Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Én a Just Cause 2-re szavazok habár nekem is megvan a másik kettõ meg nem érdekel.
Zomil
Mivel kvázi beváltottad a kupont igy simán jol jártál 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Akkor inkább így kérdezem:

Melyikre lenne igény az SGEJ csoporban?
- Just Cause 2
- Puddle
- Deadlight

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hát azért elég durván fest de szerintem eddig sem a karakterek kidolgozottságával volt a gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem tetszik az ötlet, pedig én nem is vagyok Border rajongó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Igazából tojok a fejükre. Ha nem kell nekik a pénzem, hát nem kell nekik a pénzem... 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Megltjuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem lehet, hogy összefüggésben van a bonyolított forgalommal? Mert ugye mi elég nagy forgalmat bonyolítottunk néhány sale alkalmával.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tök ugyanúgy jártál, mint én, csak én kidumáltam a dolgot és megkaptam, amit akartam.

grebber
Dragon Age 3 és a Mass Effect 4-ben majd bizonyíthat az Engine!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Mondja ezt az aki, vagy akik a régi Battlefield-ekhez és más játékhoz képest kiadtak egy lebutított játékmenettel rendelkezõ 3. részt.
Kíváncsi leszek miben fog fejlõdni a játékmenet.

"Battlefield 4 - nem a Frostbite 3 a lényeg, hanem a felhasználása

A DICE új lövöldéjét fejlesztõ Patrick Bach szerint, hogy a technológia csak egy kis része a next-gen élménynek.
Tegnap az EA és a DICE megmutatták, õk hogyan képzelik el a lövöldék következõ generációját. A Battlefield 4 elõzetes cikkünkben már megmutattunk sokmindent, a trailerek után mi is az állunkat kerestük. A Frostbite 3 már a next-gen érzés elõszele, de Patrick Bach szerint az engine nem is annyira fontos.

A DICE fejlesztõje az Eurogamernek adott interjújában a következõket mondta: „Eljutottunk oda, ahol már nem fontos beszélnünk a Frostbite motorról. Már túljutottunk azon a ponton, hogy a technológia csodáiról való elmélkedéssel nyûgözzük le az embereket. Ami igazán fontos, hogy mit kezdünk ezzel a technológiával.”

Bach elmondása szerint ez pont olyan, mint az autók motorjai, ahol az emberek azt kérdezik, hogy milyen gyorsan is hasít a vas, milyen érzés vezetni, ahelyett, hogy az érdekelné õket, milyen csavarok tartják egyben. Bár tény, hogy gyönyörûen fest az új Frostbite, a következõ generációs élménynek szerinte (és szerintünk is) többrõl kell szólnia, mint a poligonszámokról.

„Amikor next-gen-rõl van szó, akkor nem az új konzolokra gondolunk, nem a technológiára, mivel az csak fejlõdik az elõzõ megoldáshoz képest. Több memória van benne, erõsebb GPU, erõsebb CPU. Ez még mindig ugyan az az alap, de többet is lehet vele kezdeni. A következõ generációs megoldásoknak többrõl kell szólniuk, mint a magasabb poligonszámok. Számunkra ez azt jelenti, hogyan fejlõdik a játékmenet? Hogyan fejlõdik a narratíva? Hogyan fejlesszünk új élményt az új technológia köré?”

Ezen kérdésekre reméljük megkapjuk a válaszokat is a Battlefield 4 megjelenésekor, ami (lehet, hogy éppen ezen új technológiai útkeresés miatt) elkerüli a Wii U-t.

A Battlefield 4 PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik még az idei év végén."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Van hová még fejlõdnie a dolognak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector

IMYke2.0.0.0
Nekem is van egy dobozos, aktiválatlan Just Cause 2-õm - annak idején felajánlottam, de senkit sem érdekelt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Lenne-e igény egy Just Cause 2-re az SGEJ csoportban?

