Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Melóhelyre pont frankó!

Ingyenes Peggle - PopCap Games-tõl

Kódot mailben küldik, sehová nem regelhetõ!

"Dear ,

Here's how to download your game:

Download the game installer:
(If you have already installed the trial version from us skip to step 3)

http://downloads.popcap.com/download/peggle/pc/en/latest
Follow the prompts to install. What installs is a free trial version, but don't worry – you're getting the full game.
Launch the game.
Click the "Already Purchased This Game" link under the Play Button.
On the next screen, enter this ORDER NUMBER: ************, and then click Register."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Red Orchestra 2-t kell tolni. Onnan gyorsan lekopnak a gyíkarcok 😊

Shep
Mondjuk neked úgysem jó az sem, Mr Mindenben a rosszat látom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amire válaszoltam, gondolom arról 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Te most melyikrõl beszélsz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maak
"olyan emberek játszanak vele, hogy sokszor alig van csapatmunka"

Az elkodosodas erosen megfigyelheto, meg az baszki, hogy megveszed a limited editiont 0 day, mert mar ki tudja miota varsz egy csapatalapu fps-re amit haverokkal elmeny tolni, es ra nemsokra kiadnak egy "premium" nevezetu okadalmat. Hat elmennek ezek a n*r**s k****a anyjukba. SOHA tobbe nem veszek bf nevezetu szennyet. Igazabol a nagy mapok jok lennenek bf3-ban de az ea elbaszta ezzel a "dlc"-s huzassal nalam az egeszet. Eladni ofc nem tudom mert nem csak az a fos van az accomon.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Hát ez rohadt jó, kár hogy szinte az egész játékot ellõtték benne de hát ez csak a spoilerrettegõket zavarhatja 😊 Remélem nem megint 4 órás lesz a kampány és a gépigény sem fog sokat nõni!

HeadHunter86
Az lesz. Áttelepítem SSD-re ha hazamentem. Este már onnan játszok. (Amúgy OCZ Vertex 4-em van)

Tinman
Nyugodtan le lehet ugatni... persze ne így, hogy: höh, meg pfff.

Ha valaki végigtolja mostanában és totál más véleményen van, mint én akkor várom a szintén fél oldalas beszámolóját.

Nem azért húzom le, mert troll vagyok. Azért írtam le a negatív tapasztalataim, mert rég csalódtam ekkorát. A Legend és az Anniversary után ez nekem csalódás, mert nem minden a szépség!

Pedig annyira remek játék lehetett volna! Esküszöm eleinte teljesen Uncharted feelingem volt csak EZ JOBB VOLT!!!!

zorrobomber
UW kivétel mert a kutyát se érdekli már, nincs körülötte hype. Ha most jött volna ki te is le lettél volna ugatva.

zorrobomber
"Miért csak pozitív véleményt szabad formálni?"

Itt igen. <#zavart2>

Tinman
Köszi!
A Random Read volt nekem a lényeg... teljesen átlagos, sõt a WD Blue-ek 110 körül tudnak, ha rendesen defragolva van.

Na most egy átlagos manapság kapható SSD random readje ennek minimum a háromszorosa. Jó persze vannak noname SSD-k, azok kb. vinyó szint, de Intel, Kingston, OCZ ezek frankók.

Próbáld ki majd a játékot egy SSD-n, ha teheted. :-)

HeadHunter86
Pedig a BF3 elég jó móka. Bár az End Game-es játékmódok annyira nem jönnek be. De a Conquest és a Rush még mindig jó móka az új mapokon. Szerintem teljesen korrekt játék. Kivéve, hogy olyan emberek játszanak vele, hogy sokszor alig van csapatmunka.

HeadHunter86
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Soha ne mondd, hogy soha.

DarkSector
Sajnos igen....

Magamtól idézve.

"Nextgen-nek sovány.
Dice nem akar vagy nem tud vagy nem lehet rendes növényzetet.
A háttérben mert süt a nap meg van 7 törönyház, a többi meg egy kopár sivatag még nem fostam össze magam.

Robbanásoknál ugyanaz a baj, odalõ, és a fal felsõ része kirobban, allul az alsó emelet nem robban már ki, az egy egyenes vonallal el van választva, és MIÉRT nem robban ki az összekötõ vasrúd a betonból???

Ezt soha nem értettem, az minek marad éppen? Ha egy aknavetõvel odabolondítasz?
Eléggé illúzióromboló.
Persze ha most-gen-re is jön akkor érthetõ."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Megvan az osszes resz az elejetol (42), a szinvonal egyre otvarabb, sohatobbe bf. <#levele>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Pont errõl van szó, fõleg ha jön film is, bár ezek mind szubjektívek lehetnek.
DarkSector
attól hogy a média 9/10-re értékel egy nfs-et nem lesz 9/10

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na hali. Gondoltam ideszúrok egy kis szösszenetet.
Nem szeretnék itt vitákba bonyolódni, de ez a 6/10-es pontszám filmeknél mûködött, de játékoknál sose!
De mivel már nem mûködik, így nem lehet ezután menni, mert elavult és nem reális javarészt.

Eddig, viszont 75%-tól volt a normális játékiparban, ha utánanézel. De mivel ez is lejárt, így nem lehet mondani behatárolást. Egyszerûen nem hiteles, mindenki nyomkodja a LIKE-ot, mint a buszon a leszállásjelzõt. Ez van.
Tinman
Nekem a 10-es skála tetszik, de úgy, hogy 0.5-ös lépcsõk vannak.

