Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bocs, de max. spoiler tag mögé linkelünk videót...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Tommy
Esetleg ez?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
Mivel korábban itt szó volta illetve van is mindenrõl rákérdezek:

Nem ismer valaki valami ingyenes (nem demó) mp3 convertert?
(mp4,wmw,avi-ból mp3 érdekelne)

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Azt hittem, a Starcraft esetében is. Nem mintha egy cseppet is vágynék a Diablo 3-ra.
Így viszont nagyobb az esély, hogy készülhet magyarítás a HotS-hoz.
Fpocok
Azért annyira nem 😄 Ott minden távoli szerverrõl megy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tehasut
Nem ugyanazt a védelmet hazsnálja az összes Blizzard játék?
Carlos
Nem fog.

Þór vígi þessi rúnar

Tehasut
Vajon a Dioablóé következik?
Tinman
EP3-at este kezdem... mát totál kialvatlan vagyok Walking miatt. Grrrrr.

"erre megdöglött a HC karim."

Kizárt, hogy kezdenék olyan karit, ami egy kis oda nem figyelés miatt örökre elvész. Azért ennyire ne legyen senki HC szvsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Durva, egy kicsit kiszámítható, de még így is nagyon ütött nekem is. Jó, hogy említed, folytatnom kéne már az EP3-at.

Viszont rohaggyon meg a Dio, tegnap este álmosan játszogatok, mondom még egy 5 perc is kilépek, erre megdöglött a HC karim.
Tinman
Szvsz eddig:

Sztori: 9/10
Gameplay: 4/10
Grafika: 3/10
Zene/hangok: 8/10
Kezelhetõség/irányíthatóság (konzolos): 5/10
Szavatosság: 8/10

Összhatás: 8.5/10

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Számomra az is ugyanolyan agyonértékelt game mint most a Bioshock!Semmi kiemelkedõt nem véltem benne felfedezni!

Tinman
Rohagggyá' meg Walking Dead game -.-

Már megint éjfélig KELLETT tolnom... letehetetlen.

Igaz játéknak egy nagy nulla, de interaktív filmnek kibecseszett jó.

EP2 nem volt semmi ^^

Rapid81
Ideje volt. <#hehe>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Úgy látom tegnapi nap elesett a Blizzard törésvédelme is.

DarkSector
Gondoltam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Hát nem mostanában mert most ment el az összes pénz gépfejlesztésre a maradék apró pénzbõl meg épp hogy futotta egy Dead Island Riptidre !
wesker24
Ok majd mindenképp szólok 😄
wesker24
3k
grebber
Mennyi volt?

kill3r21
Ha az Age of empires2 HD bõl lesz kulcsod, szólj nekem 😄
jarlaxxe
Mickey egér magasról szarik rájuk...<#hehe>

DarkSector
Witcher 2 mikor lesz letudva? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Na Április is letudva ami a játékokat illeti ! 😄

Kíváncsi voltam a játékosok reakcióira és rákukkantottam a Disney Facebook oldalára. Bombázzák õket ám rendesen minden post-nál 😄
Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
100%

WOOHOO!

genndy
DosBOX vagy virtuális gép. Minimum az utóbbival mennie kell.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Nekem asszem már xp-n se sikerült életet lehelni bele. 😞
Sir Quno Jedi
Nézzétek meg a Bioware-t. Azok képesek vltak zéróról, a semmibõl bevezetni új frencsájzokat, amikbõl kaszáltak utána. A sztárvárszos gammák az utóbbi idõkben olyan xarok, hogy ha nem lett volna a címûkben a sztárvársz, tuti keresztbehányta volna õket mindenki. Namost a dizni látta ezt, hogy GYENGE eresztés az összes, ergó olyan gammákat kell kiadni, ami akár ÖNMAGÁBAN is szépen megállná a helyét új frencsájzként is (9.5-10-es gamma akár a metacritic szerint is), na és ha AZT adják el utána sztárvársznak, akkor élve beszarnak a vásárlók és önként fizetnek 40eurokat még a dlc-kért is...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Há de nem ez lenne a logikus. Ha én egy studió tulaja és egy játékcég tulaja is vagyok, akkor a készülõ filmjeim sztorijával/világával/karaktereivel töltöm fel a játékaimat és elárasztom velük a piacot. Egyszerre jön ki a film, a játékok, a bögrék és mindenki boldog, dõl a lé, meglovagoltuk a hype-ot. Egyszerûen csak PROFIKRA kell bízni a gámagyártást.

