Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Nem voltam 10 éves, amikor a Pókember képregényben, egy mellékszál elõkerült Rozsomák, majd jött az X-Men képregény is. Nem tûnt hülyeségnek. Ha a mai moziba járó közönség nem ér fel az én 10 éves korombeli szintemmel, akkor úgyis ki fognak halni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
"Ugye a Nostromo-n hét utas volt"

Nem tudom... nem ismerem a filmet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lol

Torkosborz = Rozsomák

Epic Fail!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Nem is lenne gond, ha nem csak a filmekben hivnák farkasnak 😄
Bár öszintén szolva engem nem zavar, mondjuk sosem volt semmi közöm a képregényekhez, gondolom ezért emésztettem meg ilyen könnyen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Na azért a 8. utas a halált ne keverjük ide, mert az egy bitang jó cím lett. Ugye a Nostromo-n hét utas volt, úgyhogy ennél nemigen lehetett volna frappánsabb címet adni. Ha simán Idegen vagy Ûrlény lett volna az eléggé lelombozó lett volna.

Rozsomák okfejtés meg szimpla hülyeség...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ma kiakasztasz.

Wolverine = TORKOSBORZ

Zárható.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Örülök, hogy leírtad a lényeget. ;-)

Wolverine = rozsomák

Nem azért kapta a nevét eredetileg, mert magyarul faxán hangzott, hanem mert mint tudjuk, hirtelen haragú, kissé szõrtúltengéses és bitang erõs.

Itthon meg ahol az Alien c. film a "8. utas a halál" néven fut mit vársz?

Rozsomák elég hülyén hangzik... rozs és mák? Rozsonmák? Ez valami tájparéj sertésfajta? Inkább akkor már a farkas... emészthetõbb.

grebber
Az attól függ hogy miként kezded újra ha kimaxolt fegyverekkel akkor 2.5 óra!
Ha nem akkor el lehet vele görcsölni akár 5-6 órát is!

Next PC upgrade: 2022

Pénzt letojom, csak nem zajlott simán és eléggé idegesítõ az ilyen.

Shep
Aha úgy látom te is csak a DS2 miatt vetted meg. Én is gondolkodom rajta erõsen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Vannak itt akik nagy Resi5-ösök. Én ugyan 2x is a végére értem a single résznek de nem emlékszem milyen hosszú volt. Valaki meg tudja mondani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW

[merlinw.org]

Shep
És tényleg 😊

Rapid81
Teletubbies

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hát kevés rosszabb mesesorozat jut eszembe, momentán egy sem nagyon 😊

Shep
Elég 1 is 😊

Shep
Szerintem nem csak mi 😊

Rapid81
Az murva jó mesesorozat volt. Imádtam! 😊

DarkSector
Hát persze 2 darabot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
(basszus, mi lelki társak vagyunk - azt én is rühelltem! 😄 )

Forza.

Shep
Miért, meg akarod venni nekem a DS2-t? 😊

DarkSector
Van akinek nincsen még Darksiders 1 és RF Armageddon itten a steam eredeti csoportban?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Kár pedig megnéztem volna, de tényleg persze csak ha nem a Varjú dombi mesék sorozatban volt, mert attól kiráz a hideg 😊

arty
(nincs fent youtuben 😞(( )

Forza.

Shep
Hát ennek semmi köze ahhoz, hogy magyarul, hogy hangzik valami, szóval ezt kár volt idekeverned. Na de mindegy, van még valaki aki ma belém akar kötni? 😊

arty
amerikai az anyanyelved? 😉 Mert ha nem, akkor szerintem meg se próbáld elképzelni, hogy neked a wolverine szó mennyire "olyan", mint nekünk a rozsomák 😊

(én anno egy népmesét láttam a tévében, ami megalapozta a rozsomákok vérengzéseirõl kialakult képemet 😄 )

Forza.

Tinman
Ja-ja. Az amcsik is pontosan tisztában voltak ezzel, ezért adták neki a Wolverine nevet. Ööööö...hmmmm... na mindegy.

arty
paypal dispute és paypal visszaVESZI a pénzt az õ paypaljukról, ha nem bizonyitják hitelt érdemlõen, hogy õk átadták amit át kell

a veszély közelében sem voltál 😊

(nekem EA-tól cibálták vissza a pénzem!)

Forza.

arty
++++++111111111

Forza.

