Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Elhiszem, majd ha végigvittem meglátom, de az elõzetesek alapján elõre azt jósolnám hogy 0 változatosság a régiekhez képest.

Pl hogy példázzak, a TR lehet önnmagában nem hozott egy olyan dlgot sem amit más helyen nem láttunk már valami formában, de így egyben ennyire jól összerakva még nem, vagy talán 10 évente 1x, és az pl azért kiemelkedõ.

Egy 9/10-es játék is átlagon fellüli, nem kell minden kutyafaszát 10/10-ezni, mert elveszti az értelmét.

Persze tudom egyéni szubjektív vélemény , de ne gyerekeskedjetek már. (akinek nem inge...)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Tapasztalat:

Lehet Corei7-ed, 2000 MHz-es memóriád, meg 2GB VRAM-os géped, de ha a vinyó egy egyszerû mezei SATA-s HDD akkor a rendszer összhatása, az amit összességében tapasztalsz nem éppen a legfényesebb. Jó-jó, de nem az igazi amit a pénzedért elvárnál.

Aztán rájössz, hogy a CPU és GPU az esetek nagy részében vár a HDD-re, a gyors memória szintúgy. Ha már bent a memóriába az adott alkalmazás és nem kell neki a HDD-rõl töltögetni, akkor meg érzed, hogy milyen szuper géped van.

Aztán feltolod az egészet egy SSD-re és ráébredsz, hogy NA MOST olyan a géped amire elismerésre méltó. Minden suhan, minden könnyed, elegáns, gyors, zökkenõmentes. Persze a Ci7-et még így sem tudod kifektetni :-D

Nekem a Blackmagic digitalizálókártyám 1080p digitalizáláskor a sima SATA-s Samsung F1-es vinyóra közölte, hogy KEVÉS LESZ. Raid 0 vagy SSD needed ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HeadHunter86
Szerencsére nem olyan mint a 2. Elizabeth elég jól feldobja a hangulatot, és ad egy kis újdonságot a játékba.

HeadHunter86
Szóval kellene egy STEAM mappát csinálnom az SSD-re is. Lehet oda telepítem akkor, mert így kicsit idegesítõ.
De azért elég gáz, hogy 8giga RAM és 2giga VRAM mellett SSD-re kell pakolnom a játékot.

DarkSector
10/10 nem lehet egy játék ami csak simán azért jó mert hozza a régi színvonalat.
9.5 az oké, majd kivesézem én is ha lesz idõm, de a Bio2 nekem már kurva nagy ismétlés volt az elsõ rész után, egy DLC.
Ha ez is olyan lesz (kicsit játszottam még csak bele), akkor delete.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Már adtak. Úgy hívják: SSD.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Nem hinném, hogy érthetetlenül vagyok negatív. Miért, szerinted az jó, hogy semmi következménye
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs a halálnak? Meghalsz és 5 méterrel arrébb rak ki? NOOOORMÁLIS? Mi értelme így küzdeni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
Nálam 9.5 az AC3 is és a Bioshock Infinite is. Tényleg nagyon hangulatos lett. Ami kicsit zavar benne, hogy túl sok a keresgélnivaló benne, amivel sokat eltökörészek így kicsit kizökkent a játékból.
A swappolást kicsit már sikerült lejebb szorítani, de még mindig csinálja néha. Fene ebbe az U3-mas motorba, valamit adhatnának ki erre a hibára.

Tinman
Mennilõni. Bórin'.

Üdv: Grumpy

HeadHunter86
Ez megvolt már nektek?
Ami nagy elõrelépés szerintem a BF3-hoz képest, az a karakterek mimikája. A többi dolog szebb lett, de nem eget-rengetõ a változás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Pedig, ha belegondolsz így a jó.

Kell egy negatív, kell a pozitív és kellenek olyanok is akik a jót és a rosszat is meglátják egy adott címben.

Tökéletes játék sajnos nincs... de azért megnézem majd a Bio-t.

Tehasut
Igen, nagyon szeretjük, ha az érthetetlenül sok negatív energiádat átpumpálod belénk.
Tinman
Helyes! Csak essen még arra felétek egy fél méter... nem sajnálom a jót tõled.

Tehasut
Ki gondolta volna...
Fpocok
NONO. Legalább egy oldalnyi hibát fel tudnék sorolni.
Egyeseket néha úgy eltud vakítani egy adott játék... még szerencse, hogy itt vagyok. Szívesen.

DarkSector
Neked az AC is 10/10 😛

Rapid81
Tegnap óta folyamatosan esik a hó. A kocsit most ástam ki az udvaron. 😊 Tök jó, hogy már április lesz pár napon belül.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Bioshock Infinite: nem hittem, hogy valaha mondok ilyet, de 10/10. Hibátlan.

