Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Miért te elhitted, hogy ez olyan bombajo dolog, h 200megát 30percig csomagolsz ki? 😄

Majd akkor szoljon valaki, ha 20gigát 2perc alatt 10megára csomagolok ki/be. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Na, kihúztam a netet, egybõl hibaüzit dobott. Szóval ez nem kóser, ááhhh.

A Rekurzív tömörítésbõl lesz-e valamikor valami, az jó kérdés.
grebber
Ezt várom már nagyon.A rövidsége meg a kiváncsiságom miatt kb 10* biztos végigviszem majd.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Tehasut
Itt viszont az elsõ 10.000 jelentkezõnek Steames Faerie Solitaire-t osztogatnak. Ez nem tréfa, már be is regeltem a kódot.
http://www.epicsolitaire.com/
Az igaz. És, ha direkt idõzítette mostanra, és mégse vicc??

encode.ru fóruma (Tömörítõprogramokkal foglalkozó oldal.)
genndy
Átfutottam a weboldalt, pontosan ott volt szó a párhuzamos univerzumokról. Aha.<#whatever>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Jajj ne már... tényleg... de utálom ezt a napot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Írd be Google-ba: 64 kb gta san andreas

KGB Archiver-rel tömörítve, de csak üres adathalmazt csomagol az a program ki. Ezért is tûnt el a süllyesztõben.

Ezzel a Riot Poxels' ARSEiever-el megcsinálta volna a program készítõje, ha akarja. De, nem teszi mivel jogvédett a játék.
Tehasut
Április elseje van...
Tinman
"GTA: SA 64kB-ba tömörítve."

Ezt tényleg benyalja valaki?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

8 nap lenne 75kB/s-el, de, ha 4kB helyett megelégednél pár tucat MB-al, lehet, hogy sokkal hamarabb is végezne. Tárhelygondod nem lenne örökéletig+1 évig. :-)
Akkor lett létrehozva a fájl a vinyón, amikor nekiállt a program kicsomagolni. 😄

MerlinW: Ott a Fájlok tömörítése topik linkelve a #108683 -as hsznél, ott a link a programhoz, ott a weboldal is linkelve, olvassd el.
MerlinW
De nem tök mindegy, ha azt az 50GB-ot két hétig tömörítené ki?😊

[merlinw.org]

Örülj neki. Ami sok helyen, lásd: Iminek, azzal a döglassú nettel, 1 óra, nekem is 15-20 perc jó esetben. Bezzeg, ha az 50GB-os GTA5-öt töltenéd le, akkor örülnél, ha nem akkora lenne.
genndy
A tömörítéses dologhoz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nézze meg szépen mindenki a dátumot.
A párhuzamos univerzumos dumánál kicsit elvesztettem az érdeklõdést.

MerlinW
Ha akarnánk sem tudnánk kipróbálni, mert nem írtad le mirõl beszélsz😊

[merlinw.org]

Hát, nem érted? Olyasvalamit hozott létre a megalkotója, aminek mindegy, hogy mit tömörítesz. A ZIP fájlt, nem is lehet már nagyon összetömöríteni, ezzel a programmal mégis 4kB-os méretben tette elérhetõvé. 1GB helyett, ami a képen szerepel. Elvileg a filmeket is ekkorára össze tudná tömöríteni. Teszteljétek le.
MerlinW
Nem mindegy, hogy a letöltésre vársz 1 órát vagy a kitömörítésre?😊 Fõleg, hogy egy átlagos nettel 500K/s-el töltöd az anyagot😊
Archiválásra persze jó, de mégsem, mert azt realtime szokás tömöríteni. Ha pedig a kitömörítés ennyi idõt vesz igénybe, akkor a betömörítés 10x annyi ideig tart.

[merlinw.org]

Zomil
"43 perc alatt 190MB-ot csomagolt ki"

ööö, ennyit 2perc alatt leszedek a netröl 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

43 perc alatt 190MB-ot csomagolt ki, a KGB, az hetek/hónapok alatt végezne vele, az olyan tetû lassú. Ez 75kB/sec sebességgel csomagol ki, átlagban. És mindegy mennyi és milyen jellegû adat, azt 4kB-ba össze lehetne tömöríteni ezzel a programmal. (Remélem ingyen elérhetõ lesz a betömörítõprogram is nemsokára.)
Zomil
Ez meg a másik probálj meg egy képet/filmet minöségrontás nélkül ennyire betömöriteni 😄

Rapid81
Nem mindegy, hogy mit tömörítesz. Egy szövegfájlt például tizedére össze tudsz nyomni, de egy exe-t csak épphogy. Meg az sem mindegy, hogy mivel csinálod, mert pl a 7-Zip 4-5x jobban tömörít, mint a RAR vagy a sima ZIP.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Folytatásként, az elõzõhöz:

A ZIP fájl fejléce: Kép1

A ZIP fájl 1/4-e (Az addig kibontott ~150MB-nak): Kép2

Megeszem a kalapom, ha ez mûködõképes. Szemben a KGB Archiver-el. (Lásd: 1 floppy lemezes Office, vagy GTA: SA 64kB-ba tömörítve.)

