Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen ez kurvajó lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hallod ez a Don't Starve durvább mint a Darksouls. Meghalsz kész vége, kezdheted elõlrõl!

Tinman figyelsz? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Mai napra szabit veszek ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Fpocokkal egyetértek: Fárasztó ez a nap.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elhiszed, hogy lesz aki ezt nagyon fogja imádni? Azért egy Witcher 2-t text formában végigtolni érdekes élmény lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Minecraft-ban pl. elég jol müködik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Coop túlélés? XD

Azért az már nem ugyanaz lenne szerintem...XD

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Egyetlen bajom, hogy nincs benne coop lehetöség 😊

DarkSector
Ja értem.

Elõzetes közvéleménykutatás: Don't starve-ra lenne-e innen vevõ valaki?

12 euróért ugyanis két példányt kapnék és akár valakivel összefogva felezhetnénk ugye az árat. Persze ha érdekel valakit a dolog.
Egyelõre nem akarom megvenni, csak érdeklõdnék, hogy lenne-e a dologra érdeklõdõ!

Videó alapján ez egy nagyon kis faszányos játéknak tûnik:

Gameplay videó... valakinek akár spoileres lehet, de a játékot szépen bemutatja

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Hoppá, tényleg. Na, erre nem figyeltem.
Zomil
Amig a tini csajok zabálják a könyveit addig meg is fogják filmesiteni 😊

Béluska74
Igen és csak Angliából megvásárolható. Így nekem bukta.

If you give a little love you can get a little love of your own

genndy
Tudtommal ez a film bukta már most. Még az Alkonyat-rajongókat se érdekelte.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Tévedtem. Akkor már csak a "remek lepedõ akrobata" marad.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Biztos jó nõ, és remek lepedõ akrobata... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Mégis folyamatosan megfilmesítik a mûveit. Valakinek biztos tetszhet. 😄

IMYke2.0.0.0
SM neve egyenlõ a rossz minõséggel - a szememben.
Tinman majd megvédi valamelyest a Twilight-ot, de szerintem, az is förtelem - 1 rész elég volt.
A teljes SM-életmûvel nem pusztán kémeket, hanem a teljes KGB-t idõ elõtt immobilizálni lehetett volna ill. lehetne.

Rapid81

zorrobomber
Erre nem tudok mit mondani azon kívül hogy nekem nincs hányingerem tõle.

Rapid81
Ettõl a videótól hányingerem lett. Hogy lehet ilyen játékot nemhogy kitalálni, de meg is csinálni és még pénzt is kérni érte...?

zorrobomber
Mond egy olyat a srác a videóban, hogy "How the hell did I do that?". Nos, ha nem lenne annyira türelmetlen, akkor az ilyen pillanatokból lenne egyre több. Skill-based és simán lehet benne javulni. Nem érted hogy csinálod, de megy.

ffxi
Van, aki "közösködni" szeretne? Nekem nincs meg a Spec.

Fákjúal!

Shep
Na ma vicceskedjétek ki magatokat, mert holnaptól megint én vagyok a soros 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Fpocok=világ legsavanyúbb embere.
Tinman
Egyik PC-re, másik XBOX360 van meg, ráadásul Limited Ed.

Kár, mert ez sokkolóan jó ár! Ki ne hagyja, akinek még nincs? (Létezik még ilyen gamer a Földön? :-D )

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Értem, hogy április 1., de ha valaki akárcsak egyetlen másodpercig is képes elgondolkodni azon, hogy egy 4.8 GB-os játékszoftver 64kB-ba letömöríthetõ, az egyrészt az informatika alapjaival nincs tisztában, másrészt nézesse meg magát egy szakemberrel...

Magánklinikákon csodákra képesek megfelelõ mennyiségû pénz ellenében. Aki ilyen hülye, annak úgyis sok pénze van :-P

fery02
Remastered-verziót adhatnák már ki végre... 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fpocok
És akkor így velük jöhet a L4D3 is már 😄DD Badass csapat.
SPOILER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
THE WALKING DEAD ÉVADZÁRÓ HOOOOOOOOOOOOOOOLY SHIT!!!!!!!!!!!!!4

Fpocok
Ez nem igaz.