Pl.: TR: Underworld -> 6.5/10

Fpocok
Szerintem a 20as hülyén hangzik, a 100as meg azért nem jó, mert hogy döntöd el, mi a különbség a 91 és a 92 között 😄

Tinman
De az is jó! Köszönöm!

Tehasut
Azt írtam, hogy nehéz lesz, nem azt, hogy nem lehet.

Eleve szerintem hülyeség a 10-es skálán értékelés. Kicsi a mozgástér. A 20-as már okés. De a legjobb a 100-as.
HeadHunter86
Oké lemérem neked. EVEREST-es mérés nem jó? Mert akkor azzal nézek egy mérést most.

DarkSector
De miért is? az AC4 20/10 lesz és majd az évtized játéka?

Gondolom a fosfield 4 is idén jön...
GTA5, Watch Dogs, Metro 2033....bla.bla.bla...

Tehasut
Azért a Bioshock elõl a pontszámokat látva elég nehéz lesz elvinni az év játéka címet.
DarkSector
MerlinW-nek azért írtam viccbõl a hsz-t mert régebben vitázott velem az AC-vel kapcsolatban. 😊

DarkSector
10/10 még oké, egye fene, saját meglátás, de aki év játékozik, most nem konkrétan a Bio-ra írom, hanem általánosságban az elmúlt 3 hónapra visszamenõleg.
Most ezt nem konkrét esetre vagy konkrét embereknek írom hanem általánosságban.

Az év játéka dolog az év elején hülyén hangzik.

genndy
Volt itt olyan aki 10/10 adott a Crysisre???
Én idén kettõ ilyet láttam itt: TR, Bio Inf.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
Dehogy zavar, csak az, ha nagy elánnal megpróbálja bebeszélni valakinek, akinek tetszik, hogy igenis szar a játék.
DarkSector
RE6-ot nem azért hogy szidjam, de sok helyen nem tudom eldönteni hogy a RE4-el megyek vagy a RE6-al....:S
Mármint technikai szempontból.

Már várom a RE6 kinek az év játéka, vagy kinek 10/10

DarkSector
Nem zavar, de megemlítettem.
Akkor zavar mikor majd 1-2 hónap múlva jön a rinya.

Tinman
No és téged mit zavar, ha valaki nem így tesz?

Ez pontosan ugyan az a hozzáállás, csak a másik oldalról.

Tinman
Nem bizony!

Egy 6-7/10-es játék lehet teljesen korrekt élmény.

Tehasut
Miért zavar az titeket, hogy valakinek annyira tetszik egy játék, hogy mámorában, elfogultságában maximális pontszámot ad rá?
Fpocok
A sok fos oldal elhitette mindenkivel, hogy ami 7 alatt van, az szar.

DarkSector
Egy átlagos játék 5/5....ez egy ÁTLAG, ez nem szar, hanem egy sima átlag játék, nincs ezzel baj.

6/10-es játék, már ÁTLAGON felüli...nem kell 10/10-ezni minden Crysis-t meg szir-szart, mert azt hiszik, a 10/10 alatt minden fos.
Hát nem.

Fpocok
Én sem értem.

Shep
Na jól van, akkor nem csak én furcsállom a dolgot 😊

DarkSector
Ja erre célozgattam a mostani Bio 10/10-el is. 😊
Meg év játéka februárban? Shit.

DarkSector
Nemrég olvastam a Bio-val kapcsolatban hogy valaki azért érezte tökéletes port-nak a Bio-t, mert egy fasza BENCSMÁRK van hozzáááá.
WTF.

Tinman
"Csak ebben az évben hallottam 4-5 játékot, ami az itteniek szerint 10/10 meg az év játéka!"

Tekintve, hogy még csak 3 hónap ment el az évbõl ez az "itteniekre" nézve kínos picit. Vagy nem akarják észrevenni a hibákat. :-/

DarkSector
Én azt nem értem, hogy elindul egy év.

Mindenkinek minden játék 10/10 meg mindenkinek minden játék év játéka?
És utána hallom hogy, szar konzolos portok, meg leszarják a játékosokat a fejlesztõk, meg szar causal játékok jönnek mostanában, stb stb stb...

Ha ennyi 10/10-es játék jön ki, akkor mire a kurva sok rinya?
Csak ebben az évben hallottam 4-5 játékot, ami az itteniek szerint 10/10 meg az év játéka!
Hol itt a probléma akkor?

Tehasut
A flémkeltõ hozzászólásod is univerzális tény, amit a GSO-n ejtettél el?
"Mivel a konzolosok igénytelenebbek, mint a pcsek, ezért több fog ott fogyni." Ez már szinte troll kategória.
Tinman
Légyszi ne bántsd ezért!

Neki ez nem tetszik a játékba, szerintem szíve joga leírni és lehet, hogy másnak is ez a véleménye.

Miért csak pozitív véleményt szabad formálni? Látod tegnap én is leírtam egy fél oldalba KULTURÁLTAN, érvekkel alátámasztva mi az ami nem tetszik a TR: UW-be.

Fpocok
Ez nem az én véleményem, ez univerzális tény. Miért szerinted ez így jó? JÓ?

Tehasut
Nem olvastam ám el, mert nem játszottam a játékkal. Szerintem most hagyd abba. Miért jó az neked, hogy megpróbálod erõszakosan ráerõltetni a negatív véleményedet mások aktuális kedvenc játékaival kapcsolatban?
Tinman
Headhunter!

Ha egyszer lesz kedved lemérnéd nekem a HDD-d sebességét?

Mittomén' HDTACH-el mondjuk és a képet ide betennéd?

Tényleg hálás lennék, mert jó géped van, érdekelne a vinyód is...