Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
A kupon kódot az AMD oldalán kell beregelni, majd onnan kapsz Steam kódot.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Bakker. Szóval 3x5 vagy 5x5.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tikal
hát ezek alapján eléggé pedo gyanus a dolog 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

genndy
Mindenképpen furcsa. Steam kód 3x3 vagy 5x3 kellene hogy legyen. Ez tehát nem Steam kód.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊
Nagyon-nagyon-nagyon várom majd a véleményedet a játékról. A blogodon lenne a helye az elemzésnek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Nálam mûködik a legutolsó Firefox böngészõvel is, erre írtam, hogy "naprakész".
A changelog alapján pedig közel ugyanazokat tartalmazza, mint amit Imy korábban linkelt!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Nah mentettem 2 képet a Ada-ról. Tény, hogy grafikailag nem nagy szám, de legalább a karakterek rendben vannak...
Ezek megnézhetõek. Sima screenshot (net is tele van vele, persze csak a konzolos verziókból), sok mindenrõl nem árulkodnak. <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rapid81
Nem naprakész. Köze nincs hozzá.

"Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztõi környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fel lett függesztve. A jövõben - ha változás történik - a port újra elérhetõ lesz. A régi verzió továbbra is elérhetõ akinek szüksége lenne rá. "

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Kérdés! Bioshock Infinite ügyben!

Van itt valaki aki nem ilyen kuponos akcióban vette?

Ilyen formátumú a kód, nem tudom honnan származik!

"NKV-3Z8-RTB-C8H" Ez vajon jó lehet? Nem bízom az eladóban.

A kuponos az ilyen:

FBCKL-78POG-9ZTRV

HELP!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Én sajnos nem kaptam ,bár nem is tudom mikor regeltem és hogy ezt hol lehet megnézni 😞

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Ha valaki kapott paypal-os ebay kupont és nem tervezi felhasználni, akkor nagyon örülnék ha felkeresne, mert az enyém valamiért nem müködik(ebay oldalán, meg máshol is irtak többen ilyen hibát...) közben meg már megnyertem egy aukcio-t...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
You've earned one respect point!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zomil
Köszi, xbox-om nincs a másik kettö meg már megvan 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Szoval a szokásos flame? 😄

TBTPumpa
Hmm.. rossz videót linkeltem. Bár ebben is csak Ada jelenetei vannak, a többi szerencsére nincs benne! <#idiota>
Sajnos csak Cutscene videóban látható, hogy mennyire jól van kidolgozva az adott karakter.
Ezt a nõcit el tudnám fogadni a valóságban is. Ázsiai beütésû lányok rulez! <#ravasz1>

Tikal
Á, semmi sincs ingyen, csak arról elmélkedtünk, jó e a használt játék piac vagy ördögtõl való... 😊

davidka003
Assassin's Creed 3 volt ingyen Xbox Live-on. Meg Toy Soldiers meg The Maw.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zomil
Mi van ingyen, hogy 6oldalt összeirtatok 1nap alatt?

Shep
Na felénél tart a Bioshock letöltésem steamen, kíváncsi leszek tényleg annyira jó-e, mint ahogy sokan írták.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem elég volt a normal, én nem kínzom magamat no hope meg hasonló fokozatokkal. Normalon pont megfelelõ volt számomra a kihívás. Felraktam a 4-et, van benne egér támogatásos cucc, nem kell megint paddal bohóckodni, grafikailag azért kicsit nagy a kontraszt így a 6 után 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
nem úgy toltam😊
IMYke2.0.0.0
Basszus... "all cutscenes"... kösz, inkább nem nézem meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Sokan támadják a RE6-ot a grafika miatt, de szerintem teljesen vállalható grafika az, amit a játék tartalmaz.
Fõleg, hogy DX9-ben fut. A karakterek ilyesfajta kidolgozása miatt nagy köszönetet érdemel a Capcom! Számomra õ a favorit! 10/10 a csajszi! Baromi jól ki vannak dolgozva, öröm nézni õket! Élettel teli karakterek!

davidka003
Nem tudom mit fostok annyira tõle. Tök lazán lenyomtam elsõre jó pár boss-t. Egyáltalán nem mondanám kegyetlen nehéznek a játékot. Jó, a Demon Ruins rész kemény de amúgy vállalható a nehézsége.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Majd ha kijön a ps4 és ez elsõ multiplatform next gen game akkor tedd fel a kérdést! De elõre láthatólag a duplája<#taps>

IMYke2.0.0.0
Ha valakinek van egy mai középkategóriás PC-je (AMD/Intel 4 mag, 4-8 GB RAM), akkor vesz egy HD7850-est és öröm-bódottá.

genndy
Igaz, de a PS4 árának hányszorosába került a PC konfig?

