Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd akkor szoljon valaki, ha 20gigát 2perc alatt 10megára csomagolok ki/be. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Rekurzív tömörítésbõl lesz-e valamikor valami, az jó kérdés.
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://www.epicsolitaire.com/
encode.ru fóruma (Tömörítõprogramokkal foglalkozó oldal.)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
KGB Archiver-rel tömörítve, de csak üres adathalmazt csomagol az a program ki. Ezért is tûnt el a süllyesztõben.
Ezzel a Riot Poxels' ARSEiever-el megcsinálta volna a program készítõje, ha akarja. De, nem teszi mivel jogvédett a játék.
Ezt tényleg benyalja valaki?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MerlinW: Ott a Fájlok tömörítése topik linkelve a #108683 -as hsznél, ott a link a programhoz, ott a weboldal is linkelve, olvassd el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A párhuzamos univerzumos dumánál kicsit elvesztettem az érdeklõdést.
Archiválásra persze jó, de mégsem, mert azt realtime szokás tömöríteni. Ha pedig a kitömörítés ennyi idõt vesz igénybe, akkor a betömörítés 10x annyi ideig tart.
[merlinw.org]
ööö, ennyit 2perc alatt leszedek a netröl 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A ZIP fájl fejléce: Kép1
A ZIP fájl 1/4-e (Az addig kibontott ~150MB-nak): Kép2
Megeszem a kalapom, ha ez mûködõképes. Szemben a KGB Archiver-el. (Lásd: 1 floppy lemezes Office, vagy GTA: SA 64kB-ba tömörítve.)
Ezzel, az összes Steam-es játékotok elférne, pár floppyn. 😊 És, pillanatok alatt lejönne, sok-sok GB-os játék/patch is hozzá.
Erõsen OFF/SPOILER!
Ez, ha tényleg mûködik, akkor az összes tömörítõprogram mehet a lecsóba!
Olvassátok el ezt.
Xenoauts Kickstarteres Demo-t csomizom most kifelé. 22perce, 93MB-ot csomagolt ki jelen pillanatban. 1MB híján 1GB. (Nem biztos, hogy kivárom.)
Elözö kérdésedre: Ha megnyersz egy aukciot akkor még nem vonja le egyböl a pénzt, hanem rá kell böknöd egy pay now gombra, értelemszerüen az emberek általában csak akkor küldik a cuccot, ha már kifizetted 😄
Csak valamiért akinél nyertem ö egyböl elküldte a kodot.
thx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kaptál egy játékot, és nem kell fizetni érte. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk az is jo hülye akitöl nyertem az xcom-ot...lejárt az aukcio és már küldte is a kodot anélkül, hogy fizettem volna, egy friss regisztrácios ebay account-ra...még szerencséje van, hogy én lelkiismeretes vagyok és ha nem lesz jövöhéten se kupon akkor megy a pénz. Mondjuk ugy tünik le is szarja a gyerek, mert irtam neki egy bocsánatkérést, de semmi választ nem kaptam még csak annyit sem, hogy mostazonnal fizessek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A választásos résszel meg totál ugyanígy vagyok: ma is gyakorlatilag azzal ment el az idõ, hogy nem tudtam választani, hogy Bio inf, Tomb Raider, Brütal Legend vagy Men of War AS legyen.
Aztán végül az egész napban játszottam 90 percet a TR-el...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]