Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Mióta is vagy regelve Paypal-ra ?
Tehasut
Király, szerintem így jártál a legjobban.
Én a francért nem kapok kupont?! Aljadék PayPal.
zorrobomber
Drága, majd €5-ért behúzom 1-2 hónap múlva 😊

Rapid81
Mindenféle indok nélkül refundolták a vásárlásomat. Jött egy gyönyörû német levél, ami angolra fordítva így hangzik:

Dear Customer,
we apologize in advance for any inconvenience caused.

Refund your payment for the order xxxxxxxx, xxxxxx has already been processed. Your Amount 13.9 will arrive within 24 hours via Paypal / bank transfer to you.

We appreciate your understanding.

Semmi magyarázat, semmi indok, semmi... Mindegy, legalább pénzre váltották a 15$-os kuponomat, mert kompletten visszajött az összeg. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Belefogtál már az SMB-be? (Csak ki akartam próbálni Super Mario Bros.-on felnõttként, hogy milyen így rövidíteni, de nem tudom megszokni.) Amúgy vállalom!
Tinman
Még annyit se ér.... kazuár indifos. Pfff.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Azt tudjátok, h. a Bioshock Infinite alapján társasjáték is készük?

Sõt a Crysis alapján is.

Jön a Divinity sorozat legújabb tagja.
Körökre osztott harc, coop, editor.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Rapid81
Egy töredezettségmentesítés csodákat fog tenni nálad. Nálam semmi ilyesmi nincs. Mondjuk nekem a játékok egy teljesen külön vinyón vannak, amin semmi más nincs.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
<#taps><#eljen><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Csak vicceltem.
Mi az a Facebook? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Bio nálam 8at kapott.
Bio1 jobb volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
??? Nekem ilyen gondom nem vala. Amúgy 13 óra alatt ki is végzõdött nálam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Próbáld ki ezt. Az sem árt, ha nem töredezett a partíciód.

[merlinw.org]

Zomil
Nah Bio-nál a béna checkpointhoz már egészen hozzászoktam, ami probléma most elöjött meg az, hogy minél tovább játszok vele annál sürübben akad be, ennél a játéknál egy ssd csodákat tenne, mert nagyon durván megakasztja a gépet mikor uj dolgokat tölt be és csak azt hallom, h a winyo dolgozik, mint állat.(pedig amugy a játék maxon teljesen folyamatosan fut, csak mikor vmi uj cuccot kell betöltenie akkor elkezd megállni ilyen 5-10másodpercekre) :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Daell Drow
En most alok neki megnezni, remelem nem csalodok.
A soundtracket mar hetek ota halgatom, napi szinten, nagyon el lett talalva.
MerlinW
Felõlem, nekem már nem spoiler😊 Téged biztos szeretni fognak érte😊)

[merlinw.org]

DarkSector
Kitehetem a Facebook oldalamra? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Ultra spoiler, de akit érdekel, írtam Bioshock Infinite Plot-ot

[merlinw.org]

DarkSector
Hányan szeretnétek Dino Crisis 4-et? 😊

DarkSector
Van Unreal 4 is.

DarkSector
A Django valóban az elmúlt pár év egyik legjobb filmje, kivéve azt hogy elcsépelt volt a befejezése.

Totti5
Django elszabadul

Bocsánat, de ez is 10/10

DiCaprio egy õrült állat! Mekkora színész lett belõle te jó ég...

Samuel L. Jackson meg emberetlen ahogy nyomta a szöveget😄

Quentin Tarantino<#eljen><#eljen><#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
MGS 5 Gameplay

Itt van fizika.

DarkSector
no problem.

nm, van ami nincs meg ezekbõl? 😊

Természetesen hülyülök. Köszönöm a többiek nevében is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Jah sok szerencsét , a többire örülök ha egyeltalán voksol valaki. 😊

DarkSector
Bocs de ezek voltak. 😄
Persze ezek nem újak, ha nem fogy el majd elcseréljük valamire õket. 😄

Zomil
Nagyon szépen köszi, az a DS2 nagyon jo lenne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Valami olyan nem volt, ami engem is érdekelne? 😛

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most viccelsz ugye! Ma mindenki engem szivat vagy mi van?

DarkSector
Kellemes nyulat mindenkinek így elõre!
Nem sok pénz, de erre futotta most. 😊

2 példány:

A hozzá tartozó DLC-t a nyertes a játék mellé kapja!!!

DarkSector
Én a Watch Dogs GOTY-t vittem. THX. 😊

DarkSector
Thx.

grebber
Én kutyaólnak hívtam ott jó meleg volt!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Neked sem volt gyerekszobád...

[merlinw.org]

grebber
Space Ranger elvileg mind!

MerlinW
Nincs mit. A Tomb Raider-t ki vitte?😊

[merlinw.org]

Daell Drow
Utolsot vittem, koszi a bioshock infinitet.<#vigyor2>
DarkSector
thx de mik ezek? CoH2?

MerlinW
Utolsó húsvéti ajándék tõlem:

7FRTJ-ZAMKF-4RNX4
7FW0C-DK64V-BZDKX
7FTHV-MNHG4-AD97K
7FR49-ZDIWM-JRDYY

[merlinw.org]

MerlinW
És még egy ilyet is:

[merlinw.org]

grebber
Egy helybe álldogálva meg a falat nézve sok ember abba is bele rakna vagy 20 órát rohadjak meg ha nem! Ti tudjátok a legjobban hisz ezt csináljátok<#taps>

Shep
Legjobb karakter.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Captain Wolverine!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

4876x láttam kb. De ez olyan alapvetõ, mint hogy leírja Ratgab, hogy 7-en voltak a Nostromo-n és a 8. utas meg a nagybátyám.

Van ez a don't you say meme, de nem volt kedvem elõkeresni, egyszerûbb hülyeségre, alap dolgokra, hülyeséget írni.

Shep
Hú te is megölsz ma úgy látom. Nem mondta senki ,hogy azért kapta a nevét, mert jól hangzott. Egyszerûen leírtuk, hogy a hangzása olyan magyarul ,hogy passzol a karakter jelleméhez. Ennyi, nem kell mindig mindent továbbgondolni!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Szenzor off? :-(

Shep
Olyan rövid volt? Én többre emlékeztem.

Botond
Azért ez vérciki. 😄