Sõt én kiadnám újra papíros szerepjátékban stb., minden lehetõ formában támogatnám. Díjat tûznénk ki az elsõ olyan családnak, aki a mi fõkarink egyikének nevére nevezi el a születõ gyermekét, vagy hajlandó a homlokára tetoválni a logónkat stb. Kell a propaganda! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TBTPumpa
Outlaw? Nekem Outlaws néven rémlik. <#idiota>
Atyaúristen mennyit játszottam vele! Elsõ 2 CD-s játékom volt!
Elõ kéne keresni megint. Talán még fut Windows 7 rendszeren.

Star Wars-ból számomra a Rebel Assault 1 és 2 voltak az elsõ játékok. Aztán jött a Rouge Squadron az X-Wing játékok.
De volt itt Episode 1 Racer is, Battle for Naboo is, StarFighter is, Jedi Knight játékok is.

Az utolsó ami igazán tetszett a 2003-as (elavult Quake 3-as motorral futott már akkor is!) Jedi Academy volt. A Raven remekmûve. Azóta már õk is hanyatlanak. 2005-ben még összedobtak egy jó Quake 4-et azóta pedig valami Singularity nevû játékkal próbálkoztak sikertelenül...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jarlaxxe
Jókor kérded...

Nem akartam itt a nagy síránkozás közepette beírni, de lehet még jót is tesz majd ez a lépés a régi nagy neveknek. Sok új játék készülhet a régi franchise-ok szellemi örökségén. Természetesen ezekbõl is születhetnek akár klasszikusok is.

Tényleg egyetértek! Lucas-ék tényleg vegetáltak már egy jó 5 éve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Érdeklõdnék ,hogy az illetékesektõl ,hogy áll az Alpha Protocol és a FarCry3 fordítás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Évek óta döglött szar volt a LucasArts. Végre felszámolják, nabumm. A sikeres játékaik a múlt ködébe vesznek. Egy ekkora frencsájzból iszonyat pénzt ki lehetett volna (és még lehet is) sajtolni megfelelõ fejlesztõcsapatokkal és vezetéssel. Konkrétan a videójáték majdnem olyan jó üzlet is lehet, mint a dzsádzsárbinkszes poló, meg bögre, csak az agyhalott lucasgeci ehhez sem értett term.

Most végre profik indíthatnak profi projekteket és mivel a dizni úgyis új irányokat jelöl ki a frencsájznak, majd az õ igényeikhez igazítják a videójátékokat is.

Na nem mintha a dizni játékok olyan húdejók lettek volna, de reménykedjünk, hogy erre végre hajlandóak lesznek pénzt áldozni és profikat fogadnak fel...

Ha meg nem, az se baj, de szvsz. ekkora elõnyt, mint a sw név veszni hagyni nagy botorság.

Shep
Én is a Tie-al kezdtem de hát akkoriban fekete fehér monitoron hol számított a grafika? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
Outlaw is mekkora királyság western fps volt már. Ott szálltam ki fps játékokból. Doom meg outlaw után láttam, hogy már csak lefelé vezet a kategória útja. 😄
genndy
Én elõször a TF-el találkoztam, az után az X-W kicsit csúnya volt már, úgyhogy asszem nem vittem végig. Pedig a Felkelõk mindig szimpibbek voltak. Bár a Császártól kapott tetkóktól lett a pilótánk badass! 😊 Sok extra feladatot kellett hozzá csinálni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Akkor feltétlenül pótold, mert nagyszerû játékok! Company of Heroes 2006-ban az év legjobb RTS-e volt (megérdemelten).

És anno még magyarítást is készítettünk hozzá, ami azóta csak Baker oldaláról érhetõ el... <#szomoru1>

tutituti
vadásztam egy ideje a kulcsra.Köszönet érte!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TBTPumpa
Ohh. Ezekkel még én is játszottam!

Monkey Island
Full Throttle
Sam & Max
Grim Fandango
The Day of The Tentacle

Azok a gyermekévek...

Botond
Civ5 miatt regisztráltam steamre, elsõ vásárlásom a monkey island Pack volt. 😊
Tehasut
Nincs mit. Majd meséljetek.
Én bevallom töredelmesen, hogy én még az elsõ résszel sem játszottam.
De tervben van.
Botond
Mint oly sokan, köztük jómagam is. 😊
DarkSector
Köszönöm mindenkinek.
megoldható hogy csak Single-be tóljam egyedül vagy muszáj multizni?

Shep
Mi az, hogy 2x vittem végig úgy, meg az X-winget 😊

Fpocok

TBTPumpa
Igen, Steam-en írd be! 7GB és Beta Stress Test a neve. <#idiota>

Köszönet Tehasut-nak a figyelmeztetésért! <#worship>

Tehasut
Ühüm.