Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Ne mondatrészekre reagálj, hanem az egész hsz-re... de amúgy mindegy, leszarom milyen hülyeségeket zagyválsz, semmi értelme. Ugyanazt mondjuk csak én a helyén kezelem a dolgokat, te meg megideologizálod a saját sóherséged. Nem kell hangoztatni. Igazából én vagyok a hülye hogy reagálok.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.26. 16:39:17

grebber
"meg fognak szűnni a bundle-k." Pénz- pénz pénz ebből áll a világ.... Amíg a humble több millió dollárt hoz nekik sose lesz vége.... és ez jó
Sosem írtam hogy a bundle fent tud tartani egy nagy kiadót (nem is ez a célja) az elfelejtett már a kutya által teljes áron nem vásárolt játékokat el lehet adni egybe több példányban mint külön teljes áron sokkal több betételt szerezve... Közbe még tudják is fényezni magukat hogy csariti meg minden más egyéb baromság.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Összevissza hablatyolsz... mi köze a te érdekednek a kiadó érdekéhez? Ellentétes elvárások vannak a két oldalon. Persze hogy a kutya sem veszi már a Homefront 2-őt, és persze hogy jól jön a kiadónak minden plusz fillér, de nem ettől lesz sikeres a játék, ez már csak tűzoltás. A csak kicsit mérvadó steamspy szerint a tegnapi nap óta 252ezerről 262ezerre nőtt a játékot birtoklók száma. A harmadik tier árát elosztjuk néggyel, annak a 30%-a 1 dollár 12 cent*10000=11200 dollár= 3 millió forint, az egy darab fejlesztő egy havi költsége 😊

Ez pusztán arról szól, hogy találtak egy plusz csatornát amivel ki lehet még facsarni egy kis plusz pénzt a játékból. Egy ilyen eldobható FPS-t a 0day vásárlások tesznek sikeressé, és semmi más.

Abban van igazad, hogy amíg ennyiért adnak játékokat, addig neked totálisan jogod van ahhoz, hogy ennyiért vedd meg őket kizárólag. Ettől viszont nem lesz nekik jó bizisz, amint mindenki úgy fog viselkedni mint te, meg fognak szűnni a bundle-k.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.26. 16:10:42

grebber
O bárcsak közzé lennének téve a számok a bundle pillanatában, hogy a bundle előtt 2-3-4 hónappal összesen mennyi fogyott PC-re az adott gameből store-os árakon ....majd hogy mennyit hozott bundle alatt.. Kurva mocskos mod pofára esnétek...ti akik nem jó semmire a bundle elvet követitek meg harsogjátok...)
Tudod ezeket a lőtéri kutya sem veszi meg teljes áron már...és még finoman fogalmaztam... A mostani bundle BTA nem véletlen alig megy fel... Homefront 2 nem ér ennyit véletlenül sem még így sem bundleba sem..
Pontosan a bundlek miatt én lennék a világ barma ha bármire is többet költenék mint a bundle ára... 1-2 éves cuccok fillérekért és ha az ember ezzel foglalkozik ezek a fillérek ingyen fillérek ,mert visszahozza őket a biznisz... Szóval a teljes áras vásárlást ezek tükrében borzalmas öngyilkosságnak tartom..
A nagy kiadóknak meg ezek a 2 hetes bundlek a legjobb, leggyorsabb, hirtelen befolyó bevételi forrása... <#eljen> A bundleknál nagyobb dolgot a játékipar ki sem találhatott.

zorrobomber
Nekik közel sem annyira jó mint amennyire neked. Csak egy megtűrt fos szám vagy (és vagyunk amikor 1$-os tier-t veszünk) egy excel táblázatban.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.26. 15:23:37

grebber
Engem nem érdekel a fejlesztőcég én a világ legjobb játékát is bundle fogom megvenni, szóval ez nálam nem téma. Nekik is jó nekem (nekünk) meg pláne <#eljen>

zorrobomber
Nem azt mondom hogy jó a gyakorlat... nyilván kibaszás az emberrel, de ha ugyanúgy bundléban fogom megvenni mint te, mert látok benne pár óra szórakozást (márpedig látok, simán), akkor sokkal nem lesz előrébb a fejlesztőcég.

