Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
nem jön át a poén? csak úgy jön át igazán 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rapid81
Ezt nem tudtam. Ezer köszönet és hála! Ja, és a TVStore-nak van RSS feedje...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Ja immel-ámmal használom.

Most egyszer elfogytak a sorozatok, Modern Család-ot szedtem, meg a Cleveland-ot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja nem.
Azért thx, én magyarul nézem, mert vígjátékokat nem nézek felirattal, nem jön át a poén.
Más sorozatokat nem szoktam nézni, max krimi, de azok régiek, vannak szinkronnal. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Külön szoftver.. uTorrent. Abban van. Egyébként is azt használod nem?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Természetesen angol. Viszont ha szükséged van rá, mindenhez van felirat 1-2 napon belül. A sorozatszinkron a halálom. A mozik még elmennek, de a sorozatoknak borzalmas szinkront készítenek sajnos. Jó példa a zseniális Battlestar Galactica. Láttam magyarul egy részt és megértettem, hogy az ismerõseim miért nem nézik. A vérkomoly sci-fi dráma BSG magyar szinkronnal olyan mint a narancsvidék spanyolul😊

Magyar feed nincs, hiszen publikus magyar tracker sem igen van. Viszont AXN, RTL, TV2 oldalain vissza lehet nézni minden mûsort online.

[merlinw.org]

DarkSector
Azt ugye meg sem kérdezzem hogy ez nem magyar-e. 😊

DarkSector
Ja értem ez egy külön szoftver segítségével megy, azt hittem olyan hogy beállítod mondjuk hogy ncore-ról xy feltöltõ torrentjeit leszedje automatán, már kezdtem csodálkozni. 😄

MerlinW
Pontosan:

Ezeket felveszed Feed-eknek

http://ezrss.it/feed/
http://www.bt-chat.com/rss.php?group=3&cat=9
http://www.bt-chat.com/rss.php?group=2&cat=9
http://kat.ph/search/ettv/?rss=1
http://rss.thepiratebay.se/user/d17c6a45441ce0bc0c057f19057f95e1

majd a Beállítások, RSS Letöltõben megadod a szûrõfeltételt minden nézendõ sorozathoz:

Ezután amikor elindítod az utorrent-et automatikusan végigszalad a feed-eken és letölti a kedvenc epizódjaidat. 8 éve így csinálom, sosem maradok le semmirõl😊 Azureus/Vuze is tud ilyet.

[merlinw.org]

genndy
Aha, akkor leginkább DS-nek volt igaza, én is erre tippeltem.
Sorozatok, filmek OK, én éppen a játékokra kérdeztem rá.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
miaz hogy rss feed-bõl? Beállítod milyen sorozat kell és autómatán letölti?

MerlinW
Kizárólag programokat töltök, illetve néha filmet. Sorozatokat automatikusan tölti az utorrent RSS feed-bõl,

Játékokat olyanokat szoktam letölteni ami nem vagy nem érdekel annyira, hogy megvegyem, de annyira igen, hogy eltöltsek velük fél órát. Esetleg olyanokat, amiket meg fogok venni, de még éppen nincsenek olyan árban, viszont nagyon érdekelnek.

Régen sokat torrenteztem, de leszoktam róla😊

[merlinw.org]

DarkSector
Valszeg nem 0day-be veszi a játékokat, mint én, warezzal letólja és utólag veszi meg.

Rapid81
Filmek, sorozatok?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Valószínûleg filmekrõl és zenékrõl beszél a kolléga.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Egyébként miért torrentezel, ha úgyis rengeteg játékot megveszel? (csak idén már 30k vagy hogy volt) Kipróbálás?

Zomil
Arra, hogy 1 sorozatot/filmet leszedjen az ember nem teljesen tök mind1? Ha nem több éves dolgot akarsz leszedni akkor ilyen nyilt piratebay is simán jo...

Nekem egyedül a szinkron miatt van mag accountom.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
A kezdetek óta tagja vagyok - néha kidobnak, mert inaktív vagyok, aztán visszamegyek, hogy minek, nem tudom😊 -, tudom hogy milyen, sosem szerettem. BH-nak is 2004 óta vagyok a tagja (illetve a másik 4-5 nagyobb magyar oldalnak is). Lényeg, hogy számomra BH nyújtja a legjobbat. Mindig van seeder, mindig full sávon jön minden, nincs fake, stb.
Persze ez szubjektív.