DarkSector
Végre egyszer egyetértünk. 😊

IMYke2.0.0.0
Milka táblacsoki jöhet - a vaníliásat szeretem például. <#nevetes1>

Tinman
"Ki nem szarja le, hogy igaza van vagy sem"

Küldök neked egy Milka Waffen Linit, hogy jobb kedved legyen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Igen. Ha ezzel a karakterrel akarnék játszani, fizetnék érte. Persze nem teljes árat, majd ha akciós lesz.
Manciért is fizettem, mert a többi nem volt szimpatikus, azzal akartam nyomni. Most volt akciósan Border 2 GMG-n (és AKCIÓ! GG-n most is van Borderlands leárazás) ÉS a DLC-ket is leárazták - tehát megvettem az alapjátékot meg a Mechromancert -66%-ért és -50%-ért. A többi DLC viszont nem igazán hoz lázba, meg elõttem van ~60-100 óra játék csak az alappal, úgyhogy várhatnak még, de lehet hogy egyáltalán nem veszem meg õket.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
A te kommentednek meg még több értelme...

Parasite Eve 2, best game EVER!

ideje elmenni gyónni rapid <#banplz><#hehe>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

HeadHunter86
Egyetértek. Mindenben a szálkát látni már beteges. Nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek. De nem teszek folyamatosan megjegyzéseket rá. Ráadásul annak a kommentnek aztán qrva sok értelme van.

IMYke2.0.0.0
Ki nem szarja le, hogy igaza van vagy sem - állandóan csak negatívan szól hozzá mindenhez és mindenkihez.
Vak vagy, ha ezt nem veszed észre.

Tinman
De most komolyan... nincs igaza? Te fizetnél ezért?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Dugják fel a seggükbe a fizetõs karaktereiket!

IMYke2.0.0.0
<#levele>
Tényleg csak negatívkodni tudsz.

Rapid81
Nem tud valamelyikõtök egészen véletlenül eladó Nikon D40 kitet, lehetõleg kevés exposzámmal? Vaterán most alig van, pedig korábban volt özön. Meg ami van, az is túlárazott, meg bazisok kép készült velük.

Fpocok
<#levele>

Rapid81
Krieg the Psycho karakter a BL2-höz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rapid81
Annyira azért nem. Red Faction Armageddonból Kara jobban néz ki, szerintem. 😊 Vagy Alyx. Vagy a DoA lányok. 😊

wesker24
Én tudom csak nem mondom meg XD
Shep
a vége nem 😞 hanem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
15 dolcsiért? Amúgy semmi köze Larához, azért ti vagytok bezsongva 😞

Rapid81
Lara Croft guminõ? <#idiota>

Tinman
Lucky guy.

Nekem tavaszi NÕI ruhákat ajánlottak, pedig esküszöm a Tvájlájtot lewarezoltam és nem vettem. -.-

Shep
Majd ha megérkezik rakok be róla képet, ha meg nem akkor úgyis mindegy 😊

Rapid81
Mit vettél, ha szabad kérdezni? 😊

Shep
Na nekem már postára került az e-bayen paypal kódból vásárolt cucc, kíváncsi vagyok mennyi idõ alatt ér ide Hong-Kong-ból.

Rapid81
Ebay-en lehetett felhasználni.

Sir Quno Jedi
sazlé hol/hogyan vesztek azért mondjuk steam játékot???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tehasut
Ühüm.
Sir Quno Jedi
mostan a 15dolcsis paypal ebay kódról beszéltek???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én 2007.10. hó óta, én se kaptam semmit.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

wesker24
Én már elköltöttem és ma jött a levél hogy feladták a csomagot 7-15 napon belül itt is lesz nálam 😄
Tehasut
Ma reggel jött egy levél PayPaltól, megörültem, hogy juhé, erre csak valami buzi snowboardokat akart olcsón rámtukmálni.<#violent>
wesker24
Akkor pedig járnia kellene alapból én 2010 óta vagyok paypalos és nekem is küldtek 😄

Tehasut
2009.10.15. óta.
Tinman
Áááá... Tomboló Rájderrel tolom, sok volt a fehér folt a sorozattal kapcsolatba, de már nyerésre állok!

wesker24
Még az is sok érte ! 😄