Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nem ismer valaki valami ingyenes (nem demó) mp3 convertert?
(mp4,wmw,avi-ból mp3 érdekelne)
Next PC upgrade: 2022
Így viszont nagyobb az esély, hogy készülhet magyarítás a HotS-hoz.
"erre megdöglött a HC karim."
Kizárt, hogy kezdenék olyan karit, ami egy kis oda nem figyelés miatt örökre elvész. Azért ennyire ne legyen senki HC szvsz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont rohaggyon meg a Dio, tegnap este álmosan játszogatok, mondom még egy 5 perc is kilépek, erre megdöglött a HC karim.
Sztori: 9/10
Gameplay: 4/10
Grafika: 3/10
Zene/hangok: 8/10
Kezelhetõség/irányíthatóság (konzolos): 5/10
Szavatosság: 8/10
Összhatás: 8.5/10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Már megint éjfélig KELLETT tolnom... letehetetlen.
Igaz játéknak egy nagy nulla, de interaktív filmnek kibecseszett jó.
EP2 nem volt semmi ^^
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sõt én kiadnám újra papíros szerepjátékban stb., minden lehetõ formában támogatnám. Díjat tûznénk ki az elsõ olyan családnak, aki a mi fõkarink egyikének nevére nevezi el a születõ gyermekét, vagy hajlandó a homlokára tetoválni a logónkat stb. Kell a propaganda! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Atyaúristen mennyit játszottam vele! Elsõ 2 CD-s játékom volt!
Elõ kéne keresni megint. Talán még fut Windows 7 rendszeren.
Star Wars-ból számomra a Rebel Assault 1 és 2 voltak az elsõ játékok. Aztán jött a Rouge Squadron az X-Wing játékok.
De volt itt Episode 1 Racer is, Battle for Naboo is, StarFighter is, Jedi Knight játékok is.
Az utolsó ami igazán tetszett a 2003-as (elavult Quake 3-as motorral futott már akkor is!) Jedi Academy volt. A Raven remekmûve. Azóta már õk is hanyatlanak. 2005-ben még összedobtak egy jó Quake 4-et azóta pedig valami Singularity nevû játékkal próbálkoztak sikertelenül...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tényleg egyetértek! Lucas-ék tényleg vegetáltak már egy jó 5 éve.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most végre profik indíthatnak profi projekteket és mivel a dizni úgyis új irányokat jelöl ki a frencsájznak, majd az õ igényeikhez igazítják a videójátékokat is.
Na nem mintha a dizni játékok olyan húdejók lettek volna, de reménykedjünk, hogy erre végre hajlandóak lesznek pénzt áldozni és profikat fogadnak fel...
Ha meg nem, az se baj, de szvsz. ekkora elõnyt, mint a sw név veszni hagyni nagy botorság.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
És anno még magyarítást is készítettünk hozzá, ami azóta csak Baker oldaláról érhetõ el... <#szomoru1>#szomoru1>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Monkey Island
Full Throttle
Sam & Max
Grim Fandango
The Day of The Tentacle
Azok a gyermekévek...
Én bevallom töredelmesen, hogy én még az elsõ résszel sem játszottam.
De tervben van.
megoldható hogy csak Single-be tóljam egyedül vagy muszáj multizni?
Köszönet Tehasut-nak a figyelmeztetésért! <#worship>#worship>