonon nem lehet normálisan gépelni? Pfff...