[merlinw.org]

Tikal
Én se tudom letenni 😄 Stabil 60FPS száguldás <#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
Kb 5 órája nyomom megállás nélkül a GT2-t
BEST
GAME
EVER

Rapid81
Nem mondod, hogy csak apk-kat kapsz és semmi mást?! Akkor még jó, hogy nem vettem meg. Jól mondtam én múltkor, hogy elkurvult a HiB...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Van, aki nem bírja a (jogos) kritikát.

grebber
Steam kulcs? Én Android bundlet vettem meg!

Next PC upgrade: 2022

No azért nem mindenki. Én még csak megvettem! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Nofene. Legahyta a Portal 2-t és a HL 2-t. 😊

Fpocok
Hagyjuk ezt már... ami szar az szar. Minél több ember felismeri, annál jobb.

Tehasut
Ööö... már az elsõ.
Tehasut
Kezdesz "Fpockosodni"... <#nevetes2>
Vissza kell tölteni az állást.
Tehasut
Vajon ki lehet kapcsolni ezeket a DLC-ket? Ugyanis végigjátszás után beaktiváltam a Survivalhoz kapott kódokat, de ha újra végig szeretném játszani a játékot, akkor mindenképp megkapom ezeket a skilleket/fejlesztéseket az elején?
Tinman
Relic... jó, hogy mondod.

X szobába vagyok, végzek. Átlépek egy "vonalat" cutscene. Visszatekintek, látom ott egy relic... jah már nem tudom felszedni (mert hirtelen már nem aktív az a rész), mert kvázi semmi változott csak cutscene volt és Lara dumált egy sort magába. Persze a játék visszaengedett, lemásztam, majd halál, mert már nem volt aktív az a mechanika. Pff, ennél még a "és akkor beomlott a barlang mögötted" megoldás is jobb.

Igazából nekem is. <#vigyor5> És nem úgy van az, hogy az idõ megszépíti az emlékeket, mivel 3x-4x végigjátszottam és a legutóbbi alig több, mint 1 éve volt.
Zomil
Öszintén szolva nekem is csak kellemes emlékeim vannak rola 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Ideje lenne újrajátszanom. Én arra emlékszem, hogy borzasztóan élveztem azt a részt is. Egy gondom volt vele, hogy kevés relic volt benne.
Rapid81
5 skill van. <#idiota>

Tinman
Rábukkantam egy Otherworld-os Underworld kritikára... nem gondoltam volna, hogy valaha is legalább RÉSZBEN egyetértek velük.

Utánanéztem az eladási adatoknak is... nyugodt vagyok: megbukott.

Ha létezik még olyan ember a világon, akinek nincs meg a Darksiders és/vagy a Red Faction Armageddon, vagy sajnál rájuk egy dollárt. Az kukkantson ide
Fpocok
Nem. Nem arra a két skillre gondoltam, hanem fegyverek, ruhák, tomb.

genndy
Mivel ilyen hamar jelentek meg, szomorúan igazat kell adjak neked, ezek nagy valószínûséggel tényleg kivágott, és nem plusz tartalmak <#shakehead>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Holnapután jön Magicka iPadre és androidos tabletekre!
Rapid81
Mit? A játék közben feloldható skilleket? <#idiota>

Fpocok
Nevetséges ez a sok dlc. Gondoljatok csak bele... ezeket mind kivágták az eredeti játékból.

Rapid81
Még viccnek is rossz. 😊 Rochard DLC-je is 1.79€ és 2-3 óra játékot ad.

Tehasut
Minden régebbi részben voltak szopatós feladványok, amiket csak mázlival lehetett észrevenni/megoldani.
Tehasut
Tomb of the Lost Adventurer: másfél euró 15 perc játékélményért. Korrekt.
A 3 ruhát, meg a tombot megvettem. A multis cuccok, meg a játékot könnyítõ bizék nem igazán érdekelnek. A tombot már végig is nyomtam. Nem volt nehéz, de a legösszetettebb és leghosszabb volt mind közül.
Rapid81
Videókból, meg képekrõl nem tetszett Liz, viszont ezen a képen, amit csináltam, kifejezetten aranyos. 😊

Tinman
Szeretem, ha vannak trükkös feladványok, de ne az legyen a trükk, hogy az alsóbb szinten nem veszem észre a kapaszkodót és ezért tökölök vele fél órákat! Ez így nem gondolkodást igénylõ kihívás, hanem stressztermelõ tevékenység.

A meghalás egyáltalán nem zavar, ha béna vagyok! De amikor nyomom a BALRA irányt, de úgy hogy kiszakad a kar és szembe ugrik attól agyfaxt kapok!

Tehasut
Aztaku! 19 (!) darab déelcé!
Rapid81
3 féle single player outfit. Namégolyat...!