Daell Drow
En is elkoltottem a 15 dolcsit egy CSGO ki jott belole. Enyivel is kevesebb beszerezni valo van mar. <#vigyor2>
genndy
A klienssel volt a gond, nem figyelt, nem frissített, nem szedte össze az adatot. Biztos hogy az a gond amit írtam, többször ellenõrizem (megvolt lementve a Steam mappa, tehát tudtam ki-be pakolni belõle).
Friss rendszeren találtam meg a hibát, és az egész elõtt szépen lementettem a komplett mûködõ rendszeremet, visszatettem, és ott is kipróbáltam. A Steam mappa méretére kényes. Tuti.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Ez lett a vége, 2.65€-ért. Most már csak várnom kell, hogy megkapjam a Steam kódomat hozzá. 😊 17000+ eladás, 99.8% pozitív. 😊 Csak megküldi. XD

Shep
Tudom, én is ismerem, na nem azért mert összefutottam vele a kertben 😄

MerlinW
Csak a Hód™ HD után😊

Egyébként oltári a kis dög, ahogy tartja a "kezeit"😊 Ninja hörcsög😊

[merlinw.org]

Ez hülye! Ennek el kéne menekülni nem?

genndy
Nem, tényleg valódi, tud ilyet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Viszont a világ legveszélyesebb állata a vérhörcsög.

MerlinW
Nekem ~900GB és nincs gond. Mondjuk nem is értem, mert Raptr-nek nem sok köze van a steam mappához. Minden adatot online húz át, a kliens csak a futó játék process-t figyeli. Szóval érdekes, szerintem más volt ott a gond. Tûzfalbeállítás, vagy valami.

[merlinw.org]

Rapid81
Northern White-faced Owl - Pamatos füleskuvik (Ptilopsis leucotis)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez tuti szerkesztett (az utolsó beállás legalábbis) vagy nem?

Botond
Ezt most jól látom, hogy ez a 12 játék akciós Xbox Liveon, azt Sanyi? Nincs napi váltás? Hiába várok a Lego címekre? 😞
Rapid81
Az egyik legdurvább állat a transformers bagoly. <#idiota>

Most hogy négyszemközt vagyunk megsúgom én Bioware pontot vettem belõle... De ne mondd el senkinek.

Egyébként majdnem beszoptam vele: német kulcsos oldaltól vettem E-bay-en keresztül, kifizetem paypallal (kupont felhasználva) everybody happy. Várom a kódot, jön egy mail németül... Nem tudok egy kurva szót sem ám németül... Tehát jön a mail, hogy valami gebasz van a paypal megerõsítésemmel és, hogy mellékletben küldtek egy kérdõívet, töltsem ki és küldjem vissza egy fénykép kíséretében rólam, ahogy az útlevelemet tartom a kezemben. Lehetõleg ez utóbbi legyen olvasható. És ha nem teljesítem, akkor szóljak és refundolnak.

Gondoltam magamban anyátok! Eleve nincs is útlevelem, meg majd bohóckodok itt ilyenekkel, meg amúgyis kapják be. Írtam egy levelet (englishül), hogy EU állampolgár vagyok nincs passportom, meg ha lenne is bekaphatják, mert ebay accomból így is eleget tudnak rólam. Meg egyébként is mi a faxt akarnak, megrendeltem a cuccot, ki is fizettem a cuccot, akkor legyenek oly kedvesek adni amit kifizettem, mit basztatnak itt ilyen szarságokkal. Beleírtam, hogy ha gyanús a fizetés az a 15 dolcsis kupon miatt lehet, amit paypal adott legközelebbi ebay vásárlásra.

Leírtam még, hogy amennyiben így nem megy, akkor kérem vissza a pénzem (gondolhatjátok, hogy semmi reményt nem fûztem hozzá, hogy ebbõl bármi is lesz. Gondoltam ebbõl se pénz, se kód, erre rábasztam. Kódot beváltottam és 1000 Ft-ot fizettem rá egyébként, ennyi volt az ára a BW pontoknak).

Jön a mail, hogy ezúttal kivételt tesznek, de csak akkor ha pozitív visszajelzést adok nekik az üzletre (a kis zsaroló mocsok banda, mikor ilyen ellenõrzésrõl a hirdetésben szó se volt. Ugyan írták, hogy ez ilyen random... Persze random ám a fenéket!). Mondom mentsük a menthetõt válaszoltam, hogy természetesen, ha itt a kód megy a pozitív.

Hát basszus szerencsém volt és küldték. Nagyon megkönnyebbültem ám halljátok. De hogy ilyet soha többet nem csinálok az 100%-ék!

Okulásul: MMOGA.DE volt az üzletfél!

HeadHunter86
Pedig 10 percenként van mentés. Meg ha átmész egy ajtón vagy valami esemény jön/volt, teker fenn, hogy épp ment. Megvárod még teker és akkor lépsz ki. Nem nagy dolog.

RatBaG
a rozsomáknál már csak egy durvább állat van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Rapid81
Validity of the coupon is until 31st of March, 2013

Tinman
Cserélni akartam inkább, tehát az ár csak cserealap irányár volt.

Jelenleg 1.5k-ra tartom a csereárát. De, hogy nem 15 dolcsira az tuti!

Zomil
Amugy ez a kupon meddig használhato fel?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Várj türelemmel, hátha feltûnik.
Azt Weskertõl vadássz. 3k-ért már tud. Mondjuk kupont nem fogad el...XD