Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A tükörreflexesek értékállóbbak, mint a CCD-sek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Ja, nekem is akkor lett meg.
Gondolom a most Steamen akcióban lévõ játékok, csak orosz áron, azért tud olcsóbb lenni. Viszont a srác tudtommal megbízható.

"Érdekel innét valakit a Batman Arkham City Game of the Year kiadása, vagy már rajtam kívül mindenki rendelkezik itt vele?"
Ezt nem értem. Ha neked kell, vedd meg 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
2012.11.26-án vettem meg a teljes csomagot. 5,24€ (1477 Ft) (20,99 €-ról)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Most is annyi. Bár engem csak Harley Quinn-es DLC érdekel, de az drágább, mint most maga a játék.
De már behúztam. Most a GTA-n és a Hitman játékon agyalok...

Ezzel a Hitman-nel csak az a baj, hogy nem Professional Edition, szóval Baker magyarítása nem fog menni vele! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Egy 7 éves csúcskategória gép még ma is 120-150k...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ez egy olyan gép, ami 50k képig 100% megbízható. Gyönyörû képeket készít. Újonnan anno 120k+ volt. Nem veszek mai, legalja gépet 100k-ért, mikor egy ilyennél jobb nekem nem kõ. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Bizony - én is.

Tinman
Tavaly november végén Steam-en 5.24 Euro volt.

Akkor sokan berántottuk tudtommal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
7 éves belépõszintû tükörreflexes? Szerintem hiba volt ilyet venni.
Mert még ha az akkori csúcskategória lenne akkor talán bevállalja az ember.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TBTPumpa
Érdekel innét valakit a Batman Arkham City Game of the Year kiadása, vagy már rajtam kívül mindenki rendelkezik itt vele?

Shep
Hát neked nem is való ilyesmi, menjél inkább Forzazni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Telefonomban lévõ fotógépen kívül egy 12 éves Magpix-em van (törött akkuajtóval), 2 megapixellel. Telefonban 5 MP van, ez a Nikon meg 6MP-es, viszont tükörreflex, cserélhetõ objektív. 😊 Majd veszek rá objektívhez fordítót, hogy fordítva felrakva tudjak akár hópehelyrõl is szupermakrót készíteni. 😊 6-7 éve, mikor megjelent ez a gép, azóta szeretnék egy ilyet. Most sikerült összekaparni az árát (59k) és találni egy alig használt, kiváló állapotút.

TBTPumpa
Jaja... Mindhármat behúznám most azonnal. De leginkább az Arkham City kellene Game of the Year kiadásban!
Mindegy majd megveszem a CD Galaxistól 8000 Ft-ért! <#idiota>

Shep
Mi a gond a prohardveres kóddal? (semmi)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Aztaaaaaa
Vérszemet kaptam. De visszafogom magam.

totyak
Valóban nem, de azért valahogy túlélem.
Az a baj velem (vagy lehet, hogy nem is baj, csak zavaró), már megfigyeltem magamon, hogy nagyon maximalista vagyok. Ha veszek valami újat, a legkisebb kis folt vagy karc is zavar, erre most meg itt ez a szépség két körömnyi szakadással. Rettentõen bosszantó

TBTPumpa
GTA Complete: 1900Ft
Hitman Absolution: 2000Ft
Csak egy napig: Batman Arkham City GOTY: 1250Ft - WTF???!

Hirdetéshez link!

IMYke2.0.0.0
Irigyellek . Én is mindig egy fél-profi gépre vágytam.
"Sajna", csak egy kommersz Olympus-om van, 12 Megapixellel.

IMYke2.0.0.0
Gyûjteményemben én is szívesen látnám a CE-t 😊
Gratulálok hozzá, a szépséghiba meg még egyedivé is teszi... tudom, ez most nem vigasztal.

Rapid81
Na, elköltöttem 2 évre elõre a játékokra szánt pénzem. 😊 Vettem egy Nikon D40-et, táskával, minden cumóval együtt. Jövõ héten jön meg. 8000 képet készítettek vele összesen. Szinte új. Most oda vagyok, meg vissza. 😄

totyak
Ma megjött az Alan Wake CE-m, még a múltkori westend-es akcióból. Képet nem lövök róla, mert gondolom már mindenki látta, csak jó leírni az örömömet.

(Egy aprócska szépséghibája van a játéknak. A rajta levõ borító két helyen is ki van szakadva a doboz két vékonyabbik oldalán. Mivel nem én vettem, hanem egy ismerõs ismerõse, így nem tudom, hogy már a boltban is ilyen volt-e vagy a srác nem vigyázott rá, mindenesetre változtatni már úgysem tudok rajra. A papíron levõ szakadások felett a fólia is szakadt volt, lehet már a polcra így került. Ahhoz szerintem nagyon össze-vissza kéne hányni a játékot, hogy így fel tudjon szakadni a papír is. Kicsit sajnálom a dolgot, mert egyébként egy gyönyörû kiadás, de azzal nyugtatom magam, hogy személyesen úgy sem tudtam volna megvenni.)

Bocs a szájtépésért, a végét zárójelben amolyan önnyugtatásnak szántam.

TBTPumpa
Tetõtõl-talpig sokkal szebb. És azok a mellek! <#hehe>
Ezt szeretem a videojátékokban! Minden nõi szereplõnek tökéletes alakja/teste van. Már megéri gépet fejleszteni... <#idiota>

Tikal
jovanna, csak a fejét látni azon a két képen 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
14 éves? Azért egy 14 éves csajnak nincs ilyen "érett" teste! <#idiota>
Jóvan Lara 21 évesen is kívánatosabb, mint a régi és öreg Lara.

