Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tinman figyelsz? XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért az már nem ugyanaz lenne szerintem...XD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
12 euróért ugyanis két példányt kapnék és akár valakivel összefogva felezhetnénk ugye az árat. Persze ha érdekel valakit a dolog.
Egyelõre nem akarom megvenni, csak érdeklõdnék, hogy lenne-e a dologra érdeklõdõ!
Videó alapján ez egy nagyon kis faszányos játéknak tûnik:
Gameplay videó... valakinek akár spoileres lehet, de a játékot szépen bemutatja
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
If you give a little love you can get a little love of your own
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tinman majd megvédi valamelyest a Twilight-ot, de szerintem, az is förtelem - 1 rész elég volt.
A teljes SM-életmûvel nem pusztán kémeket, hanem a teljes KGB-t idõ elõtt immobilizálni lehetett volna ill. lehetne.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kár, mert ez sokkolóan jó ár! Ki ne hagyja, akinek még nincs? (Létezik még ilyen gamer a Földön? :-D )
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magánklinikákon csodákra képesek megfelelõ mennyiségû pénz ellenében. Aki ilyen hülye, annak úgyis sok pénze van :-P
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
SPOILER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A lényeg, hogy A Nosso-val (ami egyébként cloud rendszerekbõl él) tömörített adobe cuccok, vagy X byte-os demo-k, mind függõséggel rendelkezõ programok. A szebb demok mindig máshonnan táplálkoznak, pusztán függvényhívásokat tartalmaznak. (a DOS-os demo-k pedig 1-2 fázisból álló vektoranimációk assembly-ben) Adobe Reader pedig az Adobe Common-ból, ami ha nincs a gépen letölti, vagy szól, hogy töltsd le a teljes telepítõt.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Próbálj vele kitömöríteni bármit netkapcsolat nélkül..😊 A 4K-s fájlban egy kódolt xml van, ami egy url-re mutat. Nem tömörít ez semmit, csak letölt. Én a 2GB-os Mass Effect-el próbáltam elõször, és 5 perc alatt 50%-nál tartott (25Mbit-es nettel).
A weboldalon is csak az április elsejei párhuzamos univerzumokban tároljuk koordinátákkal meg vektorokkal duma van...😊
[merlinw.org]
Rekurzív-tömörítés (A prototípus állítólag kész.)