IMYke2.0.0.0
A Dark Soulshoz én is kevés vagyok. Nem is erõltetem.

grebber
Mert utána jöhetnek ajnározni magukat hogy õk a valakik.
Ha már itt tartunk aki a Dark Souls-t végigvitte bármelyik platformon az megérdemli minden elismerésemet!Az õ nagyságukhoz én soha nem fogok felnõni!

TBTPumpa
<#worship>

Szeretünk szenvedni! <#idiota>
Amúgy Normál fokozaton játszom, de sajnos van pár olyan rész, ahol borzalmas a kamerakezelése a játéknak... Rendszerint az olyan részeken gyakran elhullok! <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Nem értem ezt a mazochizmust...
Miért szopatjátok magatokat azonnal a legnehezebb szinttel?

IMYke2.0.0.0
Nem tudok nyilatkozni a játékkal kapcsolatban - semmilyen formában nincs meg.

TBTPumpa
Ne Easy-n és coop-ban told, hanem egyedül (AI társsal) és No hope fokozaton! Akkor majd megérted! <#idiota>

IMYke2.0.0.0

Myselor
az elég vicces hogyha neked ebben idegtépõ részek vannak xd
ez nem túl nehéz game
Tikal
wow, ennyire rámentek a popóra, jobb mint a tomb raider 😄

TBTPumpa
Én még mindig ezzel játszom! Egy darabig még tartani is fog, mert bitang hosszú a játék! <#ravasz1>

Sajnos nem olyan játék ez, amihez, ha reggel nekiülsz, akkor éjfélig játszod megállás nélkül. Nem azért, mert unalmas, hanem mert vannak benne olyan idegtépõ részek, melyek után pihenõ kell!

Érdekes, a Crysis 3-at sem egy nekifutásra vittem végig, hanem néhány nap alatt. Ott az unalmas Singleplayer miatt volt lassú a dolog, itt pedig az idegtépõ részek miatt. De még így is jobban tetszik ez, mint a Crysis 3! WTF?! <#idiota>

TBTPumpa
Ez megy FF böngészõvel!

A bõvítmény leírása szerint majdnem ugyanaz a bõvítmény, mint amit Imy linkelt. Van pár eltérés, de ez legalább naprakész és mûködik! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
PC for the win.

Rapid81
Nekem valamelyest sikerült, csak most olvastam a hivatalos fórumán, hogy FF-re nincs tovább fejlesztés, akármilyen nyamvadt indokok miatt. A mostani meg konkrétan használhatatlan. Semmit nem csinál igazából és marhára belassítja az oldalt.

Shep

Prince23
BIO:inf - Szõnyeg kidolgozása

Tényleg elhiszem hogy az szõnyeg...

IMYke2.0.0.0
Hard fokozaton is végigjátszva - és még mindig szeretem a "Tomb Raider (2013)"-t - pereg a Credits.

kill3r21
rányomtam a deadlightra, azt ide jutottam....ezt irja ki
Congratulations to the below winner! For security, winners remain anonymous until their gift is received.
kill3r21
jaja sikerült de nemvágom mire jó ez a steamgifts dolog amit rapid81 linkelt :d
genndy
Publikussá kell tenni a profilodat. Saját profil szerkesztése - Beállítások - Profil állapota: Nyilvános

kill3r21
ez mit jelent srácok? és hol lehet beállitani?
Please change your Steam profile to public to complete the verification process.
Azt nem mondtátok, hogy ez a plugin még lapoz is helyettem (nem kell kattintgatni, hanem lentre görgetek mutatja a következõ oldalt)! Új kedvenc alkalmazásom van! Ez nagyon jóféle emberek!!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Sajnos én nem tudom mûködésre bírni FF alatt:
" Addon-SDK-t letöltöd a hivatalos oldalról, követed a linkben leírt instrukciókat: https://addons.mozilla.org/en-US/developers/docs/sdk/1.0/dev-guide/addon-development/installation.html "

Ez a link nálam sehova sem vezet...