Ezzel, az összes Steam-es játékotok elférne, pár floppyn. 😊 És, pillanatok alatt lejönne, sok-sok GB-os játék/patch is hozzá.
Zomil
Szerintem van ilyen program ami ilyet tud nem is egy...csak mint ahogy te is irtad, nagyon lassu, ezért nem biztos, hogy megéri, amennyi idö alatt lejönne az 1giga dupla annyi idö alatt csomagolod ki. 😊

Sziasztok

Erõsen OFF/SPOILER!

Ez, ha tényleg mûködik, akkor az összes tömörítõprogram mehet a lecsóba!

Olvassátok el ezt.

Xenoauts Kickstarteres Demo-t csomizom most kifelé. 22perce, 93MB-ot csomagolt ki jelen pillanatban. 1MB híján 1GB. (Nem biztos, hogy kivárom.)
Zomil
Oh bocsi játszottam, aztán fel se néztem azota az oldalra, csak az emailböl tudtam meg, hogy nyertem 😄

Elözö kérdésedre: Ha megnyersz egy aukciot akkor még nem vonja le egyböl a pénzt, hanem rá kell böknöd egy pay now gombra, értelemszerüen az emberek általában csak akkor küldik a cuccot, ha már kifizetted 😄
Csak valamiért akinél nyertem ö egyböl elküldte a kodot.

DarkSector
Ha lesz szabad 1 sec, igazolj vissza pls steamgifts-en. 😄
thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez hogy van?
Kaptál egy játékot, és nem kell fizetni érte. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Nekem meg irt a paypal, hogy bocsi néhány kupon szar volt, jövö héten kijavitjuk...kapják be :S
Mondjuk az is jo hülye akitöl nyertem az xcom-ot...lejárt az aukcio és már küldte is a kodot anélkül, hogy fizettem volna, egy friss regisztrácios ebay account-ra...még szerencséje van, hogy én lelkiismeretes vagyok és ha nem lesz jövöhéten se kupon akkor megy a pénz. Mondjuk ugy tünik le is szarja a gyerek, mert irtam neki egy bocsánatkérést, de semmi választ nem kaptam még csak annyit sem, hogy mostazonnal fizessek.

Épp hasonló indokok miatt megfogadtam, hogy német oldaltól többet semmit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Rohadjon meg az a köcsög, amelyik visszaküldte a pénzem az F1 2012-re ebay-en. Most utolsó pillanatot kihasználva eltoltam volna a kupont valamire, de persze már nem megy... És akkor ne basszon szét az ideg. A Paypal-omon meg nincs ott a kupon ára. Úgy néz ki a PP sem hülye. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
GMG-n a walley without wind dual pack (1-2) csak 2.87eur

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
Én méret alapján döntök, ezért is soros most a 16 gigás borderlands goty, aztán a 16 gigás witcher jön. 😄
Hát ezt ki fogom próbálni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na tényleg megy a BlueShift. Kicsit játszottam is vele 😊 Régen azért jobb volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
ugyan ez volt nálam is mondom.. adott huszoniksz game és mire mindegyiket átgondoltam hogy miért azzal kéne most elkezdenem játszani, majd sorra megcáfoltam az állításaim, már csak arra jutott idõm, hogy egy "akkor bazd meg steam a játékaidat" kiáltással kinyomtam a gépet és elmentem aludni mert holnap meló... most meg kijön a szám, szó nélkül rányomok a play-re és várom hogy magával ragadjon a játékélmény...

Én is próbálkoztam hasonlóval, de én mindig lebeszélem magam végül...XD DE akkor a következetesség kifizetõdõ.

A választásos résszel meg totál ugyanígy vagyok: ma is gyakorlatilag azzal ment el az idõ, hogy nem tudtam választani, hogy Bio inf, Tomb Raider, Brütal Legend vagy Men of War AS legyen.

Aztán végül az egész napban játszottam 90 percet a TR-el...

Rapid81
Jaja. Játékaimat is belistázta.

Fpocok
Set User-t emgnyomtad elõtte?

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Ja, nálam se. Pedig a játékokat felismerte jól.

Rapid81
Rányomok a spin the wheel-re és semmi sem történik...

Shep
D3D-t nekem régen sem szerette, csúszott vele az egér, vagyis olyan furán mozgott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor ideje lesz már majd megnéznem, hátha nekem is "megjavult".

MerlinW
OpenGL-el futtasd, D3D-t nem szereti. OGL, 32bites színmélység, widescreen, 1080p-ben megy szépen. Mondjuk FOV-ot nem lehet állítani ami zavaró, de a lényeg, hogy megy.

[merlinw.org]

genndy
Pedig nekem is mennek (legalábbis indulnak). Win7 64bit.

Shep
Amúgy szinte az összes HL-es címet kipörgette már a listámról. Gyanús 😊

w77d
áá semmi értelme, a mobilom tizedennyi idõ alatt megoldja nekem 😄

w77d
meg azért sem jó, mert nem csak Steam-es lejátszandóim vannak.

Shep
Ezen a 64-es rendszeren még nem próbáltam de a régi 32-esen visszadobott az asztalra indítás után.