Shep
Hát ez ilyen ZS kategóriás hulladék, még ingyen sem kellene.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mi köze lenne? Kb minden... Lásd pl Dying Light , GTA 5 + 35 ezer millió példa..... Ami jó és termeli a pénz évekkel a megjelenés után is ömlik a tartalom hozzá nem pár hónapra rá már másik game-et adnak ki amikor az előző még kész sincs...

zorrobomber
Mi köze egy játék jóságához a kasszasiker mivolta? Már ugye azon kívül hogy egy multis cím nem jó ha abandoned... A Friday 13 egy középszar game lett, egy viszonylag friss ötlet kopizásával. A zombisnak is hasonló pályafutást vizionálok, csak egy fokkal kevésbé fantáziadús.

grebber
Amúgy meg igen biztos világméretű siker lett sőt világklasszis kasszasiker ,hogy még be sincs fejezve de már egy másik játékon dolgoznak... Azon se csodálkoznák ha fél éven belül Humble az emberhez dobnák fillérekért... Nem egy meg nem 2 db n+1 zombis szar bizonyítja hogy van benne sas tojás...Mondjuk nem ilyen kis cég berkein belül....

zorrobomber
Amúgy meg igen, tényleg sokkal fantáziadúsabb egy n-edik zombis szart csinálni, mint egy asszimetrikus Péntek 13 multis game-et... (nem).

zorrobomber
Itt a trailer annak is aki nem szeretné a Gameszar-t boldogítani:

grebber
Új játékon dolgoznak a Friday the 13th fejlesztői, de a rajongók nem örülnek Már maga a trailer 54x jobb mint az egész Friday 13 bohóckodás<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.07.26. 13:00:38

Homefront: The Revolutionért cserébe tudok adni régebbről megmaradt humbles címeket!

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Ez aztán a szülinapi ajándék! 8 napon belül érvényes :-)

Nagyon szépen köszönöm! Nem kicsit lettem most happy :-) Rommá. Lesz. Játszva. Az 100% :-D

Ja és nem baj, ha nincsenek tükrök <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Humble Saints Row Bundle"

Lássuk csak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tier 1:
Risen 3: Titan Lords Complete Edition - megvan
Deadlight: Director's Cut - alap bőven elég
Homefront - megvan
Saints Row 2 - megvan

Tier 2:
Saints Row: The Third - megvan
Saints Row: Gat Out of Hell - megvan
Mighty No. 9 - nem érdekel
Killer is Dead - Nightmare Edition - nem érdekel

Tier 3:
Homefront®: The Revolution Standard Edition - megvan
Saints Row IV: Game of the Century Edition - megvan
Saints Row: The Third - The Full Package - megvan
Saint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack - megvan

Hát, ez is kimarad 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is épp ezen töröm a fejem...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ha ne adj isten lenne ezeken kívül a többire ember valaki (vagy akár én is) megvehetné és akkor osztozkodnánk az árban..

Engem csak a killer és a Homefront 1 érdekelne egyelőre....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Homefront®: The Revolution Standard Edition átveszem akinek esetleg az nem kell!

Scooter
Jó helyre ment az tuti! <#taps> Gratula! <#eljen>
genndy
Humble Saints Row Bundle
1$:
Risen 3: Titan Lords Complete Edition
Deadlight: Director's Cut
Homefront
Saints Row 2

BTA:
Saints Row: The Third
Saints Row: Gat Out of Hell
Mighty No. 9
Killer is Dead - Nightmare Edition
More games coming soon!

15$:
Homefront: The Revolution Standard Edition
Saints Row IV: Game of the Century Edition
Saints Row: The Third - The Full Package
Saint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack

75$:
Agents of Mayhem - Pre-Order

Illetve kiegészült a Telltale Bundle BTA-ja:
Jurassic Park: The Game
The Wolf Among Us
The Walking Dead: 400 Days
Poker Night 2
Sam & Max: Devil's Playhouse

//elkéstem <#shakehead>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.07.25. 20:05:46

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
A Prey-t Tinman nyerte. Gratulálok! 😊 A DLC-t elküldtem neked privátba.
TBTPumpa
Humble Saints Row Bundle

Tier 1:
Risen 3: Titan Lords Complete Edition
Deadlight: Director's Cut
Homefront
Saints Row 2

Tier 2:
Saints Row: The Third
Saints Row: Gat Out of Hell
Mighty No. 9
Killer is Dead - Nightmare Edition

Tier 3:
Homefront®: The Revolution Standard Edition
Saints Row IV: Game of the Century Edition
Saints Row: The Third - The Full Package
Saint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack

+ Telltale bónuszok is megérkeztek!
Jurassic Park: The Game
The Wolf Among Us
The Walking Dead: 400 Days
Poker Night 2
Sam & Max: Devil's Playhouse

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.25. 20:03:09

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem is a magyar nyelv miatt szóltam hozzá. Alapvetően kellemes akcióba botlottunk, régiótól függetlenül.<#eljen>

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Tinman
Hát ugye ezért is született meg a #291456 hsz. Kizárólag a HU store-ból vett Beyond esetében állítható át magyarra a menü és a felirat.