Amúgy nem 14 éves... Játékokban valóban fiatalnak tûnik, de sajnos a Resident Evil filmben tegnap megtapasztaltam, hogy annyira nem fiatal. Mindegy, csirkecombnak még jó lesz. <#hehe>

IMYke2.0.0.0
No, akkor türelmesen várok - sajna, hamarosan mennem kell haza, így majd holnap tudom meg 😊

Tinman
Sok az átverõs PH-n. Többet egyelõre nem mondok, majd ha lezárult.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hát igen - és még lesz hozzá nem kevés letölthetõ tartalom és patch...
Akkor azzal várok.

Tikal
eléggé fiatalnak néz ki ez az ada, kb mintha 14 lenne 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
Resident Evil 6 olcsón engem is érdekelne, bár Wesker szerint örüljek, ha 6000 Ft alatt hozzájutok!
Lehet még korai ezen agyalni (lévén friss a játék)!
Még a Bioshock is... Bár az már van 3000 Ft-ért is.

IMYke2.0.0.0
Pofátlanul olcsón ki tud szerezni nekem "BioShock: Infinite"-ot, vagy "Resident Evil 6"-ot, és mennyiért?
Hogy legyen min agyalnom...

Nem, nem - nem hardveraprós idegenekre gondolok.

IMYke2.0.0.0
No, csak felizgattad az agysejtjeimet... mi baj?
Vagy inkább, most mire sikerült nagyon olcsón szert tenned? 😊

TBTPumpa
5,25 euró??? 1600 Ft? Ennyiért simán jó. Nekem 3000 Ft-ért akartak adni Hardverapón kulcsot! Ennyiért még én is megvenném ezt a kiadást (sima megvan, HQ DLC érdekelne még, de az drágább, mint amennyibe most kerül a Game of the Year kiadás)!

IMYke2.0.0.0
Nekem a fél ezer bepótolandó játékok között ott vannak az 5. részig a Resident Evil-ek is.
Hiába no, kölyökkoromban nekem csak számológépes óra jutott, nem számítógép 😞((

Tinman
Köszönöm a válaszod!

Atyaég.

Nem... ne kérdezzétek. Mert agyonvertek.

TBTPumpa
Nem-e??? Kár... Ilyenkor sajnálom, hogy nincs magyarul leírás az eddigi történésekrõl, azt ilyenkor lehetne pótolni.
Nagyobb fun úgy, ha ismeri az ember a karakterek elõzõ történeteit.
Bár így natúrban sem lesz olyan rossz majd végigjátszani. Csak tele van a játék bosszantó dolgokkal, de még így is jobban szórakoztat, mint a Crysis 3. <#idiota>

Tegnap megnéztem az utolsó két Resi filmet... Kellemes csalódás volt, hogy mindkettõ teljesen nézhetõ film volt. Nem pedig Uwe Boll féle merényletek az emberiség ellen. De persze egyik sem világmegváltó film, sõt teljesen felejthetõek is, de személy szerint rosszabbra számítottam.

Sajnos tényleg kár volt belevinni a játék karaktereit a filmbe. Leon és Ada teljesen szerencsétlenek voltak a filmben... Why??? (Legalább a két karakter egymás közötti dialógusain mosolyogtam - aki ismeri a korábbi játékokat, azok érteni fogják ezt a filmben).

IMYke2.0.0.0
Nem tudhatom, ugyanis hiába van meg "csúnyában", én már csak STEAM-es verzióban vagyok hajlandó játszani vele. Minden négyzetcentiméterét felfedezve, minden achievement-et megszerezve.

davidka003
New Vegas nem lett annyira jó, mint a Fallout 3.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Hát, míg nem késõ 😊
A Dishonored ugyanis számos kritikai díjat is bezsebelt, év játéka várományos és nyertes is volt a kategóriájában.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊

IMYke2.0.0.0
Én sem értem.
Egy Fallout New Vegas Ultimate-ért még a kajapénzemet is feláldoznám, ha a STEAM bedobná akcióba.
Az AC GOTY meg már megvan.

Tehasut
Már megint Arkham City akció a Steamen. Hihetetlen. Több ezer játék van a kínálatukban és ebbõl csak kb. 50 címet pörgetnek akciókban újra meg újra.
genndy
Grat mindkettõjüknek, jó játékot.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

w77d
aszondod most kell felhúzni a nyúlcipõt? XXD

TBTPumpa
Mert nem folytatás, hanem teljesen új cím... És egy teljesen új címet jobb hájpolni, mint egy folytatást! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Hú, mit fogsz ezért most kapni a többiektõl 😊

IMYke2.0.0.0
Mega-giga hálás köszönet a "Deadlight" megnyerésének esélyéért! 😊
Köszönöm szépen.

IMYke2.0.0.0
Korrekt hölgyike - játék elõzményeket nem ismerem, csak sejtem, hogy nem lawful good karakter.
A CGI Resident Evilben is bejött. Harc közben is, meg amúgy is 😊

Rapid81
A Deadlight-hoz gratulálom Iminek, a Puddle-t pedig TheGrinder nyerte, aki jelenleg nincs fönn Steamen. Majd ha visszajelöl, akkor elküldöm neki. 😊 Vagy mélben.

w77d
gyerekek ez a Dishonored miért van így agyon hájpolva? esküszöm erõt kell vennem magamon hogy folytassam olyan unalmas :S

TBTPumpa
Pedo?
"A pedofília alatt felnõtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Görög eredetû szó, a jelentése gyermekszeretet." WTF?

Ez hogy jön ide? <#idiota>