Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
America's Army, Brothers in Arms, Men of Valor ?

Egyébként arra van más. Minden eszköznek megvan a maga felhasználási köre. Csavarhúzóval nem szoktunk sört nyitni (na jó, néha)

[merlinw.org]

Shep
Mondom erdõ, mezõ, nem pedig üres külsõ terek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
És mind mind meg is osztja a gafikájáal a közösséget elég szépen!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mondom, nem nagyon, ráadásul a 2 fa meg 3 bokor nekem még nem erdõ, de mivel nem vittem végig ha van benne szép sandbox erdõ akkor szívesen megnézem képen vagy videon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Alice, Mass Effect, Bulletstorm, Borderlands, Bioshock Infinite, mind tele vannak külsõ terekkel.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Láttad már az Alice: Madness Returns-t?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Pedig U3 nem külsõ terekben erõs, csak ahol ilyen kopár tájak vannak. Normális sandbox U3-as erdõt pl még nem nagyon láttam.

IMYke2.0.0.0
STEAM-en a Hitman: Absolution 2666 Ft-ra jön ki, szuper kerekítéssel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
X-Live-on:
Dark Souls 2990ft
Hitman Absolution 2990ft.

Nem tudom hogy ez simán árcsökkenés vagy akció, de lehet pár embert érdekel majd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Még egyszer és utoljára: arty kategorikusan kijelentett valamit (mégpedig, hogy U3E nem való snadboxra), miközben régóta van ellen-bizonyíték.
Részemrõl téma lezárva.

Shep
Hát azért a Batman szinte maxon van járatva, részletesen kidolgozva minden, Border azért nem ez a kategória.

AC nálam meg nem akadt a régi konfigon sem, pedig az sem volt egy erõmû.

nem is a legjobb egyébként, border eléggé silány, batman meg nem egy nagy terület

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

egyébként a batman ac nvidán jobban szalad

IMYke2.0.0.0
Én is - a Borderlands 1-2 sandbox FPS - és jól fut még egy írógépen is.
arty pedig azt írja, hogy az U3E nem való sandboxra... Wake up, Neo.

Imi ha a kedvenceidrõl van szó nem vagy objektív, végülis nem várja el ezt senki, engem absz nem érdekel se a border2 se a batman, én csak azt mondom amit látok

IMYke2.0.0.0
Hint: nem a szépségrõl szól a dolog.

arty: "gondolom a sandboxosítás megtette hatását. unrealengine nem erre való, na"

Unreal 3 Engine sandbox is fut jól. Borderlands 1 és 2. A többi csak ködösítés arty és Micsu részérõl is.

grebber
Sajnos ez a cell shaded grafika olyan,hogy hiába van bárhogy agyontweak-elve sokaknak sosem lesz szép!

DarkSector
Ja bocs nem tudtam illetve nem ismertem ezt a sleng-et.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Gondolom, még soha az életben nem láttad extra minõségben a Borderlands 1-2-õt...

grebber
Mi lenne: --> Inter Core i7 proci!

nálam nem akadt a batman ac

imi: szemüveget javaslok csodálkozás helyett 😛

DarkSector
Én meg azt nem értem mi az a koráthéj?
Meg miért akad mindenkinek a Batman AC?

IMYke2.0.0.0
Miért nem csodálkozom...

itt én objektív félként azt látom hogy arty látja jól a dolgokat

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy nehéz elfogadnod, ha tévedsz...

arty
meg ne sértõdj, de annak a grafja köszönõviszonyban sincs egy átlagos unrealossal 😊
(és a betmenekben ráadásul az unreál egyébként is eléggé "maxon" megy)

bo2
vs.
betmen2

Forza.

Shep
Annyira nem lehet lassú a vinyó hogy az legyen a gond, akkor lehet, hogy simán csak program hiba.

IMYke2.0.0.0
Ne bolondozz már... Borderlands 1-2...

Tikal
hm, megnéztem, elég töredezett, jó régen futtattam rajta defrag-ot...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
AC fényévekkel jobb játék, mint az unalmas diliházas, legalábbis számomra mindenképpen.

Tikal
8GB rendszer, 1GB videokártyán.

HDD elég kevés pontot kapott a Windows-omtól: 5,3 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
+1

(gondolom a sandboxosítás megtette hatását. unrealengine nem erre való, na.)

Forza.

Shep
Nekem szerencsére egyikkel sem volt gondom.

Shep
Mennyi rendszer memóriád van, ill videomemória mennyi, nem hiszem ,hogy a hdd lenne a ludas.

Tinman
Nekem SSD-rõl, kórájhéttel, 6GB ram, 2 gigás VGA mellett is néha kilépett, néha out of memory-t írt, és néha akadozott. Az Arkham Asylum egy baromi jó port és játék volt, ez meg árnyéka se önmagának.

Semmilyen más játékkal nem volt ilyen gondom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Ha mentésnél beakad, akkor vagy a HDD-d (már) lassú, vagy éppen mást is csinál, miközben a játék dolgozik rá. Vagy csak egyszerûen nagyon töredezett.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tikal
És mi lehet a hibás? HDD lassú? Videokari gyenge?

Shep
Nem, nem az.

Tikal
Batman: AC, az normális hogy a játék mindig beakad mikor ment, mikor uj feladatot kapok, ajtot nyitok stb, egyébként jo az fps mikor csak ugrálok, repülök, verekszem, de ezeknél mindig beakad...

Rapid81
Tuti áprilisi tréfa. Legalábbis a részletek, mert errõl netszerte semmit nem lehet találni. Egyébként valóban kivágták a multit, amirõl még decemberben lehetett olvasni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Na akkor már ez is bukta lesz kár érte a BIO 2-ben se aratott nagy sikert !

Nekem nincs szükség ilyenre pont egy BIoshock játékba nem illik a multi !
Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Rapid81
Az ilyen sületlenségek számomra inkább fájdalmat okoznak, hogy hogyan maradhatnak életben ennyire buta emberek és hogy nem felejtenek el még levegõt venni is, ha ennyire hülyék...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Vicc kategória az a topik, azért írtam, hogy olvasd el.
Rapid81
Az az oka annak, hogy nem lehet valami végtelen kicsire tömöríteni, mert a végeredménybõl mégis hogyan fejted vissza az akármennyi bájtot?

2 bájt variációja 2x256 (unicodenál több). Sok mindent nem tudsz bele"tömöríteni". Kicsit tanulmányozd a számítógép mûködését, a biteket, bájtokat és az informatikát mélyebben...

steampowered: Adathalász webhelyet dob ki a Chrome. Valaki vicces kedvében van. XD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman 08:34-kori hsz: Üres fájlt, vagy csak azonos karakterek esetén menne. Amúgy a Shannon-limit az oka, hogy nem lehet, a végtelenségig bármit összetömöríteni. Az encode-n, még mindig nem jöttek rá, hogy ez egy letöltõ, pedig komoly programozók foglalkoznak ezzel. Google-ba írd be ezt, olvasd el, ezt a nevû topikot: Tömörítés bármekkora fájlt 2 bájtba.

A Gamestar-nál is bolondok napja van. (Ki találta ki, hogy április 1.-je a bolondok napja??)
Tehasut
Höhö, GameMiner-en feltûnt egy Half Life 3 felajánlás. <#nevetes1>
Én kedvelem az április elsejét, szerintem jó móka.
IMYke2.0.0.0
Csak az egyéni élmény számít.

Na kész végem! Ez a játék KELL!!! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Április 13:00.