De, hogy a Sony-nak is a k. anyját! Nézzétek csak, HU store! ->

Hol a jelzés, hogy van magyar felirat? SEHOL! Benne van? BENNE!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sajnos én is azon hitvány magyarok egyike vagyok, aki külföldön próbál szerencsét a jobb élet reményében... Mi osztrákiában toljuk a szekeret.
A PS Store-ral nem trükköztem, osztrák fiókot csináltam. Már néztem is, sajnos a Beyond ezen verziójából hiányzik a magyar felirat. 😞
De a németet is gyakorolni kell, úgyhogy kein problem! 😄

3Error
Én is...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
A The Last Guardian miatt irigykedni fogok.

TBTPumpa
Dejó, még jövőhéten is tart az akció. Akkor én is berántom majd a Beyond-ot. Még a Last Guardian-on gondolkozom, végre az is már elfogadható áron van.

Scooter
Ezt meg azért kreáltam újra, hogy kicsit több jelentkező legyen! Sorry. Bár még nem volt rá jelentkező, szóval nincs bocsánat! <#vigyor1>
Scooter
Bocs jelentkezzetek újra! Elcsesztem!
bon
Nagyon szép felajánlás, Köszi!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Scooter
Péntek este 20:00-ig!

Scooter
<#wow1> <#vigyor2> <#eljen>
Élvezni fogja a csemete és szerintem te is. Magyar Ps store-t sasoljátok rendszeresen. Most nyári vásár van, de mióta megvan a ps4-em (tavaly november) mindig van valami leárazás. És egészen jó ajánlatok is szoktak lenni. Meglesz az a Last of Us hamarosan.

TBTPumpa
1 hónap múlva pedig:

Tinman
Azok drágák még nagyon nekem. Meg no hurry, le vagyok maradva olcsó, de jó PS4 exclu címekkel.

Tinman
Köszönjük szépen a lehetőséget! Nagyon epic felajánlás <#worship>

Tinman
UK store-ból LBP3 olyan 300 Ft-al lett volna olcsóbb, de whatever, mert a magyar store ára is okés érte teljesen :-)

Have fun!

IMYke2.0.0.0
Hatalmas felajánlás. <#eljen><#worship>
Akkora a backlogom, hogy nem venném el a lehetőséget és a nyerés örömét mástól, aki akár azonnal neki is veselkedne.

TBTPumpa
<#eljen>

Ezek után jöhet majd a PS4-es generáció eddigi 2 legnagyobb dobása:
Uncharted 4
Horizon: Zero Dawn
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.24. 20:29:22

<#worship>
Jah, a Beyond (vagy pl a The Last of Us is) azok a játékok közé tartozik, ami PS4-re való. PS3-on mindkettő igencsak fosfrém.
lalakov
A Whiteliste-em tagjainak.
Most vettünk mi is PS4-et, jön a gyerek szülinapja (meg apának is jó legyen) 😄. Nekem ezek azon játékok egyike, amelyek miatt a PS4 mellett döntöttem. Néztem dobozosba drága lett volna, még használtan is. Ennyiért ajándék, be is hűztuk a Little Big Planet 3 társaságában! Már csak a The Last of US remastered hiányzik, meg majd a GT Sport. 😊

Tinman
Ez bejött!

4600 Ft volt a Heavy Rain + Beyond Two Souls Collection és MAGYAR a Beyond menüje és a feliratok is! Magyar store szigorúan! UK nem ok, az full angol lenne!

Ha nem látszana.

Knack is beugrott 1370-ért. Alakul a PS4 listám. :-)

De ezek a méretek, te atyaég! A Heavy + Beyond cirka 80GB összesen! Persze az előtöltés téma szuperül működik, Beyond pl. 1 óra alatt játszható volt az én vicc netemmel... őrületesen frankón néz ki, megérte kivárnom a PS4 verzát. Holott PS3-ra itt van dobozosban az első kiadású Heavy Rain és Beyond (magyar felirattal) is. Mától csak porfogók :-(((
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.24. 19:56:26