Jól van, befejezem. Megyek aludni. Késõ van. <#wave>
Zomil
Te minden napot utálsz 😄

Az nem rossz, (FreeArc) de, sok esetben gyorssabb a 7-Zipnél is. Próbáld ki a NanoZip-et, az sem piskóta. Netán ezeket is: CCMx, SuperREP, PackARC-t a jpg/mp3 fájlokon.
MerlinW
Szerintem ezt nem ebben a topikban kellene... Minden tisztelettel, de szerintem momentán egyedül téged érdekel itt ez a téma😊

[merlinw.org]

MerlinW
Oké azt lehet, hogy pont nem, de ne azon az 5MB-on vitatkozzunk😊 A leghatékonyabb tömörítõ talán az arc, viszont az tényleg lassú.

[merlinw.org]

Az Adobe Reader telepítõk, azok offline kiadások voltak azzal a programmal tömörítve. Talán a legutolsó, ami azzal (iNOSSO) volt a 9.4.0-ás verzió, ebbõl a magyar kiadás volt 25MB, kibontva 119MB, ezt a 7-Zip se viszi 30MB alá. Szedj le egy 6.0-ás magyart. (1x M😎 És nézd meg mennyibõl mennyi lesz, és azt mással mekkora lesz. Meg fogsz lepõdni.
MerlinW
16byte-os is van, de most nem errõl beszélünk😊
A lényeg, hogy A Nosso-val (ami egyébként cloud rendszerekbõl él) tömörített adobe cuccok, vagy X byte-os demo-k, mind függõséggel rendelkezõ programok. A szebb demok mindig máshonnan táplálkoznak, pusztán függvényhívásokat tartalmaznak. (a DOS-os demo-k pedig 1-2 fázisból álló vektoranimációk assembly-ben) Adobe Reader pedig az Adobe Common-ból, ami ha nincs a gépen letölti, vagy szól, hogy töltsd le a teljes telepítõt.

[merlinw.org]

256bájtos demo-k a legkissebbek.
MerlinW
Egyébként sem kell mindent elhinni😊 Vannak matematikai határok. A 64K-s demók is csak azért 64K-sak, mert a 190MB-os DirectX-bõl hívogatjákk az API-kat. Egy lefordított bináris standalone alkalmazást pedig lehetetlen 4K-ba tömöríteni.

[merlinw.org]

És a rekurzív tömörítésrõl mi a véleményed? Kár, hogy a FEAD/NOSSO-t nem lehet leszedni sehonnan se. Az se volt rossz. Lásd: Adobe Reader telepítõk. Azok voltak ezzel csomagolva.
Erre rájöttem én is, hogy letöltõ ez.
MerlinW
Megnéztem, ez egy bullshit.

Próbálj vele kitömöríteni bármit netkapcsolat nélkül..😊 A 4K-s fájlban egy kódolt xml van, ami egy url-re mutat. Nem tömörít ez semmit, csak letölt. Én a 2GB-os Mass Effect-el próbáltam elõször, és 5 perc alatt 50%-nál tartott (25Mbit-es nettel).

A weboldalon is csak az április elsejei párhuzamos univerzumokban tároljuk koordinátákkal meg vektorokkal duma van...😊

[merlinw.org]

Hát, ha 10* jobb lesz, valamelyik tömörítõ valamikor, a jelenlegiekhez képest, akkor már jó lesz. 20GB-ból 10MB-ot 2 perc alatti betömörítéshez kvantumszámítógép kéne minimum.

Rekurzív-tömörítés (A prototípus állítólag kész.)
jarlaxxe
Ennyi a játékmenet, hogy tök sötétben sétálsz? nem jósolok nagy jövöt neki...