Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl hogy példázzak, a TR lehet önnmagában nem hozott egy olyan dlgot sem amit más helyen nem láttunk már valami formában, de így egyben ennyire jól összerakva még nem, vagy talán 10 évente 1x, és az pl azért kiemelkedõ.
Egy 9/10-es játék is átlagon fellüli, nem kell minden kutyafaszát 10/10-ezni, mert elveszti az értelmét.
Persze tudom egyéni szubjektív vélemény , de ne gyerekeskedjetek már. (akinek nem inge...)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lehet Corei7-ed, 2000 MHz-es memóriád, meg 2GB VRAM-os géped, de ha a vinyó egy egyszerû mezei SATA-s HDD akkor a rendszer összhatása, az amit összességében tapasztalsz nem éppen a legfényesebb. Jó-jó, de nem az igazi amit a pénzedért elvárnál.
Aztán rájössz, hogy a CPU és GPU az esetek nagy részében vár a HDD-re, a gyors memória szintúgy. Ha már bent a memóriába az adott alkalmazás és nem kell neki a HDD-rõl töltögetni, akkor meg érzed, hogy milyen szuper géped van.
Aztán feltolod az egészet egy SSD-re és ráébredsz, hogy NA MOST olyan a géped amire elismerésre méltó. Minden suhan, minden könnyed, elegáns, gyors, zökkenõmentes. Persze a Ci7-et még így sem tudod kifektetni :-D
Nekem a Blackmagic digitalizálókártyám 1080p digitalizáláskor a sima SATA-s Samsung F1-es vinyóra közölte, hogy KEVÉS LESZ. Raid 0 vagy SSD needed ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De azért elég gáz, hogy 8giga RAM és 2giga VRAM mellett SSD-re kell pakolnom a játékot.
9.5 az oké, majd kivesézem én is ha lesz idõm, de a Bio2 nekem már kurva nagy ismétlés volt az elsõ rész után, egy DLC.
Ha ez is olyan lesz (kicsit játszottam még csak bele), akkor delete.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
A swappolást kicsit már sikerült lejebb szorítani, de még mindig csinálja néha. Fene ebbe az U3-mas motorba, valamit adhatnának ki erre a hibára.
Üdv: Grumpy
Ami nagy elõrelépés szerintem a BF3-hoz képest, az a karakterek mimikája. A többi dolog szebb lett, de nem eget-rengetõ a változás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kell egy negatív, kell a pozitív és kellenek olyanok is akik a jót és a rosszat is meglátják egy adott címben.
Tökéletes játék sajnos nincs... de azért megnézem majd a Bio-t.
Egyeseket néha úgy eltud vakítani egy adott játék... még szerencse, hogy itt vagyok. Szívesen.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
X szobába vagyok, végzek. Átlépek egy "vonalat" cutscene. Visszatekintek, látom ott egy relic... jah már nem tudom felszedni (mert hirtelen már nem aktív az a rész), mert kvázi semmi változott csak cutscene volt és Lara dumált egy sort magába. Persze a játék visszaengedett, lemásztam, majd halál, mert már nem volt aktív az a mechanika. Pff, ennél még a "és akkor beomlott a barlang mögötted" megoldás is jobb.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Utánanéztem az eladási adatoknak is... nyugodt vagyok: megbukott.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A meghalás egyáltalán nem zavar, ha béna vagyok! De amikor nyomom a BALRA irányt, de úgy hogy kiszakad a kar és szembe ugrik attól agyfaxt kapok!