[merlinw.org]

RatBaG
szökõ évente van néha egy-egy ilyen, ráadásul pillanatok alatt törlik, nem árt senkinek.
kár volna ez alapján megítélni.

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Ez is csak addig marad amíg nem ellenõrzik le...nyugi, letörlik mint a sicc, csak azok ellenõrzött cuccok amik ki vannak pippantva.

MerlinW
Ezért nem használom soha azt az oldalt😊 BH-n ilyen sosincs. Csak release-ek kerülhetnek fel, válogatott feltöltõktõl. Minõség, nyugalom, béke😊

[merlinw.org]

DarkSector
Ncore torrent:

"call off duty Black ops multi" <#zavart1>

TheGrinder
Puddle-t nyertem. Köszönöm Szépen. Hétfõn vagy kedden meg is lesem.

Tõle vettem Hitmant 2k-ért! Csak ajánlani tudom a kollégát!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
1 évet szoktam.

MerlinW
davidka003
500 Ft 4 hónap. Lehet én is bevállalom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kill3r21
köszi az infókat....akkor lehet tolni ezerrel és néha valami bejöhet....😊
DarkSector
ja. 😊
majd erõt veszek magamon és visszamegyek vip-be mert szar hogy nem tudok szerkeszteni. 😊

ffxi
Akkor olyan mint az enyém 😊

Fákjúal!

genndy
Itt szépen összefoglalták korábban:
SGifts 1
SGifts 2

DarkSector
Van egy steam profilod, ha van 100 dollárnyi játékod, akkor beregelhetsz, a www.steamgifts.com-ra és ennyi.
Kapsz a felajánlások után pontokat, amikkel te voksolhatsz más felajánlásáaira, és ha kisorsolnak megkapod e-mail-ben. 😊

DarkSector
"nincs már vip" logora cseréltem. 😄

kill3r21
Srácok leírná nekem valaki, hogy is müködik ez a steamgidts, mire is jó? vagy ilyesmi?
MerlinW
Nekem nincsenek meg a DLC-k...

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem ilyen:
1AB23-C45DD-E67FG

[merlinw.org]

ffxi
Mi lett a logoddal?

Fákjúal!

DarkSector

ffxi
Jó lett az új Tomb Raider, végeztem vele. 16,5 + 2 órát nyomtam és az a vicc, hogy rövidnek tûnt. Meg sem kottyant és már vége. 7,5-8/10 nálam.

Fákjúal!

jetblack
Ha ezt tudom neked adtam volna freebe a bio infi kulcsom 😞

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Tikal
Hát ha ezt nem lehet becsapni akkor jó nagy mákod van a géppel, 8000kép nem sok egy ennyi idõs gépben.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rapid81
Feltöltött egy, a géppel készült képet ide.

Tikal
És honnan tudod mennyit lõttek vele eddig? Kiolvastattad valahol?

Tikal
Engem érdekel, multkor lemaradtam, konzolon már letoltam, azt a játékot kölcsönöztem, vagyis loptam, szóval most megveszem, hogy ne menjen csõdbe a kiadó 😉

IMYke2.0.0.0
Rapid81 és TBTPumpa: Bizony, mindkettõtöknek igaza van. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Nem, csak tudom mennyibe kerül, hisz nem egy ismerõsöm szívja.
Nem örülök neki, de még mindig jobb, mintha alkoholból fogyasztanának ennyit... <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Tudom. Meg megbízhatóbbak is. 😊

IMYke2.0.0.0
Ne már, dohányzol?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Batman AA GOTY-t is azon a napon vettem - 4,99€ (1407 Ft) (19,99€-ról)

TBTPumpa
Azért tettem fel a kérdést, mert hátha van valaki aki meg akarja venni. Akkor megvettem volna neki. Magamnak már megvettem a Hardveraprós srácon keresztül.

1250 Ft nem pénz, egy doboz CiGI ára. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."